מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם ניתן להניקליאור23/08/2012
לאחר ניתוח הגדלת חזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם ניתן להניק לאחר הגדלת חזה
ד''ר נמרוד פרידמן24/08/2012היי אורלי,
בניתוח הגדלת חזה השתל ממוקם מאחורי השד או השריר ולא בתוך השד. אין פגיעה בשד עצמו ולכן אין בעיה להניק לאחר הניתוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום,:)14/08/2012
אני בת 17 ושמונה חודשים, ואני שוקלת לעשות ניתוח הגדלת חזה. יש לי 2 שאלות :
1. האם יש הגבלת גיל, כלומר האם אני צריכה להמתין עד שאהיה בת 18 ?
2. לא קיבלתי עדיין מחזור... אני יודעת שזה מוזר, אבל זה המצב.... האם עצם העובדה שלא קיבלתי מחזור אינה תאפשר לי לעבור את הניתוח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגדלת חזה
ד''ר נמרוד פרידמן14/08/2012היי
מאחר ועדיין לא קיבלת מחזור, סביר כי ההתפתחות הגופנית שלך עדיין לא הושלמה.
בהחלט צפוי שהחזה יגדל בהמשך ולכן לא מומלץ לבצע הגדלת חזה בשלב זה.
אני ממליץ כי תתיעצי עם אנדוקרינולוג לגבי קצב ההתפתחות שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרמת החזהשואלת13/08/2012
אני לא כל כך מרוצה מהצורה של החזה שלי, אבל מצד שני אני גם לא אוהבת את הצורה של החזה עם השתלים. זה נראה לא טבעי בעיני. האם רק הרמת חזה ללא שתלים תעזור וזה יראה יותר טבעי אבל עדיין יראו שיפור במראה החזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרמת החזה - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר13/08/2012שלום
בלי בדיקה לא ניתן לתת לך תשובה האם בכלל את צריכה הרמת חזה. במידה והחזה לא נפול אין צורך לבצע הרמה.
ניתן להגדיל את החזה בעזרת שתלים ועדיין לשמור על מראה טבעי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגדלת חזה. מה עדיף?איזבל7211/08/2012
שלום,
אני בת 39 אחרי 2 לידות. אני רזה בכושר מצוין. השדיים שלי קטנות ובצורה קצת חרוטית, שפיצית, שהתרוקנו למדי.
הייתי אצל מומחה שהציע מעל השריר כדי למלא את החלק הריק יותר - מעל הפטמה.
הוא הציע גם מתחת לשריר עם הרמה פנימית.
אני הכי חוששת מחזה לא טבעי עגול במראה של פוש אפ. רוצה טבעי חמוד קטן עד בינוני במראה כזה של טיפה.
אני חוששת מאוד מהגלים של מעל השריר ורוצה שלא יראו את השתל ושיהיה מגע הכי טבעי שאפשר.
לא יודעת במה לבחור.
מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגדלת חזה. מה עדיף? - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר12/08/2012איזבל שלום
למרות התאור המפורט לא ניתן לתת לך תשובה ללא בדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה למומחיםשמרית06/08/2012
אנחנו משפחה חרדית, וחיים בחברה מאוד סגורה ושמרנית
אני מסתכנת כאן בכתיבת השאלה אבל אין לי למי לפנות
בתי בת 19 שטוחה כמעט לחלוטין
אל עף היותינו חרדים, אין הרבה סיכוי שאמצע לה שידוך
רציתי לשאול כמה שאלות על הגדלת חזה למרות שלדעתי גם עם ניתוח כזה לא אמצע לה שידוך בגלל הניתוח...
1. האם טיפלתם בבנות מהמגזר החרדתי עם בעיה דומה?
2. האם ישארו צלקות נראות לעין?
3. האם היא תוכל להניק?
מודה על התשובות מראש, מקווה שאוכל לקרוא אותן בקרוב
לאה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה למומחים - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר06/08/2012שמרית שלום
לאחר ניתוח הגדלת חזה נותרות צלקות בקפל התת שדי. התאחות הצלקות תלויה בכל מנותח ובגנטיקה שלו. עם השנים הצלקת עשויה להטשטש אך לא תעלם.
ניתן להניק לאחר הגדלת חזה.
במגזר החרדי יש נשים שעברו ניתוחים אסתטיים מכל הסוגים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפשת רופא גיי-פרנגלי להגדלת חזהקרן29/07/2012
שלום , שאלתי בעבר לגבי הגדלת חזה קטנה מאוד. ( 9.12.2011)
אני ג'נדרקוויר (ביולוגית זכר עם חזה שטוח) ואני רוצה הגדלה הכי קטנה שיש .
רציתי לשאול , האם יש ניתוח הגדלה לא של כל החזה , אלא רק של הרקמה שמתחת לפיטמה , כלומר רק שעטרת הפיטמה תבלוט קצת מעל החזה?
אין לי מושג מה השם המקצועי , אבל אולי ניחוש, " ניתוח הגדלת פיטמה " ?
בנוסף, אני רוצה להתייעץ על כל העיניין עם רופא. אך אני חושש שלא יתייחסו מקצועית לעיניין, כמו כל אישה שבאה להגדלת חזה , אלא יתייחסו לעיניין היותי ג'נדרקוויר ולמה אני רוצה להגדיל .
האם אפשר לברר טלפונית לפני הפגישה מה עמדתו של הרופא בנושא או שזה חוצפה?
מה המחיר המקובל לפגישה ראשונה אצל רופא?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחפשת רופא גיי-פרנגלי להגדלת חזה - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר30/07/2012שלום קרן
אני לא מכיר ניתוח להגדלת הפטמה למרות שייתכן וקיים. ישנם רופאים המתעסקים בניתוחי שינוי מין ויתכן שהם מכירים את הנושא יותר טוב. ממליץ לפנות למישהו מהם. וכן לגיטימי לחלוטין לשאול בטלפון אם הרופא מתעסק בניתוחים כאלו.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי תוצאה סופית?-הגדלת שדיים123416/07/2012
אחרי כמה מן רואים תוצאה סופית +"מרקם" סופי...?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתי תוצאה סופית?-הגדלת שדיים - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר17/07/2012תוצאה סופית של הגדלת שדיים יכולה להגיע עד כשנה, אם כי השינויים החלים לאחר שלושה ארבעה חודשים הם קטנים יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני "מרגישה" את השתל - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר19/07/2012המתיני עד לפגישה עם הרופאה ותוכלי לקבל תשובות המתאימות למצבך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלפת שתלים?מירי13/07/2012
שלום!
לפני כ-8 וחצי שנים עשיתי הגדלת חזה 270 cc מעל השריר.
לאחרונה הייתי בייעוצים אצל מומחים לכירורגיה פלסטית לגבי החלפת שתלים והגדלה
אני מעוניינת היום לעשות מתחת לשריר.
האחד אמר שאפשר אין שום בעיה, השני אמר שאין לזה משמעות מבחינת הלקוחה וזה לא אמור לעניין אותה מעל /מתחת לשריר אין הבדל זה החלטה של רופא בלבד בזמן הניתוח, השלישי אמר שלא כי זה יכול לגרום נזק בלתי הפיך לשריר, רביעי אמר שלא מומלץ בכלל לעשות מתחת לשריר כי זה לא ניראה יפה יש כאבים חזקים וסיכון.
רקמת עורי רגילה.
1)האם אפשר לעשות עכשיו החלפת שתלים+הגדלה מתחת לשריר למרות שהניתוח הראשון בוצע מעל השריר?
2)האם קיים סיכון?
3) אבקש את חוות דעתך והמלצתך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלפת שתלים? - תגובה
ד''ר נמרוד פרידמן15/07/2012היי מירי,
זה בהחלט מבלבל כאשר את מקבלת תשובות כל כך שונות מרופאים שונים.
אין שום בעיה לשנות את מיקום השתלים אל מתחת לשריר ואין בכך סכנה נוספת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחלפת שתלים
מירי15/07/2012תודה רבה !!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרמת חזהליאנה09/07/2012
שלום,
יש לי שאלה דחופה אני מעוניינת לעשות הרמת חזה האם ניתן לעשות זאות ללא החגרת סיליקון (לא אוהבת את המראה הזה) ואם ניתן אז באיזה שיטות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרמת חזה - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר10/07/2012ליאנה שלום
בהחלט ניתן לעשות הרמת חזה ללא שתלי סיליקון.
שיטת הניתוח תלויה בחזה שלך ובדרגת הנפילה של החזה וברופא שבו תבחרי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלפת שתליםציפי04/07/2012
לאחר כ- 15-20 שנה של ניתוח הגדלה התגלתה דליפה מאחד השתלים. הניתוח הראשוני שלי היה עם חתך בבית השחי ומיקום השתל מתחת לשריר. האם בניתוח ההחלפה יש אפשרות לבצע אותו גם כן דרך בית השחי ושוב למקם שתל מתחת לשריר כי ממש לא הייתי רוצה צלקות נוספות ובייעוץ ראשוני נאמר לי שזה בעייתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלפת שתלים - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר05/07/2012גילה שלום
ניתן לבצע את הניתוח דרך בית השחי. רוב הרופאים בארץ לא מנתחים בצורה זו אך ישנם אחדים שמבצעים את הניתוח דרך בית השחי. אין מגבלה להכניס את השתל מתחת לשריר.
במידה ויש דליפה מומלץ לנתח בהקדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
ציפי05/07/2012ד"ר גלזינגר המון תודה על תשובתך. האם זו פרוצדורה מיוחדת להחליף שתלים דרך בית השחי והאם זה אפשרי לנקות את המקום ושלא יהיו סיבוכים נוספים מעבר לסיבוכים הרגילים של הניתוח? אתה מכיר רופאים שמנתחים בשיטה הזאת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר05/07/2012גילה שלום
אחת הסיבות שרוב הרופאים אינם מנתחים בשיטה זו היא יכולת הטיפול גם במקרים כגון דליפה. אין דרך להבטיח שלא יהיו סיבוכים אך ניתן לנקות טוב יותר כאשר החתך הוא תת שדי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף-בחירת רופא!!!לילך01/07/2012
אני מתכוונת לעשות הגדלת חזה ואני מתלבטת בין שלושה רופאים:
1.ד"ר גוברין
2.ד"ר קליין
3.ד"ר מוסקונה
למי עדיף לפנות?
זה ממש דחוף,אשמח לשמוע המלצות!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 1 2 3
מירי03/07/2012גם אני באותה דילמהההה אבל כל החברות אמרו גוברין הם עברו ניתוחים ליפני כמה שנים ותוצאות שראיתי טובות אבל קשה להחלית כי גם קליין מפורסם רק היחס שלהם קריר ואף למלה ומוסקונה שמעתי לא מומלץ .
בהצלחה.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה?
מירי11/07/2012איזה רופה בחרת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצות למנתח הגדלת חזהשלי18/06/2012
היי בנות,
אתן יכולות להמליץ לי על מנתח המתמחה בהגדלת חזה, מקצועי שעובד עם כללית מושלם?
לתגובותיכן המהירות אודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זהירות פרסומת !!!!
יעלי22/06/2012לבדוק היטב.
זו פרסומת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצות למנתח הגדלת חזה - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר22/06/2012זהירות פרסומת !!!!!!!!!!!!!!1
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני עשיתי דרך כללית
יעל08/08/2012עברתי ניתוח לפני שנה וחצי ובאמת שהייתי כל כך לחוצה לפני ולא ידעתי למי ללכת ומה להחליט אבל הלכתי לייעוץ חינם באסתטיקה והתרשמתי כל כך לטובה והיום אני הכי מרוצה שיש וממליצה לכל אישה שאני מכירה-
לייעץ לך באימייל [email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחופה! החלפת שתלים דולפיםשלי18/06/2012
שלום,
עברתי הגדלת חזה לפני כ-9 שנים אצל מנתח פרטי. באולטרא סאונד ראו דליפה מאסיבית מאחד השתלים, ונאמר לי לבצע ניתוח דחוף להוצאתם. הגעתי למנתח שלי וזה דרש סכום עתק בעבור ניתוח החלפת השתלים, אז בדקתי עם מנתח שעובד עם הקופה, וזה כלל לא הסכים לקחת אחריות ולנתח אותי. אני אובדת עצות ומאוד לחוצה מהמצב ומהסיכונים שהסיליקון מתפשט לי בגוף. מה לדעתך אני צריכה לעשות? האם תוכל להמליץ על מנתחים מקצועיים שעובדים עם המושלם? אני חייבת לפעול בבהילות.
אודה לך על התייחסותך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה דחופה! החלפת שתלים דולפים - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר18/06/2012שלום ליטל
בפורום אנו לא נותנים המלצות על מנתחים.
עלייך להוציא את השתלים ולעשות זאת בהקדם האפשרי.
הוצאת השתלים יכולה להעשות גם בבית חולים ציבורי.
לגבי הכנסת שתלים חדשים במקום הקרועים - זאת יש לבצע במרפאה פרטית וכל רופא גובה עבור הניתוח את הסכום המקובל במרפאתו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף נורא !רותם18/06/2012
שלום, אני חושבת שאתה האדם המתאים שאני יכולה לשאול אותו כמה שאלות.
אוקי, אני בת 18 ומחרתיים אני עוברת ניתוח הגדלת חזה .
עשיתי בדיקות דם לפני כמה ימים ויש לי את התוצאות, כשהתקשרתי למקום שבו אני מתנתחת הבנתי שאם יש לי משהו שקשור לאנמיה פחות מ8 לא מנתחים אותי.
בתוצאות של הבדיקות היו כמה דברים שמסומנים באדום ורציתי שתסביר לי פחות או יותר על מה מדובר, האם זה חמור והאם זה יכול למנוע ממני להתנתח.
WBC - 12.4
RBC - 5.52
MCH - 23.3
MCHC - 30.7
MCV - 75.9
HYPO - 11
אני אשמח אם תענה לי במהרה, הניתוח ביום שלישי בבוקר.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנמיה
ד''ר נמרוד פרידמן30/06/2012היי רותם,
לא מקובל לנתח באנמיה של פחות מ 10.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיליקון או מי מלחעמית17/06/2012
שלום
איזה שתל יותר מקובל כיום ויותר בטוח?
מי מלח או סיליקון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיליקון או מי מלח - תגובה
ד''ר נמרוד פרידמן30/06/2012היי,
כיום משתמשים בכל העולם בשתלי סיליקון וכעט אף אחד לא משתמש בשתלי מי מלח.
שתלי סיליקון הוכיחו עצמם כבטוחים והם נמצאים בשימוש עשרות שנים ובוצעו איתם מליוני ניתוחים ברחבי העולם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)