שרירן קידמי

מנהל הפורום

פרופ` יונה תדיר
פרופ' יונה תדיר
פרופ` רועי משיח
פרופ' רועי משיח
לקביעת תור אצל פרופ' רועי משיח ללא פרסום בפורום

• שרירן קידמי
    rot
    27/10/2009

הייתיח אצל רופא נשים, ופעם ראשונה שאני שומעת שיש לי שרירןבקיר קידמי בקוטר 2.78 ס"מ

מה זה?
    האם זה סרטני?
    זה יכול להעלם לבד?

האם הוא יכול לגרום לכאבים....?

אני לחוצה
    מודה לך מאוד על תשומת ליבך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שרירן קידמי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שרירן קדמי

פרופ' יונה תדיר
    27/10/2009

צר לי על היותך לחוצה, אולם אין בשאלתך אף לא קצה חוט היכול לסייע במתן מענה רציני. לא גילך, לא סיפטומים מהם את סובלת, לא על עברך המילדותי או תכניותיך בכוון זה, ועוד כ 5 שאלות שניתן להציב בקשר זה. שרירן מצטמק לבד כאשר מגיעים לגיל המעבר, ולכן העבר מידע על גילך גם לא יכול לסייע בכוון זה.
    ביום ג', 3.11.09, בשעה 19:00 יתקיים ערב הסברה במרפאת המרכז לשרירני רחם (מיומות) בבי"ח בילינסון באולם ההרצאות בבי"ח לנשים. שם תוכלי אולי לשמוע יותר על שרירני רחם, איבחון וטיפול. ההשתתפות במפגש ללא תשלום אך יש להירשם בטלפון 03-9377680 או במייל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מוסיפה את הפרטים שתוכל לעזור לי

rot
    28/10/2009

אני בת 35+עברתי שתי לידות .. הריון ולידה תקינים לחלוטין.
    לפני שנה עברתי ניתוח הוצעת ציסטה שחלתית.. וכיום אני סובלת אנדומטריוזיס.

ובבדיקה אחרונה רופא נשים (חדש) אמר שיש לי שרירן בגודל 2.78 ס"מ

ובאולטא סאנוד לפני כמה 3 חודשיים לא ציינו זאת. וגם רופא נשים שלי לא ציין אף פעם.

יש לי כאבים בצד השמאלי של הבטן התחתונה וזה מקרין לי כאבים לרגל שמאל.
    יכול להיות מהאנדו ומהשרירן...?

האם זה סרטני?
    זה יכול להעלם לבד?
    השימוש בגלולות יכל להעלים זאת?

מודה לך מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מענה לתוספת

פרופ' יונה תדיר
    28/10/2009

שרירן לא יעלם ללא טיפול אלא רק בנשים הנגיעות לגיל המעברף מה שרחוק עדיין בגילך. השרירן המתואר על ידך אינו גדול מאד ולא סביר שהוא אינו שפיר. אשר להחלטה אם לטפל? ובמה לטפל? זה תלוי במיקום ובסימפטומים וזאת יהיה עליך להגדיר עם הרופא/ה המטפל/ת.
    פרופ' יונה תדיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו