מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- עגלת צאפצולה?ענת22/05/2010
שלום אשמח לקבל חוות דעת על עגלת צאפצולה של מוצצים היא רגע במבצע
מה התגוות על עגלה זו?
האם היא מומלצת?
קלה איכותית ווחה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי ענת
עמית מנדלוביץ24/05/2010לפי המידע שיש לי -אל תיגעי בצפצולה-עגלה שמנסים למכור אותה כבר שנים ו"תקועים" איתה במחסנים של כמה חנויות-עגלה סינית פשוטה ולא טובה-לא לגעת!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלת תינוק first wheelsדנה20/05/2010
אני מחפשת עגלת תינוק עם גלגלים גדולים (להליכה רבה בעיר ולעלייה במדרגות בכניסה לבית) וראיתי ברחוב אמא עם עגלת תינוק של first wheels דגם city elite חקרתי אותה והיא מאד מרוצה. זה נראה כמו מודל של עגלות הפריום היקרות במחיר זול יחסית של כ- 2,700 ש"ח אך לא הצלחתי למצוא בקורות עליה ולא את משקלה. אני מעדיפה עגלה קלה ככל הניתן. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי דנה
עמית מנדלוביץ21/05/2010הסיטי עלית של פירסט ווייל היא עגלת פירימיום אמיתית-היא עגלה הולנדית ומאוד איכותית ואני ממליץ עליה בחום ומכיר המון שקנו אותה ומאוד מאוד מרוצות-
היא לא נחשבת לכבדה ומאוד נוחה מבחינת התיפעול-לכי עליה ותהני בודאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרכבת טיולוןגיל19/05/2010
קנינו עגלה של פג עם אמבטיה וטיולון.
עד עכשיו השתמשנו באמבטיה.
אנחנו רוצים להרכיב את הטיולון ולןא יודעים איך, אבדנו את החוברת
ובאתר של פג לא מצאתי הסברים.
איפה אפשר למצוא הוראות הרכבה ?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי גיל
עמית מנדלוביץ20/05/2010התקשר ל"פופיק" שהוא היבואן ובקש ממנו חוברת נוספת ואני בטוח שתקבל-בהצלחה
אם תתקל בבעיה אתה מוזמן לאחד מסניפי בייביז ונעזור לך בהרכבה באהבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גולס בצבע שחור או חולדוד18/05/2010
מעוניינים לרכוש את עגלת הגולס בלום של דגמי 2010, מתלבטים בין הגוון השחור לגוון חול (לא שמנת... חול קצת יותר כהה משמנת...) מניסיון של הורים אשמח לדעת איזה צבע יותר פרקטי, פחות מתלכלכך... נראה לי ששחור פחות מקבל כתמים אך מצד שני קולט יותר חום... לא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדיין ממתינים לתגובה...
דוד21/05/2010ממתינים לתגובה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי דוד
עמית מנדלוביץ21/05/2010אני שמח שהחלטתם לקנות את הג'ולס ובטוח שתהנו-
לגביי הצבע-אני חושב שזה עניין אישי וטעם אישי בלבד (אין בעיה של חום או קור)-בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מי מכיר את העגלה ברייטקס?מירב17/05/2010
ראיתי אותה בחנות-המליצו לי עליה על דגם שנקרא בי מובייל אמרו שהיא מגרמניה ומאד מוכרת מי יכול להמליץ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברייטקס
אלה20/05/2010הי
תראי הלכתי לראות אותה היום אחרי המליצו לי עלייה בפורום והתאכזבתי ...
האמבטיה הייתה כבדה מאוד מאוד למרות שנאמר לי שיש אמבטיה נוספת לא זכיתי לנסותה.
הטיולון עצמו קל, מודה... אני הייתי בחנות שמכרה הכל בנפרד במחירים מאוד גבוהים בעיניי ולא יודעת עד כמה זה מצדיק את העגלה שנמצאת מעט מאוד זמן בשוק, וכבר נאמר כאן על ידי המומחים שלא כדאי לקחת עגלה שנמצאת מעט מאוד זמן בשוק ורצוי שלא אנחנו נתנסה עלייה...
לגביי הסל קל, היה לי כבד , באוטו ניתן לחברו עם חגורה, אם כי אני מעדיפה בסיס שמחירו 600 - 800 ש"ח לא כל כך הבנתי מהמוכרת, נראה לי שהיא בעצמה לא הייתה סגורה על המחיר... כך שכל העגלה כולל טיולון, אמבטיה, וסל קל המחיר יצא 4000 ש"ח בערך... לי נראה יקר לעגלה שנמצא כה מעט זמן בשוק
אגב לא מתיימרת להיות מבינה גדולה בעגלות אבל בכמה שבועות האחרונים ראיתי כמה והבנתי שזה לא בדיוק מה שאני מחפשת.. ועדיין אני מחפשת...
בהצלחה
אלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי מירב
עמית מנדלוביץ21/05/2010ראיתי את הבי מובייל בשבוע שעבר והעברתי אותה בדיקה מקיפה ביותר וככה-
עגלה מאוד איכותית ברמת גימור מאוד גבוהה,הקיפול והתיפעול מאוד נוחים והיא הזכירה לי את הבייבי ג'וגר אבל מרגישה יותר יציבה וגם יותר קלה-
היבואן בייביסייף-מבין היבואנים המובילים בענף ונותן שירות מעולה
אני ממליץ עליה בחום ונראה לי שהיא הולכת להחליף לגמריי את הבייביג'וגר הבודדת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איזה עגלה עדיפה?אלה17/05/2010
אתמול ראיתי כמה דגמים
צ'יקו ליווניג, בייבי ג'וגר ופג פרגו טרי פיקס, חייבת לציין שהפרגו פחות מצאה חן בעיניי הנסיעה לא חלקה כמו בשתיים האחרות ועריסה יחסית קטנה וצרה.
על כן אני מתלבטת בין צ'קיו ליווינג לבייבי ג'וגר.
חשוב לי בעגלה:
סגירה נוחה קומפקטית ואיחסון נוח,
שהעגלה תכלול גם התאמה לסל קל, לא חייב להיות מאותה תוצרת,
שהטיולון מתהפך לשני כיוונים,
שהידיות עולות, כי אני גבוהה,
בדים קלים לשליפה, לכביסה ולניקוי, בד נושם ונעים,
נסיעה חלקה עם גלגלים שפוטנציאל הפינצ'ור שלהם נמוך
אם תוכלו להמליץ על עגלות נוספות אשמח
תודה
אלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי אלה
עמית מנדלוביץ17/05/2010העדיפה משלושתם לדעתי היא הפג פרגו אבל יש עגלה חדשה שניקראת ברייטקס בי-מובייל שניראת ממש כמו הבייבי ג'וגר אבל הרבה יותר טובה לפי דעתי כי היא עם 4 גלגלים והרבה יותר פיצרים והכי חשוב-יבואן שנותן שירות מעולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלה להפרשים קטניםקרן15/05/2010
היי, מחפשת עגלה המתאימה לתינוקת בת שנה וליילוד חדש.
המלצתכם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עגלת אחים של ברייטקס
עמית מנדלוביץ17/05/2010ברייטקס בי-דואל B DUAL מבית ברייטקס אירופה. בטיחותית! מיוצרת באירופה! איכותית! מתאימה בדיוק
כמו כן עגלת אחים של בייביסייף, עגלת פיל אנד טדס (כבדה מאוד אבל מהירה!) , גרקו עגלת אחים
יש לא מעט מבחר אני ממליץ על ברייטקס B DUAL* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוות דעת על עגלה bertini z1נטע15/05/2010
שלום.
ראינו עגלה bertini z1 ומאוד התלהבתי ממנה בדים נעימים, קטנה וחמודה שלא לדבר שהיא גם טרמפולינה וגם כיסא אוכל בנוסף לעריסה וטיולון. האם זו עגלה מומלצת? האם ניתן לחבר סלקל?
ועד שאלה: באיזה גובה הכי נמוך ניתן להוריד ידית בעגלה cam pulsar (אני בגובה 1.57). האם מתאימה רק לגבוהים?
תודה. :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי נטע
עמית מנדלוביץ15/05/2010אני אישית לא אוהב את הברטיני והיא בכלל בקושי נמכרת
לגביי הפולסר-היא מתאימה לכל גובה כי יש ציר בידית שניתן לכוון-ואין בכלל מה להשוות-לכי על הפולסר בלי להתלבט-בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבקשת לפרת
נטע16/05/2010אני אישית לא אוהבת, זה לא נישמע כי הסבר של מומחה... תוכל לפרת: מה בדיוק לא טוב? מדוע לא נמכרת? כי לא מכירים ולא ממליצים עליה או שיש לה הרבה תקלות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם העגלה לא נמכרת
חיליק דובדבני21/05/2010זה סימן שאחד מכמה גורמים קרו:
או שהיא לא שווקה טוב, או שהיא לא עושה רושם מספיק טוב, או שידוע שהיא לא טובה ועוד ועוד ועוד
העגלה דווקא עושה רושם בסדר, אבל היא עדיין לא נמכרה במאסה קריטית שתיתן לנו לשמוע מספיק חוות דעת אחרי שימוש של כמה חודשים. מחיר העגלה לא נמוך ולדעתי האישית יש תחליפים יותר אטרקטיביים...לדעתי לכן אני לא ממליץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם העגלה לא נמכרת
חיליק דובדבני21/05/2010זה סימן שאחד מכמה גורמים קרו:
או שהיא לא שווקה טוב, או שהיא לא עושה רושם מספיק טוב, או שידוע שהיא לא טובה ועוד ועוד ועוד
העגלה דווקא עושה רושם בסדר, אבל היא עדיין לא נמכרה במאסה קריטית שתיתן לנו לשמוע מספיק חוות דעת אחרי שימוש של כמה חודשים. מחיר העגלה לא נמוך ולדעתי האישית יש תחליפים יותר אטרקטיביים...לדעתי לכן אני לא ממליץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיולוןלונה14/05/2010
שלום:)
אני מחפשת טיולון נוח גם מבחינת יציבות ומערכת הגב לתינוק וגם מבחינת קיפול והעמסה לרכב. איזו יותר נוחה אריה של פג או SI של פג?
תודה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי לונה
עמית מנדלוביץ15/05/2010אני אישית יותר אוהב את הSI -אבל גם אם תיקני את האריה-בטוח שתהני מטיולון טוב ואיכותי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהB Smart
גלגל08/10/2010הי,
שתי העגלות מיוצרות באירופה בטכנולוגיה משותפת של חברת בריטקס האמרקאית ורויימר הגרמנית.
מה ההבדל בין הדגמים?:
המובייל יותר בנויה לעיר והסמארט יותר לאזור כפרי.
גלגלי המוביל קטנים יותר ובסמארט יש מערכת גלגלים והיגוי התאימה יותר לאזור כפרי.
קניתי את העגלה וביתי בת ה-3 חודשים עדין משתמשת באמבטיה,
בדקתי את העגלה לפני הקניה בחנות ליד עגלות פופולריות אחרות והחלטתי שבשבילי היא נונת הכל.
הפירזולים והמרכב שלה באיכות הרבה יותר גבוהה מעגלות פופולריות אחרות בשוק בטווח מחירים דומה ואף יקרות יותר מהבריטקס.
אני חושבת שהפלוס הכי גדול בה זה הסלקל הבטיחותי ביותר שמגיע איתה.
העריסה נוחה ומרווחת מאוד, העגלה בעלת עבירות גבוהה ואומנם הקיפולים וההרכבות דורשות 2 ידיים אבל היא מאוד פשוטה לתיפעול.
...
בעיקרון עד כה יש לי רק דברים טובים לומר עליה בין 1-5 כוכבים אצלי היא מקבלת 4.5 כוכבים, הורדתי חצי כוכב על תפעול ב-2 ידיים, ועל כך שזווית האמבטיה קצת חדה לטעמי והבייבי שלי לפעמים נוזלת למטה בגלל זה (באמבטיה זאת זווית של 175 מעלות ובטיולון יש אופציה ל180 מעלות... 175 מעלות טוב נגד פליטות ומוות בעריסה אבל לא תמיד נוח)
אני ממליצה בחום!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- BRITAX B SMARTגל14/05/2010
שלום,
מתלבטת לגבי עגלת BRITAX B SMART 4. קצת חוששת כיוון שהעגלה חדשה בארץ. האם שמעתם משהו עלייה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי גל
עמית מנדלוביץ15/05/2010שלשום הייתי בתערוכה ותצוגה של היבואן של ברייטקס ואני ממש התלהבתי מהעגלות החדשות שלהם-בדקתי את העגלה וקיבלתי עליה הסבר-ואני חושב שהגיע להיט חדש לארץ-אני מתכוונן לפתוח את העגלות בסניפי בייביז ולהציג אותם-את מוזמנת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדעתי דווקא ה B MOBILE של ברייטקס
חיליק דובדבני21/05/2010יותר מעניינת, מיוצרת על ידי ברייטקס אירופה, אם איני טועה בגרמניה! עגלה מדהימה אמנם חדשה בארץ אבל ברייטקס זה ברייטקס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה ההבדל?
גל24/05/2010מה ההבדל בין 2 הדגמים של הברייטקס? ראיתי בתצוגה רק את ה- B SMART
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הבדל בין B SMART ל- B MOBILE??
גל25/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני דווקא חושב שהבי מובייל
חיליק דובדבני26/05/2010יותר מעניינת ומוצלחת
גם אותה יש בחנויות - שווה לראות אותה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיין לא הבנתי מה ההבדל...
גל26/05/2010מדוע ה- MOBILE יותר מומלצת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיין לא הבנתי מה ההבדל...
גל26/05/2010מדוע ה- MOBILE יותר מומלצת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי גל
עמית מנדלוביץ26/05/2010הB SMART יותר מתנהגת וניראת גם כמו עגלת פירימיום רצינית והB MOBILE יותר מתנהגת וניראת כמו טיולון שמתאים גם מגיל 0 והיתרון הגדול שלה הוא המשקל-פחות מ 7 ק'ג-
אני אישית בדקתי את 2 העגלות ואומר לך שמה שתבחר מביניהם בטוח שתהנה ותקבל תמורה מלאה לכסף-אני הייתי הולך עך המובייל
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלת סייבקסהילה14/05/2010
שלום,
אני מתלבטת לגבי עגלה והזמן כבר דוחק ...
מתלבטת בין
בייבי-ג'וגר מיני סיטי
פג מודולר (נראית לי כבדה, במיוחד האמבטיה והסלקל), אפשר גם קומפלטו
קאם פמילי
וסייבקס
בעלי התלהב מהסייבקס לי היא נראית צעצוע ....
אשמח לחוות דעת .
תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קאם פמילי עגלה מצויינת
חיליק דובדבני14/05/2010גם הבייבי ג'וגר והמודולר טובות. סייבקס ייתכן שטובה היא לא מספיק מוכרת עדיין, עוד לא שנה כאן וקשה לחוות דיעה ללא נתונים מהשטח.
הקאם פמילי והמודולר זה ללכת "על בטוח" שתי עגלות מותג איכותיות שמיוצרות באיטליה! לא בסין.
אמינות, נוחות, נעימות ועם אחוז תקלות אפסי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלת סהרה ד"ר בייבי או ZIP ספורט?דניאלה13/05/2010
מתלבטת בין 2 הדגמים האלו לתינוק בן חודש.
לסהרה היתרונות של האמבטיה, למרות שלא יודעת אם האמבטיה מספיק מרווחת והטיולון נוח.
ה- ZIP קטנה מה שהופך אותה טובה יותר לטווח הארוך למרות שאין לה אמבטיה והפנים של התינוק לא לאמא.
לא מכירה אף אחד עם העגלות האלו, ולא יודעת על חוות דעת אמיתית ועל יתרונות וחסרונות אמיתיים מניסיון. אשמח לשמוע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזיפ ספורט עגלה מצויינת
חיליק דובדבני14/05/2010עגלה שהיתה לי עם מויש כשנולד, אמנם ללא אמבטיה אבל בקיץ לדעתי אפשר לוותר עליה. היא קלילה, מאד נוחה לתפעול ולקיפול, טיולון טוב עם 3 מצבי ישיבה, שירתה אותנו נאמנה. אם את מחפשת עגלה מסוג זה את תהני. ממליץ בחום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. ועוד שאלה-
דניאלה14/05/2010לא התייחסת לסהרה, כי אין עליה מספיק מידע או שהיא לא מומלצת?
אתנ יכול להמליץ על עוד עגלות שמתאימות מגיל אפס אבל עד ה- 1200 ש"ח.
הלכנו לכיוון ה- ZIP כיון שנראה לנו שהיא תהיה לנו שימושית להרבה זמן גם כטיולון.
האם העגלות דמוי הסהרה והבוגבו שם בטיולון רגלי הילד ב- 90 מעלות גם בשכיבה (הרגליים עולות למעלה כשמשכיבים את הגב) נוחות לילד?
האם העגלות כמו הסהרה יכולות באמת לשמש כטיולון או שכשהילד גדל רוצים להחליף למשהו יותר קל? (כי הסהרה שוקלת 7 ק"ג כמו טיולון והיתרון שיש לה אמבטיה).
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהב 1590 יש את הברייטקס בי מובייל
חיליק דובדבני21/05/2010עגלה מתוצרת ברייטקס אירופה, חדשה אמנם וללא נתונים- אבל ברייטקס זה ברייטקס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף....13/05/2010
שלום, אני מתלבטת בין כמה עגלות בוגאבו, פג פרגו טריפיקס 2009 עם אמבטיה, פג פרגו טריפיקס 2010, פג פרגו מודולר סוויץ 2010 מה ההבדל בין 2009 ל- 2010? הם כמעט באותו מחיר איפה שבדקתי. מה מומלץ? אודה לתשובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עגלות מצויינות
חיליק דובדבני14/05/2010גם פג מודולר טריפיקס האיטלקית גם בוגאבו ההולנדית. בטריפיקס אין ממש הבדל בין 09- 2010 . המודולר סוויץ גם היא מצויינת וגם בוגאבו נחמדה וממותגת
אני ממליץ שתלכי עם מה שנוח לך ביותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סלקלסיון12/05/2010
שלום,
אני צריכה לרכוש סלקל שיהיה קבוע באוטו, לא מתכוונת להוציא אותו.
רוב הסלקלים מגיעים ללא בסיס/מתאם.
האם יש צורך לקנות אותם או שאפשר לקשור את הסלקל למושב גם ככה?
מה יותר בטוח עם מתאם או בלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי נוי
עמית מנדלוביץ13/05/2010את יכולה לקשור כל סלקל לרכב גם ללא מתאם-כמעט וכל הסלקלים ניקשרים באותה הצורה ואין שום בעיית בטיחות כלשהי(כמובן שהקשירה חייבת להיות לפי הוראות היצרן)-
לגביי בסיס לסלקל הוא הרבה יותר נוח בהכנסה והוצאה של התינוק עם הסלקל-פשוט לא צריך כל פעם להתכופף ולקשור מחדש אלא פשוט להקליק וזהו-אבל אין חובה לקנות בסיס
היתה לי לקוחה מדרום הארץ שלפניי 6 שנים התהפכה בכביש הערבה עם הרכב והתינוקת שהיתה חגורה בסלקל פשוט ובסיסי ניצלה ויצאה ממש בלי שריטה-היא היתה חגורה כמו שצריך(ברוך השם)
אני אם הייתי צריך סלקל שבאופן חד משמעי לא ייצא מהרכב הייתי קונה בלי בסיס-בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם כך
סיון13/05/2010מצויין. אז אשמח לחוות דעתך על הסלקלים הבאים:
סלקל לגאסי LEGACY של איזי בייבי
סלקל Be One מסדרת Rol Green* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה בבקשה.... ותודה מראש
סיון16/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי נוי
עמית מנדלוביץ17/05/2010ה"לגאסי" נחשב לסלקל טוב מאוד וגם יחסית לא יקר-ממש משתלם-לכי עליו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מושב מותןנועה12/05/2010
הייתי רוצה לנסות מושב מותן ( לא מנשא אלא רק מושב) אני לא מצליחה למצוא בשום חנות . היכן ניתם להשיגם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי נועה
עמית מנדלוביץ12/05/2010אני לא מכיר את המושב מותן-אנסה לברר ולהודיע לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)