רחם רב שרירני

מנהל הפורום

פרופ` יונה תדיר
פרופ' יונה תדיר
פרופ` רועי משיח
פרופ' רועי משיח
לקביעת תור אצל פרופ' רועי משיח ללא פרסום בפורום

• רחם רב שרירני
    שרה
    19/10/2010

אני בת 34 ויש לי רם שרירני. אני מבקרת אצל רופא נשים כל חצי שנה. ובביקור שלי האחרון. אמרה הרופאה עפ''י בדיקת האולטראסאונד כי הרחם שלי בגודל 26 שבועות. ואני חייבת ניתוח. שאלתי היא האם בלי צילום רחם ניתן להעריך במדוייק את מיקום המיומה.
    הרופאה ציינה כי גודל המיומה הוא בערך 7 ס''מ. שאלה נוספת היא האם ניתן לעבור טיפול לקרוסקופיה בלי ניתוח מסורתי.
    כמו כן קראתי על המחקר הנערך בשיבא עד כמה הוא יעיל לדעתך.
    אשמח להייעץ איתך ולהזמין תור.
    מחכה לתשובה בכליון עיניים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רחם רב שרירני

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רחם רב שרירני - תגובה

פרופ' יונה תדיר
    24/10/2010

צלום רחם אינה הבדיקה המתאימה להגדרת גודל ומיקום של מיומה (שרירן) אלא בדיקת אולטרהסאונד. ובהמשך לזה, לא ברור לי כיצד גודל השרירן כדבריך 7 ס"מ, מאחר וזה לא תואם למינוח של 26 שבועות. לפיכך לא ניתן להתקדם לכוון של מענה ענייני לשאלותיך האחרות לאור סתירות אלה. פער נתונים זה שולל גם את האפשרות להשיב לך על אופן הניתוח המתאים (לפרוסקופיה או אחר) אם נתוח בכלל, וכך גם באשר להתאמתך האפשרית למחקר בטיפול טבליות ואגינליות המתקיים בימים אלה בבתי החולים בילינסון ושיבא.
    פרופ' יונה תדיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו