מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מיואשת מאוד!!!!!!סמדי04/07/2010
אני בת 34 +5 ילדים. עברתי 4 ניתוחים קיסריים
הניוח הקיסרי האחרון היה 7/2/07. לאחר 7 חודשים עברתי נתוח לפרוסקופיה לקשירת חצוצרות(מבחינה רפואית אסור לי להכנס שוב להריון הרחם במצב טרום קרע).
מאז הניתוח הקיסרי אני עם דימומים לא סדירים ודימומים חזקים וחלשים. עברתי היסטרוסקופיה ניתוחית לצריבה של רירית הרחם השנה בפברואר ,והכל נמשך כאילו לא עברתי כלום. הרופא הביא לי טיפול הורמונלי וכלום לא עזר, באולטרסאונד האחרון השבוע הוא ראה מיומה 2 ס"מ וכלי דם מדממים עברתי לפני יומיים היסטרוסקופיה ניתוחית והוא צרב את הכלי דם וכשבא לחתוך מאת המיומה נתלש צוואר הרחם והוא תפר והניתוח הפסיק, הוא הביא לי להשלמת הניתוח זריקה של LUCRIN. האם זה הטיפול הנכון? האם לא כדאי להוציא את הרחם וזהו???
תודה מראש....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קיימות מספר חלופות טיפול...
פרופ' יונה תדיר04/07/2010את מתארת אכן מצב מתסכל של סיבוכים אשר קורים לעיתים, אולם יש חלופות טיפול רבות ברפואה המודרנית למצב זה. הטיפול בלוקרין מוגבל לפרק זמן קצר ולא ניתן לתת אותו פעמים חוזרות. פרט לניתוח כריתת רחם יש חלופות נוספות כגון צינתור עורקי הרחם ו/או השרירן, טיפול נסיוני בטבליות ואגינליות , וכיוב'. בל מקרה כדאי להגדיר תחילה באופן מדויק א(יותר ממה שאת מתארת) את מיקום המיומה, והאם היא יחידה?!
פרופ' יונה תדיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
שרירן אינטראמורלי 74 ממ קדמי בדופן הקדמי
ניתוח להסרת מיומה בת 29
מה זה נסיגה בגודל נגעים ברחם
ניתוח כריתת רחם בגישת פתיחת הבטן
דימום ברחם משרירן והאם זה ימשיך
שרירן ברחם ודימום מה כדאי לעשות בינתיים
שרירן ברחם ודימום מה כדאי לעשות בינתיים
כמה זמן יכול להימשך הדימום משרירן
האם ניתן להיכנס להיריון לאחר ניתוח
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?