מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איבוד בתוליםמיריים06/03/2010
האם ע"י החדרת חפץ בעובי כשתי אצבעות ניתן לקרוע את קרום הבתולין?
ומה נחשב לשכבתי עם בחורה? כי אין תחדירה והכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איבוד בתולים
איל זק06/03/2010שלום מרים
נראה לי שאת התשובה המקצועית ביותר לשאלתך תוכלי למצוא בפורום שלנו העוסק בגניקולוגיה ורפואת נשים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיבוד בתולים
טל קרויטורו08/03/2010מיריים היקרה, ראשית אני מצטרפת להזמנה של אייל לפנות ברמת הבירור הפיזיולוגי לפורום המתאים ביותר העוסק בגניקולוגיה.
שנית, בכל זאת בחרת להציב שאלה זו בפורום המיועד לקהילה הגאה, שמנוהל על ידי מטפלים, תרצי אולי לפרט בהקשר שרלוונטי לפורום?
אני רואה גם שבנוסף שאלת "מה נחשב לשכבתי עם בחורה כי אין את החדירה והכל". אם את מתכוונת ליחסי מין בין שתי נשים - כמו כל מגע מיני בין בני אדם יכולה להתקיים חדירה ויכולה שלא. חדירה איננה תנאי הכרחי לקיום מגע מיני. מגע מיני כשמו כן הוא - הוא כולל מגע והקשר מיני.
אני מקווה שעניתי לשאלתך, ובמידה שלא אני מזמינה אותך בחום לשוב ולשאול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נטייה מיניתשי05/03/2010
שלום. שמי שי ואני בן 25, כבר הרבה זמן שיש לי התלבטות לגבי המיניות שלי ומי אני. הייתה לי חברה במשך כשנתיים, ומצד שני צברתי גם ניסיון מיני עם גברים. עם בנות קשה לי להגיע לחדירה וסקס מלא ואני מעדיף לוותר על זה. עם גברים אין לי בעיה. יש לציין שביומיום אני מתבונן בעיקר בבנות, אבל בפנטזיות שלי אני חושב על גברים. הוריי מתחילים ללחוץ עליי ואני מרגיש מאוד מבולבל.
מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שי שלום
איל זק05/03/2010ברור מדבריך שאתה מתלבט לגבי הזהות המינית ובעיקר לגבי הנטייה המינית שלך. אתה מתאר מצב בו בחלומותיך הכמוסים אתה נמשך ורוצה להיפגש עם גברים אולם במציאות חייך אתה מעדיף להתבונן בנשים, למרות שקשה לך להביא יחסים אלו לכדי מימוש מיני. בנוסף, הזכרת את הלחץ הסביבתי בו אתה נתון אשר מטבעו גורם לך למתח ומצוקה.
ראשית, בגילך הצעיר זה לגיטימי מאוד להתלבט ולהתחבט לגבי מה ומי מושך אותך יותר, ומבחינה זו אין כל סיבה להיכנס ללחץ. קח לך את כול הזמן הדרוש לך ואת מגוון ההתנסויות בהן אתה חפץ בשביל לעצב לאט לאט את העדפותיך המיניות.
שנית, מדבריך עולה התחושה שיש בך העדפה לגברים. אתה מפנטז עליהם ומרגיש חסר עכבות ביחסיך האינטימיים עימם, זאת בניגוד ליחסיך המעוכבים עם נשים. נראה כאילו הלחץ החברתי והציפיות של הסביבה נותנים בך את אותותיהם ומקשים עליך לבטא את עצמך כפי שהיית רוצה. מבחינה זו אני רוצה להדגיש כי הדבר החשוב ביותר לאושרך הפנימי הוא יכולתך לחיות חיים אותנטיים ואמיתיים בהתאם לנטיות ליבך. אחד הדברים העיקריים שיכולים לעזור לך בכך, הוא הרחבת המעגל החברתי ומציאת חברים השותפים גם הם לתחושותיך.
שיהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נסיוןנוי03/03/2010
שלום אני נער בן 17 בתול אני מאונן בפעם ולפעמים פעמים ביום אני נמשך לבנות..מסתכל על בנות ומפנטז על בנות...כך היה לפחות עד תחילת השבוע. אני נוהג לבקר באתרי פורנו מדי שבוע בדרך כלל צופה בזיונים רגילים או בלסביות.
השבוע קפץ לי סרטון על הומואים- נשיקות, ליקוקים, מציצות, חדירות, דחיפת אצבעות...
זה גירה אותי מאוד מאז דחפתי לעצמי אצבעות לתחת זה היה מהנה מאוד וגרם לי לאורגזמה וגמירה אדירה אבל אני מחפש משהו גדול וארוך יותר לדחוף לתחת...
מה לדעתך אני הומו ? סטרייט ?
במה אני יכול להשתמש לחדירה לתחת..?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נסיון
איל זק03/03/2010שלום רב
אני שמח לשמוע שהיצר המיני שלך תקין ועובד. אתה כעת נמצא בשלב בחייך בו אתה לומד להכיר את עצמך, את ההעדפות שלך, את הכיוון המיני שלך ואת מה ומי שמושך אותך. זהו חלק חשוב מאוד לבריאותך הנפשית שבעקבותיו תעצב לאט לאט את נטייתך והעדפתך המינית. יחד עם זאת צפייה אחת בסרט פורנו של הומוסקסואלים אינה הופכת אותך להומוסקסואל גם אם הסרט היה מגרה מבחינתך. כפי שאמרת אתה נמשך לבנות ומפנטז עליהן וזה כמובן לא מאפיין של זהות מינית הומוסקסואלית (אף אם יש בך גם משיכה כלפי גברים).
אני מציע שתמשיך בדרכך להכיר את עצמך, בלי שום לחץ או חששות, ולאט לאט תעצב את זהותך המינית בהתאם לכיוון שיתאים לך ביותר.
ולגבי שאלתך השנייה, תמצא לכך מגוון תשובות בכל חנות לאביזרי מין, אותן תוכל למצוא דרך האינטרנט.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשהו לדחוף
נוי03/03/2010אם איני יכול לגשת או לקנות בחנות לאביזרי מין כי אני מתבייש ולא רוןצה שהורי או כל אדם אחר ידע מזה אבל אני בכל זאת רוצה לחדור לעצמי בתחת.... יש משהו לעשות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מומלץ
איל זק04/03/2010אני יכול להבין את המבוכה שאתה חש בהקשר של כניסה לחנות לאביזרי מין, על אף שחנויות מעין אלה שמות דגש על שמירת הדיסקרטיות של הקונה. בכל מקרה, מאוד לא מומלץ להשתמש בחפצים זרים שאינם מיועדים לשם כך, שכן אתה עלול לגרום לעצמך נזק בריאותי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)