מיומה

מנהל הפורום

פרופ` יונה תדיר
פרופ' יונה תדיר
פרופ` רועי משיח
פרופ' רועי משיח
לקביעת תור אצל פרופ' רועי משיח ללא פרסום בפורום

• מיומה
    שרון
    26/10/2010

שלום, אני בת 40 וחצי . אובחנה אצלי מיומה מיקום:קידמי, ניידות:חופשי, רחם עם 2 מיומות עיקריות 35 ו-30ממ ועוד קטנות, אף אחת מהן לא לוחצת על החלל, ובו פס רירית ללא נוזל בדוגלס.
    מזה כשנה אני מקיימת יחסים ללא אמצעי הגנה והריון לא קורה. (ואני כן מעוניינת בהריון)
    שאלתי היא האם אי כניסה להריון קשור למיומה? או שאולי זה קשור לגיל?
    ומה כן עלי לעשות אם ברצוני להיות בהריון ואם זה עוזר אז יש לי ילד בן 15,
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיומה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיומה - תגובה

פרופ' יונה תדיר
    27/10/2010

אין מענה חד משמעי לשאלתך זו. במיקום מסויים עלול להיות קשר בין השרירן (מיומה) לבין קושי להרות, וללא ספק גם לגיל עלולה להיות השפעה.
    פרופ' יונה תדיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיומה -המשך

שרון
    28/10/2010

אם זה עוזר אז המיקום הוא קידמי. אם בכל זאת ברצוני להרות, האם יש משהו מסוים שאני יכולה לעשות? לברר? לבדוק?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיומה -המשך - תגובה

פרופ' יונה תדיר
    28/10/2010

קדמי או אחורי, צדדי וכיוב' פחות חשוב מאשר מידת הקירבה או הריחוק מדופן פניתית של רירית הרחם ושינוי דפוסי המחזור החדשי. יש הצדקה לברר את הנ"ל ולהתאים טיפולי פוריות או טיפול לשרירן בהתאם.
    פרופ' יונה תדיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו