מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הקטנת חזה + משקללירי09/06/2012
שלום רב,
ברצוני לדעת האם רצוי לעשות הקטנת חזה במשקל הנמוך ביותר שניתן להגיע אליו.
גובהי 1.62 ומשקלי 74 ק"ג והחזה שלי גדול מאד, נפול אך יחסית מלא ואסתטי. במידה וארד במשקל אני מניחה שהחזה "יתרוקן" ממש ואולי יהיו בו גם סימני הרזייה ויראה גרוע יותר ממראהו כיום ואז הדבר יכול להשפיע על תוצאות הניתוח. ומנגד - זכור לי כי נאמר לי בעבר שכדאי לערוך את הניתוח במשקל תקין ולא כשמנה (על מנת למנוע צניחה של השדיים במקרה של ירידה במשקל).
לירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקטנת חזה + משקל - תגובה
ד''ר נמרוד פרידמן09/06/2012היי לירי,
מומלץ לבצע את הניתוח במשקל הרגיל שלך. אם את מתכוונת לרדת במשקל ולהישאר במשקל הנמוך, הרי שמומלץ לבצע את הניתוח לאחר הדיאטה.
ביצוע ניתוח כאשר את רזה במיוחד ולאחר מכן את תעלי במשקל, לא ימנע את השינויים בצורת השד כתוצאה מהשינויים במשקל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמודה לך מאד על תשובתך.
לירי09/06/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תהליכים שלפני ניתוח הגדלת חזהאנונימית08/06/2012
שלום, אני בת 18 וכעת עומדת כ3 חודשים לפני הגיוס. אני מעוניינת לעבור הגדלת חזה השאלה שלי היא האם תקופה של 3 חודשים מספיקה לכל הבדיקות הנדרשות לפני הניתוח + זמן ההחלמה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תהליכים שלפני ניתוח הגדלת חזה - תגובה
ד''ר נמרוד פרידמן09/06/2012היי אנונימית,
תקופה זו מספיקה בהחלט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני גם עשיתי לפני הצבא
יעל08/08/2012בהפרש של חודשיים והכי מרוצה שיש הלכתי לטובים שיש נתנו לי את כל המידע והייעוץ הנכון גם לפני וגם אחרי -
אצלהם חינם לחלוטין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהרגיע עם הפרסומות !!!
שפרה09/08/2012יעל תרגעי עם הפרסומת. זה לא פורום לפרסום זה פורום להתייעצות עם מומחים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נוזל בשד?תמר07/06/2012
שלום רב,
3 שבועות לאחר הגדלה תת- שרירית, התחלתי בעיסוי ע"פ הוראת רופאי, ויש לי תופעה מוזרה בשד שמאל - במרכז כאילו כל הזמן יש תזוזה של נוזלים (כמו זרמים כאלו, שאינם נפסקים, במנוחה ובכל מצב). האם התופעה מוכרת, מה הסיבה והאם ייתכן שהעיסוי מזיק? האם יחלוף? אני מוטרדת והביקורת הבאה רק בעוד 3 חודשים.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נוזל בשד? - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר07/06/2012תמר שלום.
עיסוי במידה ונעשה עפ"י הוראות המנתח אינו אמור להזיק.
אינני יודע מה בדיוק את חשה . יכולות להיות תחושות שונות במהלך הריפוי של השד אך אם אינך רגועה וחוששת, צרי קשר עם המנתח שלך שיבדוק אותך., ואל תמתיני 3 חודשים לבקורת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלפת שתליםמירי05/06/2012
שלום ! שמי מירי.
אני מעוניינת להחליף שתלים, הבנתי שזה שונה מהגדלת חזה.
מה רמת הסיכון אם ישנה?
מה חשוב שאני ידע בנוסה זה?
השאלות למומחים בלבד!!!
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלפת שתלים - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר06/06/2012מירי שלום
ניתוח להחלפת שתלים דומה מאד לניתוח הגדלה.
תהליך ההחלמה יכול להיות מעט יותר קל אך כמובן שזה תלוי בכל מנותחת ובתגובות הגוף שלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!
מירי03/07/2012תודה....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה?
מירי03/07/2012עשיתי הגדלה לפני 8 שנים מעל השריר 260cc ואני מעוניינת להחליף שתלים ולהגדיל האם אפשר לעשות עכשוי מתחת לשריר ???
היתי אצל כמה רופאים אחד אמר אין בעיה השני אמר תלוי בגודל והשלישי אומר שלא ניתן להכניס שתל מתחת לשריש כי זה יביא סיכון ונזק בילתי הפיך לשריר.
האם אפשר לעשות עכשוי מתחת לשריר או לא???
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה? - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר03/07/2012מירי שלום
לא אמורה להיות מניעה לעשות הגדלה עם שתל מתחת לשריר אך כמובן שיש לבדוק אותך על מנת לתת לך תשובה המתאימה לך .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה.
מירי10/07/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי הגדלה חודש וחצי אי סימטריה123404/06/2012
שלום
אני חודש וחצי אחרי הגדלת חזה שתלי מנטור 300 סמ"ק רוחב M
מעל השריר
מהשנייה שהתועררתי ראיתי שצד שמאל שלי גדול ויתר :\
עד עכשיו הוא עדיין גדול יותר...
יש סיוכי שזה ישאר ככה? אפילו בחזיה אני מידה 80C וצד ימין טיפה יותר חלול מה שצד שמאל גדוש ומלא :{
דווקא יותר אהבתי את הצד הגדול.. גם הצורה שלו יותר יפה... איזה באסה חח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי הגדלה חודש וחצי אי סימטריה - תגובה
ד''ר נמרוד פרידמן09/06/2012היי,
התוצאה לאחר כחודש וחצי היא קרובה לתוצאה הסופית מבחינת הגודל.
ככל הנראה הייתה איסימטריה עוד לפני הניתוח שלא אובחנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרמת חזהגל30/05/2012
אני לא כל כך מבינה בזה.. אני עוד מעט בת20 החזה שלי לא גדול אבל קצת נופל.. איך מתבצע ניתוח הרמת חזה? וזה בלי הכנסת שתלים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרמת חזה - תגובה
ד''ר נמרוד פרידמן31/05/2012היי גל,
הרמת חזה נעשת באמצעות חתך סביב העטרה אשר ממשיך ממנה מטה.
במידה ואת מרוצה מגודל החזה שלך, אין צורך בתוספת שתל.
תוכלי למצוא פרטים נוספים על עיצוב החזה בסרטון המצורף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סרומהמיקה30/05/2012
לפני כחודשיים עברתי ניתוח להגדלת חזה, לאחר כחודש התחילה לי נזילה מאזור התפרים בשד אחד, פניתי לרופא המנתחוהנ"ל לקח לי תרבית שגילתה שמדובר בסרומה, אבקש לציין שלא היה לי זהום. המנתח שלי החליט לנתח אותי שוב בניתוח שבו הוא הוציא את השתל ניקז את הסרומה החזיר ותפר, לאחר כשבוע שוב החלה לי נזילה מאזור התפרים אבל בכמות מועטה יותר המנתח שלי קיווה שהסרומה תיפסק אך לשווא, כרגע המנתח שלי רוצה לבצע ניתוח נוסף שבו הוא יוציא את השתלים וישים חדשים מתחת לשריר (הניתוח הראשון היה מעל השריר) בנוסף הוא ישים לי רקמה שנקראת אלודרם שתעטוף את השתל. האם הטיפול הזה יפתור את הבעייה והאם הוא הטיפול הנכון? לפי כל מה שקראתי באתרי האינטרנט ובפורמים ממליצים המנתחים על השמת נקז...מה לעשות האם להיכנס לניתוח נוסף או להליץ למנתח שלי לשים נקז
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סרומה - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר30/05/2012סרומה הוא סיבוך ידוע בהגדלת חזה. כאשר מבצעים ניתוח חוזר במקרה כזה ישנם מנתחים רבים המשאירים נקז. יש לציין שגם הנקז אינו מבטיח ב 100 % שלא תיווצר סרומה חדשה. אך אכן זה הטיפול המומלץ.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גודל שתל מתאים?תמר27/05/2012
שלום! האם סביר שלחזה בהיקף 78 ס"מ (מתחת לשדיים) יוכנסו שתלי 350 , מנטור פרופיל בינוני בקוטר 12.6 ס"מ ? הרופא טוען שיהיה יפה (אני כמעט שטוחה לגמרי, לאחר 2 הנקות). חשוב לי לדעת שזה לא מוגזם מדי (גובה 1.63 משקל 59). תודה מראש!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גודל שתל מתאים? - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר28/05/2012תמר שלום
במידה ואינך בטוחה במידה, ואינך סומכת על שיקול דעתו של המנתח, כדאי שתבדקי שוב עם המנתח שלך או שתגשי ליעוץ נוסף.
לפי המידות שנתת לא ניתן לתת תשובה חד משמעית האם השתל מתאים. נתון זה ניתן לבדוק רק בבדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי ניתוחעופרה23/05/2012
הבת שלי (24) עברה ניתוח להגדלת חזה לפני יומיים, הניתוח עבר מעולה והיא מרגישה יחסית טוב אבל ישנה בעיה שהיא סובלת מאי נוחות וכאבים והיא לא מצליחה לישון הכי טוב בלילה הרי שהיא רגילה לישון על הבטן ועכשיו ישנה בעיה. אני השתמשתי בעבר בתרופה שנקראת טונייט כדי לישון והיא בלי מרשם, לא ממכרת, אפשר לתת לה גם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי ניתוח - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר23/05/2012עופרה שלום
מומלץ להתייעץ עם המנתח של הבת לגבי המוצר מאחר ואני מניח שהבת מקבלת תרופות נוספות.
אי הנוחות הגיונית ותחלוף תוך מספר ימים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיליקון וצילום חזהדלית23/05/2012
האם בצילום חזה ניתן לראות את השתלים?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אודה על קבלת תשובה
דלית23/05/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאודה על קבלת תשובה - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר23/05/2012ראי תשובה למעלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיליקון וצילום חזה - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר23/05/2012דלית שלום
ניתן לראות שתלים בצילום חזה. השתלים נראים כמו צל כהה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגדלת חזהא22/05/2012
שלום,
בעוד כמה ימים אני אעבור הגדלת חזה, נאמר לי לצום צום מוחלט 8 שעות לפני הניתוח.
אני יודעת שזו שאלה טיפשית אך אני מעדיפה לדעת.
האם מותר לי לצחצח שיניים ביום של הניתוח ?
תודה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגדלת חזה - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר22/05/2012א שלום
מותר לצחצח שיניים אבל לא לבלוע מים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרמת חזה- צלקות קלואידיותיעל16/05/2012
שלום רב,
אני מעוניינת לבצע ניתוח להרמת חזה אך יש לי בעיה...
יש לי עור שנוטה להצטלק ויש לי צלקות קלואידיות במספר מקומות בגוף.
האם לאחר ניתוח הרמת חזה יש סיכוי שישארו צלקות קלואידיות?
מה ניתן לעשות במקרים כאלה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרמת חזה- צלקות קלואידיות - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר17/05/2012יעל שלום
אמנם לא ניתן לחזות מראש האם יווצרו צלקות קלואידיות בניתוח להרמת חזה, אך מאחר ויש לך נטיה לייצר צלקות כאלה, הסיכון שגם בניתוח זה יהיו צלקות קלואידיות, גדול יותר.
ניתן לטפל בצלקות לאחר הניתוח . הטיפול עשוי לשפר את מראה הצלקת אך כמובן שלא יעלים אותה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה...יעל16/05/2012
שלום רב,
אני מקווה שאני שתוכלו לענות על שאלתי...
בשנתיים האחרונות עליתי המון במשקל... קרוב ל- 15 קילו.
כתוצאה מכך, השדיים גדלו אך עם זאת, הם נותרו עומדים כשהיו.
כעת אני עומדת לפני ניתוח שרוול ואני צפויה להשיל קילוגרמים רבים ממשקלי (אני שוקלת כעת 93 קילו). השאלה שלי היא האם השדיים ייפלו אם אוריד כעשרים וחמישה קילו בערך? האם יש סיכוי שהם ייקטנו אך יישארו עומדים?
אני בת 30 ועדיין לא עברתי לידות- האם גם לכך יש משמעות?
כמו כן, האם שילוב של פעילות גופנית או כל דבר אחר יכול לסייע לכך?
אני מוטרדת מאוד ועם זאת חייבת לעבור את הניתוח.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה... - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר17/05/2012יעל שלום
סביר להניח שלאחר השלת קילוגרמים רבים ממשקל השדיים יתרוקנו ויפלו.
עד כמה תהיה הנפילה גדול קשה להעריך.
פעילות גופנית תמיד חיובית אך במקרה של השדיים לא תהיה לפעילות משמעות גדולה.
נפילת השד נגרמת מאבדן רקמת השומן וכתוצאה מכך נותרים עודפי עור, מידת הנפילה תלויה ביכולת ההתכווצות של העור שלך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקטנה חזה - קופת חולים לאומיתmaya12/05/2012
שלום לכולן,
אני שוקלת לעבור ניתוח הקטנה חזה האם ידוע למישהי אם קופת חולים לאומית
ממנת ? במידה וכן מה הפרוצדורה ?
אשמח לתשובה מהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקטנה חזה - קופת חולים לאומית - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר13/05/2012מומלץ לפנות למרפאה שלך ולברר. הקטנת חזה זה ניתוח שמוכר בסל הבריאות בתנאי שעומדים במספר קריטריונים.
פני למרפאה שלך ובדקי מה התנאים ומה התהליך לביצוע הניתוח דרך הקופה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי הגדלת חזה כאבים מתחת לתפרים--123409/05/2012
שלום
אני שבוע וחצי אחרי הגדלת חזה,
אני מרגישה כאבים לא בידיוק בתפרים אלא בצלעות מתחת לתפרים.. כאילו יש לי שם מכות יבשות...
כמובן שגם אם אגע בתפרים יכאבו לי..
אשמח לדעת אם תקין, תוןדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי הגדלת חזה כאבים מתחת לתפרים-- - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר09/05/2012SM שלום
יכולים להיות מספר גורמים לכאבים. שבוע לאחר ניתוח יכולים עדיין להיות כאבים באזור הניתוח.
בכל מקרה במידה ואינך רגועה פני למנתח שלך שיבדוק אם הכל תקין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך SM מחקו את התכתובות שלנו
יהל09/05/2012מקווה שעכשיו את מרגישה יותר טוב, למעט הכאבים שתארת. גם לבת שלי היו את הכאבים האלו, הכול טרי , ואם זה מטריד דברי עם הרופאה שלך.
הצדיקים הקטנים מקבלים עכשיו את החיבוקים שלך? והמכונת כביסה בטח תוקנה.....
החלמה מהירה ב"ה
יהל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
123410/05/2012הכל טוב ה"ה :)
חיבוקים כבר מחלקת וגם המכונה הגיעה ביום שני אחרי שבוע בלי כביסה עם 3 קטנטנים זה ק-ש-ה!!!!
מה שכן יש לי גם קצת שטפי דם מתחת לשד הימני... נורמאלי?? זה היה מיד אחרי הניתוח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכי מתבקש להתקשר לרופאה
יהל10/05/2012שלך ולבדוק איתה !! איך את רואה את שטפי הדם? את אמורה להיות עם פלסטרים עד הביקורת. התקשרת לרופאה שלך לשאול אותה?
השטפי דם נראים כמו מכות יבשות?
האמת לא יודעת אם זה נורמאלי לגבי השטפי דם , ראיתי המון שאלות בפורום לגבי כל מיני אדומומיות שטפי דם וכו' והרופא תמיד ייעץ לגשת לרופא המנתח.
אל תילחצי הכול יהיה בסדר ב"ה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשיטפי דם מעל הפלסטרים..
123411/05/2012יום רביעי אפגש איתה בע"ה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)