מיומות

מנהל הפורום

פרופ` יונה תדיר
פרופ' יונה תדיר
פרופ` רועי משיח
פרופ' רועי משיח
לקביעת תור אצל פרופ' רועי משיח ללא פרסום בפורום

• מיומות
    סיגל
    16/02/2010

לפני שנתיים לערך נמצאו אצלי שתי מיומות שעם הזמן גדלו.
    בהמלצת הרופא קבלתי זריקות להקטנת המיומות , אכן הזריקות עוזרות אך ברגע של הפסקה הן גדלות שוב.
    במהלך הטיפול אני סובלת מאוד מגלי חום, אך מה שמטריד אותי מאוד זה מצבי רוח קיצוניים שאני עוברת, אני מצליחה לריב עם כל מי שלידי וזה מאוד לא אופיני לי.
    הבנתי שזה תוצאה של הטיפול האם יש אלטרנטיבה, למותר לציין שאני בת 43 אם ל3 ילדים .
    אני סובלת מאנמיה אך בזמן הטיפול הדברים מתאזנים.
    מה שמטריד אותי אם כן כמה זמן אוכל לקחת את הזריקות הללו, האם ההשפעה אכן לטווח המידי ואם יש טיפול במצבי הרוח הקיצוניים?
    תודה רבה סיגל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיומות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה זמן לקחת את התרופה?

פרופ' יונה תדיר
    17/02/2010

במידה והתרופה אותה את מקבלת היא דקפפטיל (או שם מסחרי אחר מקבוצת ה GNRH ) אזי אין זה מקובל לקחת את זה יותר מפעם אחת, 3 זריקות רצופות, אחת כל חודש. טיפול זה ניתן כמקדים לטיפול אחר ולא כטיפול בפני עצמו. לא אתייחס לתופעות הלוואי שאת מתארת מאחר וכאמור, אין זה מקובן לתת יותר ממחזור אחד, או לעיתים להוסיף למחזור הטיפול האחד עוד 1-3 חדשים ברצף אחד, אבל ממש לא להפסיק ולחזור שו על סבב טיפול זה. אין בכוונתי לאמר דברים בנחרצות מאחר ולא ידוע לי מה את מקבלת, ואם זה אכן זה, וודאי לרופא/ה שלך היודע/ת עליך יותר ממני יש סיבות להמלצות אלה. בכל מקרה טיפול תרופתי מסוג זה אינו תחליף לטיפול של ממש (מתוך מגוון טיפולים הקיים כיום) וודאי לאישה בגילך אשר גיל המעבר עדיין רחוק ממנה.
    פרופ' יונה תדיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו