מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מיומותשני03/02/2010
הי, יש לי מספר די גדול של מיומות כשאר 2 מתוכן הן בעייתיות ונמצאות ברירית של הרחם בגודל 2.5 סנטמיטר. כאשר רציתי להרות שאלתי מספר רופאים את הבעייתיות בעניין ורובם אמרו שקודם כדאי לנסות להרות ובמידה ותהיה בעייה אז לנתח. חלקם אמרו שבכלל לא כדאי לנתח לפני לידות כיוון שזה יכול לגרום לבעיות והידבקויות של הרחם. שמעתי לעצה ואכן נכנסתי די מהר להריון ובשבוע השישי להריוני החלו דימומים שנמשכו במשך כשבוע. בתחילת הדימומים הלכתי למיון ובפעם הראשונה נצפה דופק. נאמר לי לנוח. כעבור שבוע נפסקו הדימומים והלכתי להיבדק ופתאום לא ראו כלום ברחם.אפילו לא שק הריון. הרופא שלח אותי למיון בטוענה שיש סיכוי שהמימוה מסתירה את הדופק. הלכתי למיון והרגשתי קצת זלזול בבדיקה והרופאה לא ראתה גם כלום. אני לא יודעת להסביר את זה אבל יש לי תחושה שאני עדיין בהריון. האם יש זיכוי כזה? שהמיומה מסתירה את העובר?האם יש טעם ללכת שוב להיבדק? במידה ואכן נפל יכול להיות שלא רואים כבר כלום ברחם? אפילו לא הייתי צריכה לעשות גרידה. האם אתה ממליץ לעשות ניתוח להוריד את המימומות בהנחה כמובן שאני כבר לא בהריון?? האם זו יכולה להיות הסיבה להפלה? האם כדאי לעשות בדיקת דם לראות מה מצה הבתה? אשמח לתשובתותיך כיוון שאני כבר ממש מבולבלת ולא יודעת מה לעשות.
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מה לעשות
פרופ' יונה תדיר03/02/2010בנסיבות אלה ניתן להבין את בילבולך, אך את מעלה כ 10 שאלות וספק אם ניתן להשיב עליהן בדרך זו של פורום באינטרנט, בהעדר מרבית הפרטים הרלוונטיים אשר אינם חבויים בין רצף הסיפור המעניין.
פרוםפ' יונה תדיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה
שני04/02/2010אילו פרטים עוד להוסיף?
השאלה שלי זה אם אתה ממליץ לנתח? או לנסות אחרי ההפלה שוב להיכנס להריון?
אני לא יודעת מה הגורם להפלה אבל הבנתי שיש סיכוי שהמיומות..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כמות הפרטים הנדרשת ...
פרופ' יונה תדיר04/02/2010כמות הפרטים הנדרשת אינה למענה אינטרנטי. את מעלה אוסף גדול של שאלות המחייבות ראיון אישי עם הרופא/ה המטפל/ת. התאמת אשה לנתוח, או לחלופה טיפולית אחרת, לא נעשית דרך פורום באינטרנט. פורום מסוג זה נועד להסבר שאלות כלליות ולא הגדרת אבחנה והחלטה טיפולית. הלא כן?
פרופ' יונה תדיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת כללית
שני04/02/2010עברתי הפלה בשבוע 7 להרוני. מתי אתה מציע לנסות שוב להיכנס להריון? האם זה אפשרי עכשיו ללא קבלת ווסת אחת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אופן רגיל
פרופ' יונה תדיר06/02/2010באופן רגיל מומלץ להמתין כחדשיים שלושה, אבל מפרטי השאלות הקודמות ספק אם המקרה שלך "רגיל".
פרופ' תדיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
שרירן אינטראמורלי 74 ממ קדמי בדופן הקדמי
ניתוח להסרת מיומה בת 29
מה זה נסיגה בגודל נגעים ברחם
ניתוח כריתת רחם בגישת פתיחת הבטן
דימום ברחם משרירן והאם זה ימשיך
שרירן ברחם ודימום מה כדאי לעשות בינתיים
שרירן ברחם ודימום מה כדאי לעשות בינתיים
כמה זמן יכול להימשך הדימום משרירן
האם ניתן להיכנס להיריון לאחר ניתוח
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?