היסטרסקופיה

מנהל הפורום

פרופ` יונה תדיר
פרופ' יונה תדיר
פרופ` רועי משיח
פרופ' רועי משיח
לקביעת תור אצל פרופ' רועי משיח ללא פרסום בפורום

• היסטרסקופיה
    נועה
    25/10/2009

אני בת 32 , התחלתי טיפולי פוריות על רקע שחלות פוליציסטיות ונשלחתי להיסטרסקופיה אבחנתית שבה נראה שרירן 1.5X1ס"מ חלק על גבעול רחב הרופא המליץ על היסטרסקופיה ניתוחית על מנת להוריד את השרירן. אני שבוע וחצינ לאחר הבדיקה ועדיין יש לי הפרשות חומות יש צורך לפנות לרופא? האם ההיסטרסקופיה הניתוחית מתאימה? ואחרי כמה זמן אני יכולה להמשיך בטיפולי פוריות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היסטרסקופיה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אחרי היסטרוסקופיה

פרופ' יונה תדיר
    27/10/2009

המענה לשאלותיך אינו בהכרח יכול להתאים למצבך מאחר והוא מתבסס על מידע אשר מתואר בבדיקה סובייקטיבית, קרי, אין לה מסמך רפואי המתאר את המצב המדויק. כללית ניתן לאמר ששרירן הבולט אל תוך חלל הרחם ניתן להסרה (חלקית או מלאה) בהיסטרוסקופיה ניתוחית. מה מידת החדירה של השרירן לעומק דופן שריר הרחם וודאי הוגדר בבדיקת אולטרה-סאונד. לעניין ההפרשות, הדבר אפשרי לאחר היסטרוסקופיה, אולם לא ניתן לאמר בדרך זו עד כמה ועד מתי מאחר וגם זה מאד סובייקטיבי למה שעברת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו