כריטת רכם

מנהל הפורום

פרופ` יונה תדיר
פרופ' יונה תדיר
פרופ` רועי משיח
פרופ' רועי משיח
לקביעת תור אצל פרופ' רועי משיח ללא פרסום בפורום

• כריטת רכם
    רבזין ויקטורי
    18/07/2010

שלום! אני ממש חדשה בפורום - אבל מאוד זקוקה לעזרתכם.
    אני במשך יותר משנה מדממת מאוד בכל מחזור, יש לי מחזור לא סדיר וכו'.הסיבה - יש לי 3 שרירוני רחם. לאחר בדיקה פולשנית ולקיחת ביופסיה (שהיא בסדר גמור) הציעו לי לבצע כריתת רחם. אני מאוד לא מתלהבת מהראיון. האם ישנם דרכים אחרות לטפל בבעיית דימום מתמשך?אשמח מאוד לתושבתכם המקצועית. בתודה מראש ויקטוריה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כריטת רכם

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כריתת רחם

פרופ' יונה תדיר
    18/07/2010

לא ניתן לתת תשובה לשאלתך בהעדר מידע על גילך, תכניות הילודה שלך, מיקום גודל ומספר השרירנים, ממה את סובלת, וכיוב'.
    במילים אחרות אין שום מידע אשר מאפשר סיוע או כוון. כללית רק ייאמר שש כיום מגוון רחב של אפשרויות טיפול אשר חלקן נתוחיות וחלקן שמרניות.
    פרופ' יונה תדיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובות

רבזין ויקטורי
    21/07/2010

אני בת 48, כמובן יכולה לתכננן רק לידות נכדים ולא ילדים, יש לי 3 שרירונים קטנים ואני מאוד סובלת מדימומים חזקים מאוד ומחזורים ממושכים (לפעמים עד 10 ימים ברצף).אם צריך עוד פרטים - אני כאן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דימומים חזקים

פרופ' יונה תדיר
    21/07/2010

בנוכחות דימומים חזקים ובהעדר תכניות ילודה יש מספר פתרונות, חלקם כירורגיים וחלקם שמרניים, כגון צינתור כלי הדם של השרירן או טיפול (נסיוני) בטבליות ואגינליות.
    פרופ' יונה תדיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו