מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הגדלת חזה - חזיה לארועיהל26/03/2012
שלום דר'
שבועיים וחצי אחרי ניתוח הגדלת חזה, הנחיית הרופא - חזיית החלמה למשך חודש וחצי, שאלותי:
1. בעוד יומיים יש לנו ארוע, אפשר ללבוש חזיה רגילה ללא ברזלים רק לארוע (כ - 5 שעות? ) , יש השלכות ?
2. הפלסטר הראשוני הוחלף, ובמקומו פלסטר אחר על התפרים, גם ההנחיה שלכם היא להיות עם פלסטרים כ - 4 חוד' ? (כל שבועיים להחליף).
3. אחרי כמה זמן ניתן ללבוש חזיית פוש אפ?
אודה לתשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגדלת חזה - הנחיות לאחר ניתוח
ד''ר נמרוד פרידמן26/03/2012היי,
ההנחיות משתנות מרופא לרופא מאחר ויש גישות שונות לטיפול לאחר ניתוח הגדלת חזה.
אני מציע שתתייעצי עם המנתח שלך לגבי השאלות שהעלת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתךראה שאלתי למעלה
יהל26/03/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתךראה שאלתי למעלה - תגובה
ד''ר נמרוד פרידמן27/03/2012ההנחיות שלי לאחר ניתוח הן שונות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צילום חזה לפני הגדלהלוני21/03/2012
שלום ד"ר
אני בת 37 ולפני שנה וחצי עברתי ניתוח הגדלת חזה. לפני זה המנתח ביקש בדיקות דם אך לא אמר לי לעשות צילום כלשהו לבדוק שהכל "נקי". האם זה לא חובה לפני כל הגדלה מעל גיל מסויים לבקש צילום שהכל תקין? שמעתי לא מזמן על מישהי שרצתה לעבור הגדלה אך בצילום שלפי גילו לה גוש והיא לא נותחה בסוף, גם כירורג בבדיקה שגרתית hsbh, שעשיתי אתמול שאל אותי איך לא עשיתי צילום לפני ההגדלה....זה מוזר לי , שהרי הרופא שאצלו נותחתי הוא רופא מומחה בעל שם טוב לכל הדיעות...האם זה לא משהו שהיה צריך לבקש ממני? אשמח לתשובה , וסליחה על החפירה......אני קצת לחוצה מכל העניין. תודה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צילום חזה לפני הגדלה - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר23/03/2012לוני שלום
לכל מנתח יש את פרוטוקול הבדיקות שלו. בדיקות כמו צילום, אולטראסאונד או ממוגרפיה נקבעות על פי גיל המנותחת, מצב השד וגורמים נוספים .
אני מבקש בדיקת ממוגרפיה מכל מנותחת מעל גיל 40.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגדלת חזהעלומת שם19/03/2012
היי אני בת 21 ושאלתי היא כזו:
האם ישנה אפשרות לעשות הגדלת חזה גם ברגע שהחזה שטוח לגמרי אגדיר אותו שטוח לגמרי כמו ילדה בת 10 כי אין לי תאור אחר עקב כך שאני ממש ממש רזה ,
האם גם אז ישנה אפשרות להגדלת חזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגדלת חזה - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר20/03/2012שלום רב
ניתן להגדיל את החזה גם אם החזה שטוח. קרוב לוודאי שתהיה מגבלה בגודל השתל.
המנתח שיבדוק אותך יוכל להעריך את גודל השתל שיתאים על פי גודל השד הנוכחי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההגדלת חזה - תגובה
עלומת שם20/03/2012הקטע הוא שאין בכלל שד האזור שטוח לגמרי , האם גם אז אפשר ?.. ואם כן עד איזה גודל זה מוגבל וכיצד זה יראה?.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההגדלת חזה - תגובה - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר23/03/2012הגודל המשוער וכיצד זה יראה ניתן להערכה רק לאחר בדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עברתי הגדלת חזה אתמולרחלי19/03/2012
אני לא הבנתי אם הרופא שם לי את השתל מתחת לשריר או מעל, אבל לפי הכאבים העזים בטח מתחת... תוך כמה זמן כאב זה עובר בניגוד לניתוח שהוא מעל השריר?
וזה תקין שכרגע השתלים רחוקים מאוד אחד מהשני האם הם מתקרבים במהלך השבוע הזה או החודש ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עברתי הגדלת חזה אתמול - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר19/03/2012רחלי שלום
על מנת לדעת היכן השתל ממוקם מומלץ לשאול את המנתח שלך.
הכאבים חולפים תוך שבוע עד שבועיים .
כרגע אין שום משמעות לצורת השד מאחר ועדיין יש בצקות, ושטפי דם המשנים את הצורה.
כדאי בכל שאלה להתייעץ עם המנתח שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיברתי איתו
רחלי20/03/2012והוא אמר לי שנדבר על הכל בביקורת שנקבעה... שזה יוצא יום ראשון
אבל רק כדי להוריד ממני את הפאניקה שהשדיים רחוקים מעט אני מעדיפה לשאול עוד חוות דעת...
נכון שאין לייחס חשיבות אבל הגיוני שהם יתקרבו מאוד כשהם בעצם רחוקים עכשיו אחד מהשני ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגדלת חזהשירן18/03/2012
שלום,לפני ארבעה ימים עברתי ניתוח להגדלת חזה(תחת השריר).
צורת השדיים אינה שווה-אחד נראה במקומו והשני גבוה יותר והפטמה בו נמוכה. אני יודעת שהצורה הסופית מתקבלת כעבוד מספר שבועות אך האם צריך להיות הבדל משמעותי בין שני השדיים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגדלת חזה - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר18/03/2012שירן שלום
בהחלט יכול להיות הבדל בין שני הצדדים בשבועות הראשונים.
עם הזמן הצדדים בדרך כלל משתווים.
התאזרי בסבלנות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגדלת חזהא18/03/2012
שלום,
אני בת 18 ואני מעוניינת בהגדלת חזה, רציתי לדעת איזה שתלים מומלצים ומאיזה שתלים מומלץ לי להתרחק ?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגדלת חזה - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר18/03/2012א שלום
כאשר תבחרי מנתח אצלו את מעונינת לבצע את הניתוח, וודאי שהשתלים בהם הוא משתמש מאושרים ע"י משרד הבריאות.
כיום יש בארץ שלוש חברות של שתלים המאושרות ע"ימשרד הבריאות הישראלי, ה-FDA (רשות הבריאות האמריקאית) וע"י ה-CE (רשות הבריאות האירופאית) וחברה אחת אשר מאושרת ע"י משרד הבריאות הישראלי, וה-CE בלבד.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שתלי pipטטיאנה15/03/2012
שלום אני עולה חדשה (3 שנים בארץ) ועשיתי בחו"ל ניתוח להגדל חזה. רק לאחרונה נודע לי על כל הסיפור על שתלי ה- pip , יש לי כבר תעודת זהות וקופת חולים. השאלה שלי היא 1) האם עליי להחליף את השתלים ו- 2) האם אני זכאית למימון החלפת השתלים ע"י משרד הבריאות?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שתלי pip - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר16/03/2012טטיאנה שלום
לפי הפרסומים שהוציא משרד הבריאות אינך חייבת להוציא את השתלים אלא אם יש בהם דליפה.
משרד הבריאות מממן הוצאת שתלים אך במידה ואת רוצה שתלים אחרים עליך לממן את השתלים בעצמך.
ניתן ליצור קשר עם משרד הבריאות על מנת לקבל תשובות לגבי הנוהלים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשתלי pip
טטיאנה16/03/2012האם ניתוח להחלפת שתלים הוא מסובך יותר מאשר הניתוח הריאשוני להגדלת חזה והאם זמן ההחלמה ממנו ארוך יותר?
שאלה נוספת היא: כמה זמן לאחר ניתוח להחלפת שתלים לא מומלץ לעבוד בעבודה פיזית או לעסוק בספורט?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשתלי pip - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר17/03/2012טטיאנה שלום
במידה והשתלים שלמים הניתוח להחלפת שתלים בדרך כלל קל יותר וההחלמה ממנו קצרה יותר.
חזרה לעבודה פיזית או לספורט אפשרית לאחר כשבועיים אך כמובן שהיא אינדיבידואלית לכל מטופלת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשתלי pip - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר17/03/2012טטיאנה שלום
במידה והשתלים שלמים הניתוח להחלפת שתלים בדרך כלל קל יותר וההחלמה ממנו קצרה יותר.
חזרה לעבודה פיזית או לספורט אפשרית לאחר כשבועיים אך כמובן שהיא אינדיבידואלית לכל מטופלת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגדלת חזהאורנית12/03/2012
אני חצי שנה לאחר ניתוח הגדלת חזה מתחת לשריר. הגדלתי ב500 את שני השדיים מפני שלא היה לי כלום והם נראים פרופורציונליים לגוף.
לפני שבועיים שמתי לב שהחזה השמאלי נפל קצת יותר מהימני ונראה הרבה יותר גדול ממנו. האם מצב זה ישתנה מה עושים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגדלת חזה - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר12/03/2012אורנית שלום
מומלץ לגשת לביקורת אצל המנתח שלך, על מנת שיבדוק אותך, יראה את ההבדלים עליהם את מדברת ויתן לך תשובות לשאלותיך.
לא ניתן לתת תשובות לשאלותיך ללא בדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםלי07/03/2012
רציתי לדעת האם ישנה בעיה כלשהי לבצע בדיקת סי טי לאחר הגדלת חזה? כלומר האם זה עלול להזיק לשתלים בצורה כלשהי?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר07/03/2012לי שלום
אין מניעה לבצע סי.טי. לאחר הגדלת חזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זיהום לאחר הגדלת חזהרויטל03/03/2012
הי חודש לאחר הגדלת חזה חום וכאבים בשד אחד ובנוסף פתח בתפר והפרשת נוזל צהוב שבוע לאחר לקיחת אנטיביוטיקה עדיין ממשיך הנוזל והכאבים ללא חום המנתח המליץ על סבב נוסף של אנטיביוטיקה למשך שבוע
האם צריך לקחת בדיקת תרבית מהנוזל ?
הבנתי שלפעמים אנטיביוטיקה לא עוזרת ואין מנוס מלהוציא את השתל
בבקשה עיזרו לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זיהום לאחר הגדלת חזה - תגובה
ד''ר נמרוד פרידמן03/03/2012היי,
לקיחת תרבית היא חשובה ביותר אולם אין משמעות לבדיקה כאשר את תחת טיפול אנטיביוטי.
יש לבצע בדיקה גם לחיידקים לא טיפוסיים כמו מיקובקטריום.
לרוב יש צורך להוציא את השתל המזוהם מכיוון שטיפול אנטיביוטי בלבד לא ימנה ת השנות התופעה.
חשוב לקחת תרבית מהרקמה גם לאחר הוצאת השתל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזיהום לאחר הגדלת חזה
רויטל03/03/2012תודה על תשובתך אני מבינה שאני צריכה לבקש מהמנתח לקחת תרבית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזיהום לאחר הגדלת חזה - תגובה
ד''ר נמרוד פרידמן07/03/2012בהחלט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגדלת חזה ובדיקות שלאחר מכןלוני28/02/2012
שלום ד"ר,
לפני כשנה וחצי עברתי הגדלת חזה מתחת לשריר. לדברי הרופא המנתח בניתוח מסוג זה האיחוי יותר איטי עד לעיצוב הסופי ועשויים להיות דקירות או מיחושים של עצבים עד שנתיים, לעיתים יותר. אם כך אני לא מבינה במצב כזה, אם חלילה משהו לר תקין ולאו דווקא בשתל, אלא במקרה של סרטן שד למשל, איך יודעים למה לשייך את המיחושים?! אני מבינה שצריך לעשות בדיקות שגרתיות, ואולי זוהי בעצם התשובה. אם כן מהן הבדיקות לדליפת סיליקון ומהן הבדיקות לגילוי מוקדם, האם אלו אותן בדיקות? תודה רבה, מחכה לשתשובתך בהקדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגדלת חזה ובדיקות שלאחר מכן - תגובה
ד''ר נמרוד פרידמן29/02/2012היי,
נשים שעברו ניתוח עם שתלים מוזמנות למרפאתי פעם בשנה לביקורן ולאחר 4 שנים מופנות לבדיקת US או MRI פעם בשנתיים.
ללא קשר לניתוח, על כל אישה להבדק פעמיים בשנה על ידי כירורג שד לגילוי סרטן שד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חצי שנה לאחר הגדלת חזהחגית20/02/2012
אני נמצאת כחצי שנה לאחר הגדלת חזה 350CC , התוצאה מדהימה אך עדיין אני סובלת מכאבים ומחזה קשה שקצת נרגע ומתרכך לאחר מסג'ים , באזור הפטמות כמעט ולא ניתן לגעת כי יש כאב דוקר ברגע שנוגעים בהן או באזור סביב , בלי קשר בכל החזה עדיין חסרה תחושה וזה מורגש כמו גוף קצת זר שאני נושאת , מוקשה וכואב ... האם זה עדיין נראה כמו תק' החלמה , האם זה בסדר שזה המרגש לאחר 5 חוד' - מודאגת מאוד ומבקשת את תשובתכם המהירה - תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חצי שנה לאחר הגדלת חזה - תגובה
ד''ר נמרוד פרידמן20/02/2012היי,
נדיר שיש עדיין כאבים לאחר כל כך הרבה זמן. התחושה יכולה לחזור בהדרגה ולעיתים זה לוקח שנה ויותר.
אני מציע שתתיעצי עם המנתח שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההייתי היום אצל כירורג מומחה
חגית23/02/2012הייתי היום אצל כירורג הוא בדק ואמר שהשתל גדול מידיי לקיבולת שהחזה שלי יכול להכיל
ויש לחץ חזק ובגלל זה יש כאב ואי נוחות , הבשורה המרה היא לפי דבריו שכך זה ימשיך
ולא ישתפר עם הזמן כפי שחשבתי במיוחד אם אנחנו כבר מגיעים לחצי שנה אחרי הניתוח אין סיכוי כמעט שהמצב ישתנה , אני די מדוכאת מהבשורה עקב כך שלא ידעתי שקיים סיכון שכזה ולמען האמת עשיתי אצל רופא פלסטיקאי שהוא גם כירורג שידוע כמוצלח בתחום .
האם באמת יכל להיות מצב שכזה שהגוף לא יוכל להתרגל ולהתמתח בהתאם , מה אפשר לעשות עכשיו ???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההייתי היום אצל כירורג מומחה - תגובה
ד''ר נמרוד פרידמן24/02/2012היי,
לצערי קשה לתת חוות דעת ללא בדיקה.
המפתח לניתוח מוצלח הוא קודם כל תכנון נכון וכפי שאמרו חז"ל: "סוף מעשה במחשבה תחילה"* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ד"ר הלן קסטיאל- הגדלת חזהSM15/02/2012
שלום,
אני מאד רוצה לעשות ניתוח להגדלת חזה
בת 24 נשואה+3 מתכוונת להמשיך ללדת
עברתי גרידה לפני חודש מכיוון שהיה הריון מולארי, נאסר להכנס להריון עוד חצי שנה כך שאני בחופש... השאלה אם יש בעיה לעשות זאת עכשיו?
מאיך שהחזה ישתנה אחרי לידות לא אכפת לי העיקר שיהיה שם משהו.. מקסימום שאפסיק ללדת אעצב אותו מחדש.. אני פשוט לא מסוגלת!!
הם יש חשש שלא אוכל להניק שוב? או שאוכל להניק באופן חלקי ולא מלא?
חשוב לציין שמעולם לא היו לי בעיות בהנקה והחזה היה שופע ומלא בחלב.. זה הפחד העיקרי שלי מהגדלת חזה
מה אומרים על ד"ר הלן קסטיאל, אני מעדיפה מנתחת ובאזור ירושלים
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ד"ר הלן קסטיאל- הגדלת חזה - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר15/02/2012הפורום אינו נותן המלצות על רופאים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהושאר השאלות ששאלתי?
SM15/02/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהושאר השאלות ששאלתי? - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר15/02/2012SM שלום
ניתן לבצע ניתוח הגדלה לאחר גרידה עם אישור מרופא הנשים.
בדרך כלל אין מגבלה להניק לאחר הגדלת חזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהגל09/02/2012
אם אני עושה ניתוח להגדלת חזה יש סיכון גדול יותר לסרטן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגדלת חזה וסרטן שד
ד''ר נמרוד פרידמן10/02/2012הי גל,
מחקרים רבים הוכיחו שהגדלת חזה לא מעלה את השכיחות לסרטן שד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגדלת חזה- החלפת שתליםדינה08/02/2012
לפני 14 שנה עברתי ניתוח להגדלת חזה, שתלי סליין. אני במעקב של אולטרסאונד וממוגרפיה כל שנה. בבדיקות שנעשו וגם בבדיקה ידנית של כירוגית שד נאמר לי שהשתלים תקינים. לאחרונה לאחר ביצוע ממוגרפיה גיליתי בליטה בחלק העליון של השד, בליטה כנראה של השתל. מספר שאלות:
1. האם יכול להיות שעקב בדיקת הממוגרפיה, הלחיצה על השד גרמה לעיוות השתל ולבליטה שנוצרה.
2. האם מלבד הבעיה האסתטית יש צורך להחליף את השתלים. האם חייבים להחליף אחרי יותר מ-10 שנים.
3.מה קורה אם מוציאים את השתלים ולא מכניסים שתלים כלל. אני קצת חוששת מהתלות של החלפת שתלים כל כמה שנים- אם לא אהיה במצב בריאותי המאפשר זאת?
4. האם יש אפשרות כלשהי למימון של קופת החולים בניתוח חוזר להחלפת שתלים?
5. ההגדלה גרמה אצלי להתקשות השדיים, האם החלפת השתלים תוכל לשנות את המצב הזה?
בתודה מראש,
דינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגדלת חזה והחלפת שתלים
ד''ר נמרוד פרידמן10/02/2012היי דינה,
במידה והשתל שלם, בדיקת ממוגרפיה לא תגרום לעיוות בצורה שלו או של השד.
יש צורך להחליף את השתלים רק אם הם קרועים או שהם תוצרת חברת PIP.
לאחר הוצאת השתלים, החזה יהיה מרוקן יותר ויתכן אף צנוח יותר. ככל שהיחס בין גודל השתל וכמות רקמת השד הוא גדול יותר, כך השינוי בצורה יהיה משמעותי יותר.
ההשתתפות בעלות הוצאת השתל היא רק במקרה של שתלי PIP.
החלפת שתלים יכולה לטפל בהתקשות, במיוחד אם השתלים החדשים הם עם מעטפת פוליאוריטאן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)