היסטרסקופיה

מנהל הפורום

פרופ` יונה תדיר
פרופ' יונה תדיר
פרופ` רועי משיח
פרופ' רועי משיח
לקביעת תור אצל פרופ' רועי משיח ללא פרסום בפורום

• היסטרסקופיה
    אח
    18/11/2010

שלום, לאחר הליך היסטרסקופיה אבחנתית בו הרופא לא יכול היה להיכנס לחלל הרחם עקב הידבקויות בכניסה שהכאיבו, נאמר לי לעשות את ההליך תחת הרדמה מלאה בו גם יוכלו לבצע באופן ישיר את ההליך הניתוחי על מנת להפריד את ההדבקויות. שאלתי היא, האם הידבקויות בכניסה לחלל הרחם הינו דבר שכיח שכן אני קוראת רק על הידבקויות בחלל עצמו? האם מעיד על בעיה חמורה יותר בתוך החלל? האם ההתנהלות להמשך הטיפול הינה תקינה? ולאחר כמה זמן מביצוע ההיסטרסקופיה הניתוחית, ניתן לנסות שוב להיכנס להיריון? האם לאחר הפעולה הניתוחית, יש צורך בביצוע אבחנתית שוב? מצטערת על כמות השאלות אך אודה לתשובתכם המהירה. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היסטרסקופיה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בנוסף

אח
    18/11/2010

היי, שאלה נוספת, הבדיקה היתה ביום שלישי האחרון, מאז יש לי הפרשות חומות עם מעט דם וכיווצים בבטן התחתונה . האם נורמאלי? במידה וכן, כמה זמן אמור להימשך הדימום לאחר ההיסטרוסקופיה האבחנתית? חשוב לי לציין שאין לי בחילות, חום הקאות
    האם הדימום יכול להיות בגלל שהבדיקה כאבה כי הופעל לחץ על הכניסה לחלל הרחם ללא הצלחה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בנוסף - תגובה

ד''ר חן גולדשמיט
    18/11/2010

מעט דמום וכאבים משך מספר ימים זה בסדר. אם יופיעו כאבים חזקים או חום ממליץ לפנות לרופא מטפל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היסטרסקופיה - תגובה

ד''ר חן גולדשמיט
    18/11/2010

שלום רב
    למרות שזה נדיר לפעמים אנחנו רואים הדבקויות בכניסה לחלל שלא ניתן להפריד אלה בהרדמה. אין קשר בין בהדבקויות בכניסה לחלל ובחלל עצמו. יכול להיות מצב שהחלל תקין. במידה ואין הדבקויות בחלל או מעט הדבקויות בחלל תוכלי לחזור לטיפולים מיד. במידה ויהיו הרבה הדבקויות יכול להיות צורך בהיסטרוסקופיה אבחנתית או ניתוחית נוספת.
    בהצלחה
    ד"ר גולדשמיט

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתשובתך

אח
    19/11/2010

שלום, קודם כל תודה רבה על התייחסותך המהירה. שאלה נוספת, על מה מעידות הידבקויות בכניסה לחלל? מאחר וציינת שזה ממצא נדיר, האם נוצרות מסיבה שונה מהידבקויות בתוך החלל?. בנוסף, מדוע במידה ויש הידבקויות רבות יש לחזור על ההליך מספר פעמים, לא מנקים את כל ההידבקויות בהליך ניתוחי אחד? תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו