כאבי רגליים בתנועה ובמנוחה ותחושת זרמים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי רגליים בתנועה ובמנוחה ותחושת זרמים
    זיו
    09/11/2021

שלום ד"ר,
    אני בת 29 (אוטוטו בע"ה), בריאה בדר"כ, כולסטרול תקין, bmi 24.98, ממצאי בדיקת דם תקופתית תקינים (מלפני כ3 שב'), חוץ מהמגלובין נמוך ועוד...(אני צמחונית). לא מעשנת ואין הסטוריה משפחתית.
    סובלת תקופה מכאבי רגליים, תחושה של זרמים....לפני כשבועיים החל כאב מאוד מעיק ברגל ימין (באזור השוק, בחלק הקדמי של הרגל), בתחילה הכאב החל רק במנוחה, ולאחר מס' ימים הכאב היה גם בעת עמידה ותנועה, עכשיו כבר מס' ימים שהכאב הספציפי הזה עבר, אך עדיין ישנם כאבי רגליים (וזה משתנה לפעמים ברגל ימין, לפעמים שמאל לפעמים שנייהם), כרגע כאבים (בעיקר ברגל שמאל) באזור הברך ומעל (כיוון הירך).
    לא שמתי לב שהכאב מגיע מתנוחה או תנועה מסויימת, הוא פשוט מגיע וחולף בפתאומיות.
    אציין שרוב הזמן אני נמצאת במצב ישיבה/שכיבה. בערך 85-90 אחוז מהיום, אלא אם ישלי סדורים (שזה קורה די מעט, ככה שזה לא מאוד משמעותי אני כמעט ולא בתזוזה).
    בנוסף אני מחלימה מקורונה (מחודש אוג'), שגם אז בקושי וזזתי. אני אשמח אם תוכלי לומר לי האם נראה לך שיש בעיה בכלי דם ברגליים, או בכלל...ולאיזה נורות יש לשים לב, ובכלל טיפול מונע.
    **לפני אוג' עבדתי עבדתי במשך שלושה חודשים בעבודה שבא הייתי הרבה בתנועה, הייתי עושה מעל ל15-20 אלף צעדים ביום.
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לא נשמע כי יש לך בעיית כלי דם

ד``ר טל סולומון
    09/11/2021

לא נשמע כי יש לך בעיית כלי דם.
    בכל מקרה, רביצה 80-90% מהיום אינן מוסיפות לבריאותך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו