שאלה לד''ר חן גולדשמיט

מנהל הפורום

פרופ` יונה תדיר
פרופ' יונה תדיר
פרופ` רועי משיח
פרופ' רועי משיח
לקביעת תור אצל פרופ' רועי משיח ללא פרסום בפורום

• שאלה לד''ר חן גולדשמיט
    שירי
    19/06/2010

שלום!

אני עדיין לא ילדתי, בת 34, הציעו לי להשתתף במחקר בתל השומר לטיפול במיומה בגודל3x6.

הטיפול הוא ע"י אולטרסאונד ממוקד במרפאת חוץ. הם טוענים שעשו זאת רבות וכרגע הם החליפו חלק במיטת הMRI והם עושים את זה ללא תשלום לכמה נשים.

האם כדאי לעשות את זה? מדובר על טיפול שאורך 3-4 שעות, מה ידוע ל על זה.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לד''ר חן גולדשמיט

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שירי

ד''ר חן גולדשמיט
    19/06/2010

שירי שלום

אני לא מכיר את המחקר החדש עם השנוי במיטת ה MRI בתה"ש. אני כן מכיר את האנשים שעובדים שם ואני יודע שהם רציניים ולא היו מציעים לך משהו אם לא היו מאמינים שזה יכול לעזור לך.
    בהצלחה
    ד"ר גולדשמיט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אדנומיוזיס

שירי
    22/06/2010

שלום
    רשמתי לך על הטיפול בתל השומר והיום התברר לי שהתוצאות לבדיקת הmri הן שזה אדנומיוזיס ולא מיומה. ידוע לך האם כדאי לטפל ואיך? האם בדיקת mri היא וודאית שזה לא מיומה? תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שירי

ד''ר חן גולדשמיט
    22/06/2010

שירי שלום

להערכתי אין מספיק מידע בספרות על הצלחה של MRI באדנומיוזיס.אני מציע שתתני לצוות שמטפל בך להחליט האם את מתאימה לטיפול. ישנם מקרים שהם מחליטים מראש שהאישה לא מתאימה.
    אשמח לסייע בעתיד
    בהצלחה
    ד"ר גולדשמיט

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו