כאבים עקב דלקת חוזרת

מנהל הפורום

פרופ` יונה תדיר
פרופ' יונה תדיר
פרופ` רועי משיח
פרופ' רועי משיח
לקביעת תור אצל פרופ' רועי משיח ללא פרסום בפורום

• כאבים עקב דלקת חוזרת
    קרולין(כינוי)
    05/11/2009

הי שלום רב,

בחודש שביעי היה לי דלקת ברחם ובשרירנים של הרחם . וביום שבת האחרון יצא לי דם אחרי שעשיתי שת כרגע אני עם כאבים עזים וכאשר אני עושה שתן כואב יותר. עשיתי בדיקות שתן ונמצא שיש לי דלקת יש לציין שאני עברתי ניתוח לפני כשנה וחצי פתיחת בטן להוצאת שרירינים מרובים שהיו בטוחה וכרגע אני מנסה להרות אך ללא הצלחה במשך שנה . המליצו לי לעשות צילום רחם אך אני חוששת מכך ומהכאב שיבוא אחרי .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים עקב דלקת חוזרת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם זו שאלה?

פרופ' יונה תדיר
    05/11/2009

האם זו שאלה? אם כן, מה השאלה?
    פרופ' יונהתדיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שחכתי להשים ?

קרולין(כינוי)
    07/11/2009

אז ככה הכן זו שאלה עם אני יכולה לעשות את הבדיקה או שכדאי לחכות?
    נאמר לי שאני גם צריכה להיות נקייה מקיום יחסים ומווסת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צילום רחם

פרופ' יונה תדיר
    08/11/2009

י הצדקה לעשות לעיתים צילום רחם לצורך בירור פוריות. קשה לאמר בדרך זו אם אכן, עליך לבצעה. סביר להניח שהרופא/ה המטפל/ת המליץ על ביצוע הצילום על בסיס חומר רקע המצדיק זאת. יש אכן צורך לבצע צילום רחם לאחר תום דמום הווסת.
    פרופ' יונה תדיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו