השרירן קטן -הדימום גבר הכיצד?

מנהל הפורום

פרופ` יונה תדיר
פרופ' יונה תדיר
פרופ` רועי משיח
פרופ' רועי משיח
לקביעת תור אצל פרופ' רועי משיח ללא פרסום בפורום

• השרירן קטן -הדימום גבר הכיצד?
    נעמה
    12/11/2009

שלום..
    אני לא מבינה איך זה יתכן שהשרירן שהיה 70*55 קטן למידות של 55.7*5.7 וגם גודל הרחם קטן -אבל -
    הדימום הויסתי גבר מאוד -בצורה בלתי נסבלת..אני ציפיתי לשיפור ולא להרעה...אשמח להסבר
    אני בת 42 -השרירן קיים אצלי מספר שנים והוא בגודל קבוע -לפני שנה התלחתי לקחת כדורים טבעיים לאיזון הורמונלי -שגרמו להקטנת השרירן במעט.מיקום השרירן תוך דופני קיר קדמי דוחק את החלל .
    נאמר לי שהשרירן צמוד לשלפוחית השתן-ואם אסיר אותו בשלב זה יכול לגרום נזק-בשל שטח השקה גדול עם שלפוחית השתן ...מה עושים?

תודה
    נעמה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם השרירן קטן?

פרופ' יונה תדיר
    16/11/2009

לידיעתך, שתי המידות שאת מציינת, בעבר ובהווה, אינן מבטאות שום שינוי. שרירן אינו כדור טניס ואולטרה-סאונד אינו מתמטיקה. יש הבדלים של מספר מילימורים בין בדיקה אחת לשניה אשר יכולות להיות פועל יוא של זוית הבדיקה, של יום המחזור, של המכשיר הבודק, ועוד ועוד.
    לפיכך, לחלק הראשון של שאלתך, אין הבדל של ממש בין המספרים שאת מתארת.

האם הכדורים לאיזון הורמונלי ינו או לא שינו את גודל השרירן. זה לא ניתן לדעת על פי המידות שציינת. ומה שחשוב יותר מכל זה המיקום המדוייק של השרירן בשכבות דופן הרחם, וזה כלל לא מצוי בשאלתך.
    לסכום: מה שברור ומה שלא ברור צריך להיות מבוסס על עובדות ואלה חסרות בשאלתך. גם סימפטומים משרירן (מיומה) אינן בהכרח פועל יוצא של גדלו אלא יותר של מיקומו.
    פרופ' יונה תדיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו