קצת חוששת !

מנהל הפורום

פרופ` יונה תדיר
פרופ' יונה תדיר
פרופ` רועי משיח
פרופ' רועי משיח
לקביעת תור אצל פרופ' רועי משיח ללא פרסום בפורום

• קצת חוששת !
    אושרית
    05/04/2011

לאחר ביקור שגרתי (שלקח הרבה זמן ליישמו לצערי)אצל הרופא נשים
    נלקח לי בדיקת פאפ ועל הדרך הרופא עשה לי אולטרסאונד כי טען וצדק שעד שאני מגיעה אליו נעשה בדיקה יסודית (אין עליו רופא משכמו ומעלה)
    אני בת 38 כמעט ואם לארבעה ילדים שהקטנה בת 4 .
    הוא אמר לי כי ראה שרירן איני יודעת בדיוק באיזה חלק של הרחם ואמר כי הוא קטן .
    מרוב הלחץ שכחתי לשאול אותו מס' שאלות :
    1. אתם הרופאים מזכירים הרבה בפורום על תזונה מיוחדת לנשים שיש להם שרירנים ?
    נשמח לדעת מה לאכול.
    2. הוא טען כי השרירן שלי לא יפריע לי להריון נוסף, רק שאל אם יש לי דימומים מוגברים ולמען האמת קיבלתי ממנו בשלושה חודשים האחרונים גלולות מסוג "הרמונט" שרק בחפיסה האחרונה הרגשתי יום אחד במחזור דימום מוגבר אבל סה"כ בשאר הימים רגיל לחלוטין כמו כן לפני שלקחתי גלולות לא היו לי דימומים מוגברים אלא רגילים לחלוטין.
    הסיבה ללקיחת הגלולות היתה הפרשות חומות לפני המחזור ובביוץ ולמען האמת מתחילת לקיחת הגלולות הסתדר העניין ההורמונאלי.

תודה על הפורום הנפלא ועל הקדשת זמנכם :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קצת חוששת !

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קצת חוששת ! - תגובה

פרופ' יונה תדיר
    05/04/2011

שאלתך כללית מכדי לתת מענה ענייני. בלי לדעת פרטים על גודל השרירן ומיקומו לא ניתן להתייחס כלל למה צריך, ואם צריך לעשות דבר מה. העובדה שהשרירן קטן אומרת קרוב לוודאי שאין מקום לדאגה אבל בדיקת אולטרהסאונד טובה חייבת להסתיים עם מסמך מסכם ולא עם הסבר כללי. זאת,בין היתר, מאחר ולא ניתן יהיה בעתיד להשוות למצב הנוכחי.
    פרופ' יונה תדיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו