מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הגדלת חזהנופר08/09/2011
היי עשיתי לפני כשבוע וחצי הגדלה , ויורד לי דם מהשד הימניייייי... האם זה מסוכן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגדלת חזה - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר08/09/2011נופר שלום
פני למנתח שלך שיבדוק אותך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מידת חזייה לאחר הגדלה75B08/09/2011
היי,
טרם הלכתי לפגישת ייעוץ לפני הגדלת חזה אבל רציתי לדעת אם יש אפשרות לדעת מה תהיה המידה שלי המשוערת, כמובן לאחר ההגדלה?
כרגע אני 70B 1.55 שוקלת 46 לא מתכוונת לעשות גדול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מידת חזייה לאחר הגדלה - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר08/09/2011שלום רב
לאחר שתבחרי בעזרת המנתח את גודל השתל שאת מעוניינת בו ניתן יהיה להעריך את מידת החזייה לאחר הניתוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אתמול כתבתי שאלה והיתה מוצגת היוםאליק06/09/2011
נעלמה השאלה שלי למה ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אתמול כתבתי שאלה והיתה מוצגת היום - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר06/09/2011אליק שלום
הנך מוזמן להעלות את שאלתך שוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקטנת חזהרוזי06/09/2011
האם הקופה מאשרת הקטנת חזה אחרי ניתוח שארול אורק מתיחת בטן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקטנת חזה - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר06/09/2011רוזי שלום
הקופה מאשר הקטנת חזה ללא קשר לניתוח שרוול. במידה ואת עומדת בקריטריונים למימון הניתוח על חשבון הקופה, הניתוח יאושר לך.
במקרים מסוימים הקופה מאשרת ניתוח מתיחת בטן לאחר ניתוח שרוול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יחסי מין לאחר 3 שבועות מהגדלת חזהמור05/09/2011
אני היום כבר אחרי שלוש שבועות ל3 ימים .. לאחר הגדלת חזה .
ביצעתי יחסי מין שכוללים מגע בחזה ונגיעות ויותר מיזה .
זה בסדר ? או שיש סיבה לחשוש ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יחסי מין לאחר 3 שבועות מהגדלת חזה - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר06/09/2011מור שלום
מומלץ להמנע ממגע אגרסיבי בחזה בשבועות הראשונים לאחר הניתוח.
אם אינך רואה שינוי בצורת החזה ואין תחושות חריגות אז סביר להניח שאין ממה לחשוש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקטנת חזהמורן04/09/2011
היי,
בעוד כחודש אני אמורה לעבור ניתוח להקטנת חזה.
המנתח אמר לי לקנות חזית ספורט ללא ברזלים שנסגרת מקדימה.
מצאתי שני דגמים בחנויות אבל אני לא יודעת מי מהם טוב יותר...
איך מחליטים???
סוג אחד של Fila והשני של Triumph...
מבקשת המלצה! תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חזיה לאחר ניתוח הקטנת חזה
ד''ר נמרוד פרידמן04/09/2011היי מורן,
החזיה של פילה עדיפה מאחר והיא נותנת תמיכה טובה יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגדלת חזהרינת02/09/2011
שלום, רשמתי פה כבר, אבל עדיין יש לי מס' שאלות.....
עשיתי הגדלת חזה לפני 5 שנים, שתל של מנטור 300C פרופיל רגיל.
(שלפני הייתי ממש שטוחה).
בשנה הראשונה השתלים היו בסדר כלפי מעלה, ישבו כמו שצריך.
לאחר מיכן עם הזמן..... השתלים קטנים יותר/ יותר נמוכים, שינו צורה, זה קיים? עם הזמן צורת/ גודל השתל משתנה, ידוע משהו בנושא?
לכולן השתל משנה צורה/ גודל עם השנים, אם אחליף שתלים לפרופיל גבוה זה יקרה גם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צורת החזה לאחר הגדלת חזה
ד''ר נמרוד פרידמן04/09/2011היי רינת,
השתל לא משנה מגודלו אבל רקמת השד משתנה ומאבדת נפח.
הדבר יכול לקרות עם כל שתל וככל שהשתל גדול יותר, איבוד הנפח יכול להיות משמעותי יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגדלת חזה.. דחוףמור01/09/2011
היי דוקטור פרידמן ,
בעיקרון ממחר אני יכולה לשים חזיה רגילה , אבל התיעצתי עם אחת העובדות של המנתח שלי והיא אמרה שאני יכולה גם לשים חזיה יום לפני (היום). אז הייתי היום אם חזיה עם ברזל ,מרופדת, וסטרפלז ... כמעט 11 שעות .. החזיה הייתה צמודה ממש , ולחצה על החזה וכשהורדתי את החזיה היו לי סימני לחץ (אדום , וכאילו לחץ את זרימת הדם).
רציתי לשאול אם חזיה כשהיא צמודה ומהסוג חזיה שתארתי יש איזה שהוא סיכון לשתל או שינוי הצורה של החזה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סוג חזיהלאחר הגדלת חזה
ד''ר נמרוד פרידמן04/09/2011היי,
לא סביר שתהיה פגיעה כלשהי בשד או בשתל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה תשובהדנה31/08/2011
היי ד"ר
אודה לך עך תשובתך המהירה בכדי שאוכל לדעת מה עלי לעשות
לפני 9 שנים עברתי הגדלת שדיים .כיום יש דליפת סילקון משד שמאל יש קרע בשתל
אני יודעת שאני צריכה להחליף את השתליים . ברצוני לדעת עד כמה העיניין דחוף מה חומרת העיניין אודה לך על* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שתל קרוע
ד''ר נמרוד פרידמן04/09/2011היי דנה,
מומלץ להחליף את השתלים בהקדם.
החברה אמורה לספק שתלים חדשים ללא עלות ויתכן שהרופא שניתח אותך יבצע את הניתוח בעלות מופחתת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תפרים לאחר הקטנת החזהדינה31/08/2011
שלום רב
אני כשבוע לאחר ניתוח הקטנת החזה. בשחרור נאמר לי כי התפרים נמסים במים. הבעיה היא, שבסיום הצלקת מתחת לשד, ישנו שארית חוט שגורם לי שם אדמומיות וכל פעם מציק, זז ונכנס פנימה לעיתים לעור עד כאבים של ממש. האם להמתין עד שיספג במי המקלחת או לפנות למיון על מנת שינסו להוציא אותו??
אודה לתשובה
דינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תפרים לאחר הקטנת החזה - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר31/08/2011דינה שלום
מומלץ להמתין עד שהתפר יימס, אך כדאי שתפני למנתח שלך ותעדכני אותו על אי הנוחות שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגדל תחזהרינת30/08/2011
שלום ד"ר, הודעה המשכית...
אתה תוכל לתת לי הצעת מחיר לגבי החלפת שתלים קיימים?
מחיר כולל שתלים
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגדל תחזה - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר30/08/2011שלום רינת
אינני נותן הצעות מחיר באינטרנט אך אשמח לראות אותך לפגישת יעוץ ולתת לך הצעת מחיר בהתאם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פעירה של התפרלינוי30/08/2011
שלום,
לפני 3 שבועות עשיתי ניתוח הרמה והגדלה. החתך בוצע סביב העטרה וחתך אנכי מהעטרה למתחת לקפל השד.
לפני שבוע נפתח לי קצה התפר מתחת לשד ואתמול נפתח לי התפר באותו מקום בשד השני.
הרופא שלי אמר לי לקנות פדים שנקראים AQUACEL AG (עם יוני כסף) כדי לחטא את האיזור ולהחליף את החבישה פעמיים ביום.
שאלתי היא, האם פתיחה של התפר מעיד על דחיית השתל? האם זו תופעה נפוצה?
לא כדאי לקחת אנטיביוטיקה במצב כזה? והאם זה יכול לנבוע ממאמץ?
אודה לתשובתך, אני לחוצה מזה מאוד...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה נוספת...
לינוי30/08/2011הוכנסו לי שתלים של חברת סילימד האם אלו שתלים מוכרים וידועים כבטוחים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפעירה של התפר - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר30/08/2011לינוי שלום
פתיחת התפר אינה מעידה על דחית השתל.
התפר נפתח כתוצאה ממתח בעור באזור כתוצאה מההרמה וההגדלה.
הטיפול שקיבלת הוא מתאים ואם המנתח שלך לא המליץ על אנטיביוטיקה אז כנראה שהוא לא רואה צורך בכך.
התופעה מוכרת וברוב המקרים התפר נסגר ומתאחה יפה. אין לכך קשר למאמץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגדלת חזהרינת30/08/2011
שלום ד"ר, לפני 4 שנים עשיתי הגדלת חזה- שתל 300C. (לפני לא היה לי כלום, ממש שטוחה).
האם זה נכון שאי אשפר לשים שתל גדול יותר? שאין כלום ליפני אי אפשר לשים איזה שתל שרוצים, כי אין מספיק מקום, העור לא נימתח?
או שכן יכולים שתל קצת גדול מ 300C?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגדלת חזה - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר30/08/2011רינת שלום
כאשר עושים הגדלת חזה יש לעיתים מגבלה בגודל השתל שניתן להכניס. כאשר את מגדירה את מצבך לפני הניתוח ממש שטוחה סביר להניח שהמנתח העריך ש 300 CC זה המקסימום שיכנס.
כיום לאחר 4 שנים ניתן להכניס שתל גדול יותר לאחר שהשד נמתח והעור הסתגל למצב החדש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגדלת חזה ...מור29/08/2011
שלום ד"ר פרידמן ,
לפני שבועים ויום עברתי הגדלת חזה עם שתל של 350 מתחת לשריר ,
השאלה שלי , אם השינה על הצד גורמת לנזק ? כי מצאתי את עצמי קמה על הצד ולא יכולתי לקום ..
ואילו דברים יכולים לגרום לנזק מבחינת השתל ,ואם מכה חזקה יכולה לשנות את צורת השד לאחד הניתוח?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכיבה על הצד לאחר הגדלת חזה
ד''ר נמרוד פרידמן29/08/2011היי דניאל,
את יכולה להיות רגועה מאחר ושכיבה על הצד או מכה לא יכולים לפגוע בשתל.
ההקפדה על שכיבה על הגב חשובה בעיקר כאשר הניתוח מבוצע עם שתלים אנטומיים מכיוון שהם יכולים להסתובב בחודש הראשון. סיבוב של שתל עגול לא משנה את צורת השד ואין לא משמעות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקטנת חזהלי28/08/2011
שלום רב
רציתי לדעת האם בכל המקרים של הקטנת חזה יש צורך בשאיבת שומן מהצד?
האם זה תמיד יוצא לא יפה ללא השאיבה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקטנת חזה - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר28/08/2011לי שלום
לכל מנתח פלסטי שיטות משלו להקטנה.
לא בכל המקרים נדרשת שאיבה. אני ברוב המקרים לא משלב שאיבה אלא מסיר תוך כדי הניתוח את העודפים.
התוצאות בהחלט יפות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)