מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תחושות לאחר 2 מיוקטמיה היסטרוסקופיתאביטל14/09/2010
שלום דר'
ב11 ליולי עברתי היסטרוסקופיה ניתוחית להסרת מיומה בגודל 5 ס"מ (או לפחות זה מה שחשבו) לאחר הניתוח הובהר לי שלא הוסרה כל המיומה ואאלץ לעבור עוד טיפול.
לאחר שבוע החלו כאבים ודימומים קשים מאוד אושפזתי לשבוע בחשד לזיהום (שלא אושש) שוחררתי לביתי ולאחר עוד שבועיים של דימומים קשים אושפזתי שוב הפעם בתל השומר
ומיד בוצעה היסטרוסקופיה נוספת שבסופה הודיעה לי שהוציא מיומה בגודל 6 ס"מ בשלמותה. קיבלתי מנות דם בשל מדדים נמוכים עקב דימום ארוך.
עבר חודש מאז הניתוח האחרון לפני שבוע היו לי כאבים וקיבלתי שוב אנטיביוטיקה.
לפני יומיים קיבלתי מחזור ביומיים אלו הדימום אכן פחות חזק מבעבר, אך אני סובלת מכאבים עזים בדיוק כמו שחשתי לפני חודש.
שאלתי היא האם הכאבים האלו קשורים להתכווצות טבעית של הרחם בימי מחזור ומכיוון שהרחם שךי עבר שתי פעולות הכאבים חזקים יותר. או שמא משהו רע שוב קורה???
עייפתי מהסיפור הזה......
נ.ב - אצלך פרופ' תדיר התחיל כל המסע שלי.
תודה.
מירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחושות לאחר 2 מיוקטמיה היסטרוסקופית
ד''ר חן גולדשמיט14/09/2010מירי שלום
בהחלט יכול להיות כתוצאה מהתכווצויות של הרחם.לפעמים ישנם שרידים של המיומה והרחם מנסה לדחוף אותם החוצה. ממליץ על בדיקת אולטרהסאונד על מנת לוודא האם יש שרידי מיומה.
בהצלחה
ד"ר גולדשמיט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
במצבים כגון אלה כדאי..........
פרופ' יונה תדיר14/09/2010במצבים כגון אלה כדאי.... להוועץ ברופא/ים שטיפלו בך וניתחו אותך. ההמצלות של ד"ר גולדשמיט נכונות, אך הן כלליות, ולכן בכל מקרה של ספק מן הראוי להוועץ באופן אישי ולא כוללני.
פרופ' תדיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך להודעתי מיום 14.09 ולתגובתכם
מירי16/09/2010ראשית תודה לכם על התשובה
הכאבים רק התגברו כמו כן גם הדימומים, אני חוזרת משני ימי אשפוז
שוב נצפתה (לבי דברי הרופאים- ככל הנראה) מיומה בגודל 4.5 ס"מ
חזרתי לביתי בהמלצה לבצע אבחון נוסף בבי"ח לאחר החג וביצוע היסטרוסקופיה חוזרת (השלישית במספר מיולי האחרון)
אני לא מצליחה להבין איך נוצרה מיומה חדשה בתקופה כ"כ קצרה ואם היא כעת כבר בגודל הנ"ל מה יהיה עליה בעוד חודש???
כמו כן מי מבטיח לי שבעוד חודשיים או שנה לא יהיו חדשות???
ממש אובדת עצות .....
לא יודעת כבר למי לפנות
טובי המומחים בתל השומר מטפלים בי - אבל אני מרגישה נורא!!!
פרטים נוספים:
(פרופ' תדיר - אצלך הייתי בחודש מאי וממך הגעתי גם לדר' גולדשמיט אך מסיבות טכניות של קופ"ח העביר אותי לדר' נוסף באסותא שם התחיל התהליך.)
אשמח אם תשפכו קצת אור ....
תודה וגמר חתימה טובה!
מירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ניתן להשיב
פרופ' תדיר16/09/2010לא ברור המסלול שעברת ונראה כי עליך לפנות לרופאים שטיפםלו בך לקבלת מענה ענייני.
פרופ' תדיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
שרירן אינטראמורלי 74 ממ קדמי בדופן הקדמי
ניתוח להסרת מיומה בת 29
מה זה נסיגה בגודל נגעים ברחם
ניתוח כריתת רחם בגישת פתיחת הבטן
דימום ברחם משרירן והאם זה ימשיך
שרירן ברחם ודימום מה כדאי לעשות בינתיים
שרירן ברחם ודימום מה כדאי לעשות בינתיים
כמה זמן יכול להימשך הדימום משרירן
האם ניתן להיכנס להיריון לאחר ניתוח
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?