מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- כסא בטיחות שניאביבה03/06/2010
יש לנו כסא בטיחות אחד יקר ומצויין של איוונפלו סימפוני, השאלה האם ככסא שני אפשר לקנות כסא זול, האם זה משפיע מבחינה בטיחותית או מבחינת נוחות? אני ממש מתלבטת האם לחסוך או לקנות עוד כסא יקר ואם כסא זול יש המלצות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כיסא איכותי תמיד מומלץ יותר
חיליק דובדבני05/06/2010אבל זה גם תלוי בכמות הנסיעות שתהיינה ברכב השני ובתקציב שלך
יש כסאות לא רעים בכלל וזולים. מצד שני שמעתי שלכסאות מותג יש כרגע מחירים נמוכים אז אולי כדאי לנצל את ההזדמנות ולרכוש דווקא את היוקרתי במחיר נמוך
וודאי שיש תו תקן בתוקף לכיסא! וודאי שאת רוכשת בחנות מוכרת ומיצרן מוכר!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות...מור03/06/2010
היי,
אבקש את עזרתכם בהתלבטות בין שתי עגלות...
הראשונה היא סטריטי של בבה קונפורט. לפני כשנה רשמתם בפורום זה שאין מספיק חוות דעת עליה ולכן אינכם יכולים להמליץ עליה.. ראיתי אותה בחנות והיא ממש קלה לתפעול, לא רחבה,קלה במשקל ולא יקרה במחיר אך היא לא שיא היופי...רציתי לדעת מהי דעתכם עליה כעת
השנייה היא ד"ר בייבי בלו 2- עגלה יפהפיה ולא יקרה אך למיטב הבנתי היא כבדה ורחבה מאוד.
יש לי פולו ואני לא בטוחה כי הד"ר בייבי תיכנס אליה...
מה אתם מייעצים לי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בתור בעלת סטריטי
אביבה03/06/2010זאת אחת הקניות הכי טובות שעשיתי.
יש לי את העגלה קרוב לשנה וחצי והיא פשוט מדהימה, קלילה, התינוקת שלי יושבת בנוחות והכי חשוב הקיפול הקל והקומפקטיות (יש לנו גטס) היא נכנסה לרכב בקלות יחד עם האמבטיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסטריטי
חיליק דובדבני05/06/2010עגלה מצויינת, עירונית קלאסית. קלת משקל, קלילה לתיפעול, נוחה מאד ובעלת חוות דעת מצויינות חד משמעית
ממליץ בחום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלת britaxאלון03/06/2010
שלום איך העגלה britax b smart האם היא טובה
כמה זמן אחריות יש עליה והאם ישנה אחריות וי אי פי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברייטקס הוא מותג מוביל
חיליק דובדבני05/06/2010בעולם הידוע בדגש על בטיחות ללא פשרות!
העגלה מיוצרת על ידי ברייטקס אירופה הסלקל וסל השכיבה - האמבטיה- מיוצרים בגרמניה.
העגלה עושה רושם מצויין! בעלת אמבטיה קשיחה ובטיחותית מאד! לדעתי עגלה מצויינת. היבואן של העגלה זו חברת בייביסייף, חברה חזקה ומוכרת מאד בענף בעלת שירות מצויין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פג פרגו SI או ברייטקס B-MOBILE??מיכל03/06/2010
אודה לחוות דעתכם,
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם את צריכה עגלה אז ברייטקס
חיליק דובדבני05/06/2010פליקו סי הוא טיולון!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה ההבדל ?
מיכל05/06/2010יש לי את הפירסט ווילס,עגלה כבדה ומגושמת שלא ממש נכנסת בכל תא מטען,
אני לפני לידה בע"ה,חשבתי להשתמש קצת באמבטיה של הפירסט ווילס ואז לרכוש עגלה קומפקטית יותר.
מה ההבדל בין 2 העגלות,ומה ההבדל בין טיולון לעגלה?(לי הן נראות כמעט אותו הדבר...)
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיולון הוא חלק המתאים לשימוש מגיל
חיליק דובדבני06/06/2010ישיבה. עד אז משתמשים באמבטיה או בקריקוט למצב שכיבה מלאה - 180 מעלות
יש עגלות תינוק בהן הטיולון לא מתאים לגילאים מאוחרים ויש עגלות בעלות טיולון מצויין...לדעתי ברייטקס היא בעלת טיולון פרקטי וטוב
פג סי הוא רק טיולון!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פג או מקלארןשירן גארד03/06/2010
רכשתי טיולון של מקלארן אקס טי שהוא לא כל כך יפה..
האם כדאי להחליף אותו לטיולון פליקו סי של פג...?
חשוב לי שהטיולון יהיה קל ונוח לנשיאה ושיתקפל בקלות! והעיקר שיהיה גם יפה...
אם יש טיולון אחר שמתאים אני פתוחה להצעות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן
חיליק דובדבני05/06/2010פליקו סי הוא טיולון מצויין הנחשב מהטובים בעולם!
קליל, נוח, קיפול מצויין! אבל מעט יקר לטעמי...
יש תחליפים זולים יותר ומצויינים לא פחות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לשאלתי
שירן גארד06/06/2010אמרת שיש עגלות דומות במחירים יותר זולים..
אתה יכול לומר לי איזה...?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצ'יקו לייט וואי ועוד...
חיליק דובדבני06/06/2010קאם פליפ, צ'יקו טרווי, איזי בייבי סנטוריני, טיולון בבה קומפורט מילה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה על הכל כך הרבה שאלות
שירן גארד06/06/2010פשוט יש לי כבר עגלה מאוד יקרה אז אני רוצה נוספת שתהיה לי קניה מוצלחת..
הדגם מילה של בבה קונפורט כמה היא שוקלת יחד עם הטיולון, האם ניתן לקנות רק טיולון, והאם הקיפול שלה נוח כמו הפג פליקו סי????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפליקו סי
ניר -פופיק06/06/2010הייתרונות המרכזיים של הפליקו סי הם: 1. היחידי שמיוצר באיטליה. 2. שירות VIP לבית הלקוח. 3.זווית שכיבה מצוינת. 4. מאריך רגליים (חשוב מאד לנוחות התינוק). 5. ריפוד מיקרו פייבר איכותי. 5.ריפוד נשלף בקלות לכביסה(התינוק כבר מגלה את הבמבה). 6. גגון ענק להצללה וכיס לשירות ההורה. 7. תמרון קל ונוח (גלגליםם גדולים). 8. כיסוי רגליים וכיסוי גשם. 9. מאד מאד יפה !!!!!!
כמו כן מגיע עוד השבוע דגמי 2010 שמגיעים עם פגוש, לא בטוח שיהיה בביביז!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתזכיר לי מה זה פגוש?
שירן גארד06/06/2010מה ההבדל בין הפליקו סי 2009 לבין הפליקו סי 2010?
ה- 2010 בטח יותר יקרה לא??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפגוש
אביבית מולכו08/06/2010פגוש זוהי המסגרת הקידמית של העגלה , הפגוש ניתן להסרה/לפתיחה בנפרד, ניתן לתלות עליו צעצוע לילד.
ישנו הבדל קל המחיר בין 2009 ל- 2010.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממה שקראתי על SI באינטרנט
דנה08/06/2010הרבה מאוד אנשים מתלוננים על גלגלים רועדים ועבירות לא טובה
כמו כן ע בעיה עם הסל שהוא נמוך מדי ונגרר בריצפה
האם זה נפתר בדגמי 2010??
האם זה משהו שמוכר לכם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפליקו סי
ניר -פופיק16/06/2010הבעיה של סל החפצים עוד נפתרה בדגמי 2009 והיתה רק בקונטנר הראשון שנכנס לארץ, יצאה מודעה שכל לקוח שרכש את העגלה ויש לו בעיה בסל חפצים שייצור קשר עם החברה והסל חפצים יוחלף!!! יש אבא ואמא למוצר שלוקח אחריאיות מלאה.
לגבי הגלגלים, הם יחסית גדולים לטיולונים ולא נתקלנו ותלונות מסוג זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מזרן למיטהמיקה02/06/2010
שלום,
אני תוהה לגבי המזרנים אם זה לא טריק של יצרנים .
אנחנו גדלנו על המזרנים הרגילים ורבות מחברותי עדיין ממשיכות לקנות אותם ולהעביר מתינוק לתינוק.
יחד עם זאת, אני נתקלת בכל הפירסומים:דו צדדי, נושם, מצופה... וזה די מבלבל.
1. האם צריך למיטת תינוק מזרן יקר עם כל "האפקטים והשכלולים" המוצעים?
2. הזמנתי את המזרן של ליטף "סליפ לי " דו צדדי.
הוא נחשב למזרן טוב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מזרן זה חשוב
שירן גארד03/06/2010מזרן זה פריט חשוב בפרט לתינוק שהוא מתפתח
אני בת 21 וכל החיים אמא שלי דאגה שנישן על מזרנים טובים זה חשוב לגב ויש תוצאות בגיל מאוחר יותר..
כשהתחתנתי אמא שלי קנתה לי ולבעלי מזרנים הכי טובים שיש..
המסקנה שכדאי לקנות מזרן טוב כי שוכבים עליו די הרבה שעות
לילד שלי קנינו מזרן של עמינח גם כן דו צדדי עם צד קשה וצד רך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי מיקה
חיליק דובדבני05/06/2010חשוב לרכוש מזרן מייצרן מוכר! לדעתי נושא של מזרן דו צדדי הוא טוב! אבל בהחלט מספיק מזרן פשוט - כמו זה שרכשת ולא צריך להתפרע! מצד שני הכל תלוי ב "מדד הפחד" שאת חשה... באים אלי המון לקוחות שרוצים מזרן הכי טוב שיש פשוט כי הם סבלו מבעיות גב...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלת בייבי גוגראווה02/06/2010
שלום,
רכשנו את עגלת בייבי גוגר סיטי מיני ללא אמבטיה אך אני חוששת מכך שלא תתאים לתינוק שרק נולד מאחר שהיא ללא אמבטיה או קרוקט ולמעשה פתוחה.
האם יש ממה לחשוש ואם כן מה עליי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בייבי גוגר
שירן גארד03/06/2010הבנתי שיש לה אמבטיה את יכולה לרכוש ולהוסיף...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחתי לכתוב בנוסף
שירן גארד03/06/2010וכשהייתי בחנות מישהי קנתה אותה ללא אמבטיה וקנתה במקום זה מזרן עגלה... ואז אפשר להניח תינוק שנולד על המזרן במצב שכיבה מוחלט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי אווה
חיליק דובדבני05/06/2010אין לך ממה לחשוש. המון עגלות מגיעות עם מצב שכיבה פשוט ללא אמבטיה. זה לא אומר שזה פחות בטיחותי . הבן שלי מוייש גדל בחודשים הראשונים בעגלה דומה ללא אמבטיה ולא ראיתי בזה שום בעיה בטיחותית! לדעתי אין לך ממה לחשוש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ברייטקסאור02/06/2010
שלום
רציתי לדעת האם הטיולון של הברייטקס בי מוביל הוא דו כיווני. לא מצאתי על כך שום מידע.
האם יש עוד עגלות בטווח המחירים עד 3000 (שכוללות אמבט טיולון וסלקל) עם 4 גלגלים ידית אחת שקלות לתפעול וגם במשקל, שתוכלו להמליץ עליהם, אשמח לשמוע את דעתכם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה את השאלה
אור02/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
דויד03/06/2010אפשר להפוך את הכיוון של הטיולון, לא את הידית אלא את המרכב עצמו.
אני אישית מאוד התלהבתי מהסטריטי בבה קומפורט , עגלה מדיקה מתקפלת מדהים ובעלת סל קל ברמה זהה לזה של מקסי קוזי (למעשה מדובר באותו יצרן).
ממליץ לך לבדוק אותה....בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני מאד אהבתי את הבבה קומפורט
נועה03/06/2010עד שקראתי ביקורות מאד מאכזבות עליה בעיקר בנושא העבירות שלה שהיא בינונית ומטה וקשה לעלות איתה מדרגות כשהיא פתוחה (בבית או באוטובוס). בעיקר אם המדרגות גבוהות.
אבל אם אין לך את הצורך בלעלות איתה מדרגות אז היא אחלה עגלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי דויד
חיליק דובדבני06/06/2010אנחנו מעדיפים לא לפרסם פה חנויות כלשהן...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסטריטי
חיליק דובדבני05/06/2010עגלה עירונית צרפתית קלילה שוקלת כ 6.7 ק"ג. תיפעול נוח, אמינה טובה ומומלצת בחום.
גם הברייטקס עושה רושם מאד טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות על עגלההדר01/06/2010
היי...אני ממש התבלבלתי מכל העגלות אשמח לקבל חוות דעת לגבי עגלה טובה לא משנה התקציב האמת אהבתי את הגולז איך היא ואילו עוד עגלות מומלצות?ורציתי לשאול גם לגבי הסל קל קוסקו איך הוא?אשמח לעזרתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי הדר
עמית מנדלוביץ01/06/2010הג'ולז עגלה מעולה מכל הבחינות-עגלת פרימיום אמיתית ששווה מחיר יקר
הקוסקו הוא כבר שנים רבות נחשב לאחד הסלקלים המובילים בעולם והוא ממש טוב
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיולון לטיול בחו"לAM01/06/2010
אנחנו נוסעים לחו"ל עם ילדה בת 3 וכדי שלא נלך בקצב שלה, ונגמור את כוחנו ב"לקחת על הידיים", אנחנו מתכוונים לקחת עגלה/ טיולון.
הנסיעה היא ללונדון, כך שצריל להיות משהו נח לעיר ולנסיעות בה.
מה כדאי? יש לנו עגלת תינוק (פג פרמט) שיכולה להיות נוחה לילדה אך כבדה ומסורבלת או שיש לנו טיולון מצ"ב אחד פשוט.
אין כוונה להשקיע בטיולון חדש, אך אשמח לדעות ורעיונות מה כדאי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי AM
עמית מנדלוביץ01/06/2010אני חושב שמכוון שהילדה כבר בת 3 וגם יש לכם טיולון מצב אחד זה מספיק -תשתמשובו עד שיתפרק ותזרקו-חבל בגיל כזה לקנות עוד טיולון
תהנו תטיילו ותחזרו בשלום
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפג עגלה מסורבלת חפשו
חיליק דובדבני02/06/2010טיולון פשוט וקל שמתקפל מטריה כמו למשל צ'יקו לייט וואי או קאם פליפ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי מתחיל המבצערוית01/06/2010
פירסמתם בבייביז שיש שבוע עגלות במחירי עלות מתי זה מתחיל ועד מתי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי רוית
עמית מנדלוביץ01/06/2010המבצע התחיל היום למשך שבוע ימים-נשמח לפגוש אותך באחד מהסניפים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך בדיוק עובד המבצע?
מעיין01/06/2010והאם כל העגלות משתתפות בו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה לכיסא לרכבנגה01/06/2010
שלום רב! ביתי בת 7 חודשים, רציתי לדעת איזה כיסא לרכב (לא יקר כל כך) מתאים לה? וישמש אותה לעתיד הרחוק, תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי נגה
עמית מנדלוביץ01/06/2010רשימת האהובים עליי-
1-אלפא אומגה עלית
2-טריומף DLX
3-והטוב ביותר בלי שום צל של ספק-ברייטקס
אני אישית הייתי מוסיף טיפה לברייטקס ואפילו לא מתלבט (יש עכשיו דגם של ברייטקס שירד ל900 ש'ח-וזה ממש משתלם)
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סוייץ או לולה אפomer31/05/2010
אחרי סקר עגלות נרחב הגענו לשני דגמי עגלות אופציונליות:
PEG PEREGO SWITCH
BEBE CONFORT LOOLA UP
האם יש המלצות על אחת יותר מהשניה?
כמו כן חשוב לי לדעת איזה מבין שני הסלקלים שנמחרים עם העגלות בטיחותי יותר ונוח יותר לתינוק - ייתכן שזה מה שיכריע בסופו של דבר בין אחת לשניה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי עומר
עמית מנדלוביץ01/06/2010בחרת ב 2 עגלות טובות אבל-אני הייתי הולך בלי לחשוב על הלולה אפ-
קודם כל היא הרבה יותר קלה
שנית הרבה יותר יפה וחוץ מזה הקיפול והתפעול הרבה יותר נוח וזה בעצם מה שמחפשים
לגביי הסלקלים שניהם מעולים (הקוסקו הרבה יותר גדול מבפנים ואני אישית מאוד אוהב אותו)
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהייתרונות סוויץ מודולר
ניר -פופיק06/06/2010הלולה אפ יותר קלה אבל ישנם ייתרונות לסוויץ:האמבטיה של פג מהייחודיות בעולם1. רגליים נשלפות - האמבטיה משמשת כעריסה לכל דבר. 2.מערכת איוורור - בכל הגב של האמבטיה ישנם חורים שאפשר לפתוח ולסגור בהתאם למזג האוויר. 3. חלק הראש מתרומם- מצויין לאחרי האוכל (שהתינוק לא ייפלוט על עצמו). 4.חלק הגגון נפתח לכילה - חלק חשוב המאפשר לתינוק להנות מהנסיעה וכן להורה להיות בקשר עין עם התינוק. סלקל פג - ישנם כמה קריטריונים חשובים לבחירת סלקל שכדאי שתבדקו!!: 1. איכות החומר: תמיד תבדקו את איכות הפלסטיק ע"י כיפוף. 2.ספיגת אנרגיה - התינוק נגד כיוון הנסיעה ולכן יקבל מכה מהפלסטיק ולכן חשוב שהמכה זחספג כמה שיותר, החומר הטוב ביותר הוא קלקר שמשתמשים בקסדות.3. הגנת צד - חשוב בעיקר ל- 3 חודשיים הראשונים שלתינוק אים שליטה על הצוואר. 4. חיבור לרכב - המומלץ ביותר הוא יכולת בחירה ב 3 צורות, ללא בסיס, בסיס רגיל,בסיס איזו פיקס שהוא הבטוח ביותר
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה לטיולון שניתן להעלות במדרגותקרן31/05/2010
אני מחפשת טיולון עם אפשרות שכיבה, קל (יש הרבה מדרגות), קל לניווט, שניתן להעלות אותה מדרגות בלי להתקע במעצור
האם אתם מכירים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי קרן
עמית מנדלוביץ01/06/2010בידקי את הסנטוריני של איזיבייבי הוא ממש העתק של המקלארן (שנימכר ב-1500 ש'ח)-
מחירו נע בין-350 ל-500 ש'ח ואת תהני ממנו
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבמקלארן/סנטוריני אין פגוש
קרן01/06/2010יש אפשרות להוסיף משהו? אני רוצה משהו שיצטיין במדרגות בלי בעיית מעצור אבל עם סוג של פגוש.
הקטנה אוהבת להחזיק.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי קרן
עמית מנדלוביץ01/06/2010בידקי גם את הטיולון של פו הדב של בייביסייף וגם את הצ'יקו סימפליסיטי
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה להמלצה
מלי שבתאי01/06/2010בתודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בסיס איזופיקסאלון31/05/2010
האם ניתן בטיחותית ומעשית להשתמש בסלקל עם בסיס איזופיקס, למרות שלא קיימים ברכב 2 העיגונים המיועדים לבסיס איזופיקס?
האם מספיק לעגן את הבסיס בעזרת המוט הטלסקופי המוצב על רצפת הרכב+חגורת בטיחות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי נוגה
עמית מנדלוביץ01/06/2010כל העיקרון של האיזופיקס הוא זה שאת מחברת אותו לעיגונים שמיועדים לכך -
אם ברכב אין לך את העיגונים אז-וותרי על הבסיס כי חבל על הכסף
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)