פרופסור יונה תדיר

מנהל הפורום

פרופ` יונה תדיר
פרופ' יונה תדיר
פרופ` רועי משיח
פרופ' רועי משיח
לקביעת תור אצל פרופ' רועי משיח ללא פרסום בפורום

• פרופסור יונה תדיר
    הני
    25/11/2010

שלום
    בת 50.07 +4 עם רחם שרירני סובלת מדימומים חזקים לאחר לילה עם דימום שאחרי לידה זה לא קורה כמו ברז שנפתח וכאבי בטן חזקים ששום כדור לא עזר הגעתי לביהח נצפה באולטרסנד שרירן קידמי אינטראמורלי 44*47 מ"מ
    הייתי רוצה לדעת אם אפשר להוציא את השרירן בלי פתיחת בטן והאם אפשר להוציא בלי כריתת רחם
    תודה
    הני
    הייתי רוצה תשובה בדחיפות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרופסור יונה תדיר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרופסור יונה תדיר - תגובה

פרופ' יונה תדיר
    25/11/2010

שאלתך אינה ברורה. מה זה... בת 50.7 +4 ודימום אחרי לידה? מן הראוי להעביר שאלה באופן שיאפשר מענה של ממש. ואשר לשאלה מה ניתן להוציא ומה לא, וכיצד, ובלי פתיחת בטן, וכיוב'.... ספק אם ניתן להשיב על שאלה כזו בפורום. שהרי אין דינו של שרירן אחד כשרירן אחר, במיקום אחר, ובמצב רפואי זה או אחר. כללית רק ייאמר שהוצאת שרירן אפשרים רק בדרך כירורגית, בין אם דרך צלקת רחבה או צלקת קטנה (לפרוסקופיה) או במקרים מסויימים בגישה זעיר פולשנית אחרת (דרך צואר הרחם). כל שיטות הטיפוטל האחרות אינן מסירות את המיומה אלא רק מצמצמות את גודלה ומשפרות את הסימפטומים. בגיל 50+ , בקירבה לגיל המעבר, יש הצדקה לבחון דרכים חלופיות לנתוח.
    פרופ' יונה תדיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרופסור יונה תדיר

פרופסור יונה
    25/11/2010

תודה על תשובתך
    אני ממש חרדה מכוון שאני לא רוצה כריתת רחם
    השאלה שלי האם אפשר להוציא את השרירן בכל דרך לא אכפת לי מהצלקת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרופסור יונה תדיר - תגובה

פרופ' יונה תדיר
    25/11/2010

צר לי, את בהמשך לתשובתי הקודמת, שאלתך זו עוד פחות ברורה מקודמתה. באופן עקרוני שרירן ניתן להוציא, אך לא ניתן להבין משאלתך אם ברור לך מה ההבדל בין הסרת שרירן לכריתת רחם.
    פרופ' יונה תדיר  

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו