מיואשת מאוד!!!!!!

מנהל הפורום

פרופ` יונה תדיר
פרופ' יונה תדיר
פרופ` רועי משיח
פרופ' רועי משיח
לקביעת תור אצל פרופ' רועי משיח ללא פרסום בפורום

• מיואשת מאוד!!!!!!
    סמדי
    04/07/2010

אני בת 34 +5 ילדים. עברתי 4 ניתוחים קיסריים
    הניוח הקיסרי האחרון היה 7/2/07. לאחר 7 חודשים עברתי נתוח לפרוסקופיה לקשירת חצוצרות(מבחינה רפואית אסור לי להכנס שוב להריון הרחם במצב טרום קרע).
    מאז הניתוח הקיסרי אני עם דימומים לא סדירים ודימומים חזקים וחלשים. עברתי היסטרוסקופיה ניתוחית לצריבה של רירית הרחם השנה בפברואר ,והכל נמשך כאילו לא עברתי כלום. הרופא הביא לי טיפול הורמונלי וכלום לא עזר, באולטרסאונד האחרון השבוע הוא ראה מיומה 2 ס"מ וכלי דם מדממים עברתי לפני יומיים היסטרוסקופיה ניתוחית והוא צרב את הכלי דם וכשבא לחתוך מאת המיומה נתלש צוואר הרחם והוא תפר והניתוח הפסיק, הוא הביא לי להשלמת הניתוח זריקה של LUCRIN. האם זה הטיפול הנכון? האם לא כדאי להוציא את הרחם וזהו???
    תודה מראש....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיואשת מאוד!!!!!!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קיימות מספר חלופות טיפול...

פרופ' יונה תדיר
    04/07/2010

את מתארת אכן מצב מתסכל של סיבוכים אשר קורים לעיתים, אולם יש חלופות טיפול רבות ברפואה המודרנית למצב זה. הטיפול בלוקרין מוגבל לפרק זמן קצר ולא ניתן לתת אותו פעמים חוזרות. פרט לניתוח כריתת רחם יש חלופות נוספות כגון צינתור עורקי הרחם ו/או השרירן, טיפול נסיוני בטבליות ואגינליות , וכיוב'. בל מקרה כדאי להגדיר תחילה באופן מדויק א(יותר ממה שאת מתארת) את מיקום המיומה, והאם היא יחידה?!
    פרופ' יונה תדיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו