מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- לולה אפצביה24/06/2010
שלום רב,
אני מעוניית לרכוש את עגלת הלולה אפ של בבה קונפורט.
יש רק שני מקומות באיזור שלי שמוכרים אותה. אך אני הבנתי כי רק השלד הוא לולה אפ ושהטיולון, אמבטיה וסל קל הוא של סטריטי בעצם. למרות שזה לא נאמר בחנויות, הבנתי זאת מאתר בבה קונפורט וגם יש כיתוב של סטריטי עליהם...
איך אפשר להשיג את המקור של לולה אפ? זאת אומרת אמבטיה מקורית וסל קל מקורי.
כיוון שיש שינוי משמעותי ביניהם. מי היבואן הרשמי?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צביה היי
אביבית מולכו26/06/2010היבואן הוא בייבי סייף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות בין עגלותיוסי24/06/2010
מס' שאלות והתלבטויות,
ברצוננו לרכוש עגלה לתינוק הראשון. לאשתי חשוב מאד ידית אחיזה אחת. אני מוכן להתפשר, אך איני מוכן להתפשר על איכות וטיב העגלה והנוחות שלה בשימוש יומיומי.
אייני מחפש עגלה פשוטה , ומצד שני אין בכוונתי להוציא סכומים גבוהיים על העגלות היוקרתיות ביותר (סקייט לדוגמא).
ההתלבטות העיקרית היא בין הפג מסדרת מודולר שהבנתי שהיא מומלצת מאד, חבילה נוחה במחיר כולל הכל, קיפול מטריה, ושרות טוב. החסרון הוא כאמור 2 ידיות.
למולה אם ניקח לדוגמא בוגבו פרוג (קצת יותר יקרה עם סלקל), נאם העגלות ברות השוואה? האם איכותיות , נוחות, ובעלות שרות טוב באותה מידה? (מוצי, ABC ודומיהן יקרות מידי עבורנו). האם יש לך המלצה על דגם אחר מומלץ עם ידית אחת? (לולה אפ לא לטעמינו, וכך גם דוקטור בייבי למיניהן)
סליחה על האורך ותודה על התשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סייבקס
מלי שבתאי24/06/2010שלום רב!
לי יש את עגלת הסייבקס והיא מעולה לא יקרה אמבטיה+טיולון+סל-קל=3300 והיא עם ידית אחת עגלה קלילה בטיחותית ונוחה אני כל כך מרוצה ממנה מניסיון.
בנוסף העגלה מתקפלת מטרייה, אני ממליצה בחום לבחון אותה.
לידה קלה ובהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעגלת סייבקס
דנה03/07/2010אני רוצה להוסיף ולומר שמאוד נעים ללכת עם עגלת הייבקס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיוסי היי
אביבית מולכו26/06/2010אל תתנצל על אורך ההודעה שלך, הפרטים שמסרת רק מסייעים בכדי לעזור לך.
ציינת בהודעה את דגמי המודולר של פג - הן עגלות מצויינות, רמת איכות השילדה והבדים בין הטובים ביותר שיש וכמו שציינת לגלות הללו שתי ידיות, אך האיכות טובה מאוד!
תבדוק גם את המיני גוגר .
דיאנה - של איזי בייבי -ידית אחת - עגלה פשוטה בבסיסה אך קלה, גלגלים גדולים מאחור כולל: אמבטיה, סלקל (לגאסי), טיולון וניתן לרכוש גם בסיס לרכב.
מקווה שעזרתי
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות בייבי גוגר - פג פרגונועה פלג24/06/2010
היי, הריון ראשון ואני מתלבטת איזו עגלה לרכוש
בייבי גוגר מיני או עלית עם או בלי אמבטיה, נאמר לי שהאמבטיה מיותרת, המיני קטנה מידי...ויש בעיות לעיתים עם גלגלים.
עגלה נוספת שהומלץ לי עליה היא מסוג - פג פרגו - איזה דגם מומולץ?
תודה (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לנועה
אביבית מולכו26/06/2010נועה היי דגם עלית של בייבי גוגר מעולה!
בעגלות של פג פרגו יש את דגמי המודולר (מודולור און טרק סוויטץ, מודולר טרי פיקס...) אלו חבילות מודולר הכוללות אמבטיה, טיולון, סלקל ותיק .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיולון קאם פליפהדר23/06/2010
ראיתי את הטיולון הזה באינטרנט וקראתי עליו המלצות, אך כשקראתי את המפרט הטכני שלו לא הצלחתי להבין לכמה מצבים אפשר להשכיב את המשענת שלו.
האם ייתכן שטיולון שנחשב לכל כך טוב (ועולה בהתאם) יתאים רק למצב אחד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הדר היי
אביבית מולכו26/06/2010בטיולון זה את בוחרת את המצבים ע"י שינוי בעזרת רצועה אחורית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות בין שתי עגלות (לא נפוצות)..שרונה21/06/2010
קודם כל- פג צנטרו- האם מייצרים אותה עדיין? מישהו רכש לאחרונה ויש לו מה להגיד על זה?
ציקו קורטינה טרוול סיסטם? תובנות עליה?
כמה שאלות עקרוניות לגבי שתיהן-
1. האם ידוע אם המושב מתהפך (או הידיות, כלומר שהתינוק יכול להיות לכיווני ולהיפך ?)
2. האם היא מתקפלת בקלות ו/או נכנסת לתא מטען לא גדול?
3.האם מי שרכש/מכיר- החזיק לו עד לגיל שנתיים שלוש?
אין לי כסף מיותר להוציא על עגלה שתחזיק על גיל שנה וחצי ואז לעבור לטיולון, מעדיפה מראש בסיס טוב (אפילו עם אמבטיה) שיהפוך לטיולון ויחזיק משך זמן...
המון תודה ועונים/עונות,
שרונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוסיפה להתלבטות גם את הברייטקס בי..
שרונה21/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצ'נטרו
יובל שיזף22/06/2010שלום שרונה
דגם הצ'נטרו לא מיובא יותר לארץ, דגם מקולקציית 2007, עגלה מצויינת עם אפס תקלות,רחבה מאד וגלגלים גדולים ונוחים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלות- ביבי ג'וגרעדי20/06/2010
שלום לכולם,
כמו כולם, אנחנו גם לא יודעים באיזו עגלה לבחור...
הבנו שאחרי כ 6 חודשים עוברים לטיולון, ואז מאוד חשוב שהוא יהיה קל ונוח, לכן חשבנו על הביבי ג'וגר ולהוסיף אמבטיה ( כי היא לא נראית לנו יציבה מספיק לתינוק בן יומו)
אבל קראנו בפורומים שאומרים שהיא לא הכי יציבה- שאי אפשר לשים תיק כבד, כי היא נופלת וכו'...
נשמח לקבל חו"ד על העגלה, וכמובן המלצות על עגלות נוספות...
חשבנו גם על ה ABC ממבה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדי
אביבית מולכו20/06/2010גם אני קראתי בפורומים שהיא לא יציבה, זה תמוהה בעיני מאחר ויש כאן המון אמהות שמסתובבות עם העגלה , עם תיק עליה ומעולם לא התהפכה להן העגלה. מעבר לזה היא עגלה מצויינת, משקל קל, קיפול נהדר, ניידות טובה.
ABC ממבה מעוצבת נהדר - אך לא העיצוב לא מפצה על המשקל שלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי סייבקס ועוד...שרונה20/06/2010
בתחילת יוני התעורר דיון רחב פה בפורום לגבי זה שהסייבקס חדשה בשוק, אין לה מספיק דעות לכאן או לכאן ופרט לשתי משתתפות בפורום (ושוב, אין לי אינטרסים לשום כוון) שהמליצו בחום, אמר כאן חיליק דובדבני שיש הרבה פירמות אחרות מוכרות... ובכן- שאלה לי-
הייתי היום במוצצים ובדקתי כל עגלה אפשריתש תיכנס לבגאז' של הדייהטסו שרייד שלי- היחידה שנכנסה היתה הסייבקס, ואחריה בקושי רב (כולל הזזת המושב האחרוי לצורך זה) היתה הסקיי XL של איזי בייבי (שעליה כלל לא שמתע קודם). אף אחת מהחברות המוכרות שחקרתי לעומק כל כך הרבה קודם לכן- לא היתה רלוונטית מהרגע הראשון בגלל גודל הבגאז', ולא- אין לי אפשרות להחליף רכב בשביל זה....
מה עושים??? יש עגלות אחרות שיכנסו ככה לבגאז'? (כאשר כבר "התפשרתי" על הרבה קריטריונים שהיו לי כמו מושב מסתובב (שהתינוק יוכל לראות אותי), גלגלים גדולים מאחור בשביל משטחים יותר בעייתיים וכד')- הדרישה היחידה כמעט לצערי שנשארה לי היא ידית אחת (מה שפוסל את כל האינגליזינות ומאוד לצערי גם את הפג אונו החדשה שהיא עם ידית אחת אבל כאמור- לא נכנסת לי לאוטו...)
מישהו יכול להושיע עם דגם (במחיר אנושי, לא כמו הבוגבו) שיכול להתאים לצרכים האלה? אני יחסית קטנה אז עגלות ענקיות לא מתאימות לא רק לאוטו אלא גם לי...
האם מישהו מהמומחים או המנוסים יכול לסייע בסוגייה? (וכבר שמעתי וקראתי את כל ההמלצות על הסייבקס, אני מעריכה אותן אך כרגע מחפשת חלופה ולא עוד המלצות)
הרבה תודה,
יעלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעלי היי
אביבית מולכו20/06/2010אם כן מציעה לך לבדור את בייבי גוגר דגם מיני - הקיפול שלה הוא קיפול ספר שעוביו לא עולה על 22 ס"מ ורוחב הגלגלים בעמידה, זה אומר שהדבר היחיד שתצטרכי לעשות זה לפרק את ה"דשבורד" של הרמקולים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות בין שתי עגלותדנה19/06/2010
שלום,
לאחר חיפושים רבים בחנויות ומחקר נרחב גם באינטרנט נשארנו עם 2 אופציות:
PEG PREGO SWITHCH או "סטלה" של דר' בייבי.
אחד ההבדלים הוא שלפג יש 2 ידיות ולסטלה יש ידית אחת.
לא יודעת מה להחליט.
למישהו יש חו"ד?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דנה ערב טוב
אביבית מולכו19/06/2010בהחלט וללא ספק - PEG PEREGO SWITCH מלבד נושא הידיות, קיים נושא שירות VIP, שילדה איכותית ברמה גבוהה, בדים איכותיים ביותר....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלת בטיחותהדר19/06/2010
שלום!!
אשמח אם תעזרו לי בנושא הסל קל שאלתי היא מה יותר בטיחותי שהסל קל יהיה על תומך או לחבר סל קל לחגורות באוטו??
אשמח לחוות דעת תודה רבה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
סיון20/06/2010שאלתי את השאלה הזו בפורום "בטרם" ונענתי שאין הבדל!
מבחינת בטיחות, עם בסיס או בלעדיו, כשהקשירה תקינה אז אין בעיה.
אם את מתכוונת להוציא את הסלקל מהמכונית - עדיף סלקל עם בסיס.
יותר קל להחזיר אותו לרכב כשהוא בבסיס מאשר לקשור ולחבר מחדש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנוי צודק
אביבית מולכו20/06/2010אין הבדל מבחינת בטיחות
ההבדל הוא רק נושא הנוחות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבסיס לרכב
יובל שיזף22/06/2010חשוב לציין שישנם שני בסיסים הקימים בשוק:1.בסיס רגיל 2. בסיס איזו פיקס או לאצ'
מבחינה בטיחותית, בסיס האיזו פיקס הוא הטוב ביותר בלי שום ספק גם מבחינת נוחות.
אני באופן אישי תמיד ממליץ להשתמש בבסיס מכיוון שהרבה פעמיים שמדברים על נוחות זה מתקשר גם לבטיחות!! להתחשב בעובדה שאנחנו מכניסים ומוציאים את הסלקל לפחות פעם ביום למשך שנה!!
ברגע שלא יהיה לנו נוח יהיה פתח לטעיות, טעיות בבטיחות יכולות להיות קטלניות לכן אני ממיץ על בסיס ,כמעט ואין מקום לטעיות. בלי שום קשר ישנם בסיסים אם פונקציות נוספות כגון הגבהה לזווית אופטימלית, משטח יציב יותר וכו...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלות קאםהילה19/06/2010
שלום רב!
ראיתי באינטרנת את עגלות הקאם: combi family,combi baby,pulsar
1.האם יש אפשרות לראות את שלושת הדגמים בסניף שלכם,ואיזה בדיוק?
2.איזה דגם מומלץ יותר מבחינת המשקל? ולמה pulsar הכי יקרה, מה היתרונות שלה לאומת שני דגמים אחרים מאותה חברה???
אודה על תשובה מהירה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הילה ערב טוב
אביבית מולכו19/06/2010הפולסאר יקרה מבין כל דגמי ה CAM מאחר והיא יוקרתית מבחינת הגלגלים, שילדה, מרכב העגלה.
עגלה בעלת ידית אחת , קיפול "ספר" .
מבחינת משקל, הקלה ביותר היא comby baby - הקיפול שלה הוא קיפול מטריה.
אצלי מוצגת עגלת CAM COMBY FAMILY - מוכרת יותר בשוק ובעלת שילדה איכותית יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה ההבדל בין הקומבי בייבי
הדר22/06/2010לקומבי פמילי? ניסיתי לחפש באינטרנט ושתיהן נראו לי כמעט זהות....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההדר היי
אביבית מולכו26/06/2010הן אכן זהות מבחינת השילדה והאבזור ,לקומבי פמילי שילדה דקידה יותר ולכן קלה יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אביבית תודה על התשובה ושאלה נוספתסאב18/06/2010
ראינו אתמול את עגלת -BEBECAR IPOPשמתקפלת בקלילות (מלבד האמבטיה שכבדה קצת) ונכנסת לבגאז אך היא חדשה בארץ,האם את מכירה אותה ומה את אומרת עליה?
תודה,
סאב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לגביי bebecar
דוד18/06/2010אנחנו הזמנו את הבבה קאר דגם איפ אופ.
לדעתי מדובר באחת העגלות הטובות ביותר שניתן לרכוש היום בישראל.
אני אישית אוהב איכות ומקפיד בכל רכישה לעשות את כל הבדיקות כדי לדעת שרכשתי נכון, בנושא העגלות היה לי נורא קשה כי זאת פעם ראשונה שאני צריך לרכוש דבר שאין לי רבע מושג לגביו אבל, בסופו של דבר רכשנו את הבבה קאר על אף העובדה שהיא חדשה בישראל. מה שכן לאחר בדיקות בחו"ל בפורומים שונים ועם מכרים באנגליה מסתבר שזו אחת העגלות הפופולאריות שם, יחד עם זאת היא זוכה לשבחים של הורים רבים שרכשו את דגמי החברה שקיימת כבר מעל ל30 שנה. אהבתי את העובדה שהם מייצרים באירופה, אהבתי את הקיפול, זאת אחת העגלות הבודדות שתיכנס למעלית שלנו, רוחב הגלגלים 58 ס"מ לעומת עגלות רחבות שלא היו עוברים את מפתן המעלית שלנו( 61 ס"מ).
יש להם בדים יוצאים מן הכלל והטיולון שהוא בעל שכיבה מלאה, הסל קל של איזיבוב שמגיע יחד עם העגלה קיבל ציונים טובים ונחשב בטיחותי מאד. סה"כ אני בטוח שעשינו רכישה נבונה אם כי נאלץ לחכות לבוא התינוק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסאב
אביבית מולכו19/06/2010שמעתי על העגלה הזו, גם היא כמו הרבה עגלות חדשה בארץ.
קראתי את המפרט שלה היא נראית טוב, לא בין הקלות שיש , עיצוב מעניין .
יש לבדוק יבואן רישמי בארץ, מי נותן את האחריות ומה כוללת האחריות ולקוות לטוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנוגע ל bebecar
yaelugasi28/06/2010כיודע אנו חיים במדינה קטנה שמשום מה חובבת לייבא מוצרים המיוצרים בדר"כ אצל ידידנו הסינים.
הסיבות לכך הם לרוב כלכליות- היורו גבוה ולכן יבוא מאירופה זה עניין דיי יקר.
אני רכשתי גם כן את ה bebecar ip op . הגעתי לסניף בייבי קלאב בסגולה ביום שהעגלה הגיעה לארץ,
והם בדיוק הציבו אותה בתצוגה...זו הייתה אהבה ממבט ראשון....
חזרתי הביתה וחיפשתי באינטרנט כל פיסת מיד על העגלה וזה לא היה קל...
כל האתרים שבהם הופיעו סקירות/ביקורות היו אירופיים.
לאחר חקר אינטרנטי ובדיקה עם משפחה וחברים החיים באנגליה וצרפת אני ובעלי החלטנו ללכת עליה,
למרות שהייתה יקרה יותר מ- 2000 ש"ח מרוב עגלות היוקרה שבחנו....
אני מחכה בקוצר שחבילת הלידה תגיע לביתי... :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי הבבה קאר
Doly01/08/2010שלום לכולם,
יש מישה ושכבר התחיל להשתמש בבבה קאר שלו?
מישהו שיודע לספר חוויות?
גם אני כמו כולם התאהבתי בעגלה ואשמח לחוות דעת בנושא.... :)
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם מתלבט לגבי BEBECAR
.08/07/2010היתרונות שראיתי:
1. טיולון ניתן להשכבה מלאה 180 מעלות (בלי "שקע" לטוסיק)
2. צבעים ממש יפים (מגוון גדול)
3. אפשר לקשור את האמבטיה למושב כך שאפשר לנסוע נסיעות ארוכות שהתינוק ישן כמו במיטה.
4. יש סלסקל מקורי ואפשר להרכיב אחרים עם מתאם (גרגו למשל).
5. עיצוב מודרני ויפה
6. קיפול נוח יחסית
חסרונות/ספקות:
1. החברה חדשה בארץ ולא מספיק מוכרת בארץ (שרות, אחריות, חלפים וכו)
2. האמבטיה ממש כבדה. אישתי בקושי הצליחה להרים אותה (ועם תינוק זה עוד 4-5 קילו).
3. ההיגוי לא הכי מדויק.
4. השילדה נראית שמורכבת מהרבה חיבורים/ברגים וזה מעלה ספק לגבי יציבות עתידית (שהברגים והחיבורים לא יתחילו "להתנדנד") לעומת למשל בוגבו שהשילדה "חלקה"...
5. אמבטיה וטיולון שני חלקים נפקרדים וריבוי החלקים יצריך בעתיד הרבה מקום איכסון., שוב לעומת למשל בוגבו שהאמבטיה היא גם הטיולון
אני מתבלבט והבעיה שבארץ אף אחד עוד לא התנסה וגם חיפשתי חומר בעולם ולא מצאתי הרבה .
אשמח לשמוע עוד דעות/התרשמויות גם מכאלה שרק ראו אותהו.....
אגב, לעגלה הזו יש כמה דגמים
PRIME- שתי גלגלים קטנים (כפולים) מלפנים
IP-OP- שתי גלגלים גדולים מלפנים
ICON- גלגל אחד בלבד מלפנים (כפול)
את ה IPOP ראיתי רק בתמונה. מישהו ראה אותה בארץ בתצוגה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהbebecar
אביבית מולכו08/07/2010פירטת בצורה מדוייקת את היתרונות והחסרונות של העגלה - לאחר שבחנת (אני מניחה) את העגלה.
אני יכולה רק לייעץ לך - כשיש הרבה חסרונות במוצר אחד , כנראה שהמוצר לא יוכל לשמש אותך נאמנה , מציעה לך לבדוק אופציות נוספות.
בהצלחה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהbebecar מי היבואן בישראל?
טל28/08/2010האם למישהו יש מושג מי היבואן הרשמי לעגלה משהו ? לא הצלחתי להבין......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבה קאר
רועי29/08/2010היי
לי יצא לראות את הבבה קאר ברשת בייבי לאב
נורא אהבתי אבל היא הייתה מעבר לתקציב
דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיבואן
יובל שיזף31/08/2010נכון להיום היבואן של העגלה הוא דמיר יבואן של טקסטיל את האחריות מקבלים בשני החנויות שמוכרות את העגלה: ביבי לאב וביבי קלאב, זה יבוא לחנויות האלו.
אין יבואן רישמי שלוקח אחריות על העגלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם אתה יכול לפרט היכן רכשתם
דיאנה05/09/2010לאחר שראינו אינספור עגלות, החלטנו ללכת עליה. עכשיו ההתלבטות העיקרית היא היכן לרכוש אותה בבייבי קלאב בפ"ת או באחד מסניפי הבייבי לאב. האם תוכל לתת לי פרטים נוספים לגבי החנות, זמן אספקה וכו'.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנחנו הזמנו בבייבי קלאב פ"ת
דוד06/09/2010פשוט השירות שם היה הכי מקצועי.
כמו כן המליצו לי להגיע פיזית לחנות בכדי לאסוף את העגלה לאחר הלידה, ומלבד זאת שכל מה שהזמנו מבחינת צבעים היה מוכן, השירות שקיבלתי היה נפלא, לאחר שהרכיבו לי את העגלה קיבלתי הדרכה מלאה על תפעולה והדרכה כיצד לחגור את הסל קל ברכב.
לגביי החנות השניה שציינת, לא יצא לנו לבקר שם לכן אנני יכול לעזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אביבית היירננה18/06/2010
רציתי להתייעץ ,
יש לי תינוקת בת חצי שנה ואני רוצה להתחיל להרגיל אותה לכוס שתיה, ראיתי אני חושבת כבר 100 סוגים שונים של כוסות שתיה, מה חשוב שאני אבדוק בכוס שתיה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רווית היי
אביבית מולכו19/06/2010כוסות שתיה :
רצוי שהפיטמה תהיי פיטמת סיליקון רכה - זה מקל על המעבר מבקבוק.
שהכוס לא תתפטף - זה לא נעים שהם משפריצים לכל עבר.
שמיכל הבקבוק יהיה נטול ביספינול A
ואחרון חביב - נחמד מאוד אם לכוס יש ידיות - זה מקל על האחיזה....
שבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כסא אוכל נדנדהשירן גארד17/06/2010
מה אתם אומרים על הכסא אוכל שהוא גם נדנדה Peg Perego Tatamia?
אני רוצה את שני הדברים במוצר אחד האם זה באמת נוח?
האם אפשר לשים בו תינוק שעדיין לא יושב?
ואם מישהט מכיר את הכסא אוכל הזה במחיר טוב שהוא פחות מ-1690?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר בבקשה תשובה..
שירן גארד22/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהtatmia
יובל שיזף22/06/2010שלום שירן,
כסא הטטמיה הוא כיסא של שלוש פונקציות במוצר אחד: 1.כסא אוכל. 2.נדנדה. 3.טרמפולינה.
ולכן הוא מתאים גם לתינוק שעוד לא יושב.
הכסא הוא יוקרתי מאד,מאד מפואר עם ריפוד דמוי עור קל לניקוי, מגש כפול, קיפול מהיר וקטן.
לגבי המחיר, 1690 הוא המחיר המומלץ לצרכן ע"י החברה, החנויות לא תמיד מתחשבות בהמלצה.
הכסא מאד פונקציונאלי אך מאד פשוט מבחינה מכנית ולכן מאד נוח לתפעול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מזרן של קאם פולסראלה16/06/2010
שלום לכולם
אני מתכוונת לקנות עגלת קאם פולסר אבל ראיתי שמזרן שלה מאוד דק - גם לא אצליח לשים סדין עליו וגם לא יהיה נוח לתינוק לשכב על בד כזה דקיק. האם יש מזרן נוסף שאפשר לרכוש שמתאים לעגלה הזו ואיזה עדיף ( אם בכלל קיימים סוגים שונים של מזרנים לעגלות) - קשיח או רך?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מזרן עגלה
ניר -פופיק16/06/2010כמעט בכל חנות תינוקות יש מגוון גדול של מיזרנים לעגלה מ 20 ש"ח, ישנם גם ריפודיות וכו....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נואשת מהחיפוש אחר הגלה- בבקשה עזרה!טלטול16/06/2010
היי ,
אני שבוע 34 ונתקענו רק עגלה.
תראו, בעיקרון חיכינו שתגיע לארץ הדואל קומבי של חברת CAM כי רצינו אותה. אתמול הלכנו לחנות וראינו אותה. אני אהבתי, בעלי טיפה פחות ואז הוא ראה עגלה בשם סייבקס- תוצרת גרמניה הבנתי.
מישהי מכירה את העגלה הזאת? סייבקס? היא נראית אומנם יותר פרקטית אבל מי יודע. כדיוע לי זו עגלה חדשה וזה דיי להיות איתה "שפן נסיונות".
ואגב, האם מישהי יודעת אם עדיף כבר את הדואל קומבי של CAM או את הפמילי של CAM. יש הבדל משמעותי?
אשמח מאוד לעזרה מהירה כדי שנוכל לסגור כבר את הפינה המתמשכת הזאת.
תודה רבה:-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגלה=עגלה כמובן
טלטול16/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסייבקס
מלי שבתאי16/06/2010שלום לך!
יש לי את עגלת סייבקס כבר כמה זמן ואני מרוצה ממנה כל כך היא קלה מתקפלת בקלות נוחה ומעולה לתינוק היא מאוד בטיחותית והחברה שמביאה אותה היא מוכרת בשוק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיאאאא אני שמחה שאת אומרת לי!!!
טלטול16/06/2010כי המוכר בחנות התקשר ואמר שהוא מצא לנו אותה בצבע טורקיז כמו שרצינו.
אז היום נלך לסגור עליה!!!
מקווה שבאמת היא שווה את זה כי אני בהתחלה פחות התלהבתי כי היא נראתה לי מלבנית כזאת וקצת צרה.
מקווה שזאת הבחירה הנכונה:-)
תודה@* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנחנו מאוד לא אהבנו את הסייבקס
אביבה16/06/2010הסיבה העיקרית היא שהטיולון שלה פשוט ביותר והוא לא דו כיווני, לדעתינו האמבטיות משמשות לא יותר משלושה חודשים ונראה לי שזה לא הדבר הכי נכון לשים תינוק קטן בטיולון פשוט. עוד חיזוק לכך קיבלנו אתמול בממון שהטיולון של סייבקס לא קיבל ביקורת טובה כל כך.
אנחנו הזמנו את הצ'יקו ליבינג ממליצה לך לבחון אותה, היא מאוד דומה לקאם אבל טובה יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אביבה..
טלטול16/06/2010אז בעצם ראיתם אותה בחנות ולא אהבתם? לא היה לכם ניסיון איתה?
יש לך את הכתבה שראית על הטיולון שלה בממון?
חשוב לי מאוד לדעת לפני שאנחנו סוגרים עליה.
היא פשוט נראתה לנו מאוד פרקטית ונוחה.
תודה:-))* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אביבה..
טלטול16/06/2010אז בעצם ראיתם אותה בחנות ולא אהבתם? לא היה לכם ניסיון איתה?
יש לך את הכתבה שראית על הטיולון שלה בממון?
חשוב לי מאוד לדעת לפני שאנחנו סוגרים עליה.
היא פשוט נראתה לנו מאוד פרקטית ונוחה.
תודה:-))* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנוסף- לאביבה
טלטול16/06/2010האם התכוונת לדגם קליסטו של סייבקס?
זאת העגלה שהתווכנתי. האם עליה ראית ביקורת בממון?
תודה:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובות
אביבה16/06/2010זה היה במגזין ממון אתמול.
ראינו רק בחנות ולא אהבנו, ועוד דבר קטן המוכרים קצת מטעים בחנויות כי העגלה מיוצרת בסין ולא בגרמניה, סייבקס היא חברה גרמנית שמייצרת בסין.
אני לא זוכרת מה הדגם הספציפי שנבדק, אבל ויזאולית הוא מאד דומה לקליסטו והכתבה בדקה טיולונים שאמורים להתאים מגיל 0.
בנוסף חשוב לבדוק שקונים את הסייבקס שהעגלות מגיעות עם קיט הגנה על האצבעות, היה לא מזמן ריקול ענק של עגלות מקלארן וסייבקס בארה"ב בגלל שאצבעות תינוקות היו נתפסות במנגנון הקיפול.
אני אומרת הכל לאחר בדיקות מקיפות כי גם אנחנו היינו מאד קרובים לרכוש את הסייבקס וכל מה שכתבתי הרתיע אותנו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסייבקס
מלי שבתאי16/06/2010שלום גם לך!
העגלה שמצויינת בממון זה סוג אחר ולא הקליסטו, זו עגלה ללא אמבטיה שמיועדת מגיל 0.
הבעיה של הסגירה על האצבעות הייתה רק על המקלארן ולא על סייבקס, לסייבקס אין קשר לזה.
אני אישית באמת ממליצה בחום ויש לי אותה כבר כמה זמן והילדה שלי בסדר גמור.
אני מקפלת את העגלה בשניות אני מכניסה לאוטו בשניות נכנסת בקלות והיא לא נסגרת על שום אצבעות חס וחלילה, ולא הייתה לי שום תקלה איתה כבר כמה חודשים מאז הגיע לשוק, תעשי את החושבים שלך אבל אני באמת ממליצה מתוך ניסיון, לידה קלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקנינו את הסייבקס!!:-)
טלטול16/06/2010קודם כל, בארה"ב היתה כתבה על ריקון מהמדפים של המקלארן והסייבקס, אבל דובר בכלל על דגם אחר וישן של הסייבקס שהוא רק טיולון.
בדקנו גם בחנות וראינו את מצב הטיולון של הסייבקס וראינו את ההבדל של הטיולון הזה לבין טיולונים אחרים ובאמת בטיולונים האחרים יש את בעית הסגירה, שייתכן והאצבעות של הילד עלולות להיכנס לזה.בסייבקס זה לא כך.
העגלה מעולה ונראית ממש טוב, היא פרקטית ונראית בטיחותית מאוד. בחרנו את צבע הטורקיז ואנחנו ממש מרוצים! כשהילד יוולד נוכל להיות חכמים יותר ולתת ביקורת מנסיון.
סוף סוף סגרנו את כל חבילת הלידה!
תודה רבה:-):-):-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטלטול
סיון16/06/2010לגבי אמבטיה, חלקן קצת יותר גדולות/קטנות, צרות או רחבות,
אבל בגדול ברוב העגלות האמבטיה משמשת רק עד גיל 4 ח' .
אני כותבת "בגדול" כי זה תלוי בגודל של הילד.
לגבי מחיר - כמה עלתה העגלה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנוי
טלטול16/06/2010אוף, כתבתי הודעה ומשום מה זה נמחק לי.
בכל מקרה, העגלה עלתה 3290- אמבטיה +סלקל+ טיולון.
אני נדלקתי על הצבע הטורקיז שלה ואמרתי שאני אקח אותה רק אם המוכר ימצא לנו את הצבע הזה.
כשהגענו היום לחנות, בדקנו אותה שוב והיא נראית ממש טוב. היא לא מסיבית ומאוד נוחה והכי חשוב היה לי זה שהטיולון שלה נהדר! וזה חשוב כי איתו מן הסתם נסתובב רוב הזמן..
:-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתתחדשו בהצלחה
אביבית מולכו17/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאביבית תודה ונקווה
טלטול17/06/2010שבאמת הרכישה תשתלם.
את מכירה את הסייבקס???
מעניין אותי לדעת מה את חושבת עליה?
תודה :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסייבקס
אביבית מולכו18/06/2010סייבקס היא עגלה יחסית חדשה בשוק המקומי ולכן אין עליה עדיין הרבה אינפורמציה, אך העגלה נראית טובה ונוחה. אני מניחה שבחרת בה מאחר ויש בה את כל הנוחות שאת חיפשת ואני מקווה שתקבלי מהעגלה את התמורה הנכונה. תתחדשי, תהני ושתהיה לידה קלה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מכירה את הסייבקס, יש לנו קאם
לנה16/06/2010מדגם קומבי פמילי.
אנחנו משתמשים בה המון ומאוד אוהבים,גם את האמבטיה וגם את הטיולון, שהעברנו אליו מהר יחסית.
הקיפול שלה מצויין והיא קלה להסעה.
הבת שלנו כבר בת חצי שנה, ועד עכשיו אין תלונות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה לעגלה
מיטל20/06/2010אנחנו קנינו את הפג סוויטש.
מאוד מרוצים מהאפשרות שאפשר לראות את הפנים של התינוק אלינו.
העגלה נוחה לניווט. הבייבי שוכב בה בנוחות ויש לו מספיק מקום לגדול.
הצלון גדול ונותן כיסוי מעולה מהשמש והגלגלים לא נתקעים כמו ששמעתי שקורה בעגלות אחרות.
בקיצור - אנחנו מאוד מרוצים.
מקווה שעזרתי ובהצלחה בחיפושים. אני יודעת כמה זה לא פשוט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)