לאחר הסרת שרירין

מנהל הפורום

פרופ` יונה תדיר
פרופ' יונה תדיר
פרופ` רועי משיח
פרופ' רועי משיח
לקביעת תור אצל פרופ' רועי משיח ללא פרסום בפורום

• לאחר הסרת שרירין
    איילת34
    18/05/2010

שלום,

לפני כחצי שנה עברתי כריתת שרירן אינטרמורלי בארוך של כ-10 ס"מ באמצעות פתיחת בטן
    מאז המחזורים שלי פחות או יותר סדירים.
    אני בת 36, רווקה, ללא ילדים.
    המחזור האחרון עוד לא הגיע- ישנו איחור של כחודשיים.
    לפני כשבועיים עברתי בדיקת אלוטרסאונד בטנית לבדוק שהכל בסדר וכי לא חזר השרירן
    רופא נשים שראה את האולטרסאונד אמר שהממצאים תקינים- נצפו מס' זקיקים קטנים בשחלות.
    האם האיחור במחזור ( של כ-60 יום ) נחשב נורמאלי אחרי חצי שנה מכריתת מיומה -האם יש קשר?
    האם ניתן באולטרסאונד לגלות הדבקויות? אם לא, האם האיחור יכול לנבוע מהדבקויות ברחם שלאחר הניתוח??
    לעיתים אני מרגישה מעט התכווצויות ברחם.
    האם יכול להיות שאני מתחילה את תקופת גיל המעבר???
    אף פעם לא היה לי איחור כזה.

אוד מאוד על תשובתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לאחר הסרת שרירין

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאחר הסרת שרירן - אופי הווסת

פרופ' יונה תדיר
    18/05/2010

שינויים באופי הדימום מספר חדשים לאחר כריתת מיומה יכולים להתרחש. לא ניתן לאמר יותר מכך בהעדר פרטים על מה שנעשה לך בניתוח, מה היה עומק פתיחת הרחם במהלך הנתוח, היכן היה ממוקם השרירן, האם היתה פתיחה של חלל / רירית הרחם, וכיוב'.
    בדיקת אולטרה-סאונד אינה בדיקה בה ניתן לראות הדבקויות.
    ולעניין גיל המעבר, יש לבצע בדיקה של מספר הורמונים על מנת לדעת האם יש קשר לכך במה שאת מתארת.
    פרופ' יונה תדיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו