מיומה או אנדמיוזיס

מנהל הפורום

פרופ` יונה תדיר
פרופ' יונה תדיר
פרופ` רועי משיח
פרופ' רועי משיח
לקביעת תור אצל פרופ' רועי משיח ללא פרסום בפורום

• מיומה או אנדמיוזיס
    שרון
    09/08/2010

במרפאה בקופת חולים עשיתי אולטרסואנד יסודי וגילו לי שרירן מרכזי בגודל 57x36
    עובי אנדומטוריום: 4.3 מידות רחם: 84x82x90 רירית דחוקה ע"י השרירן.

הרופא נשים המליץ לי על תל השומר מרפאת אולטרסואד ממוקד ושם רצו לעשות לי את הטיפול בתוך מחקר שהם מבצעים, עשו לי MRI
    התוצאה היא: רחם מוגדל 9x9x85 ס"מ עם אדנומיוזיס התופס את הדופן האחורית ומעט גם פונדלית.
    ה JZ מגיע עד כ- 6-6.2
    לא נמצאו שרירנים.

איזו בדיקה יותר אמינה? איך לטפל ובמה? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיומה או אנדמיוזיס

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיומה או אדנומיוזיס, שאלה מצויינת

פרופ' יונה תדיר
    09/08/2010

שאלתך מצויינת. שתי הבדיקות טובות ובמקרים רבים הן משלימות זו את זו. במקרים רבים התשובה הסופית ניתנת לאחר נתוח. עמיתי בבי:ח שיבא הם אנשי מקצוע טובים. אולם אם בעצתי היית שואלת, ובמגבלות הסכנה של מסירת נתונים בלתי מדוייקת (אולי?כי אני מתבסס רק על מה שמגיע ממך וללא כוונה לפגוע בך לעיתים יש העברת מידע חלקית בדרך זו)  הייתי ממליץ לעשות בדיקת אולטרהסאונד נוספת ע"י גורם מקצועי אחר ורק אז מחליט מה יותר סביר ומה נכון לעשות. האם המליצו לך גם לעבור טיפול באולטרה-סאונד ממוקד?
    פרופ' יונה תדיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

שרון
    10/08/2010

כן. המליצו לי עד שעשו את הבדיקה ואז במרפאה טענו שזה אנדמיוזיס ולכן לא טיפלתי.

איפה ניתן לעשות אולטרסואד הכי מדוייק?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקה איכותית

פרופ' יונה תדיר
    10/08/2010

אין זה מקובל לבצע הפניות בדרך פורום באינטרנט.
    פרופ' יונה תדיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו