מיומות ברחם

מנהל הפורום

פרופ` יונה תדיר
פרופ' יונה תדיר
פרופ` רועי משיח
פרופ' רועי משיח
לקביעת תור אצל פרופ' רועי משיח ללא פרסום בפורום

• מיומות ברחם
    רונה
    31/01/2010

שלום, אמא שלי עם בטן גדולה כמו חודש שביעי, סובלת ממיומות.
    אחת בגודל 53X63 מ"מ והשניה כ-4 ס"מ.
    אולטאסאונד פנימי לא בוצע מכיוון שהטכנאית אמרה שאי אפשר לראות כלום כך, מכיוון שהרחם כולו מלא במיומות.
    באולטראסאונד חיצוני לא ניתן היה להדגים שחלה שמאלית.
    מה לעשות הלאה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיומות ברחם

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בטן גדולה ומיומות

פרופ' יונה תדיר
    31/01/2010

ספק אם יש קשר בין הבטון הגדולה והמיומות. הבעיה שאת מעלה היא טכנית וניתנת בד"כ למציאת פתרון. כיצד הוגדרו המיומות המתוארות על ידך אם לא באולטרה סאונד. השאלה כמובן היא ממה היא סובלת ומה מתוך מגוון פתרונות למיומות עשוי לעזור לה?
    פרופ' יונה תדיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיומה סיגל

סיגל
    17/02/2010

שלום ותודה על התיחסותך
    אני אכן מקבלת דקפפטיל אך פעם אחת כל שלושה חודשים, בגלל שזה עושה לי תופעות לוואי אני לעיתים דוחה את קבלת המנה הבאה.
    הרופא מדבר על טיפול כזה לאורך שנתים או עד שאגיע לגיל בו המיומות יעלמו מעליהן.
    מה האלטרנטיבות למעט ניתוח שאותו אני דוחה
    תודה על תשובתך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האמנם?

פרופ' יונה תדיר
    17/02/2010

אכן, טיפול זה ניתן בזריקה אחת לחודש (כ 3 חדשים ברציפות) או בזריקה אשר פעילותה נמשכת ל 3 חדשים. לא מקובל לתת טיפול זה למשך זמן רב (כמתואר) ומעבר לכך אין כוונה ולא יהיה זה נכון להכנס לפרטים בדרך פורום באינטרנט או לחלוק על גישה של רופא/ה אשר יש לו/לה אולי סיבות להציע טיפול זה. פורום האינטרנט אינו מקום לייצר או לפתור גישות או מחלוקות רפואיות אישיות.
    פרופ' יונה תדיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו