מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פרופסור יונה תדירהני25/11/2010
שלום
בת 50.07 +4 עם רחם שרירני סובלת מדימומים חזקים לאחר לילה עם דימום שאחרי לידה זה לא קורה כמו ברז שנפתח וכאבי בטן חזקים ששום כדור לא עזר הגעתי לביהח נצפה באולטרסנד שרירן קידמי אינטראמורלי 44*47 מ"מ
הייתי רוצה לדעת אם אפשר להוציא את השרירן בלי פתיחת בטן והאם אפשר להוציא בלי כריתת רחם
תודה
הני
הייתי רוצה תשובה בדחיפות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פרופסור יונה תדיר - תגובה
פרופ' יונה תדיר25/11/2010שאלתך אינה ברורה. מה זה... בת 50.7 +4 ודימום אחרי לידה? מן הראוי להעביר שאלה באופן שיאפשר מענה של ממש. ואשר לשאלה מה ניתן להוציא ומה לא, וכיצד, ובלי פתיחת בטן, וכיוב'.... ספק אם ניתן להשיב על שאלה כזו בפורום. שהרי אין דינו של שרירן אחד כשרירן אחר, במיקום אחר, ובמצב רפואי זה או אחר. כללית רק ייאמר שהוצאת שרירן אפשרים רק בדרך כירורגית, בין אם דרך צלקת רחבה או צלקת קטנה (לפרוסקופיה) או במקרים מסויימים בגישה זעיר פולשנית אחרת (דרך צואר הרחם). כל שיטות הטיפוטל האחרות אינן מסירות את המיומה אלא רק מצמצמות את גודלה ומשפרות את הסימפטומים. בגיל 50+ , בקירבה לגיל המעבר, יש הצדקה לבחון דרכים חלופיות לנתוח.
פרופ' יונה תדיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופסור יונה תדיר
פרופסור יונה25/11/2010תודה על תשובתך
אני ממש חרדה מכוון שאני לא רוצה כריתת רחם
השאלה שלי האם אפשר להוציא את השרירן בכל דרך לא אכפת לי מהצלקת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
פרופסור יונה תדיר - תגובה
פרופ' יונה תדיר25/11/2010צר לי, את בהמשך לתשובתי הקודמת, שאלתך זו עוד פחות ברורה מקודמתה. באופן עקרוני שרירן ניתן להוציא, אך לא ניתן להבין משאלתך אם ברור לך מה ההבדל בין הסרת שרירן לכריתת רחם.
פרופ' יונה תדיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
שרירן אינטראמורלי 74 ממ קדמי בדופן הקדמי
ניתוח להסרת מיומה בת 29
מה זה נסיגה בגודל נגעים ברחם
ניתוח כריתת רחם בגישת פתיחת הבטן
דימום ברחם משרירן והאם זה ימשיך
שרירן ברחם ודימום מה כדאי לעשות בינתיים
שרירן ברחם ודימום מה כדאי לעשות בינתיים
כמה זמן יכול להימשך הדימום משרירן
האם ניתן להיכנס להיריון לאחר ניתוח
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?