מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- טיולון פג SIרינת07/06/2010
שלום רב
יש לי אפשרות להביא מחול טיולון
ההתלבטות היא בין פג SI (מחירה בחול כחצי מהארץ)
לבין מקלרן טכנוXT שמשמעותית יקר יותר...
לבין רכישה בארץ טיולון אינפינטי (198\190)
איך נחשב הSI ? שמעתי על בעיות עם הסל קניות, האם יש עוד חסרונות?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיולון פג SI
אביבית מולכו08/06/2010טיולון SI נחשב לאחד הטיולונים הטובים ! כמו כל דבר בחיים ישנם יתרונות וחסרונות בכל דבר אך בטיולון SI היתרונים עולים על החסרונות! בנוגע להבאת מוצר מחול, בדקי שיש לך אחריות למוצר אצל היבואן הרשמי של פג בארץ בכדי שלא תתקלי בבעיות בעתיד!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הבדליםאור07/06/2010
שלום.
מה ההבדל בין מודולר סוויצ' 2009 למודולר סוויצ' 2010?
ומה ההבדל בין מודולר סוויצ' לאוטרק סוויצ'?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ההבדלים הם
אור07/06/2010היי אור
ההבדל בין המודולר 2009 למודולר 2010 הוא בצבעים. כל שנה פג מחליפים את הקולקציה של הבדים שלהם וזה ההבדל בין הדגמים.
כמו כן ההבדל בין המודולר סוויצ' למודולר און טראק סוויץ' הוא קודם כל בצבעים (האון טראק מגיעה ב4 צבעים שונים והמודולר סוויץ' בשבעה צבעים) כמו כן סוגי הריפוד שונים. הריפוד של המודולר סוויץ' יותר איכותי מהריפוד של האון טראק סוויץ'.
ובמודולר סוויץ' יש עוד כמה תוספות קטנות שאין האון טראק כמו כילה בגגון וריפוד שמכסה את האמבטיה כדי למנוע שריטות וכאלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות-סטריטי של בבה או ג'ולסרחלי06/06/2010
קודם כל אני מחפשת עגלה קלה.
הסטריטי נראת אחלה עגלה- אבל האמבטיה נראית לי מאוד קטנה ובעיקר צרה- ואולי יהיה לי תינוק גדול?
אני מבינה שהג'ולס גם מאוד קלה.
מעבר לעניין המחיר, האם ישנן עוד תחומים שכדאי לשקול עגלה אחת על השניה? עבירות? גודל האמבטיה, נוחות הטיולון או הגלגלים?
מאוד אשמח לדעתכם.
רחלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רחלי היי
אביבית מולכו08/06/2010שתי העגלות קלות יחסית. רצוי לבדוק: אמבטיה רחבה מספיק בכדי שתוכל לשמש אותך זמן רב יותר, שלאמבטיה יהיה מזרן נשלף, גובה האמבטיה צריך להתאים לגובה ההורה. טיולון - יש הרבה מרכיבים לבדיקה, בידקי שמדרך הרגליים בטיולון ניתן לשינוי ואינו קבוע, בידקי את מצבי השכיבה-יותר שוכב יותר טוב!, בנוגע לגלגלים צריך לזכור שגלגלי אוויר עלולים להתפנצ'ר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהג'ולס מול סטריטי
רחלי10/06/2010היי אביבה,
תודה על הנקודות החשובות, האם כמקצוענית בתחום יש לך התשובות הטכניות האלה?
בסופו של דבר- עיקר ה"בעיה" שלי היא 8 מדרגות לפני הבית שלי ומרחק הליכה מהאוטו עד לבית- ולכן חשיבות הקלות של העגלה.
אשמח אם תוכלי להדריך ולהמליץ לי בנוגע לפרמטרים הנוספים שהתייחסת אליהם בין שתי העגלות ושיכלול של שתיהן.
רחלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהג'ולס מול סטריטי
אביבית מולכו12/06/2010סטריטי:
משקל השלדה 6 ק"ג טיולון 3 ק"ג וסל השכיבה 3.6 ק"ג.
קיפול טלסקופי וקומפקטי.
ידית אחיזה שלמה לתמרון העגלה ביד אחת.
ניתן להרכיב עם ונגד כיוון הנסיעה.
בדים נשלפים לכביסה
גלגלים קטנים
ג'ולס:
במיוחד שלד 6 ק"ג, סל שכיבה 4.5 ק"ג ומרכב ישיבה 4.3 ק"ג.
ואפשרות לחיבור סל קל קוסקו
הניתנת לקיפול ביחד עם מרכב הספורט .
גלגלי אויר .
אלו ההבדלים בגדול! גשי לחנויות המציגות את העגלות הללו וביחני אותן בעצמך זה הרבה יותר פשוט ! תנהגי כל אחת מהן, תראי את הבדלי הגובה ותחליטי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תיק לבייבי ג'וגר סיטי מינידנה06/06/2010
רכשתי את העגלה כולל האמבטיה וסלקל של גרקו בעל 5 רצועות
שמעתי על כל הנושא של התיקים , שהעגלה לא יציבה וכו'.
יש תיק מומלץ בכל זאת שאוכל לשים גם על העגלה, מלבד על הגב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיק לבייבי ג'וגר
אביבית מולכו08/06/2010מאחר והעגלה היא עגלת 3 גלגלים חלוקת המשקל שלה שונה, תוכלי לתלות תיק על ידית העגלה בתנאי שמשקל התיק כולל המוצרים שבו אינם כבדים, תשתדלי לא להעמיס וכך לא תהיה לך בעיה! זיכרי כשאת מוציאה את הפעוט מהעגלה, משקל התיק (במידה והוא כבד במיוחד) יוכל להפיל את העגלה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה העגלה שנחשבת בטיחותית וקלה להרמהנועה06/06/2010
אני צריכה עגלה שאני אוכל להרים אותה 3 קומות ואני קטנטונת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נועה היי
אביבית מולכו08/06/2010ישנן הרבה עגלות קלות (יחסית) ובכל מקרה לעלות עגלה 3 קומות זה לא פשוט, מעבר למשקל יש לבדוק את נושא הקיפול , האם הקיפול הוא בשתי ידיים או ביד אחת , מאחר ואת צריכה להחזיק תינוק ביד השניה. דבר נוסף האם לאחר קיפול העגלה העגלה עומדת או שאת צריכה להתכופף אליה! תבדקי את המרכיבים הללו הם חשובים מאוד! אילו עגלות כבר בדקת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סלקל נשכב של מוצימעיין06/06/2010
האם מישהו יודע אם הסלקל הנשכב של מוצי (3 מצבים, נשכב עד 170 מעלות) בטיחותי ומאושר לשימוש ככסא בטיחות?
התהייה שלי היא - אם זה כ"כ יותר נוח ועדיין בטיחותי, למה לא כולם עושים סלקלים כאלו...
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר על פי רוב
חיליק דובדבני06/06/2010כל סלקל שנכנס ארצה על פי החוק מחוייב בתו תקן . אם המוצר בארץ הוא עבר תו תקן
שימי נא לב עד מתי התקן והאם הוא בתוקף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלת צ'יקו ליבינג 2010שלומית06/06/2010
אנו חיפשנו עגלה, ראינו הרבה עגלות במחירים שונים ונראה לנו שעגלת צ'יקו טריו ליבינג טובה ועונה על הרבה צרכים:
1. שכיבה מלאה
2.גגון מכסה היטב מהשמש
3. אפשרות לשים את הילד לשני הכיוונים (עם ונגד כיוון הנסיעה) כאשר ניתן גם לקפל את העגלה בשני המצבים.
4. קיפול נוח מבלי להתכופף לריצפה
5. משקל סביר (למרות שיש שוני במשקל בין מה שמפורסם בחנויות לבין מה שמפורסם באתר הרשמי של היצרן.)
6. ידית אחת או שתיים- לפי רצון.
העניין שהיא יחסית חדשה ולא מצאתי הרבה חוות דעת.
היינו רוצים לשמוע את דעתך ואולי המלצה על עגלה אחרת טובה, אשר עונה על צרכינו .
תודה שלומית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר על הנייר עגלה מצויינת
חיליק דובדבני06/06/2010חוות דעת יהיו רק בחלוף כשנה אחרי שמאסה קריטית תימכר ויהיו "ריג'קטים"
אבל על פניו עגלה מצויינת עם מותג עולמי מוביל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סרבנית מוצץ כדאי לנסות NUK.?חן06/06/2010
שלום בתי בת חודשיים יונקת. ולא רוצה מוצץ תחיל נסתי מוצץ של MAM סילקון לאחר מכן נסתי מוצץ סרבנים גם לא הלך וגם מוצץ של אוונט סיליקון לא הלך.. האם כדאי לנסות מוצץ של NUK שמעתי שממש אוהבים אותו ?... תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממליצה בחום על נוק
ליהי06/06/2010אצלי הוא הפתרון, לא יודעת למה? אבל הקטנטנים (0-3) ממש מתאהבים בו וזהו... יכולה להעיד כי בשבילי הוא היה פתרון לסרבני שלי (חיים של אמא שלו)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניסית מוצץ לסרבנים?
חיליק דובדבני06/06/2010יש לבבה מוצץ מוביל ובהחלט בעל תגובות טובות
מומלץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן מעולה
שירן גארד06/06/2010הילד שלי יונק בלבד כל מוצץ שקניתי לו הוא לא רצה כמו האבנט והטומי טיפי והמוצץ גומי הפשוט הוא לא רצה כלום... בסוף קניתי את המוצץ לסרבנים של בבה והוא אהב אותו עד עכשיו... תנסי אותו ואת תראי שהכל יסתדר...{תקני אותו בריח וניל}
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבעיה היא שברגע שהתינוק מתרגל
רננה06/06/2010הבעיה היא שברגע שהתינוק מתרגל חמוצץ הסרבנים אי אפשר לתת משהו אחר , וכל מוצץ עולה ממש ממש יקר!!! אני התעקשתי והרגלתי למוצצי נוק שהם מעולים!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוצצי NUK
אביבית מולכו08/06/2010חן היי מוצצי NUK הם מוצצים מעולים, לדעתי בהחלט שווה לנסות קודם אותם! בהצלחה,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השכרת עגלהדניאלה06/06/2010
האם באמת עדיף להשכיר עגלה? אין לי יכולת לקנות כרגע עגלה ואני צריכה עגלה לתינוק בן חודשיים ואני מעוניינת בעגלה שהפנים שלו מולי.
האם אין אפשרות להשכרה לתקופה קצרה יותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש היום שירותי ליסינג לעגלות
חיליק דובדבני06/06/2010את יכולה לרכוש עגלה בליסינג-אולי זה יפתור לך את הבעיה, בנוסף יש את יד2 עם עגלות מצויינות מיד שניה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוות דעת על עגלהדניאלה05/06/2010
שלום מעוניינת לקבל חוות דעת על העגלה:
עגלת תינוק דגם FREEWAY מבית SILVER CROSS
היכן ניתן לראותה בחנות ולא דרך האינטרנט?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עגלה לא מאד מוכרת
חיליק דובדבני06/06/2010אצלנו היא לא מוצגת - לא יודע איפה היא כן מוצגת, נסי לשאול את היבואן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטוילנד
רינת07/06/2010הם מוכרים אותה ואפשר להזמין לתצוגה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבה קונפורט מילהנעמה05/06/2010
שלום,אני מתלבטת בין עגלת פרגו לבין קונפורט מילה.אני צריכה עגלה צרה על מנת שתכנס למעלית שלנו.הקונפורט מאד קלה אבל אני חוששת שהיא לא יציבה.אשמח אם תתן לי כיוון כי אני כבר התבלבלתי מכל העגלות ולבסוף הגעתי לשתי אלה.(התלהבתי מהלולה אבל לא נכנסת למעלית.תודה מראש...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מילא
דני05/06/2010מילה של בבה קומפורט ללא ספק עם 3 שנות אחריות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני ממליץ על המילה של בבה קונפורט
חיליק דובדבני06/06/2010עגלה קלילה קלה וקומפקטית מתאימה לצרכים שהגדרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניר-פופיק
ניר -פופיק06/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה??? מה יותר טוב בה?
ניר -פופיק06/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות ברכישת עגלה-עזרה בבקשה.מיכל04/06/2010
שלום לכולם,
אני ובעלי מחפשים עגלה מזה חודשיים, הגענו למצב שבו אנו מתלבטים בין שניים בלבד :
1. פג - Tri Fix - פילקו P3 ,
2. Loola Up - -- של בבה קומפורט ,
לפי דעתנו,הפרט החשוב ביותר בעגלה הינו הטיולון( איתו הנולד נשאר כשנתיים ),
נשמח לדעת איזה טיולון מוצלח יותר ? ( מבחינת הרך הנולד )
תודה מראש לכל המשיבים
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי מיכל
חיליק דובדבני05/06/2010ראשית אתחיל בכך שאני חושב שאת צודקת ואחד החלקים הכי חשובים הוא באמת הטיולון.
שתי העגלות טובות ונחשבות איכותיות. הפג מעט יותר מיושנת. אבל אני חושב שהטיולון שלה הוא טוב
ממליץ לך על הטריפיקס היא גם נמכרת עכשיו במחירי תחתית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה על עגלהמיטל04/06/2010
היי,
אני מחפשת עגלה,
נוחה לתפעול,
קלה,
כניסה לבגז' קטן,
כולל אמבטיה או קריקוט,
טיולן שלא יהיה קטן בגיל שנה,
סל קל עם בסיס
ואפשרות נוחה לעלות ברוורס 5 מדרגות בכניסה לבית.
איזו מבין העגלות הבאות עונות על הקריטריונים:
טריפיקס,
לולה אפ,
סטריטי,
פמילי,
קורטינה
שבת שלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי דניאלה
חיליק דובדבני05/06/2010העגלות שרשמת הן כולן מצויינות!
מתוך הרשימה שהעלית אני ממליץ על הבאות:
סטריטי
קאם פמילי
לולה אפ
טריפיקס
הסטריטי מעט יותר מומלצץ כי היא קלילה ונוחה לתיפעול יותר לדעתי. מה גם שהיא בעלת ידית אחת ולא שתי ידיות מה שהופך את הניווט עימה לחוויה מענגת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעליה במדרגות
דני05/06/2010אסור לעלות עם אף עגלה במדרגות גם לא ברוורס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה צודק
חיליק דובדבני06/06/2010אבל חיי היום יום מאלצים אותנו לעיתים לעשות דברים פחות מומלצים! במקרה כזה עדיפה עגלה חזקה יותר ויציבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסכימה עם דני
אביבית מולכו08/06/2010בפרט שכל העגלות המצויינות ברשימה הן עגלות עם בלמים נמוכים אשר עלולים להיפגע וחבל!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כסא בטיחות .דחוף!אמא של ש.04/06/2010
כנראה ששאלתי אינה במקומה .אך למשהו יש מושג האם חוקית מותר להשתמש במושב של עגלה[ יש לי את הטיולון של מוצי]ככסא בטיחות אם הילד חגור היטב והמושב קשור?אני צריכה תשובה דחוף!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא ממליץ לך
חיליק דובדבני05/06/2010כיסא בטיחות לרכב אמור לעמוד בסטנדרטים בטיחותיים מחמירים ונוקשים . עליו להיות מעוגן לרכב ע"י רצועות מיוחדות או באמצעות קשירת החגורה סביבו! עליו להיות עם כמה נקודות קשירה לתינוק . יש לזה תקנים ייחודיים ומושקעים המון כספים בפיתוחים חדשים שיסייעו בבטיחות בנסיעה. ממליץ לך ללכת עם התקנים ולרכוש כיסא מתאים!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשמח לסדר בבלאגןאור03/06/2010
יש המון דגמים של פג ואני לאב מבינה את כל ההבדלים, לכן אשמח לקצת סדר בבלאגן:
מה ההבדל בין פג און טריק סוויצ' למודולר סוויצ' 2010?
מה ההבדל בין המודולר טריפיקס לאון טרק קומפלטו?
האם הסקט 2010 מומלצת? ומה יותר המודולר סוויצ' 2010 או הסקט 2010?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה דווקא פג?
חיליק דובדבני05/06/2010הי אורין. ההבדלים בין דגמי און טרק לרגילים הם בדרך כלל ברמת גימור אחרת. בדים מסוג נחות יותר, ופחות "תוספות". פג פרגו היא חברה איטלקית מוכרת המייצרת עגלות כבר למעלה מ 60 שנים! יש עוד מותגים איטלקיים מרשימים ומאד איכותיים שמייצרים עגלות "כמעט זהות" אינגליזינה! קאם! לגבי קאם אני יודע להעיד שהעגלות הן באותה רמת איכות! והרבה יותר זולות. ממליץ לך לבדוק גם אותן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה
אור05/06/2010היי בהמשך לתשובתך, בדי האון טרק פחות איכותיים? או להפך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאון טרק איכות הבד שונה
חיליק דובדבני06/06/2010בטריפיקס הבד נחשב איכותי יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא פג?
ניר -פופיק06/06/2010ההבדל בין העגלות בא לידי ביטוי באיכות הריפוד ובטיולון(מתהפך או לא).
דגם הסוויץ הוא דגם שהטיולון שלו מתהפך הפליקו הרגיל הוא רק לכיוון אחד
ההבדל בין במודולר און טרק לבין הטריפיקס בא לידי ביטוי בעיקר באיכות הריפוד בטריפיקס זה ריפוד מיקרו פייבר אנטי בקריאלי ויש כילה בגגון וריפוד שעוטף את האמבטיה למנוע שריטות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)