מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שתלים תוצרת צרפתשרון20/12/2011
קראתי היום על שתלים מצרפת PIP מסוכנים שמי שעבר השתלה יצור קשר עם הרופא.
אני עברתי הגדלת שדיים לפני שנה תוצרת צרפת. השתלים שלי לא PIP .איזה שתלים תוצרת צרפת חוץ מ-PIP מגיעים לארץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שתלים לשדיים תוצרת SEBIN
שרון20/12/2011עברתי ניתוח בשדיים לפני 13 חודש עם שתלים מתוצרת SEBIN שהם תוצרת צרפת. היום קראתי על שתלים של PIP שהמושתלות צריכות לפנות לרופא. האם השתלים SEBIN בטוחים כי קראתי שרוב הרופאים בארץ משתמשים בשתלים של מנטור. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשתלים לשדיים תוצרת SEBIN - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר20/12/2011כיום מוכרת בעיה רק עם השתלים של חברת PIP. לא ידוע לי על בעיה עם שתלים של חברת SEBBIN.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשתלים תוצרת צרפת - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר20/12/2011שרון שלום
בארץ נמכרים שתלים של חברת SEBBIN ושתלים של חברת EUROSILICONE . לא ידוע לי אם עדיין נמכרים בארץ שתלים של חברת PIP אך מומלץ לוודא עם המנתח באיזה שתלים הוא השתמש לניתוח שלך. כמו כן אמורה להיות לך תעודת אחריות שבה מצוין שם השתל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דליפת שתלאופיר18/12/2011
שלום,
ברצוני לדעת איך ניתן לאתר דליפת שתל? האם מספיק ללכת למנתח שיבצע בדיקה "ידנית" או שיש צורך בממוגרפיה או בבדיקה אחרת? עברתי ניתוח לפני שנתיים וחצי בערך, השתל בצד ימין אצלי מעט שינה צורה בחלקו התחתון, כלומר למעלה הוא עגול ורק אם מסתכלים ממש טוב ניתן לראות שקרוב לתפרים הוא שינה את צורתו מעט, אני חוששת שאולי יש קרע בשתל.
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דליפת שתל - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר18/12/2011אופיר שלום
מומלץ לפנות למנתח שלך על מנת שיבדוק וישלח אותך לבדיקות המתאימות.
שינוי בצורת השד יכול להיווצר ממספר סיבות . הרופא לאחר בדיקה יוכל לשער מה הסיבה לשינוי הצורה ובהתאם להציע טיפול או ממוגרפיה או בדיקת אולטראסאונד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגדלת חזה מאוד קטנה לחזה שטוחקרן09/12/2011
שלום,
אני ג'נדרקוויר בן 30 - שזה סוג של טרנסג'נדרית מזכר לנקבה . ביולוגית נולדתי זכר.
אני נורא רוצה שיהיה לי חזה קטן - כמו שיש לבנים שמנים או לבנים הסובלים מגניקומסטיה.
החזה שלי שטוח לחלוטין . אני בטוח ב 100% ברצוני זה. איני רוצה לקחת הורמונים .
האם יש השתלה שיכולה להתאים לי , לחזה מאוד קטן .
כמו בתמונות שצירפתי (שראיתי באחד האתרים)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגדלת חזה מאוד קטנה לחזה שטוח - תגובה
ד''ר נמרוד פרידמן12/12/2011השתלים הקטנים ביותר הם קצת יותר ממאה סמ"ק והחזה המתקבל יהיה מעט גדול יותר מהתמונות שצרפת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מניעת נפילת החזהליהי07/12/2011
שלום... לא יודעת כל כך אם השאלה שלי קשורה לפה, אבל זה הפורום שנראה הכי קשור.. חח
אני בת 21, יש לי חזה במידה C .. ברוך ה' בלי עין רעה נראה טוב.. עם השנים פיתחתי לעצמי הרגל שנראה לי דיי הגיוני.. שאם אני אשן עם חזיית ספורט בכל לילה ובמהלך היום כמובן אלך עם חזייה רגילה.. אני אמנע את נפילתו של החזה..
חברות שלי אמרו לי שזה בכלל לא בריא להיות 24/7 עם משהו שתופס את החזה בלי לתת לו קצת להתאוורר.. וזה אפילו דיי מסוכן.
שאלתי היא- האם זה הגיוני???? האם אני צריכה ללכת לישון בלי חזייה בכלל?
תודה מראש על תשובתכם הכנה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מניעת נפילת החזה - תגובה
ד''ר נמרוד פרידמן12/12/2011היי,
לא מוכרים לי מחקרים על הנושא אולם כח הכובד פועל על החזה בעמידה ולא השכיבה ולכן ההגיון אומר כי אין משמעות לחזיה בשינה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רואים שעשיתי הגדלת חזה?רשא04/12/2011
השאלה שלה אם אני בחזיה של 75 b ולא הולכת אלא עם חזית פושאפ
אני מעונינת להגדיל את החזה שימלא חזיה בלי ריפוד
זה יכול שיהי בלי שיראו שעשיתי הגדלה במידה ואני לא הולכת עם מחשוף
"למשל כמו ההורים " חוץ מבין זוגי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רואים שעשיתי הגדלת חזה? - תגובה
ד''ר נמרוד פרידמן05/12/2011היי
בהחלט ניתן לבצע הגדלת חזה במראה טבעי כך שאיש לא יידע שעברת ניתוח.
תוכלי ללמוד על הנושא בסרטון המצורף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
רשא06/12/2011אז אם אני מעונינת להגדיל בשתל מתאים "שישהיה גם יפה "
וכאילו אני עושה את זה לבן בעלי או לבגד ים בקיץ
ואני נמצאת במגזר שאוסר להיות עם מחשוף .אז ההורים וקרובי המשפחה לא יבחינו
אפילו אם אני לובשת צמוד בחולצה
זה מאוד חשוב לי.... אני מאוד רוצה מלידת הילד השני וזה מאוד מטיריד אותי מזה שלא רוצה שאף אחד ידע
אני רוצה להיות עם חזיה של 75 או 80c ..זה נקרא גדול בהשוואה לחזיה מרופדת עם פוש אפ במידה 75 b
כאילו אני גם רוצה שיהיה חזה גדול כי אני שטוחה "ליהנות מהשינוי" וגם שאף אחד חוץ ממני מבעלי יבחין
דבר שני ..איך אני יכולה לקבוע תור למרפאה שלך
ובאיזה בית חולים מבצעים
ושעת ניתוח מוקדם בבוקר זה אפשרי..אם בעזרת השם הכל יהיה בסדר אז לא חוזרים בערב הביתה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההגדלת חזה
ד''ר נמרוד פרידמן06/12/2011היי,
ניתן לבצע את הניתוח בבוקר וללכת הביתה לאחר מספר שעות.
מספר הטלפון של המרפאה מצויין למטה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הוצאת שתליםשני28/11/2011
שלום אני עשיתי הגדלת חזה לפני 7 שנים והיום החזה שלי ממש גל הלכתי להתייעץ עם רופא אני רוצה להוציא את השתלים
איפה אני יכולה לראות תמונה של נשים שעשו ואיך זה ניראה לאחר מכן???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הוצאת שתלים - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר28/11/2011שני שלום
ראי תשובתו של דר' פרידמן לשאלה קודמת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגדלת חזה בזריקהגלי25/11/2011
שלום, מתעניינת בהגדלת חזה בזריקת מיקרוליין- מה הידע שהצטבר בעולם לגבי החומר? מבינה שהנסיון בארץ קטן,האם אכן כך? האם מתאים לממש שטוחה שרוצה חזה בנוני?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגדלת חזה בזריקה - תגובה
ד''ר נמרוד פרידמן26/11/2011היי גלי,
בעזרת מילוי ניתן לבצע הגדלה מינימלית בלבד (100-150סמ"ק בלבד). התוצאה מחזיקה מעמד כשנה שנתיים.
יש לא מעט חילוקי דעות בעולם על השיטה הזו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההגדלה בהזרקה
טניה22/12/2011שלום ד"ר בהמשך לשאלה הקודמת... אתה עושה את ההזרקות של החומר? ואם כן עד כמה ניתן לשלוט בצורה הנוצרת בשד בזמן ההזרקה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגדלת חזהאור23/11/2011
שלום רב,
מבקשת לדעת כמה זמן לאחר ניתוח להגדלת חזה ניתן לחזור לעסוק בשחייה,. כמו כן מתי ניתן לחזור לשכב על הבטן והאם אמנם קיימים שתלים אשר מפחיתים את הסיכויים להתקשות הקופסית. תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגדלת חזה - תגובה
ד''ר נמרוד פרידמן26/11/2011היי אור,
ניתן לזור לשחות לאחר שבועיים עד חודש (בהתאם לסוג השתל ומקומו).
אלה גם ההנחיות לגבי שכיבה על הבטן.
שתלי פוליאוריתאן מפחיתים את הסיכוי לקפסולה בעדר השנים הראשונות לאחר הניתוח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הוצאת השתליםשני23/11/2011
הייתי אצל רופא מנתח לגבי הוצאת השתלי סיליקון כי החזה שלי ממש גדל והורופא אמר לי שאין טעם להוציא שתלים ולשים יותר קטנים כי לא יהיה הבדל בין קטן יותר לעכשיו, הוא המליץ להוציא את השתלים לגמרי האם יש סיכוי שהחזה לא ייפול?
הוא אמר לי שהנפילה תהיה טבעית לא יראו את זה, יראו רק מעל החזה שהוא ריק האם זה נכון??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הוצאת השתלים - תגובה
ד''ר נמרוד פרידמן26/11/2011היי שני,
התוצאה לאחר הוצאת השתלים תלוייה בגודל השתלים, במבנה החזה שלך ובאופי הרקמה.
רק לאחר בדיקה ניתן להעריך את התוצאה לאחר הניתוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש גלולות להקטנת חזה???שירי23/11/2011
האם הם מומלצות ועד כמה הם יעילות.
ואם אפשר לקבל גם את שם הגלולה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם יש גלולות להקטנת חזה??? - תגובה
ד''ר נמרוד פרידמן26/11/2011היי שירי,
הקטנת חזה ניתן לעשות בניתוח בלבד.
ירידה במשקל תקטין את החזה אולם היא יכולה לגרום גם לצניחה שלו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גינקומסטיהאייל19/11/2011
שלום.
רציתי לשאול האם כדאי לעבור ניתוח גינקומסטיה דרך כרוגי שעובד עם הקופ"ח כמובן בהשתתפות של הקופ"ח? אך מבחינה אסתטית אני לא יודע אם אני יקבל את התוצאה המושלמת כמו שאני יוכל לקבל מפלסטקאי ממוחה..
השאלה כמובן משיקול כספי אך התוצאה הסופית חשובה לי ביותר..
מה כדאי??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גינקומסטיה - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר20/11/2011אייל שלום
מומלץ לבחור את הרופא המנתח לפי מידת נסיונו בניתוחים מסוג זה, ההסברים שתקבל ממנו על מהלך הניתוח והסיבוכים העלולים לקרות כתוצאה מהניתוח,ההתרשמות האישית שלך לגבי אמינותו, ושהמנתח שבחרת הינו כירורג פלסטי מומחה.
אף רופא לא יוכל להבטיח לך תוצאה מושלמת אך נסיון קודם בניתוחים כאלה יכול להגדיל את הסיכוי לתוצאה טובה יותר.
לגבי השיקול הכספי, ההחלטה היא בידך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה נוספת לגבי הקטנת חזהליאת17/11/2011
שלום שוב ד"ר,
עשיתי לפני 11 שנים ניתוח הקטנה לאור העובדה שלא משנה כמה ירדתי במשקל- החזה לא ירד ונשאר מאוד גדול.
עכשיו אני בהריון והחזה כאמור גדל. האם יש סיכוי שהוא ירד חזרה אחרי ההריון (בידח עם ירידה במשקל שלי) או שהוא ישאר גדול?
ליאת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה נוספת לגבי הקטנת חזה - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר17/11/2011ליאת שלום
לא ניתן בשלב זה להעריך מה יהיה גודלו ומה תהיה צורתו של החזה לאחר הלידה והירידה במשקל.
ברוב המקרים הריון והנקה משפיעים על צורת השד וגודלו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקטנת חזה והנקהליאת17/11/2011
שלום ד"ר,
לפני כ-11 שנים עברתי ניתוח להקטנת חזה.
כיום אני בהריון ומעוניינת לדעת מה הסיכוי שאוכל להניק?
אני לא זוכרת מה אמר לי בזמנו.
תודה רבה,
ליאת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקטנת חזה והנקה - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר17/11/2011שלום ליאת
בניתוח להקטנת חזה מסיר המנתח רקמות שד ושומן ולעתים בתהליך נפגעות צינוריות המובילות את החלב.
חלק ניכר מהמנותחות לא מצליחות להניק אך הסיכוי אכן קיים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובהמורן14/11/2011
עברתי הגדלת חזה לפני שלושה וחצי חודשים(410 גבוה) והשתלים די רחוקים זה מזה,השאלה שלי היא כזאת: מה אני יכולה לעשות כדי שהשתלים יהיו יותר צמודים? לשים יותר חזיות והאם כדאי להמשיך להיות עם החזיית לחץ של ההחלמה רק בבית גם כמה חודשים אחרי הניתוח? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר הגדלת חזה
ד''ר נמרוד פרידמן15/11/2011היי,
שתלים בפרופיל גבוה הם צרים יותר ולכן המרחק בין השדיים גדול יותר.
בשלב זה לא ניתן לשנות את התוצאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה-סימני מתחיה על החזהמורן13/11/2011
היי יש לי שאלה.
עברתי הגדלת חזה לפני שלושה וחצי חודשים(410 גבוה) לפני זה הייתי דיי שטוחה.חודש לאחר הניתוח התחילו להיות לי סימני מתיחה על החזה וזה ממש נראה כמו פיצוצים כאלה ממש סימנים בולטים, המנתח שלי אמר שכדאי למרוח שמן נבט חיטה,האם זה באמת עוזר או שיש משחה יותר טובה או שכדאי לשלב בין שמן ועוד משחה? אשמח לקבל תשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה-סימני מתחיה על החזה - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר14/11/2011
מיטל שלום
סימני מתיחה לאחר ניתוח הגדלה הם בד"כ סימנים שהיו עוד קודם וכעת בולטים יותר.
אינני חושב שקרם או שמן כלשהו יכול לסייע למניעת סימנים או למנוע הופעת סימנים אלו.
הבשורה האופטימית היא שסימני מתיחה אלו ברוב המקרים מטשטשים עם הזמן ע"י שינוי צבעם לצבע העור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)