מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- עגלת דיסקברי של איזי בייביהדר25/05/2010
שלום, אני לקראת סוף ההריון וצריכה להחליט איזו עגלה אני קונה.
ראיתי עגלה של איזי בייבי מדגם דיסקברי, ולמרות שאני לא ממש מכירה את החברה ולא שמעתי המלצות חמות עליה, העגלה דווקא נראתה לי חזקה ויציבה. וגם המחיר שלה סביר בהחלט.
רציתי לדעת אם היא באמת מוצלחת כמו שהיא נראית, מה החסרונות שלה ומה עוד אני צריכה לדעת עליה.
תודה,
רוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי רוני טל
עמית מנדלוביץ25/05/2010הדיסקברי של איזי בייבי היא עגלה שנותנת תמורה מלאה למחיר הנמוך שלה-עגלה לא כלכך מוכרת כי אין לה שיווק במדיות- ואני בהחלט ממליץ עליה-תיקני ותהני
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה ההבדל??גולי25/05/2010
בין עגלת קאם פולסר לקאם קומבי בייבי?
מי מבניהם מומלצת יותר?
הבנתי שאמבטיה יחסית גבוהה בעלות אלו האם גם הטיולון?
תודה והמשך יום נפלא... (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפולסר חדשה
חיליק דובדבני26/05/2010הקומבי בייבי עגלה וותיקה הרבה יותר. האבטיה בה יותר קטנה. אני חושב שהקאם פולסר הרבה יותר טובה ובעלת מנגנונים חכמים יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה מבין 2 עגלותמיטל25/05/2010
אהלן חברים, איזו עגלה עדיפה מבין השתיים: פג מודולר טופ או ציקו קורטינה.
הפרמטרים החשובים לי:
משקל,
נוחות קיפול ופתיחה,
אפשרות הכנסה לבגז' קטן,
אמבטיה שתתאים לילד בגודל ממוצע עד ל-5-6 ח'
עלייה 6 מדרגות ברוורס עד דלת הכניסה לבית,
סלקל איכותי ובטיחותי,
עגלה (חלק הטיולון ולא האמבטיה) לא צרה מדי באיזור הכתפיים ולא קצרה מדי לילד בן שנה+,
אמינות
ועלות מול תועלת (מחיר הפג בערך כפול).
וכל מה שעולה בדעתכם מנסיונכם הנטול אינטרסים
כולל המלצה על אופציות אחרות רלבנטיות למה שאני מחפש כולל סלקל בחבילה הכולל בסיס.
תמשיכו לעשות עבודה מעולה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי מוטי
עמית מנדלוביץ25/05/2010אתה מנסה להשוות בין 2 עגלות שלא קשורות אחת לשניה במה שאתה מקבל הצ'יקו קורטינה עגלה מעולה אבל היא לא עגלה מודולרית (במודולריות השילדה נישארת קבועה ויש לך אפשרות כל פעם להרכיב עליה חלק אחר ולפי הצורך)
ל 2 העגלות יש את כל שביקשת כולל סלקלים ברמות הגבוהות כך שפשוט תחליט לפי התקציב שלך מה מתאים לכם יותר--בפג מודולר טריפיקס תוכלו להשתמש לאורך יותר זמן כי יש את האופציה של הטיולון מה שאין בצ'יקו וגם מבחינת הקיפול היא מתקפלת קיפול "מיטריה" שהרבה יותר אוהבים מהקיפול הרגיל
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפג מודולר טריפיקס=פג מודולר טופ???
מיטל25/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי
חיליק דובדבני26/05/2010ההשוואה בין שתי העגלות קשה מאד כי מדובר בשתי עגלות שונות לגמרי
המודולר טריפיקס היא עגלה מודולרית, מאד יקרה!! עלותה כ 5000 ש"ח. לדעתי כל העניין של ההרכבות של האמבטיה ואחר כך הטיולון הם מסורבלות ויוצא שבתום כמה חודשים האמא מגלה שבעצם "היא עובדת בשביל העגלה" ...ובשלב זה מתחילים לחפש טיולון להחליף את העגלה
הצ'יקו קורטינה עגלה וותיקה. לא מודולרית! זולה מאד! אמינה מאד! יותר כבדה! ובעלת טיולון מצויין!
אני אישית ממליץ עליה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לחפש טיולון?
אלון26/05/2010למה בשלב מסויים מתחילים במקום הטריפיקס לחפש טיולון שיחליף את העגלה? הרי הטריפיקס כולל טיולון.
חודשיים-שלושה משתמשים בעגלה ואז עוברים קבוע לטיולון שגם מתאים לגיל גדול יותר מהקורטינה. פיספסתי משהו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנכון
חיליק דובדבני28/05/2010בכל זאת ההבדלים בין הדגמים משמעותיים מאד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עד מתי המבצע בבייביז של העגלות?רוית24/05/2010
אשמח לתשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי רוית
עמית מנדלוביץ25/05/2010המבצע נמשך עד לעוד שבוע-יש פרטים מלאים באתר ונשמח לשרת אותך שתבואי (יש לך אפשרות לתיאום פגישה אישית עם נציג\ת מכירות שלנו)
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפשת דחוףף עגלת 2 אחים יד שניהדורוש24/05/2010
במחיר מציאה
גרה בטבריה אשמח לעזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי דורוש
עמית מנדלוביץ25/05/2010אבדוק אם יש כזו עגלה לארגן לך ואת בלי קשר חפשי בלוחות יד2 באינטרנט
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
דורוש25/05/2010חיפשתי יד השניה לא מצאתי משהו קרוב........
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה??
דורוש26/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכה עזרה דחוווףףףשני24/05/2010
מתלבטת בין עגלת פג מולולר טריפיקס לבין אינגליזינהסטריפ פרי ולאחרונה גם ראיתי באינטרנט דגמים של עלת קאם: פמילי וטריז MB *6???
חייבת חווד על כולן..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי שני
עמית מנדלוביץ24/05/2010אני נותן לך פה את דעתי על כל עגלה שציינת-
1-פג מודולר טריפיקס-עגלה מודולרית מעולה מכל הבחינות
2-אינגליזינה סטריפ-אני אישית חושב שאינגליזינה שהיא עגלה סינית נחמדה לא שווה את הכסף אבל בגלל שהיא בלעדית לשילב הם "מפציצים" מחיר
3-קאם קומבי פמילי-המודולרית המושלמת ובמחיר הכי משתלם
4-קאם MB6 עגלה מעולה לטעמי טיפה כבדה מדיי אבל מפצה בעבירות מעולה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלת סטריטי של בבה קונפורטאלון24/05/2010
שלום, האם הסלקל שמגיע עם הסטריטי כולל בסיס קבוע לרכב???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי אלון
עמית מנדלוביץ24/05/2010הסלקל שמגיע עם הסטריטי הוא ללא בסיס קבוע לרכב אבל יש אפשרות להוסיף במחיר של 300 ש'ח ולדעתי זה משתלם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צ'יקו קורטינהאלון24/05/2010
היי,הבנתי מתגובות בפורומים השונים, שבעגלת צ'יקו קורטינה צפוף לתינוק כבר מגיל שנה ולעיתים קודם לכן אם הוא גדול יחסית. האם זה אכן כך ואיזו עגלה אחרת שאין בה צפיפות עד גיל 3 מומלצת ובעלת תכונות דומות כולל סלקל עם תושבת לרכב ואפשרות להניח על העגלה?תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך השאלה
אלון24/05/2010האם ידוע לכם או לגולשים, אם צ'יקו קורטינה נכנסת לבגז' של דייהטסו שרייד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי נוגה
עמית מנדלוביץ24/05/2010גם אני שמעתי פה ושם שצפוף בגיל שנה בקורטינה אבל אל תשכחי שגם ככה כמעט תמיד ועוברים בגיל הזה ואפילו מוקדם יותר לטיולון-
לפי דעתי בידקי גם את הסטריט של בבה קונפורט וגם את המילה של בבה רונפורט וגם את הקומבי פמילי
הקורטינה נכנסת לכל בגז' של כל אוטו
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם הקורטינה לא באמבטיה=טיולון?
אלון24/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלות
עוד שאלות23/07/2010למה כל הזמן אומרים שמעל גיל שנב עוברים לטיולון מה הסיבות האם זה חובה או נוחות?
לגבי קורטינה מה ההבדלים בין דגם 2010 לבין הישנים יותר..
האם ידועות/כמה ידועות בעיות לגבי "נשימת" הבד של הקורטינה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה עמית
שירן02/08/2010עזרת לי מאוד בתגובתך על העגלה באמת צדקת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן, היא נהיית קטנה עוד אפילו לפני
שיר13/11/2010הבן שלי עבר לטיולון של מקלרן כבר בגיל חצי שנה כי היא היתה קטנה עליו (הוא גבוה יחסית-אחזון 75)
מצד שני הסלקל הוא באמת איכותי ונח לשימוש וגם זכה לציונים גבוהים במבחני ריסוק.
השתמשנו בו עד גיל שנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלה שזוית השכיבה 170 מעלות לתינוקשרון24/05/2010
שלום רב,
אני מעוניינת לקנות עגלה לתינוק בה זוית השכיבה 170 מעלות
האם זה בסדר להשכיב תינוק קטן בחודשיו הראשונים בעגלה כזו
או שעדיפה עגלה עם אמבטיה בזוית 180 מעלות?
אודה לתשובתך
שרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי שרון
עמית מנדלוביץ24/05/2010חבל שלא ציינת את העגלה שאת רוצה בכדי לקבל חוות דעת ולפי דעתי עדיף לפחות ב-3 חודשים הריאשונים (עד שהתינוק כבר מתהפך לבד ומחזק קצת את הצוואר)להשכיב אותו בזוית ישרה עם נטייה קלה לכיוון הרגליים
דעי גם לעגלות שאין שכיבה ישרה לגמריי יש פיתרון שניקרא-מזרון עגלה אורטופדי שמכיבים אותו על העגלה והוא יוצר מצב של 180 מעלות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלת bumblerideדניאלה23/05/2010
שלום,
מעוניינת לברר על עגלת bumbleride דגם flyer.
האם הנסיעה שלה חלקה וטובה?
האם מתאימה לתינוק קטן כלומר עם שכיבה מלאה של 180 מעלות?
האם מתאימה גם לילד גדול כטיולון, כלומר הגב שלה מספיק גבוה והעגלה רחבה?
אחותי בארה"ב טוענת שזו אחת העגלות הטובות והנמכרות ביותר שם. כאן לא שמעתי עליה בכלל. ולפנ ישהיא קונה ושולחת לי רציתי לדעת אם שמעת עליה משהו.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי ימית
עמית מנדלוביץ24/05/2010פעם ראשונה שאני שומע על העגלה הזו-כך שאין לי שום חוות דעת חיובית או שלילית מצטער-
יש מבחר ענק וטוב בארץ-אולי תלכי על משהו שיש עליו מידע-בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה עיזרו לי למצוא עגלהסמדר23/05/2010
הי,
אני כבר על סף ייאוש בחיפוש אחר עגלה. מבחר העגלות העצום ממש מבלבל.
יש לי הרבה קריטריונים: אני חיה במושב ומסביב לביתי ישנן דרכים בלתי סלולות עם אבנים וחצץ לכן אני רוצה עגלה שתעמוד טוב בתנאי שטח. בנוסף אני מחפשת עגלה קלה, מתקפלת בקלות, נכנסת לתא מטען קטן ושתשמש לי גם כטיולון ולא אצטרך להחליפה לאחר 4 חודשים. אני יודעת, "לא ביקשתי הרבה", אבל זה מה שאני מחפשת ואשמח מאוד אם מישהו ימליץ לי.
תודה רבה, סמדר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי סמדר-
עמית מנדלוביץ24/05/2010לפי דעתי בידקי-
1-CAM קומבי פמילי
2-סטריטי של בבה קונפורט
3-דיאנה של איזי בייבי
4-בי מובייל של ברייטקס
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קאם פולסר או פג סוויץ'יפעת23/05/2010
שלום,
אני מאד מתלבטת בין השניים והייתי שמחה לשמוע על היתרונות והחסרונות של שתיהן.
האם נכון שמשקלה של הקאם הוא 15 ק"ג כי אני הבנתי שיחד עם הטיולון מדובר ב- 9.5 ק"ג.
כמו כן, האם יש לכם סניף בצפון או לחילופין היכן אוכל למצוא את הקאם ולנסות אותה?
אני נוטה יותר לכיוון שלה בגלל הידית. האם זה שיקול נכון?
שאלה אחרונה, אשמח לדעת את המידות שלה סגורה עם טיולון כי לא מצאתי את זה כתוב באף מקום
תודה מראש,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי יפעת
עמית מנדלוביץ24/05/2010את צודקת-יש יתרון ענק בפולסר בגלל הידית המתכווננת
המשקל שלה פחות מ-10 ק'ג ואני לא יודע את המידות המדוייקות שלה שהיא מקופלת אבל אני יודע בוודאות שהיא ניכנסת בלי שום בעיה אפילו למכוניות קטנות (הקיפול שלה סביר ביותר-יש מודולריות שמתקפלות הרבה יותר גדול)
עדיין אין לנו סניף בצפון אבל צרי קשר עם היבואן-אימרי לו ששוחחנו והוא יכוון אותך לחנות הקרובה לביתך-שיהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, שאלה נוספת
יפעת24/05/2010הי,
תודה על התשובה, שאלה נוספת: יש אפשרות שאקנה את העגלה באיטליה. האם יש לה תו תקן ישראלי? היכן אוכל לראות? כמו כן, אם אזדקק לתיקונים היכן ניתן לטפל בה בארץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי יפעת
עמית מנדלוביץ24/05/2010ברור שיש לה תו תקן ישראלי ואת יכולה לקבל אותו-צרי קשר עם היבואן שנקרא -ר.ד.א והם ישלחו לך את אישור מכון התקנים (הם נותנים שירות מעולה)
מבחינת תיקונים-כמעט בכל איזורי הארץ יש להם נקודות שירות-בקשי מהם גם את המיקומים ותקבלי
כמה תעלה לך העגלה באיטליה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי עמית
יפעת25/05/2010מאחר ואין חנות בה אני יכולה לראות את העגלה, נכנסתי לאתר של cam וכתוב שם שרק השילדה היא 9.8 ק"ג. שילדה עם טיולון קרוב ל- 13.7 ק"ג.
האם תוכל לבדוק את זה ולחזור אליי? כי גם בפירסומים בארץ יש כל הזמן אי התאמות.
זו אינפורמציה מאד חשובה!!
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפולסר עדיפה בהרבה
חיליק דובדבני26/05/2010הקאם פולסר לדעתי עדיפה בעשרות מונים על פני השנייה. פג סוויץ עגלה פשוטה ופחות מומלצת חד משמעית!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלת בריטקסענת23/05/2010
שלום מה המשקל של העגלה britax
האם היא עגלה קלה?
איפה ניתן לראות את העגלה באיזור חיפה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי ענת
עמית מנדלוביץ24/05/2010ישנם 2 דגמים קלים של ברייטקס שהם "בי מובייל" ו- "בי סמארט"-מאוד מוצלחות-
פני ליבואן-בייביסייף אימרי להם ששוחחנו ותקבלי שירות מעולה והם יפנו אותך לחנות הקרובה לביתך -
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוצי טרנספורטרטלי23/05/2010
שלום לכולם,
אני מחפשת עגלה טובה, במחיר סביר, עדיף עם אמבטיה קשיחה אבל לא חובה, יפה וקלה.
שמעתי על המוצי טרנספורטר שעולה 2770 ש"ח עם אמבטיה ושוקלת 7.7 ק"ג.
אז מה הCATCH? איך זה שהיא כזאת זולה (יחסית) והמוצי האחרות כ"כ יקרות??
אני כבר ממש אובדת עצות בכל מה שקשור לעגלות, אשמח לעצה טובה...
(האופציה האחרת שלנו זה הפג פרגו פליקו או בבה קונפורט סטריטי)...
תודה רבה!
טלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי טלי-
עמית מנדלוביץ24/05/2010אני אישית לא אוהב ולא ממליץ על מוצי-ואני מכיר המון "מאוכזבות" מוצי
לכי בלי להתלבט בכלל על הסטריטי ואני בטוח שתהני -
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כיסא בטיחות לרכבנועה22/05/2010
התינוק שלי בן שנה והסל קל קצת קטן בשבילו.... למה כדאי לשים לב כשאני מחפשת כיסא בטיחות ? האם יש פירמה מומלצת ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי נועה
עמית מנדלוביץ24/05/2010את צריכה לבחור כיסא לפי הקריטריונים של-מבחניי ריסוק+נוחות לתיפעול+נוחות הישיבה של התינוק שלך+מחיר הכיסא-
הטובים ביותר שנימצאים כיום בארץ הם הכיסאות של ברייטקס(המובילים בעולם במבחניי הריסוק) ויש להם כמה דמים מעולים לפי כמה קבוצות מחיר-
בהצלחה (עדיף לקנות כיסא אחרי שבודקים שלתינוק נוח בתוכו)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)