עברתי היסטרוסקופיה אבחנתית, ניתוחים

מנהל הפורום

פרופ` יונה תדיר
פרופ' יונה תדיר
פרופ` רועי משיח
פרופ' רועי משיח
לקביעת תור אצל פרופ' רועי משיח ללא פרסום בפורום

• עברתי היסטרוסקופיה אבחנתית, ניתוחים
    שרי
    13/08/2010

עברתי היסטרוסקופיה אבחנתית ניתוחית וכריתת שרירן באותו ניתוח בהרדמה מלאה.
    נכתב: שהמיומה סולקה במרביתה לכל הפחות, פיות נצפו בתום הפעולה.
    מה זה אומר? האם אצטרך עוד ניתוח כדי להשלים את הפעולה.

תודה שרי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא ניתן להשיב, כי...

פרופ' יונה תדיר
    13/08/2010

לא ניתן להשיב לשאלתך מאחר וכמות האפשרויות למה שאת מתארת היא אין סופית. לעיתים אני נתקל בתגובות של נשים (דבר מבורך לכשעצמו) אולם העצות הניתנו על ידן במרבית המקרים אינן רלוונטיות. הדבר היחיד שניתן להשיב זה ש : "פיות ניצפו בתום הפעולה" כלומר, ניתן היה לראות בתוך חלל הרחם את פתחי החצוצרות. אלה פתחים שגודלת במציאות הוא כ 0.5 מ"מ ועובדת היותן פתוחות חשובה, אך אין בכך עדיין כדי לאמר דבר רב משמעות על פוריותך העתידית (אם זה חשוב?).
    האם לא קיבלת הסבר מקיף על משמעות הפעולה שעברת? מה היה? מה הלאה?
    פרופ' יונה תדיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובתך המהירה.

שרי
    13/08/2010

עברתי את הפעולה אמש ועוד לא שוחחתי עם המנתח. הבנתי לפני הניתוח שכנאה אצטרך לעבור את הכריתה בשני שלבים. מזה אני לחוצה. וכן רלוונטי לגבי הריון עתידי. אני בת 39 ללא הריונות עבר.
    כמו כן נאמר כי המלצה במקרה של הריון היא ניתוח קיסרי בשל עומקה הרב של המיומה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מענה זה רק ממחיש...

פרופ' יונה תדיר
    13/08/2010

מענה זה רק ממחיש... שהפרטים בשלב זה צריכים להגיע מהמנתח/ת. כל הסבר כללי אשר היהי אולי מעניין יהיה לא רלוונטי לגביך. חשוב בכל מקרה שיהיה בידך דו"ח מפורט שנ מה נראה, מה בוצע, היכן נעצרה הפעולה, ומה מחשבות הרופא על מה שנותר (התאמה לבדיקת האולטרה-סאונד וכיוב'.
    פרופ' יונה תדיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבקשת ליצור קשר איתך

נעמה
    24/08/2010

היי שרי

אני מעוניינת לשאול אותך מספר שאלות בעקבות הפעולה שעברת..האם תוכלי ליצור איתי קשר

תודה
    נעמה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו