מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- החלפת שתליםשני07/11/2011
בשנת 2005 שהייתי בת 18 עברתי ניתוח להגדלת חזה לא היה לי חזה ושמתי שתלים בצד אחד 335cc ובצד השני 365cc
היום אחרי כמה שנים בגיל 24 החזה שלי נהיה ממש גדול וכבד ואני מעוניינת להחליף את השתלים לקטנים יותר, השאלה שלי האם יש אפשרות להחליף את השתלים והחזה שלי לא יהיה נפול?? מה הסיכונים של זה?? האם עדיף לחכות לאחרי לידות? חשוב לי לציין שמאז גיל 18 הגוף שלי השתנה ועליתי במשקל של לפחות 5 קילו האם זה אפשרי שהוא גדל כל כך בגלל זה??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלפת שתלים - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר08/11/2011שני שלום
בדרך כלל כאשר מקטינים שתל יש לבצע הרמה אך כמובן שתשובה מדויקת יותר ניתן יהיה לתת לאחר בדיקה.
יש כמובן לקחת בחשבון עד כמה מקטינים את השתל, נתון זה ישפיע על מידת נפילת השד.
הסיכונים הם כמו בכל ניתוח כפי שבוודאי הוסבר לך בניתוח הראשון שעברת, סיכון לזיהום, היווצרות קפסולה צלקות ניתוחיות שבמקרה של הרמה הן רבות יותר מאשר בהגדלה פגיעה בתחושה ובחיוניות הפטמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיחזור שד מידי לאחר כריתהקארנה07/11/2011
שלום ותודה לרופאים.
אני עברתי כריתה חלקית ובנוסף כל הטיפולים הנדרשים כמו כימו והקרנות (23 טיפולים)לפני כ6שנים. בבדיקת מומוגרפיה לפני חודשיים התגלו מספר הצתידויות ולאחר ביאופסיה הוחלת
לידי רופאים כריתת שד.יחד עם זאות המליצו לי שיחזור מידי בשיטה שטל סיליקון מאוטף ברשת ביאולוגית עם שמירת עור של השד.
שאלתי העם יש הצלחה בניתוח מסוג כזה כי עברתי הקרנות בעבר .אני בדילמה מאוד קשה
כי ניטוח פלסטיקאי הו פרטי והמחיר די יקר...או שווה לי לחכות ולעשות שיחזור מאוחר יותר...
תודה ומחקה לתשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיחזור שד מידי לאחר כריתה - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר08/11/2011קארנה שלום
מכיוון שעברת כריתה חלקית של השד עקב סיבה רפואית, במרבית הקופות את יכולה לבצע את השחזור ע"ח הקופה. כמובן שבכל ניתוח, בעיקר לאחר ההקרנות והכימותרפיה, ישנם סיכונים. ממליץ לפנות דרך קופת החולים שלך וכירורג פלסטי שיבדוק ויוכל להציע לך פתרונות אפשריים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תעזרו לי ולבת שליבני06/11/2011
אני לא יודע מה לעשות הבת שלי היום כבר בת 11 בצד שמאל החזה שלה גדל וצד אחד חלק חלק עשינו צילום ואמרו לנו שאין לה שם שריר וזה ישאר ככה השאלה שלי במה אני יכול לעזור לה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תעזרו לי ולבת שלי - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר08/11/2011שלום בני
הילדה כרגע בתחילת גיל ההתבגרות הגופנית שלה. לעיתים גדילת השדיים לא נעשית באותו קצב בשני הצדדים. אך לפי הבדיקה שבוצעה, בה לא הודגם שריר, יתכן ומדובר בסינדרום על שם פולנד, ואז בדרך כלל תידרש התערבות ניתוחית. מומלץ לפנות למרפאה לכירורגיה פלסטית בבית חולים במקום מגוריכם שם יעקבו ויטפלו בהתאם לנדרש.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחושה ורעש מוזר מהשתלנטלי04/11/2011
מה שלומך?
היום שמתי חזיה מרופדת שקצת לחצה עליי אחרי שהורדתי אותה מהיום הארוך הרגשתי תחושה מוזרה וכשאני נוגעת בחזה אני שומעת רעש מהשתל ובצד השני אין את זה. וגם תחושה מגעילה כאילו ממש השתל זז.. שמתי 345 עגול.
ממה זה נובע זה יעבור ? ??? אני מפחדת שהשתל דלף ( הגיוני? אם לא אז ממה הרעש)
תודה ויום טוב
ממש לחוצה
נטלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחושה ורעש מוזר מהשתל - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר08/11/2011שלום נטלי
סביר להניח שהתופעה תחלוף מאליה.
לחץ של חזיה מרופדת לא יכול לפגוע בשתל.
אם את מאד לא שקטה פני לרופא המנתח שלך שיבדוק אותך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתחושה ורעש מוזר מהשתל - תגובה
ד''ר נמרוד פרידמן08/11/2011היי נטלי,
לא ציינת כמה זמן חלף מהניתוח ולכן קשה לתת תשובה.
בכל מקרה אני מציע שתדברי עם הרופא המנתח שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי הגדלת חזהצא31/10/2011
לפני כשלוש שנים עברתי הגדלת חזה (עם שתלי סיליקון) מאז הניתוח ועד היום מרגישה אי נוחות בשד השמאלי, לפני הניתוח הייתי רגילה לישון על הבטן אבל מאז הניתוח ישנה בעיקר על הגב, לא נוח על הצד וכשמנסה לשכב על הבטן נתפס לי אחר כך הצוואר והראש מרגישה אי נוחות וגם שוב בצד השמאלי. לשאלתי האם מותר בכלל לישון על הבטן אם אין סכנה לפגיעה בשתלים ומדוע אני מרגישה הרגשת אי נוחות בשד השמאלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי הגדלת חזה - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר31/10/2011שלום צ
שלוש שנים לאחר הניתוח את יכולה לישון בכל תנוחה הנוחה לך. אין סכנה לפגיעה בשתלים.
לגבי אי הנוחות בשד שמאל, מומלץ לפנות לרופא המנתח שלך לבדיקת הגורם לאי הנוחות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לד"ר נמרוד פרידמןמורן22/10/2011
כתבתי לך היום שהשתלים שלי רחוקים זה מזה והחזרת לי שאם אני אחליף לשתלים יותר רחבים הם יהיו יותר צמודים. מה זאת אומרת שתלים יותר רחבים?התכוונת לשתלים יותר גדולים בעצם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך לבחור שתלים להגדלת חזה
ד''ר נמרוד פרידמן29/10/2011היי יטל ,
בחירה נכונה של שתלים לא נעשת על פי הגודל אלא על פי ממדי השתל והכוונה היא לרוחב השתל, אורכו (במקרה של שתל אנטומי וגובהו).
ניתן לבחור שני שתלים שנפחם יהיה שווה אולם הם יהיו שונים בממדיהם. שתל אחד יהיה רחב ונמוך בעוד ששתל אחר יהיה צר וגבוה. בחירה בשתל צר יותר יגרום למרווח דול יותר בין השדיים.
בתמונה המצורפת תוכלי לראות שתלים שונים ברוחב זהה אולם בגובה שונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובה-תודה!מורן22/10/2011
עשיתי הגדלת חזה לפני כמעט שלושה חודשים(410 סיסי)וחשוב לציין שלפני זה הייתי שטוחה..במהלך החודש הראשון לאחר הניתוח השתמשתי בחזיית טריומף שהביא לי המנתח אבל עכשיו הציצים עדיין רחוקים אחד מהשני,.למה זה ככה? והאם יש משהו שאפשר לעשות כדי שהם יהיו יותר צמודים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר הגדלת חזה
ד''ר נמרוד פרידמן22/10/2011היי מיטל,
התוצאה לאחר 4 חדשים היא סופית.
החלפת השתלים לשתלים רחבים יותר תקטין את המרחק ביניהם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשת נוזליםאבי21/10/2011
למנהלי הפורום שלום,
עברתי ניתוח גנוקומסטיה לפני כ-10 ימים, בצד אחד בחלק מאוד קטן יש לי הפרשת נוזל מזה כ-4 ימים שלא עובר, אני עדיין חובש עם פולידין ופדים ותחבושת אלסטית, מכיוון שאני מוריד את התפרים רק בעוד כ-5 ימים, שאלתי היא: האם זה תופעה נורמלית או שמחייבת ביקור אצל כירוג והאם זה מצביע על זיהום? ובכלל מה עושים כדי לעצור את הנוזלים?
נא תשובתכם המהירה
בתודה מראש!
אבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר ניתוח גניקומסטיה
ד''ר נמרוד פרידמן22/10/2011היי אבי,
קשה לתת תשובה ללא בדיקה. אני ממליץ שתפנה לרופא שניתח אותך לבדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגדלת חזהבת 1819/10/2011
שלום,
אני שוקלת לעשות ניתוח להגדלת חזה אך יש דברים שרציתי לדעת.
אני בת 17.9, ממתי שאני זוכרת את עצמי תמיד הייתי קטנה במיימדי הגוף שלי (כמו אימי וסבתי).
המחזור שלי התחיל בגיל צעיר יחסית אבל ההתפתחות שלי נתקעה.
מידת החזיה שלי היא B75 אך אני נזקקת לרוב להצרות בהיקף החזיה כי החזיות גדולות עלי.
רציתי לשאול אם יכול להיות שהחזה עוד יגדל לי ושאני עוד אתפתח ?
ואם מומלץ לנתח חזה בגיל 18 או שעדיף לחכות לגיל מאוחר יותר ?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגדלת חזה - תגובה
ד''ר נמרוד פרידמן22/10/2011היי,
במידה ואת צריכה להצר את ההיקף, ככל הנראה גודל החזיה המתאים לך הוא 70B.
הסיכוי שהחזה שלך ימשיך לגדול איננו גדול ולכןאת יכולה לעבור הגדלה אחרי גיל 18.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חזה נפול וקטןשני18/10/2011
שלום,
שמי שני ואני בת 24
יש לי חזה קטן ונפול,התעניינתי לגבי הרמת חזה ונאמר לי שאנני יכולה רק להרימו מכיוון שצריך גם שתל.הבעיה שהשתל שהציעו לי גדול מדי בעיני ואני מאוד רוצה להשאיר את החזה שלי בגודלו הנוכחי או להקטינו,אך לא להגדילו.
האם ניתן במצב הזה לעשות הקטנת חזה+הרמה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חזה נפול וקטן - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר18/10/2011שני שלום
בדרך כלל ניתן לעשות ניתוח הרמה ללא הגדלה. אך ללא בדיקה,קשה לתת תשובה מקצועית שתתאים לך ולמבנה השד שלך. יש לקחת בחשבון שלאחר בניתוח הרמת חזה השד יהיה מעט קטן יותר.
ניתן להשתמש בשתלים קטנים על מנת לשמור את גודל השד לאחר הניתוח קרוב לגודלו הנוכחי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבתשובה לתגובתך
שני19/10/2011הייתי כבר אצל שני פלסטיקאים ומכיוון שהשדיים שלי נפולים,נאמר לי שככול שהשתל יהיה גדול יותר ככול שתוצאות הניתוח יהיו טובות יותר בגלל נפילת השדיים.
נאמר לי שאם יושתלו לי שתלים קטנים הצניחה של השד תהיה גדולה יותר.
לא אכפת לי שהשד שלי יהיה קטן יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרמת חזה
ד''ר נמרוד פרידמן22/10/2011היי שני,
ניתן בהחלט להתאים שתלים קטנים אשר בשילוב של הרמה יתנו לך את המראה שאת חפצה בו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שתלים פוליאורותון ?!75B17/10/2011
היי,
אתמול קראתי על שתלים חדשים בשם פוליאורותון, הם יחסית חדשים וטרם אושרו בארה"ב אך בהרבה מדינות אחרות כן .
איזה איפורמוציה יש לכם המומחים על השתל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שתלים פוליאורותון ?! - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר17/10/2011שלום
שתלי הפוליאוריתן מיוצרים ע"י חברת סילימד הברזילאית.
היתרון של השתלים הוא במעטפת שלהם. לפי המידע הקיים מופחת הסיכון ליצירת קפסולה סביב השתל .
שתלים אלה שמקורם בברזיל עדיין אסורים לשימוש בחלק גדול מהעולם המערבי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
75B17/10/2011הבנתי שבארץ הם מאושרים, הם עדיפים על אנטומיים?
מה החסרונות שלהם?
היתרונות אני מבינה שזה שהם אינם קשים והמראה הוא טבעי....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר17/10/2011שלום
בארץ השתלים מאושרים.
יש להתאים את סוג השתל למבנה החזה. כך לגבי אנטומיים וכך גם לגבי פוליאוריתן. דרגת הקושי של השתל משתנה וגם בשתל עגול רגיל יש דרגות קושי שונות.
הצורה הטבעית תלויה גם בגודל השתל ובמיקום שלו.
החסרון הוא היותו יקר יותר משתלים אחרים, כמו כן במידה ויש צורך להוציא את השתל מסיבות שונות הניתוח עלול להיות מסובך יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גינקומסטיהמיה16/10/2011
למנהלי הפורום שלום,
בני עבר לפני 5 ימים ניתוח גינוקומסטיה ויש לי מספר שאלות:
א. היכן ניתן לקנות חגורת לחץ? בנתיים הוא שם תחבושות אלסטיות ואני לא יודעת אם זה מספיק טוב.
ב. כרגע הוא שם פדים עם פולידין, כמה זמן צריך להמשיך עם זה?
ג. בפטמות למעלה פתאום מתחילים לראות שקע מה שלא היה בימים הראשונים, האם זה מהלחץ של התחבושות או שזו תופעה שיכולה לקרות אחרי הניתוח?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גינקומסטיה - תגובה
ד''ר נמרוד פרידמן16/10/2011היי מיה,
מדובר בשורה של הנחיות לאחר ניתוח אותם אמור הרופא שלך לתת. אני ממליץ שתדברי איתו שוב במידה ולא קיבלת הנחיות.
יש גישות שונות לטיפול לאחר ניתוח ולא הייתי רוצה להתערב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגדלת חזה-בעיהדנה15/10/2011
שלום ד''ר,
שמי דנה בת 20 וככל הנראה סובלת מפגם מולד. אין לי חזה אני שטוחה ברמת אפס(כמו ילדה קטנה). חשוב לציין ששאר מבנה גופי תקין ופרופורציונלי לגילי. מלבד החזה. כמובן שבעיה זו היא פגם מולד. שלא נדבר על הנזקים הנפשיים שזה גורם לי.
אני מעוניינת לבצע ניתוח להגדלת חזה. הבנתי שלבעיה כמו שלי יש מימון של הקופה. שאלתי היא לאיזה רופא אני צריכה לפנות? מה התהליך שעלי לעשות במצב כזה?
תודה מראש וחג שמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגדלת חזה-בעיה - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר16/10/2011דנה שלום
יש מספר קריטריונים הקובעים את זכאותך לניתוח במימון הקופה.
בכל קופה התהליך שונה. מומלץ לפנות לרופא המשפחה או למרפאת האם על מנת לקבל הנחיות למי לפנות כדי לקבל אישור לניתוח זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
דנה17/10/2011תודה על התגובה, אבדוק זאת עם רופא המשפחה שלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוסר תחושה לאחר ניתוח גינקומסטיהמיה12/10/2011
להנהלת הפורום שלום,
בני עבר שלשום ניתוח גינקומסטיה ופתאום מלפנות בוקר היום קם עם חוסר תחושה בכף היד, האם זה קשור לניתוח האם זה משהו מדאיג? מודאגת מאוד אנא תשובתכם בהקדם.
בתודה מיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוסר תחושה לאחר ניתוח גינקומסטיה - תגובה
ד''ר נמרוד פרידמן16/10/2011היי מיה,
יתכן שהיה לחץ על עצב במהלך השכיבה בניתוח או מתיחה של היד הצידה.
צפוי שהבעיה תחלוף תוך מספר ימים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- man boobs...רואי11/10/2011
היי...
אני גבר, בן 26, עם שדיים... מה שנקרא man boobs. זה בולט למדי ודי מציק לי. אני הולכת עם חולצות ענקית כדי שלא ישימו לב ואני נמנע מללכת לים ולבריכה. רציתי לדעת אם יש ניתוח הקטנת חזה לגברים ומה בדרך כלל העלויות ואם יש תופעות לוואי. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקטנת חזה לגבר
ד''ר נמרוד פרידמן11/10/2011היי רואי
מדוסר בניתוח שכיח יחסית עם אחוזי הצלחה ושביעות רצון גבוהים.
טווח המחירים: 14000-25000 ש"ח
תוכל למצוא בסרטון המצורף פרטים נוספים על הניתוח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)