מידע רפואי
פורומים
- קונדילומה, פפילומה, קוניזציה
- חיסונים לילדים, מחלות זיהומיות
- תזונה טבעית
- הורים לתינוקות, הורים לפעוטות
- אנמיה
- פילאטיס
- זכויות נשים בהריון, זכויות לאחר לידה
- גריאטריה, גרנטולוגיה
- רפואת משפחה
- קוסמטיקה טבעית
- צליאק
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- סרטן ריאות, סרטן ריאה
- התמכרות, התמכרויות
- אורולוגיה ילדים
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר אסנת רזיאל
טיפול רב תחומי בהשמנה כירורגית בכירה, מומחית לטיפול תרופתי להרזיה וטיפול רב תחומי בהשמנה והמנהלת הרפואית של אסיא בריאטריק - מרכז לטיפול בהשמנת יתר, אסיא מדיקל, אסותא רמת החיילד"ר אילן בוש
פסיכיאטר ילדים בכיר מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
- פרחי באך ואוטיזםאלונה10/06/2014
שלום לך , בני בן השלוש אובחן כאוטיסט לפני חצי שנה ומאז אנחנו די בחיפושים אחרי כל טיפול שיעזור להקל על כל הסימפטומים שמתלויים לאוטיזם כמו תנועות ידיים דמוי הכאה בזמן התרגשות , היפרקטיביות , חוסר שקט וחוסר ריכוז . האם פרחי הבאך יכולים לעזור לילד להירגע ולהיות יותר מרוכז , אם כן אודה להכוונה איזה תמציות יכולות לעזור לו . תודה מראש .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרחי באך ואוטיזם - תגובה
רותי בזק10/06/2014אלונה שלום
קודם כל , אני חייבת להודות שהמטופלים היחידים שאני טיפלתי בהם,(2 במספר)שהתקרבו לאוטיזם היו שניהם אספרגרים. כך שאין לי מושג באיזו רמה על הסולם האוטיסטי נמצא בנך , והרבה ניסיון עם אוטיסטים אין לי.....
אני מאמינה שהתמציות יכולות לעזור , ואשמח לשמוע ממך , כשתנסי.
להרגעה , באופן כללי , כדאי לקחת אימפיישנט, למיקוד וריכוז צסנאט באד, והייתי גם נותנת וולנאט, לתחושת הגנה . אני ממליצה לך ללכת למישהו שמתעסק עם פרחי באך בכדי שיכין לך תמהיל של התמציות . ובאמת אשמח לשמוע איך היו תגובותיו של הילד לתמציות.
מאחלת לכם הרבה בהצלחה.
רותי בזק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרחי באך
גליה05/04/2016אצלנו פרחי באך עבדו מצוין ועשו פלאים לבן שלי
נטורופטית מכינה לנו תמציות וזה פשוט עובד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרחי באך - תגובה
רותי בזק06/04/2016מצויין. אין לי ספק!!!!!!!!!!!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ילד עם ADDדורית15/11/2015
שלום רותי,
אבקש את המלצתך , יש לי ילד בן 10 שאובחן כ ADD (קשב וריכוז ללא היפראקטיביות) הוא אימפולסיבי מאוד , נוטה לכעוס במהרה , חסר סבלנות, אלים כלפי אחותו , מקלל אותנו וגם את אחותו , מתקשה לבטא את עצמו , בחוץ הוא חסר ביטחון , בכיתה שקט מאוד ולא משתתף בכלל, חולמני מאוד, מתקשה להבין דברים במהרה . הוא נוטל ריטלין la 30 מזה כחודש ויש שיפור קל להערכתנו ברמת הריכוז בביה"ס בלבד.. כמו כן יש חוסר איזון בויסות החושי בעיקר מפריע לו שאנחנו מדברים באוטו, משתיק אותנו כל הזמן וכו'..
התחלתי לתת לו תמצית הולי לפני כ 12 ימים ויש שיפור קל, הוא קצת פחות אלים כלפי אחותו וגם פחות מקלל..
התמצית עומדת להיגמר בעוד כ 10 ימים מה איך היית ממליצה לי להמשיך בהתייחס לקשיים הנ"ל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילד עם ADD - תגובה
רותי בזק16/11/2015דורית יקרה.
בשלב הראשון הייתי ממשיכה לתת הולי נקי , עוד בקבוק שלם
אחכ הייתי נותנת צס נאט באד ואימפיישנט ומוסיפה גם לארץ ורואה איך הוא מגיב להם.
זה תהליך ואתם צריכים להיות סבלניים.
הרבה בהצלחה
רותי בזק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהadd
דורית17/11/2015רותי,
רב תודות על התשובה המהירה .
את התמצית הולי רקחו לי בבית מרקחת , האם יש צורך לרקוח אם זאת תמצית אחת או לקנות את זה מוכן? ואם יש הבדל מבחינת האפקטיביות?
תודה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהadd - תגובה
רותי בזק17/11/2015הי דורית. לא בטוחה שהבנתי את השאלה. אנסה לענות בכל אופן , ואם לא ברור , את מוזמנת להתקשר.
התמציות שמוכרים הם תמציות אם , מהם מכינים את הבקבוקונים. יש הבדל בריכוז. פרחי באך , כמו הומאופטיה , עובדים על תדר אנרגטי וככל שהם מדוללים יותר , כך הם אפקטיביים יותר (כמובן עד מידה מסויימת).
במרבית המקומות מוכרים תמציות אם , שאותן צריך לדלל. רק במקומות מסויימים מוכרים את התמציות המוכנות לנטילה.
מקווה שהייתי ברורה
.כל טוב
רותי בזק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהAdd
דורית19/11/2015ענית לי על השאלה , תודה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהAdd - תגובה
רותי בזק19/11/2015בשמחה ושיהיה בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהAdd
דורית22/11/2015רותי חשבתי בתמצית השניה להוסיף להולי גם וולנאט כיוון שיש לילד רגישות יתר תחושתית , הוא יכול להתעצבן נורא כשאחותו מקנחת את האף, כששרים באוטו, כשאוכלים מאכלים מסויימים וכו׳.. כמו כן חשבתי להרכיב לי תמצית impatiens, hornbeam, walnut בגלל שגם אני עם הפרעת קשב וריכוז, מתקשה לזכור את כל המשימות , מרגישה מתח בגידול ילד מקסים אך עם קשיים ולחץ מכל המשימות , מתקשה להתחיל את היום בעיקר אחרי סופ״ש אך לא רק.. ורגישה ונעלבת די בקלות .. ( בעיקר מהבעל :) אשמח לשמוע את דעתך .. תודה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהAdd - תגובה
רותי בזק22/11/2015דורית יקרה.
הוספת וולנאט מתאימה בהחלט ויכולה לעזור.
גם התמצית שאת רוצה להרכיב לעצמך נשמעת לי מתאימה מאוד.
שווה לנסות. אם תרגישי שהיא לא ככ עוזרת את תמיד מוזמנת לשאול ולהתייעץ.
לי היא נשמעת נהדר. במיוחד שאני מאמינה שכשאנחנו בעלי מודעות גבוהה (מה שנשמע שאת כזו...) , אני מאמינה שאנחנו יודעים הכי טוב מה מתאים לנו.
שיהיה באמת בהצלחה.
רותי בזק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהAdd
דורית22/11/2015תודה רבה רותי על העזרה !!!
רותי בזק22/11/2015בשמחה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תינוק בן 7 חודשיםרחל16/11/2015
שלום. בני בן ה-7 חודשים לא ישן טוב מהיום שנולד. מעולם לא ישן לילה שלם. מתעורר המון פעמים במהלך הלילה, לעתים נרדם חזרה מהר, ולעתים לוקח לי שעה שעתיים להרדימו שוב. ניסיתי את כל שיטות ההרדמה שממליצים, אך אין שינוי לטובה.
במהלך היום הוא תינוק שמח ופעיל, לא מתנהג בצורה חריגה. רק השינה שלו בעייתית להחריד.
קראתי הרבה אודות פרחי באך לתינוקות, שבסך הכל זה בטוח. מה המינון וכיצד להשתמש נכון? אשמח מאוד לקבלת הדרכה. אני נואשת.
תודה וכל טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תינוק בן 7 חודשים - תגובה
רותי בזק16/11/2015רחל שלום
ראשית , אכן פרחי באך בטוחים לגמרי לשימוש לתינוקות . גם אני השתמשתי בהם עם ילדיי כשאך נולדו.
מכיוון שאנחנו לא יכולים לתשאל את התינוק ולהבין מה מציק לו הייתי מנסה:
בהתחלה הייתי נותנת אימפיישנט וולנאט.
4 טיפות חצי שעה לפני השינה ועוד 4 טיפות ממש לפני השינה.
אם לא יעזור הייתי הולכת לכיוון של פחדים ונותנת אספן ומימולוס .
באותם מינונים.
אם זה לא יעזור אפשר לנסות גם ואיט צס נאט.
אפשר גם לנסות את כולם ביחד.
צריך סבלנות , לנסות 3,4 ימים ולראות....
שיהיה הרבה בהצלחה
רותי בזק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צורך בשליטהאפרת10/11/2015
שלום, איזה תמצית מתאימה יותר למישהו שיש לו צורך בשליטה. לאוו דווקא באגרסיביות אלא יותר במניפולטיביות ובעדינות אבל שהמילה האחרונה תהייה שלו והוא יקבע את הדברים כמו שהוא רוצה ואין משמעות למה שהצד השני רוצה או מרגיש. הוא צריך להיות בשליטה ולקבוע בלי שום נכונות להתגמש או להשתנות לטובת מישהו.
מתאים לו יותר cherryplum או vine או משהו אחר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צורך בשליטה - תגובה
רותי בזק10/11/2015אפרת שלום
לפי התאור שלך . מתאים בעיניי יותר cherryplum.
בהצלחה
רותי בזק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מספר הפעמים שלוקחיםדנה04/11/2015
רותי שלום,
ממה שאני מבינה אמורים לקחת את פרחי הבאך 4 פעמים ביום , 4טיפות.
האם יש אפשרות לקחת נגיד פעמים וכל פעם 8 טיפות?
או שחובה 4 פעמים? כי לא תמיד זה זמין לי ונוח לי לקחת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מספר הפעמים שלוקחים - תגובה
רותי בזק04/11/2015הי דנה
המינימום הוא 4 פעמים ביום . ניתן לקחת יותר. פחות לא. ואין אפשרות לצרף פעמיים ביחד. סורי. לא עובד....
בהצלחה
רותי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמספר פעםמים לקחת
אפרת04/11/2015אפשרי שהמרחקים בין הפעם יהיו חצי שעה או שצריך זמן יותר משמעותי? אם כן, כמה זמן צריך בין לקיחה ללקיחה במינמום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי SOB ועוד שאלהאפרת25/10/2015
כשמכינים תמצית של פרחי באך נהוג לשים שתי טיפות או ארבע מהתמצית?
לגבי התמצית של ה- SOB האם זו תמצית שנהוג לתת אותה לאורך זמן או שנותנים אותה לתקופה רק להתגברות על הבעיה. כמה זמן בד"כ נהוג לקחת אותה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי SOB ועוד שאלה - תגובה
רותי בזק26/10/2015גלית שלום
נהוג לשים 2 טיפות מכל תמצית.
לגבי שאלתך על sob , זו תמצית עומק איטית , נהוג לתת אותה לפחות 2 בקבוקים ולוקח לה זמן עבודה.
אומנם יש אנשים שמגיבים מהר מאוד אבל עדיין אני נותנת אותה לאורך זמן.
בברכה ובהצלחה
רותי בזק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמציות עומק
אפרת27/10/2015היי רותי, הרבה תודה על התגובה.
מה לגבי olive- האם היא תמצית שאפשר להפסיק איתה באיזה שלב או שהיא ניתנת כל זמן שמרגישים עייפות?
וה- wild rose ו- cherryplum הן גם תמציות עומק או שהן פועלות יותר מהר ואפשר להחליף אותן במשהו אחר מהר יותר.
אני פשוט שואלת כי נראה לי שיש 9 (אולי 10) תמציות שמתאימות. יותר מ-7 ואני קצת מתלבטת איזה מהן לשים והאם את חלקן אפשר להחליף אחרי בקבוק אחד או אחרי שבוע או שיש כאלו שצריכות להיות לאורך זמן וחייבים להשאיר אותן יותר זמן בפורמולה.
הרבה תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לגבי SOB ועוד שאלה - תגובה
רותי בזק27/10/2015הי גלית
אנסה לתת לך תשובה מפורטת עד כמה שניתן.
סטאר אוף בית לחם היא תמצית עומק. נהוג לתת אותה זמן ארוך. מצד שני בתוק הרסקיו שמורכב מחמש תמציות יש גם אותה , ואותו נוטלים נקודתית. כך שהדברים לא חד משמעיים לכאן או לכאן והכל תלוי במצב.
לגבי אוליב . היא תמצית שפועלת די מהר. מספיק בד"כ בקבוק אחד , אבל צריך לבדוק מה מקור הבעיה ולמה קיימת עייפות....
צ'רי פלאם עובדת לאט יותר ונהוג לקחת אותה זמן ארוך יותר. ווילד רוז מגיבה מהר יותר. חשוב גם שהקומבינציות של התמציות לא תתנגשנה אלה באלה. יש תמציות שכדאי לקחת יחד ויש כאלה שלא.
מקווה שעניתי בפירוט.
כל טוב
רותי בזק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמציות
אפרת27/10/2015המון המון תודה על התשובה המפורטת.
אם זה מתנגש זה בעצם לא עובד או שמייצר ראקציה שלילית?
איך יודעים מה יכול להתנגש עם מה? האם יש איזה מקור מידע לזה שדרכו אפשר לדעת אילו תמציות לא הולכות ביחד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמציות - תגובה
רותי בזק02/11/2015הי גלית.
את ההתנגשויות לומדים. מטפל אמור לדעת. זה הגיוני ופשוט....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חרדה חברתיתגלי11/10/2015
שלום,
בת 40, סובלת מאוד מחרדה חברתית שבאה לידי ביטוי אך ורק בהסמקה לעיתים קרובות (לא תמיד) כאשר פונים אליי, כאשר פוגשת מישהו, בפורומים של מספר אנשים ומעלה ולפעמים סתם פתאום בשיחה עם יחיד. זה גורם לי לתחושה ממש נוראית. האם יש לפרחי הבאך איזשהו פיתרון מוצלח לבעייתי? אם כן, אשמח מאוד באם תמליצי לי על תמציות שאוכל לרכוש ( לא משנה לי העלות) ואופן השימוש בהן.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרדה חברתית - תגובה
רותי בזק12/10/2015גלי שלום
לפרחי באך יש בהחלט תשובה לבעייתך.
כדי לטפל בבעיה, צריך להכין בקבוקון עם תמהיל של כמה תמציות.
את צריכה שמטפל בפרחי באך יכין לך את הבקבוק.
אם תאמרי לי מאיזה אזור את , יכול להיות שאוכל להפנות אותך למטפל או מטפלת (יש לי הרבה תלמידים במקומות רבים בארץ).
בעיקרון את צריכה בקבוקון שמכיל :
אספן
מימולוס
לארץ
וולנאט
עם זה הייתי מתחילה.
אם לא יעזור, צריך לעשות לך תשאול מעמיק יותר ואז להחליט.
מאחלת לך כל טוב
רותי.
אגב, לקנות בקבוק אחד של תמהיל ממטפל, אמור להיות הרבה יותר זול מלקנות את כל התמציות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמציות לפחדים חרדות ובטחון עצמי נמואור29/09/2015
בני בן 14 מאז שהיה קטן היו לו פחדים שונים, מגוקים, רעשים וכו', ובטחון עצמי נמוך. בחצי שנה האחרונה סובל מפחדים וחרדות שמתבטים בחוסר רצון לצאת החוצה )יוצא רק כשחייב...או פחד מכלבים גדולים (משהו שלא היה) הוא לא עבר טראומה שגרמה לו זאת, הוא עם לקויות למידה וקשב וריכוז לא ברמה שמצריכה רטלין, יחד עם זאת מאוד מודע לעצמו ומאוד חכם.התופעה החלה במיוחד מאז החופש הגדול הוא מעדיף להישאר בבית ולשחק משחק מחשב מאשר לצאת החוצה, המצב הגיע עד כדי שהוא יוותר על חוג ברייקדאנס שהוא אוהב וימציא כל מיני סיפורים כדי לא ללכת...איזה תמציות אוכל לתת לו על מנת לעזור לו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמציות לפחדים חרדות ובטחון עצמי נמו - תגובה
רותי בזק29/09/2015אור שלום
התופעה שאת מתארת שכיחה מאוד בקרב ילדים עם לקויות למידה.
הייתי ממליצה לך לתת לו בקבוק שמשלב בתוכו אספן ומימולוס (פחדים ממקור ידוע וממקור לא ידוע), שבעיניי תמיד יש שילוב בין שני סוגי הפחדים הנ"ל.
הייתי מוסיפה גם לארצ' לביסוס הבטחון העצמי וולנאט שמשמש כבועת הגנה. אם אלה לא יעזרו צריך לרדת יותר לעומק ובאמצעות תשאול לבדוק מה מתאים . זה כבר מטפל או מטפלת בפרחי באך יוכלו לעשות ולעזור.
מקווה שיעזור , אל תחששי לשתף ולשאול.
כל טוב והרבה בריאות
רותי בזק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהיפה21/08/2015
רציתי לברר האם ניתן להשתמש בפרחי באך שפג להם התוקף לפני חמישה חודשים, או שהם כבר לא יעילים?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
רותי בזק22/08/2015יפה שלום
לא נראה לי שיש בעיה.
ברוב המקרים החברות לוקחות מקדם בטיחות ענק וחיי המדף של רוב המוצרים ארוכים בהרבה ממה שנכתב עליהם. אני הייתי משתמשת. בודקת ורואה אם הם עדיין משפיעים. להזיק זה לא יכול.
כל טוב
רותי בזק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אכינצאהמלי30/07/2015
שלום
רציתי לשאול האם תמצית אכינצאה טוב למערכת חיסונית. ומונעת או מרפא פפילומה.
חס וחלילה אבל אני רוצה לדעת אם אפשר לקחת בלי קשר למניעה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אכינצאה - תגובה
רותי בזק30/07/2015מלי שלום
אכיניצאה אינה חלק מהערכה של פרחי באך.
היא שייכת לצמחי מרפה ויש לה סגולות רבות.
מכיוון שתחום התמחותי אינו צמחי מרפה , אני לא יודעת לענות על שאלתך. כדאי שתפני למומחה בתחום.
מהידע שלי אכיניצאה טובה לחיזוק המערכת החיסונית , אבל לגבי פפילומה , אין לי מושג.
מאחלת לך רפואה שלמה. כל טוב.
רותי בזק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםהידד לגראס14/06/2015
אני רוצה בבקשה לשאול עד כמה הטיפול בפרחי הבאך יעיל למצבי חרדות וסטרס מתמשך על בסיס יומיומי לבחורה בת 21?
אני סובלת מחרדה חברתית גבוהה והמון לחץ כתוצאה ממחשבות שווא שמלווה בתסמינים פיזיים בסביבת אנשים, הפרעות קשב חריפות, הפרעות שינה ודיכאון.
עד כמה הפרחים באמת יכולים להיות יעילים לטיפול בבעיה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום - תגובה
רותי בזק14/06/2015מורי שלום
מנסיוני פרחי באך יכולים מאוד לעזור במצבים אותם תארת.
בד"כ אני מטפלת בפרחי באך עם שילוב של טכניקות נוספות , רייקי , דמיון מודרך ושיחות, השילוב תמיד מנצח!!!!!!!!!!!!!!!
אבל , כל אדם לגופו. צריך לנסות . לא כולם מגיבים באופן שווה לפרחי באך. ידוע שהם משפיעים על 70% מהאוכלוסיה , ואנחנו לא יודעים איפה את נופלת, ב- 70 או ב-30. בכל מקרה , הייתי מנסה.
מאחלת לך הרבה בהצלחה ,רותי בזק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כדור פלוטין לחרדות עם תמצאית סטאראורי17/05/2015
שלום ברצוני לשאול אני לוקח פלוטין כדור לחרדות פסיאטרי ולפני חודש התחלתי רמדי של סטאר אוף בית לחם לטראומה שאלתי היא מותר לשלב כדור פסיכאטרי יחד עם הרמדי כי מאז שאני לוקח כל 4 שעות 4 טיפות כבר שבועיים אני מרגיש עוד יותר חרדה תודה אורי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כדור פלוטין לחרדות עם תמצאית סטאר - תגובה
רותי בזק17/05/2015אורי שלום
ראשית , כן , מותר לשלב כדורים עם פרחי באך.
התמצית סטאר אוף בית לחם היא תמצית עומק המטפלת בטראומות. מה המשמעות של תמצית עומק? המשמעות היא שהתמצית מעלה לרמת המודע טראומות ששקעו לתת מודע ומשחררת אותן. רק באמצעות הצפת הטראומה מהתת מודע למודע , ניתן להיפתר ממנה. זו כמובן הריאקציה של התמצית.
ברוב המקרים תופעת לואי זו תעלם לאחר זמן קצר ואז המטופל (אתה) יחווה תחושה של הקלה רבה.
בכל מקרה , ממליצה לך להתייעץ עם המטפל שנתן לך את התמצית.
ניתן ואף רצוי לשלב תרגילי דמיון מודרך שמקלים ומאיצים את התהליך.
מאחלת לך בריאות טובה והצלחה.
רותי בזק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פעוט בן שנתייםיעל13/12/2014
שלום,
בני בן 2.4 ילד שמתחמם לאט...בסיטואציות חברתיות או במקומות זרים הוא דיי סגור בהתחלה ונצמד אליי. בסופו של דבר משתחרר אך עדיין לפעמים מבקש שאהיה בסביבתו. הוא התחיל גן חדש לפני חודש וחצי (לא מסכים לאכול בגן) אבל חוץ מזה הגננת מדווחת שהוא פעיל ומשחק. איזו תמצית תוכל לעזור לפעוט להשתחרר קצת במצבים חברתיים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פעוט בן שנתיים - תגובה
רותי בזק14/12/2014יעל שלום
אני הייתי נותנת לו שתי תמציות להתחלה
לארצ'- להגברת הבטחון העצמי
ו וולנאט- ליצירת תחושה של "בועת בטחון" והגנה במצבים משתנים.
אם זה לא יעזור , הייתי נכנסת יותר לעומק.
שיהיה הרבה בהצלחה
רותי בזק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה הכוונה יותר לעומק?
יעל14/12/2014תודה על המענה המהיר.
כיצד נותנים את הטיפות וכמה פעמים ביום מומלץ לתת לו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה הכוונה יותר לעומק? - תגובה
רותי בזק14/12/2014יותר לעומק , הכוונה לבדוק אם הילד חווה איזו טראומה שבגללה הוא חסר בטחון או משהו שקרה בעבר....
אבל בואי נהיה אופטימיות. תחושת הבטן שלי אומרת שזה משהו קטן שיעבור..
את הטיפות צריך להכין מטפל בפרחי באך . ולוקחים את הטיפות (4 טיפות) , 4 פעמים ביום לפחות.
הרבה שמחה וחג שמח
רותי בזק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפשת תמונות של פרחי בךבתיה קוממי30/06/2014
האם למישהו יש את תמונות 37 הצמחים כקובץ, ויכול להעביר אלי?
זקוקה לכך לצורך פעילות
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחפשת תמונות של פרחי בך - תגובה
רותי בזק30/06/2014בתיה שלום
יש לי
את מוזמנת לכתוב לי את המייל שלך ואשלח לך
כל טוב
רותי בזק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלי חוםמשה26/06/2014
אלו תמציות טובות לטיפול בגלי חום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלי חום - תגובה
רותי בזק26/06/2014גלי שלום
בגדול , נדרש תשאול של המטופל בכדי לענות בצורה מדוייקת על שאלתך.
בכל זאת , אתן לך מספר תמציות שיכולות לעזור , לגלי חום ולתסמינים שונים של גיל המעבר
אימפיישנט, קרב אפפל, מאסטארד וולנאט.
בכל מקרה , מהניסיון שלי , ניתן לטפל ובהצלחה גדולה בגלי חום , באמצעות פרחי באך.
מציעה לך לפנות למטפל באיזור מגורייך ולעבור אצלו תשאול ואז להחליט.
מאחלת לך הרבה בריאות ותחושה טובה.
רותי בזק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?