פוליפ בצוואר הרחם בזמן הריון

מנהל הפורום

פרופ` יונה תדיר
פרופ' יונה תדיר
פרופ` רועי משיח
פרופ' רועי משיח
לקביעת תור אצל פרופ' רועי משיח ללא פרסום בפורום

• פוליפ בצוואר הרחם בזמן הריון
    מאיה
    30/11/2010

בוקר אור

אני בשבוע ה20 להריוני,לפני זמן קצר,עקב דימום בעת קיום יחסי מין מצאה אצלי רופאת הנשים פוליפ בצוואר הרחם.
    היא טענה שבאופן עקרוני אין בעיה להוציאו בקלות,אך שמיקומו אולי מעיד על קרבה לשלייה.
    היא שלחה אותי לקולפסקופיה וייעוץ נוסף-שם המליץ הרופא גם כן לא להוציא את הפוליפ משום שלטענתו הדימום שיגרום מסכן את ההריון.(הוא לא התייחס לעניין השלייה)
    שמעתי גם רופאים הסוברים שדווקא הימצאות הפוליפ בצוואר הרחם היא שמסכנת את ההריון ושכן כדאי להוציאו....
    כל זה נורא מבלבל....
    האם לדעתכם יש מקום לחוות דעת נוספת? בדיקה נוספת? אולי כדא להגיע למומחה של הקופה? (אני בכללית)

אשמח לשמוע את דעתכם
    תודה רבה
    מאיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פוליפ בצוואר הרחם בזמן הריון - תגובה

פרופ' יונה תדיר
    01/12/2010

הוצאת הפולים אינה אמורה להתערב בהריון. בד"כ מיקומו חיצוני למיקום ההריון והשיליה. ייעוץ נוסף של רופא/ה ודאי לא יזיק.
    פרופ' תדיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רב תודות,אעשה זאת...

מאיה
    01/12/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו