מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הופעת מיומות לאחר שימוש התקן מירנהרוני26/04/2010
שלום רב
אני בגיל המעבר ומכיוון שלא חשתי טוב עם גלולות הורמונים, יש לי חצי שנה התקן מירנה (פרוגסטרון) ואני שמה מדבקות אוורל להשלמת ההורמונים הנדרשים.
לפני כחצי שנה לפני ההתקן, הרחם שלי היה נקי ללא מיומות
ובבדיקה לפני שבוע מסתבר שיש לי הופעת מיומות
האם יש קשר בין המירנה להופעת מיומות???
תודה
ר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שילוב הורמונים וגרימת מיומה
פרופ' יונה תדיר26/04/2010רוני, שאלתך מעניינת באופן יוצא מן הכלל. שילוב ההורמונים (אסטרוגן באוורל ופרוגסטרון במירנה) ידוע כתומך במיומות, בגדילה של מיומות, אך ספק אם בהווצרות מיומות. העובדה שזה התרחש בגיל המעבר מעניינת עוד יותר וחריגה מאד. מתעוררות מספר שאלות, כגון, מה מידת הוודאות שלא היתה לך מיומה בעבר? האם נבדקת? מה מיקום ומספר המיומות שיש לך עכשיו.
לאור העניין הרב אשמח לבחון את הנושא יותר לעומק במסגרת הרפואה הציבורית. במידה ואת חברה בקופת חולים כללית תוכלי לפנות למרכז שרירני הרחם בבילינסון על מנת להשלים בירור והמלצות נוספות ללא כל עלות.
פרופ' יונה תדיר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשאלתך
רוני26/04/2010ערב טוב פרופ' תדיר
נבדקתי כמה פעמים ע"י רופא נשים באולטרא סאונד וגינלי לפני כשמונה חודשים, לפני שנה,טרם הכנסת ההתקן. נאמר לי אז שהרחם נקי
למרבה האכזבה והתדהמה, חצי שנה אחרי ההתקן בבדיקה, התגלו המיומות.
אני שוקלת להוציא את ההתקן בקרוב
מה דעתך???
נ.ב. אני חברת קופ"ח מכבי
תודה על תשומת הלב
בברכה
רוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מה לעשות? האם להוציא את ההתקן?
פרופ' יונה תדיר26/04/2010כאמור, המקרה מעניין אך לא מפתיע. אנא, בקשי מהקופה טופס 17 למרכז שרירני הרחם בבילינסון. הדבר בהחלט מוצדק וחשוב. אם תתעורר שאלה במזכירות הסניף אליו את שייכת מדוע? תוכלי לבקש שיצרו איתי קשר. הדבר בהחלט מוצדק.
פרופ' יונהתדיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תוכלי ליצור קשר
פרופ' יונה תדיר28/04/2010בד"כ אין זה מקובל לתת מס' טלפון בדרך ציבורית זו, אולם לאור ייחוד בעייתך והעובדה שבכוונתי לסייע במציאת פתרון ללא כל מחויבות וא עלות כספית מצידך אני חורג מהמקובל ונותן לך מספר טלפון לתקשורת, 052-8026531 או מייל ytadir@orange,net,il
פרופ' תדיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
שרירן אינטראמורלי 74 ממ קדמי בדופן הקדמי
ניתוח להסרת מיומה בת 29
מה זה נסיגה בגודל נגעים ברחם
ניתוח כריתת רחם בגישת פתיחת הבטן
דימום ברחם משרירן והאם זה ימשיך
שרירן ברחם ודימום מה כדאי לעשות בינתיים
שרירן ברחם ודימום מה כדאי לעשות בינתיים
כמה זמן יכול להימשך הדימום משרירן
האם ניתן להיכנס להיריון לאחר ניתוח
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?