היסטרוסקופיה

מנהל הפורום

פרופ` יונה תדיר
פרופ' יונה תדיר
פרופ` רועי משיח
פרופ' רועי משיח
לקביעת תור אצל פרופ' רועי משיח ללא פרסום בפורום

• היסטרוסקופיה
    שוש
    03/09/2009

האבחנה באולטרסאונד שנעשה לי היתה :
    רחם מוגדל שרירני בגודל 76/66/75 מ"מ , נצפה שרירן אימטראמוראלי בקיר מימין בקוטר 28/27 בחלקו תת רירי בולט לחלל הרחם , שרירן נוסף סוב סרוזי בקוטר 22/19 מ"מ בקיר קדמי .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היסטרוסקופיה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ו...???

פרופ' יונה תדיר
    03/09/2009

מן הראוי לפחות להוסיף שאלה. הלא כן?
    פרופ' תדיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה

שוש
    03/09/2009

אתה צודק ,
    רציתי לדעת האם מתאים לביצוע היסטרוסקופיה ניתוחית , משום שבתחילה נאמר לי שזה לא מתאים ואחר כך נאמר לי שכן .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גישה טיפולית

פרופ' יונה תדיר
    03/09/2009

באופן עקרוני ניתן לטפל בשרירן תת רירי בגישה היסטרוסקופית, אולם הדבר תלוי במידת הבליטה אל תוך חלל הרחם (מה שלא ידוע לגבי השרירן של). הסרירן השני המתואר לא ניתן לטיפול בדרך זו. עד כאן התיאוריה. לגבי המקרה הפרטי שלך, בראה כוללת המתוארת כרחם שרירני, צריך תיאור אולטרה-סאונד יותר מלא ומדויק על מנת להתייחס לשאלה זו.
    פרופ' תדיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו