מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- מוצרי טומי טיפיLיצן קטן אחד11/08/2010
מישהו יכול לספר לי קצת על המוצרים של החברה הזו?אני יודעת רק שזו חברה אנגלית-
אבל לא שמעתי עליה מעולם עד שנכנסתי לפני כמה ימים ל"שילב"..
ראיתי את הבקבוקים שלהם+הסטריליזטור, שנראה סבבה לגמרי, וכולל גם מוצץ+בקבוק+מברשת לניקוי בקבוקים..
אני ממש מתלבטת איזה סוג לקנות מכל הדברים האלה: בקבוקים, מוצץ, וסטריליזטור,לכן אשמח להמלצות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טומי טיפי
מלי שבתאי12/08/2010שלום לך!
בתי כבר בת 10 חודשים ואני משתמשת מהרגע הראשון רק בטומי טיפי כל הסדרה, היא הייתה יונקת בהתחלה וכשהייתי שואבת לה היא הייתה אוכלת בבקבוק של טומי טיפי והוא מעולה לא נוזל כלום אין גזים ומגיל קטן היא הייתה תופסת את הבקבוק לבד כי הוא נוח.
את המוצצים האורטודנטיים קניתי והיא השתמשה כבר בבית החולים בימים הראשונים, וכמובן יש לי את המנקה בקבוקים ואת הסטרליזטור ויש לי גם את הטרמוס של טומי טיפי ואת השומר חום של טומי טיפי.
היום כבר קניתי לה את הצלחת והכפיות של טומי טיפי מוצר מעולה ממליצה בחום....
בהצלחה ולידה קלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלות, עגלות ועוד פעם עגלות..liraz11/08/2010
שלום לכולם,
לאחר שיטוט ברחבי האינטרנט ובחנויות רבות נהייה לי סלט אחד שלם!!
הדרישות שלי לעגלה: ידית אחת, שתהייה קלה יחסית - הבנתי שעד 9 קילו זה סביר.. (קומה 2 ללא מעלית), שתהייה אמבטיה, שהטיולון יתקפל עם השלדה (ולא כמו בצ'פצ'ולה) וגלגלים רגילים (ולא אוויר) - אלו הדברים העיקריים וכמובן שיש עוד העדפות.
כמו שבטיולון יהיה מקום מתכוונן לרגליים, שהוא יהיה כמה שיותר לכיוון שכיבה, שהאמבטיה לא תהייה צרה מדי, וקיפול נח.
בנתיים יש כמה על הכוונת אבל אני לא מצליחה למקד את הבחירה - ד"ר ביבי דגם בלו 2, סטפני של איזי בייבי (משום מה לא מצאתי אותה באינרנט- ראיתי אותה במוצצים), יש את הסייבקס דגם קליסטו שנראת לי נורא שברירית לעומת האחרון (אולי בגלל הגלגלים הקטנים מאוד ביחס לאחרות), ויש את CAM (כמה דגמים) ושל ABC - אבל הן כבר יותר יקרות...
כל דעה תתקבל בשמחה ובברכה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עגלות
קובי רוזנברג12/08/2010שלום לירז
לפי מה שאני מבין את מחפשת עגלה משולבת פרקטית, 2 דגמים עונים על הדרישה: בייבי גוגר סיטי מיני או סייבקס דגם קליסטו שממש לא שברירית.
לגביי הבלו 2 והסטפני השלד שלהם כבד יותר והן תופסות הרבה יותר מקום.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסייבקס
יש לי את עגלת הסייבקס דגם קליסטו וכמו שכתבת זה בדיוק מה שאת מחפשת היא בכלל לא שברירית היא מעולה אני מניחה עליה תיק של התינוקת הכל בסדר היא ידית אחת, אמבטיה רחבה וזה לאחר בדיקה בחנות אם שאר העגלות, טיולון מתקפל עם השילדה למטריה היא מעולה היא קלילה אין לה גלגלים עם אויר הייתי ממליצה בחום לבדוק את תהני מכל רגע....
ומבחינת שירות הם מעולים....
בהצלחה ולידה קלה.!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטת בין עגלת brevi לקאם פולסראירית11/08/2010
שלום רב
אני מחפשתת עגלה איכותית, שנוחה וקלה לקיפול, משולבת עם גלגלים שהם לא אוויר
אשמח להמלצה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סייבקס
יש לי את עגלת הסייבקס דגם קליסטו וכמו שכתבת זה בדיוק מה שאת מחפשת היא בכלל לא שברירית היא מעולה אני מניחה עליה תיק של התינוקת הכל בסדר היא ידית אחת, אמבטיה רחבה וזה לאחר בדיקה בחנות אם שאר העגלות, טיולון מתקפל עם השילדה למטריה היא מעולה היא קלילה אין לה גלגלים עם אויר הייתי ממליצה בחום לבדוק את תהני מכל רגע....
ומבחינת שירות הם מעולים....
בהצלחה ולידה קלה.!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא ליקנות בביג בייבי ABC MAMBA כנסוליאור11/08/2010
שלום אני רכשתי את העגלה ב 23.4 כחודשיים לפני התאריך המשוער MAMBA בצבע
חום ב'ז אישתי ילדה בתאריך 21.6 והעגלה עדיין לא הגיעה קיבלנו עגלה חליפית דגם אחר כל יום
חום ב'ז אישתי ילדה בתאריך 21.6 והעגלה עדיין לא הגיעה קיבלנו עגלה חליפית דגם אחר כל יום קיבלנו מסרים שונים מהחנות כל יום שדיברנו איתם הם נתנו זמן אחר וזרקו את האחריות לספק עצמו כאשר דיברתי עם הספק גם הוא נתן לנו כל יום תאריך חדש פשוט מסכת שקרים ענקית העגלה שקנינו עלתה 4000 ש"ח ותנו לנו עגלה חליפית זולה יותר ופשוטה יותר ובעיקר לא נוחה כבדה ומסורבלת לא יכלנו להיכנס איתה למעלית אישתי אחרי ניתוח לא יכלה להיסתדר עם העגלה מאוד מאוד סבלה וכל היום הייתה בוכה ומיואשת כחודש אחרי הלידה שכבר לא יכלנו יותר ניגשתי שוב בפעם האלף לחנות הקניה נעשתה בביג בייבי פולג נתניה כשהגעתי לחנות אחרי חודש כשאישתי מיתענה לרדת במדרגות עם העגלה החליפית דרשתי לדעת מה קורה איתנו ולמה כל השקרים והכל בדרך תרבותית !!!!
עובדת בשם בל שכנראה היא המנהלת שם הזמינה לי משטרה כי כניראה היא פחדה שלקוחות ישמעו ויצאו מהחנות פשוט חשתי מושפל ואומלל כאילו אני גנבתי או משהו יום אחרי הספקית דיברה איתי והתחילה ליצעוק עלי בטלפון למה ניגשתי לחנות ואני מוציא שם רע לחברה שלה ל ABC וניתקה לי את הטלפון בפרצוף לפני שבועיים בערך קיבלתי את הדגם של העגלה שרציתי אבל שלא תחשבו זה לא מה שהזמנתי זה צבע אחר צבע וורוד מאוד לא מחמיא שאישתי לא אוהבת וזו זכותה המלאה כמובן שהביאו לי רק חלק מהעגלה רק את האמבטיה ועד היום כשאני פונה לחנות לקבל את העגלה שאני רציתי בצבע שאני ביקשתי אין להם תשובה וכל יום הם אומרים לי שעוד יום או עוד יומיים עגלה שעלתה לי 4000!!!! ואני בחור שמישתכר במשכורת מינימום למה שילמתי סכום כזה וחודשיים אני לא צריך להיות מרוצה כבר הרמנו ידים אפילו פיצוי או כל דבר דומה לא הציעו לנו בחנות ממש בושה אז בבקשה אל תיקנו בביג בייבי פולג שבל לא תזמין גם לכם מישטרה זה מה שעושים שם ללקוחות היום אנחנו כימעט 4 חודשיים וחודשיים אחרי ההזמנה שלנו יעדיין אין לי את העגלה שקניתי !!!!!!קיבלנו מסרים שונים מהחנות כל יום שדיברנו איתם הם נתנו זמן אחר וזרקו את האחריות לספק עצמו כאשר דיברתי עם הספק גם הוא נתן לנו כל יום תאריך חדש פשוט מסכת שקרים ענקית העגלה שקנינו עלתה 4000 ש"ח ותנו לנו עגלה חליפית זולה יותר ופשוטה יותר ובעיקר לא נוחה כבדה ומסורבלת לא יכלנו להיכנס איתה למעלית אישתי אחרי ניתוח לא יכלה להיסתדר עם העגלה מאוד מאוד סבלה וכל היום הייתה בוכה ומיואשת כחודש אחרי הלידה שכבר לא יכלנו יותר ניגשתי שוב בפעם האלף לחנות הקניה נעשתה בביג בייבי פולג נתניה כשהגעתי לחנות אחרי חודש כשאישתי מיתענה לרדת במדרגות עם העגלה החליפית דרשתי לדעת מה קורה איתנו ולמה כל השקרים והכל בדרך תרבותית !!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם אני נכוותי
בלה01/02/2011אני כל כך מבינה לליבך קרה לי אותו הדבר באותה חנות עם עגלה של abc לכן חשוב שאנשים יקראו לפני שהם קונים הן בחנות הזאת ,והן את העגלות של abc
אני מתריעה כבר מעל שנה לא לקנות את העגלות האלו ולא להכנס לחנות הזאת
מי שרוצה לדעת יותר פרטים שיפשפש בהיסטוריה של פורום זה.
שווה לקרוא ולדעת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלה מומלצת - ברייטס בי סמארטגל11/08/2010
רציתי להמליץ לכל המתלבטים על עגלת ברייטקס בי סמארט.
גם אנחנו התלבטנו מאוד במשך מס' חודשים איזו עגלה לקנות ועגלת ברייטקס הוכיחה שהבחירה הייתה מוצלחת.
לאחר שימוש של חודש וחצי בעגלה אנו יכולים לומר בביטחון כי העגלה נוחה לתפעול, קיפול נוח מאוד ונעשה בזריזות, המרכב המקופל קומפקטי יחסית לשאר עגלות הפרימיום,הפתיחה של המרכב מאוד נוחה וזריזה (ניתן לביצוע ביד אחת). האמבטיה והסל קל נשלפים בקלות רבה מהמרכב וכמו גם החיבור למרכב פשוט ונוח.... הידית מתכווננת למצבי גובה שונים... סל העגלה מספיק גדול להכיל קניות...
בקיצור - מומלץ בחום!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברייטקס בי סמארט
גל11/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלת ABC MAMBAסיגל10/08/2010
היי
אני מתלבטת בין לרכוש את ה ABC ממבה לבין הבוגבו קמיליון , הבנתי שרוחב ה ABC הוא כ 70 ס"מ מה שאומר שיהיו דלתות /מעליות שככל הנראה לא יהיה ניתן להכניס אותה
אשמח לקבל חוות דעת
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עגלת ABC MAMBA
קובי רוזנברג11/08/2010שלום סיגל
קודם כל ליפני שאת רוכשת עגלה קחי אותה לבדיקה ברכב תראי אם היא נכנסת בקלות ולא תופסת יותר מידי מקום.
מה שחשוב בבחירת עגלה משולבת היא לראות גם את העתיד ז"א בהתחלה אנחנו מסתובבים עם האמבטיה הקשיחה זה מאוד נח אבל בגדול זו תקופה קצרה (מקסימום 6 חודשים), השימוש העיקרי בעגלה הוא עם מרכב הטיולון (שנתיים וחצי), לכן חשוב מאוד שיהיה לך קל ונוח להתנייד עם הטיולון.
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבי גוגר
יעל11/08/2010מה ההבדל בין המיני סיטי לעלית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הצילו - מאוכזבת קשות מבוגבו פרוגמיכל10/08/2010
היום, 4 וחצי חודשים לאחר לידת הנסיכה אין מאוכזבת ממני מהבוגבו פרוג!!!! פשוט זוועה לדעתי, לא מבינה איך היא כ"כ פופלרית, לדעתי מסורבלת ולא רק בקיפול אלא בכלל, גם בנסיעה. שלא לדבר על זה שכבר עברתי לטיולון הכ"כ לא פרקטי שנראה ממש לא נוח לתינוקת המתוקה שלי... (האמבטיה כבר הייתה צפופה לה והרצון לראות את העולם גרר מצבים שאני איתה על הידיים והעגלה נגררת אחרי...) פתאום כל העגלות שפסלנו על עניין 178 מעלות נראות לי גן עדן מתכוונן שהיה יכול כ"כ להקל עלי את החודשים האחרונים.
אין צורך לציין שמספר הפעמים בהם הנסיכה התפנקה על הבטן בעגלה היה אפס כך שה180 מעלות הפך למיותר כמעט לגמרי...
ההתלבטות עכשיו היא האם כבר לסבול בשקט עד לטיולון "אמיתי" מה שקשה לי להאמין שאני אצליח ולמכור ביד 2 את הג'יפ הזה או לנסות למכור כבר עכשיו ולקנות מה?... כ"כ חרשתי לפני הלידה והייתי בטוחה שאני עושה את ההחלטה הנכונה שאין לי מודג איך לא ליפול שוב...
ואולי כל העגלות מסורבלות? יש למישהי המלצה? לא היה אכפת לי להשקיע כי זו ילדה ראשונה ולפני הלידה נהייתה צחושה שאם אני אקנה עגלה בפחות מ3000 ש"ח אני כנראה לא ראויה להיות אמא:) הנחתי שזו תהיה עגלה לעתיד אבל זה פשוט מטורף כמה לא נוח לי - לטיולון אין זוויות, אי אפשר לישון בו בשום צורה חוץ מעם הרגליים למעלה שלא לדבר על להחליף חיתול... כל העגלות הזולות של חברותי משנים עברו נראות כ"כ הרבה יותר פרקטיות ונוחות....
יהיה פה הפסד כספי אבל השאלה איך לצאת מזה הכי טוב - רעיון?....
תודה:)
מאוכזבת וגם קצת מיואשת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הצילו - מאוכזבת קשות מבוגבו פרוג
קובי רוזנברג11/08/2010שלום מיכל
קודם כל אל תתיאשי עגלה זה לא הכל בחיים, הכי חשוב שתיהני מהנסיכה שלך.
לפי דעתי את צריכה לחפש טיולון שמתאים מגיל 0+ ויש כאלה הרבה בשוק כגון: סייבקס אוניקס, מקלרן טכנו XT, ציקו לייט וואי וכו, מהסיבה הפשוטה שהם הרבה יותר פרקטים והתניידות איתם תהיה הרבה יותר קלה ונוחה.
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקי, אבל
מיכל11/08/2010קודם כל תודה על התגובה.
ברור שאיני מיואשת באופן הרחב של המילה:) אז אתה יכול לישון בשקט.
רק שאין ספק שנוחות העגלה משפיעה משמעותית על איכות היום והגב התחתון (עם כל הכבוד למנשא בייבי ביורן האורטופדי החביב שלי 6.5 ק"ג זה 6.5 ק"ג...)
בכל מקרה אני הבנתי שקצת מוקדם מדי לטיולונים מהסוג שאתה ממליץ עליהם בתגובתך - מדובר בבייבי בת 4.5 חודשים... מה גם שהייתי שמחה כבר לקנות משהו שישאר לדורות הבאים.
תודה שוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיולונים
קובי רוזנברג12/08/2010שלום מיכל
אני לא מסכים שזה מוקדם מידי לשימוש בטיולון מכיוון שאת בני השני גידלתי מגיל 0+ בטיולון, משתי סיבות: 1. הטיולון נשכב ל- 175/178 תלוי בסוג הטיולון ז"א מגיל 0 על הגב.
2. פרקטי, הווה אומר קליל ולא תופס הרבה מקום ברכב במיוחד שיש לך שניים ואתה צריך ליסוע עם מזוודות.
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלה משולבתיעל10/08/2010
מעונינת לדעת מה גודל האמבטיה של הביבי גוגר מיני סיטי בהשוואה לדגמים אחרים וכן מחפשת עגלה משולבת איכותית בעלת אמבטיה גבוהה ככל שניתן טכן גדולה מה האפשרויות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עגלה משולבת
קובי רוזנברג11/08/2010שלום יעל
מידות האמבטיה של הבייבי גוגר: אינני יודע במדוייק אבל היא פחות היותר בגדלים של האמבטיות הגדולות בשוק הווה אומר היא אמורה להספיק עד חצי שנה.
לגביי עגלות משולבות עם אמבטיה גבוה האפשרויות הן: בייבי גוגר סיטי מיני או עלית, ספיריט פרגו ומוצי.
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כיסוי אחורי לעגלת זיפ ספורטענת10/08/2010
היי, קיבלתי עגלת זיפ ספורט ללא כיסוי אחורי (שמתחבר בעזרת רוכסנים).
ידוע לכם אם והיכן ניתן להשיג את הכיסוי/מגן אחורי?
תודה, ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אצל יצרן העגלות חברת בייביסייף
חיליק דובדבני10/08/2010החברה יושבת בקיבוץ משמרות, שירות לקוחות מצויין, אני משוכנע שתקבלי את המענה הטוב ביותר
לשאלות נוספות וייעוץ פני אליי אישית
חיליק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיפוש עגלה ראשונינגה09/08/2010
אני קוראת הרבה חומר על עגלות אבל לא מצליחה לגבש דעה.
אנחנו גרים בעיר בקומה שניה בלי מעלית, נוסעים הרבה באוטובוסים, אבל מצד שני גם שוכרים הרבה פעמים רכב (בד"כ קטן).
לאור כל הנתונים אני מחפשת עגלה קלת משקל, שמתקפלת בקלות מירבית, אבל שתהיה יציבה ומסיבית.
אני לא מעונינת בעגלה בעלת שלושה גלגלים, וכן רוצה דווקא עגלה עם אמבטיה קשיחה.
הייתי רוצה עגלה של חברה מוכרת וותיקה, עגלה עם "אבא".
התקציב שלי בסביבות 3500, אבל אם אני ימצא עגלה שמאד תתאים לי ותמצא חן בעיני אני יכולה לחרוג מזה.
אני ישמח להמלצות על עגלה מתאימה.
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיפוש עגלה ראשוני
קובי רוזנברג10/08/2010שלום נגה
אכן את צודקת למצוא היום עגלה זה דבר לא פשוט בכלל.
לפי מה שכתבת את מחפשת עגלות משולבת פרקטיות וטובות.
המשולבות הקלות ביותר בשוק הן: 1.בבה קונפורט מילה. 2.סייבקס דגם קליסטו. 3. בייבי גוגר סיטי מיני (שלושה גלגלים).
בנוסף לעגלות הללו יש את הפג מודולר טרי פיקס.
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
נגה10/08/2010מעבר למשקל הקל של העגלות הללו, איזה עוד מעלות יש בהן?
הסייבקס- איך היא נחשבת? כי היא עגלה די אנונימית...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסייבקס
מלי שבתאי10/08/2010שלום לך!
יש לי את עגלת הסייבקס היא קלילה והיא מעולה, יש לה אמבטיה קשיחה ורחבה וזה אחרי שעשינו בדיקה בחנות.
הטיולון שלה קליל זה ממש טיולון ולא תצטרכי לקנות טיולון אחרי זה בגיל 5 חודשים בקיצור באמת אני מאוד מאוד ממליצה על עגלה זו והיא עולה 3300 (ככה אני רכשתי) כולל סלקל מומולץ לבדוק.
בהצלחה ולידה קלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני הזמנתי את סייבקס
הדס10/08/2010נראה לנו שיחסית לשאר היא עונה על הצרכים- משולבת, קלה, עולה מדרגות.
בכל עגלה יש יתרונות וחסרונות השאלה מה חשוב לך..
לידה קלה ובהצלחה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אולי מישהו יודע...גולי08/08/2010
היכן בצפון אני יכולה לראות את עגלת ה- BebeCar היפ הופ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבבה קאר איפ אופ
Doly09/08/2010יש בעפולה ב"ממלכה הקטנה"
יום מצוין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבה קאר היפ הופ
גולי12/08/2010אולי ידוע לכם אם יש משהו יותר צפוני? טבריה? כרמיאל?...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלת ספיריטדורית08/08/2010
אני ממש לא מבינה מה החפירה הזאת, אחרי הכל מדובר בעגלה וממש לא באוטו. ישנם כאלו שקונים עגלות גם באלף שקל ומאוד מאוד מרוצים. אני קניתי את העגלה ואני מאוד מרוצה ממנה. יש לה אבא ואמא ותאמינו לי חיטטתי בלי סוף בנושא. העגלה מאוד דומה למוצי ונכון היא סוג של חיקוי אבל זה ממש לא אומר שהיא לא עושה את עבודתה נאמנה. התינוקת שלי ממש לא מרגישה בהבדל. הורים כנראה עוד לא הבינו זאת. לעגלה יש אמבטיה מצויינת מרווחת ומזרון מצויין. בנוסף הסלקל שלה עומד בכל הדרישות ועד כה לא ניתקלתי בשום בעיה, נהפוכו אני מאוד מאוד מרוצה. בשביל מחיר כזה לקבל כזאת חבילה אני חושבת שזו מציאה. בקשר לפג סקייט גם אני התלהבתי אבל המחיר מובקע שלא לדבר על הכובד של העגלה, האמבטיה והסלקל מוגזם מאוד אני חושבת שלפני שקונים כזאת עגלה צריך לפתח שרירים.אני הייתי קונה את המוצי במידה והמצב הכלכלי שלי היה מאפשר לי אבל אין ספק שהספיריט לא נופלת ממנה ועושה אחלה עבודה. אולי כדאי שכל מי שמתלבט שישקול שנית מה לעשות עם הכסף הזה אולי אפילו תוכנית חיסכון לילד תאמינו לי הוא יצטרך זאת הרבה יותר, האחרון שמרגיש בהבדל זה התינוק או התינוקת. אני לא ממליצה פה על מוצר זול הוא לא מוצלח נהפוכו ההיתרונות בעגלה הם רבים. אז תעשו שיקול טוב טוב ותבדקו מה עדיף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טוב אין מילים
אביבית מולכו08/08/2010אהבתי את הדעה שלך ובכל מקרה אכן קנית אחלה עגלה עם שרות מעולה ולא נותר אלה לאחל לך שתהני מהעגלה ומהילדה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעגלת ספיריט
הריונית09/08/2010לא רוצה לבאס אותך אבל אם היית בודקת, היית מגלה שמוצי לא יקרים בהרבה מהעגלה שקנית.
אם אינני טועה, מציעים את כל החבילה של הספיריט ב- 3000 ש"ח ודגם הבייסיק של מוטסי עולה ב-600 ש"ח יותר בסך הכל.
לא מזלזלת ב-600 ש"ח אבל מה שהוריד אותי מהעניין הזה שהכל נראה מפוקפק בעגלה הזו ויחד עם השירות של ביג בייבי זה זוועה. יכול להיות שהם פשוט לא יודעים לשווק אותה כמו שצריך ושהיא באמת נהדרת.
בסופו של דבר החלטתי שאני רוצה לקבל תמורה גדולה יותר עבור הוצאה שכזו וזה בכל זאת לא עגלה של 1000 ש"ח וגם אם הייתה - אין סיבה שלא אקבל שירות מקצועי.
והכי חשוב - שיהיה המון מזל טוב ותהני כל רגע!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעירית היי
אביבית מולכו09/08/2010600 ש"ח זה אכן הרבה כסף, אך נושא המשקל הוא גם משמעותי.
בנוגע לאחריות האחריות היא לא של החנות אלא של היבואן , מנסיוני הרב עם יבואן זה השירות שלהם באמת מהיר וטוב.
בכל מקרה , הכי חשוב שרכשת מוצר שאת בטוחה לגביו ולא נותר לאחל לך רק שתהני מהמוצר ובמידת הצורך גם מהשירות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני מתכוונת לקנות את הספיריט!!
מאיה22/09/2010מאוד אהבתי אותה ולא ראיתי עגלה אחרת שעונה על קריטריונים דומים לשלה (כולל המחיר!) ב- 3,000 ש"ח מקבלים באמת אחלה עגלה ולא מצאתי בה בנתיים שום חיסרון (ואני מקווה שגם לא אמצא)
שיהיה לכולנו חג שמח :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוצי מול ספיריט
רן22/09/2010חברים וחברות,
חיקוי טוב - אכן על פי המראה.
ברמת החומר - יש הבדל משמעותי בין השתיים. מציע לבדוק לעומק לפני שרוכשים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סדר בבלאגן-ביגוד ראשוני לתינוקLיצן קטן אחד04/08/2010
היי!
אני מנסה לעשות קצת "סדר בבלאגן", מה שנקרא.
אני יודעת שיש כל מיני המלצות,אבל אשמח לקרוא חוו"ד של איזה ביגוד ראשוני (ועד מתי בכלל זה נקרא ראשוני?3 חודשים או יותר?) מומלץ לקנות, וכמה מכל דבר..
*האם "חליפה לתינוק,-הכוונה ל-"בייבי-גרו"?שזה כמו אוברול ארוך בחתיכה אחת, עם תיקתקים?
*יש הבדל בין חיתולי טטרה ופלנל?
*סדינית=שעוונית למזרון?
אשמח לקצת סדר והכוונה...
אני עתידה ללדת לקראת סוכות,וזו בדיוק מין עונת מעבר כזאת-אז השאלה היא אם לקנות קצר/ארוך ומאיזה בדים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביגוד ראשוני לתינוק
אביבית מולכו07/08/2010שרי היי , תשובות לשאלותייך.
תינוק שנולד (גם באוגוסט) צריך ללבוש שרוול ארוך, בעונה זו אנו משתמשים בטריקו ובעונת החורף בפלנל. בסוכות יבקשו מך להלביש שני בגדים עליוניים לשמירה על החזה.
בביגוד הראשוני לתינוק ישנן כמה אפשרויות:
1. חזיה + רגלית - זה בעצם חולצה ומכנס כאשר למכנס יש רגלית סגורה (כמו גרב) ולחולצה צורת מעטפה, בכדי שלא תצטרכי להלביש מהראש אלה כמו מעטפה.
2. בגד גוף - בגד גוף זו בעצם חולצה עם תיקתקים במפשעה, גם בגד הגוף בהתחלה מגיע בצורת מעטפה. לבגד הגוף צריך להוסיף רגלית.
3. אוברול תיקתקים - יחידה אחת לכל הגוף שבאמצע יש תיקתקים לכל האורך.
חליפה ראשונה - הכוונה היא לחליפה שאיתה תוציאי את התינוק מבית החולים, זה ממש לא צריך להיות משהו מפואר, מספיק אוברול חמוד, או עליונית ומכנס.
יש להקפיד שכל הביגוד הראשוני שאת קונה יהיה 100% כותנה!!! בלי משחקים!
0-3 - זו בעצם מידה לתינוקות מגיל הלידה ועד שלושה חודשים, כמובן שלכל אחד מבנה גוף שונה, ישנם ילדים שביגוד זה מספיק להם עד שלושה חודשים וישנם ילדים שכבר בגיל חודשיים עוברים למידה הבאה. ישנה גם מידה NB שמיועדת לתינוקות קטנים.
קחי בחשבון שמחליפים להם בגדים בין פעמיים לשלוש ביום (בגלל פליטות, מקלחת, זיעה. אז תתארגני עם כמויות בהתאם אך לא יותר מידי.
ח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם כשאת אומרת
Lיצן קטן אחד07/08/2010ש"יבקשו ממך להלביש 2 שכבות בגדים עליוניות", הכוונה לכך שנניח אני אלביש בגד גוף ,(זה עם התיקתקים למטה)+רגלית (המכנס)+עוד משהו מעל הבגד גוף, כמו חולצת מעטפה?
כבר שמעתי שאומרים שלתינוק צריך שכבה אחת יותר ממה שאנחנו לובשים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשתי שכבות
אביבית מולכו07/08/2010כן לזה בדיוק התכוונתי, תצטרכי לשים נניח בגד גוף, רגלית ועל בגד הגוף גופיה נוספת.
או בגד גוף ואוברול עליו, בכל מקרה תצטרכי שתי שכבות לכיסוי בית החזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה מומלץ
Lיצן קטן אחד11/08/2010לקנות מכל סוג?בהנחה שבהתחלה מחליפים בתדירות די גבוהה..
האם 5-7 נשמע סביר?
וגם הבנתי שכדאי לחכות ולא לקנות כרגע, כי ה-100% כותנה של עכשיו נראה ממש דק, ולקראת סוף ספטמבר כבר יכול להיות קריר, וב"שילב" למשל נאמר לי כי בעוד שבועיים שלושה תגיע קולקציה של בגדים גם מ-100% כותנה אבל קצת יותר עבים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיתולי טטרא ופלנל
אביבית מולכו07/08/2010לשאלתך ישנו הבדל בין סוגי החיתולים - חיתול הטטרא דק יותר והוא מיועד לניקוי פליטות - זהו מוצר שאנו משתמשים בו המון!, חיתול פלנל הוא חיתול עבה יותר ואותו ניתן לפרוס על משטח כמו עגלה ולהניח את ראש התינוק עליו.
סדיניות - מגיעות בשלישייה , לכל סדינית שרוכים בצדדים וקושרים אותה מעל הסדין במיטת התינוק.
לידה קלה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל
Lיצן קטן אחד07/08/2010האם זה נוח ונעים לתינוק לישון על הסדינית?כלומר שהוא בא במגע דבר ראשון איתה, ולא עם הסדין..
זה כמו שעוונית כזו שמיועדת למנוע מעבר נוזלים לסדין, לא?אבל השאלה היא אם זה "נעים" לתינוק לשכב עליה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסדינית
אביבית מולכו07/08/2010הסדינית עשויה מטריקו בדיוק כמו הסדין, הסדינית מגיעה עם שרוכים בתחתית כדי שנוכל לקשור אותה על מנת שהיא לא תזוז או חלילה לא ימשוך אותה התינוק וייחנק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש כאן בלבול בין סדינית לשעוונית
סיון13/08/2010שעוונית שמים מתחת לסדין כדי לשמור על המזרן.
בעיקר בשלב הגמילה שהילד מרטיב וחבל לקלקל את המזרן בשטיפה יומית בגלל השתן.
הסדינית היא חצי סדין רגיל בצבע לבן ששמים מעל הסדין מתחת לראש התינוק.
אם התינוק פולט ומלכלך , מורידים את הסדינית ושמים חדשה ונקייה.
לא צריך להוריד את הסדין הגדול של המיטה.
תחשבי שזו כמו מגבת קטנה מתחת לראש התינוק רק שהיא מבד כמו הסדין.
לגבי ביגוד:
אני מגיל 3 שבועות מלבישה בגד גוף קצר בחוץ, בבית (מיזוג) מוסיפה מכנס.
התינוק אדום, חם ומזיע.
באזור בלי מזגן הייתי ממליצה לך בחודש הראשון להלביש רק שכבה אחת ושמיכה דקה עם צריך.
גם הם סובלים מחום....
אני קניתי 6 אוברולים, 6 בגד גוף מעטפה, 6 מכנסי רגלית.
תינוק שנולד מתחת ל-3 ק' מומלץ לקנות מידת NB.
אמנם אין בכל החנויות ואולי זה לזמן קצר (חודש וחצי) אבל שווה.
הבגדים במידה 0-3 די גדולים ותלויים על התינוק ללא צורה.
מנסיוני, מקבלים המון מתנות ורובם ביגוד (בעיקר למי שלא עושה אירוע...)
כך שתוכלי להחיליף למידה גדולה יותר / בגדי מעבר / בגדי חורף שישמשו אותך בהמשך.
טיטולי טטרה ממליצה על 10. אני משתמשת איתם בעגלה, על הסלקל, לפליטות...
כל סדין אחרי 2 שימושים הולך לכביסה אצלי כי כתמי הפליטות נראים ויש עליהם ריח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם סל קל מקסי קוזי בטוח ?נירה03/08/2010
בדקתי את הסלקל של מקסי קוזי וראיתי שצורת הקשירה מונעת את זריקת הסלקל קדימה אך אחורה הסלקל יכול להתהפך לכיוון המשענת הסמוכה לו. בחנות אמרו שזה בכוונה והסלקל מתהפך ויוצר קופסת פלסטיק המגנה על התינוק. האם זה נכון לדעתכם ? האם כל סלקל פועל בצורה דומה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סלקלים
יובל שיזף04/08/2010הבחנה מצויינת רב ההורים לא חושבים על זה בכלל.
אני לא סגור לגבי ההלצה שקיבלת בשילב מכיוון שרב האנרגיה של המכה הולכת קדימה אבל לפחות חצי חוזר בחזרה ואם אין מהשהו שימנע מהסלקל להתרסק על המושב התינוק יקבל מכה
אני יודע שיש סלקלים עם מנגנון מניעה כגון פג
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, מה עם סל קל צ'יקו key fit 30?
נירה05/08/2010האם הסלקל הזה מומלץ ? האם הוא בטוח לשימוש עם הבסיס ?
האם יש סל קל מומלץ יותר ?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסל קל צ'יקו key fit 30
קובי רוזנברג05/08/2010מרופד באופן משמעותי לעומת סלקלים אחרים,
בנוסף יש לסלקל ריפודים להגנות צדדיות לראש ולמותניים.
5 נקודות קשירה, חגירת התינוק קלה ונחה במיוחד ללא צורך להסתבך האבזמים נתפסים אחד אחד ולא ע"י חיבור של שניהם יחד.
קשירת חזה לתפיסה מקסימלית של התינוק ולמניעת תזוזה של הרצועות. רצועת מתיחה מרכזית להידוק רצועות החגירה.
קשירה של הסלקל עם או בלי הבסיס לרכב.
לבסיס קשירה מהירה לרכב בעזרת איזו פיקס isofix נתפס לשילדת הרכב ( רכבים משנת ייצור 2003 ומעלה).
וקשירה רגילה בעזרת רצועות הרכב כאשר אין isofix.
בקיצור סלקל ברמה גבוה מאוד בעיניי הכי מומלץ היום.
דגם נוסף שמוביל בעולם וקיים בארץ ברייטקס.
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה, שמעתי שקשה. .
נירה07/08/2010שמעתי שקשה להשיג עכשיו בארץ .
יש לי עוד מספר שאלות : ראיתי את הסלקל וזווית השכיבה חדה מדי ,
כלומר התינוק עלול לשכב בתנוחה שהיא קרובה לישיבה . מה דעתך ?
האם בטוח לשים אותו עם הבסיס ?
האם הוא טוב יותר מסלקל של מקסי קוזי ? מבחינת נוחות ובטיחות.
הרבה תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פג פרגו צנטרוימית03/08/2010
יש לחברתי עגלה מסוג זה שנת 2008 במצב חדש לגמרי, אשמח לשמוע חוות דעת על עגלה זו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פג פרגו צנטרו
קובי רוזנברג03/08/2010שלום ימית
עגלה נחמדה קצת מגושמת, בזמנו לא היתה הצלחה גדולה בשוק ולכן כבר בשנת 2009 לא היה ניתן למצוא אותה בשוק.
לילה טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה3307 מבט חירות
יוליה21/07/2011עגלה מעולה אים יש לך 2 ילדים היא משולבת גם חזקה במיוחד וקלה הקיפול מעצבן אבל
היא טובה ומחזיקה הכי טוב לא נישברת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה3307 מבט חירות - תגובה
יובל שיזף24/07/2011אני מסכים אם יוליה
צ'נטרו היתה עגלה מאד מוצלחת בזמנו והסיבה שהפסיקו מכיון שהתחלפנ קולקציה כמו בכל שנה
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)