שרירנים בהריון

מנהל הפורום

פרופ` יונה תדיר
פרופ' יונה תדיר
פרופ` רועי משיח
פרופ' רועי משיח
לקביעת תור אצל פרופ' רועי משיח ללא פרסום בפורום

• שרירנים בהריון
    MALI
    14/12/2010

שלום רב,
    שאלתי היא כזו אני בת 25 ובהריון לשבוע 12(3) לפני ההריון הובחן אצלי שרירנים וכרגע הם טיפה גדלו ממצאים מראים:
    נצפה רחם שרירני :
    שרירן בדופן הקדמית שמאלית של הרחם שרירן בגודל : 50X36 מ"מ.
    בדופן הימנית אחורית שרירן בגודל : 45X36 מ"מ.

העיניין הוא שידעתי על כך לפני והרופא פשוט שאל אם אני מודעת לכך ולא פירט בהמשך האם זה תקין או לא .
    יש לציין כי אני מרגישה מצויין ולא סובלת מכאבים מחזור סדיר ותקין לפני ההריון.
    בבדיקה שהייתי בשקיפות העורפית הכל ייצא תקין אך שאלתי היא האם יכול להיות שהשרירנים יגדל וזה מסוכן ומה עלול להיגרם מכך?
    זה ההריון הראשון שלי .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שרירנים בהריון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שרירנים בהריון - תגובה

פרופ' יונה תדיר
    14/12/2010

השאלה אינה האם השרירנים יגדלו בהריון אלא בכמה הם יגדלו. שרירנים גדלים בהריון. בשלב זה אין מה לעשות אלא להיות במעקב רפואי מסודר. נראה כי צדק הרופא שלך בכך שהמליץ לא לגעת בשרירנים בגודל שהיו לפני ההריון בהנחה שהיה מדובר בהריון תוך פרק זמן קצר, ואכן כך קרה. אשר למה יהיה? בד"כ עם שרירנים כאלה מהלך ההריון יהיה תקין וכאמור עליך להיות במעקב במהלכו ולרקראת הלידה.
    בהצלחה
    פרופ' יונה תדיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התשובה הזריזה .

MALI
    14/12/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו