פורום כאבי ראש, מיגרנות - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי ראש יומיומיים בהריון
    חגית
    02/10/2015

שלום, אני בהריון שבוע 15 , מזה שלושה שבועות סובלת מכאבי ראש יומיומיים רצופים..יש לציין שאני סובלת ממיגרנות אך הכאבי ראש האלו לפי דעתיהם לא מיגרנותיים, הם יכולים לעבור לבד ללא משכך כאבים זה כאב קבוע ברכות או מאחורי הראש שלא מתעצם עם מאמץ כלשהו..וזה כאב שיכול לעבור ולחזור כמה פעמים ביום..מה זה יכול להיות?? סובלת מאוד ..בבקשה אודה לתשובה, קבעתי תור לנירולוג ולרופא עניים אך בנתיים אני מיואשת מה עושים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבי ראש יומיומיים בהריון - תגובה

ד``ר יעקב פוגלמן
    02/10/2015

חג שמח לחגית
    לפי תגובתך אני מבין שגילך פחות מ 40 . כמובן שבספורך חסרים פרטים רבים שאינם
    מאפשרים גילוי מקור הכאב סיבתו והטיפול הנגזר מכך.
    אין תחליף לסיפור המחלה ולבדיקה הגופנית. פרט לרופאים שציינת שבהחלט כדאי להבדק אצלם ,רצוי לגשת לרופא כאב המכיר גם את הכאבים הנובעים ממקור שרירי שהם אחד מסוגי הכאבים הנפוצים בהריון.
    חג שמח
    ד"ר יעקב פוגלמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מינון אימיטרקס
    מיטל
    20/09/2015

שלום רב,
    אני סובלת ממיגרנות ונוטלת אימיטרקס (100 מ"ג) בשעת הצורך, וכן דרלין 80 מ"ג כטיפול מניעתי.
    מזה כשלושה שבועות תכיפות המיגרנות עלתה מאד ובשבוע האחרון נטלתי כבר 4 כדורי אימיטרקס.
    אני מודאגת מכך מאד. האם המינון הזה מוגזם? כמה כדורים אני יכולה לקחת? מה עוד ניתן לעשות?
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה
    מינון אימיטרקס

הוספת תגובה

• מינון אימיטרקס - תגובה

ד''ר רחל הרינג - חנית
    30/09/2015

מותר עד 2 כדורים של אימיטרקס 100 מ"ג ביממה.
    נטילת משככי כאב, אימיטרקס לדוגמה, לא יותר מפעם בשבוע בממוצע.
    אם תדירות ההתקפים עלתה ניתן לעלות את מינון הסלואו דרלין או לחילופין להוסיף כדור מניעה נוסף לתקופה מסוימת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים חזקים אחרי תאונות דרכים
    טל
    08/09/2015

שלום רב
    לפני שלוש שבועות עברתי תאונות דרכים וקבלתי חבלה חזקה בראש ובגוף הייתי באשיפוז עשו לי CT ראש שהוא תקין הרופאים אמרו לי שזה זעזוע מוח וצריך זמן להחלמה. עבר שלוש שבועות ואני עדיין סובלות מכאבים חזקים בראש בשלוש שבועות היה לי גם התקף שלוש פעמים וגם אבדתי הכרה וקיבלתי עוד מכה בראש ועשו לי עוד הפעם CT ברוך השם הוא היה גם תקין הייתי אצל רופא משפחה שנתן לי משכך כאבים חזקים שלא ממש עוזרים לי אני לא יכולה להיות הרבה זמן בעמידה והליכה מקבלת סחוררת הרגשה של בחילה ולחץ בראש וכאבים לי גם שרירים בכל גוף וגם לישון בלילה זה בעיה אני מאוד סובלת תור לבדיקה אלקטרואנצפלוגרם עוד חודש מה אני עושה במצב הזה אני מאוד סובלת
    תודה מראש על תשובה טל

הוספת תגובה

• כאבים חזקים אחרי תאונות דרכים - תגובה

ד``ר יעקב פוגלמן
    10/09/2015

שלום לטל
    אכן מדובר בזמן קצר מאד לאחר התאונה וצריך לעזור לך לעבור תקופה קשה זו יחסית בצורה החלקה האפשרית . פרט להרבה סבלנות הייתי ממליץ להבדק אצל רופא המטפל בכאב מסוג זה .
    בברכה
    וחג שמח
    ד"ר יעקב פוגלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאן לגשת?

טל
    11/09/2015

אני צריכה לגשת למרפאת כאב?
    תודה מראש וחג שמח!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיגרנות קשה
    זיוית
    08/09/2015

שלום רב
    שמי זיוית בת 36 אמא ל2 סובלת ממיגרנות קשות מזה 7 שנים
    יש לציין שבעבר לא סבלתי מכאב ראש פשוט
    בשנה האחרונה לאחר הלידה של בתי השניה החמירו מאד המיגרנות
    אני גרה בחול והייתי לוקחת פה כל מיני כדורים וזריקות וולטרן
    בביקור האחרון שלי בארץ התחלתי להשתמש בריזלט שמאד עזר לי
    אך בחצי שנה האחרונה המיגרנה מגיעה לעיתים קרובות לזמן יותר ארוך מלווה בהקאות שהריזלט עזר לי רק לכמה שעות והמיגרנה חזרה
    אני נוטלת גלולות סרזט
    מעוניינת לדעת מה ניתן לעשות כדי לצמצם את ההתקפים הבלתי נסבלים
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    מיגרנות קשה

הוספת תגובה

• מיגרנות קשה - תגובה

ד``ר יעקב פוגלמן
    10/09/2015

שלום לזיוית
    במקרה מורכב כמו שלך כדאי לפנות לרופא באופן אישי. בשום אופן לא הייתי מאבד תקוה.
    בברכה
    ד"ר יעקב פוגלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרו לי בבקשה!
    כספה אינה
    15/08/2015

בת44 סובלת מכאביראש 5 שנים.נסתי. דרלין80, דפלפט כרונו שעזר תקופה,עכשיו כאבי ראש הפכו כמעט ליום יומיים,לוקחת ציפרלקס 10, טופמקס התחלתי והגעתי למינון 100 אך נכנסתי לתקופת התקפים של8 ימים רצוף,התחלתי דיקור סיני וצמחים סיניים והפחתתי במינון של תופמקס 25 ביום.אני סובלת מחרדות שמאוד התגברו לאחרונה יחד עם כאב ראש כמעט יום יומי.לוקחת לשיכוך נורופן,רוקסת ולפעמים סומטרידקס, שום דבר לא עוזר לי.אני גרה בטבריה.אני לא יכולה להמשיך לחיות כך.אני כמעט משותקת לבית,דרירחל תעני לי בבקשה,מי יכול להציל אותי

לקביעת תור
    סגירה
    עזרו לי בבקשה!

הוספת תגובה

• עזרו לי בבקשה! - תגובה

ד``ר יעקב פוגלמן
    17/08/2015

לאינה שלום
    האם נבדקת במרפאת כאב?
    בברכה
    ד"ר יעקב פוגלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מכשיר שלי אישית מאד עזר נקרא סיפאלי

מישהי
    18/08/2015

שמתי לך סרטון או שפשוט תחפשי סיפאלי טיפול במיגרנה בגוגל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כואב כואב כואב
    ניר
    14/08/2015

שלום רב
    אני סובל מכאבי ראש חזקים , נבדקתי אצל כמה רופאים והתברר לי שאני חווה את אאורה לוקח כדורים נגד כאבי ראש חווה את המיגרנה חזקה מאוד מקיא והכל מסתדר . לאחרונה רופא רשם לי סומיטרדקס והוא לא עוזר
    אשמח לתגובה כי אני אובד עצות
    אני בן 36 בריא פעיל עצמאי משקל תקין נורמאטיבי לגמרי. אשמח גם לתשובה במייל כדי שלא אפספס
    תודה מראש
    ניר מרום

לקביעת תור
    סגירה
    כואב כואב כואב

הוספת תגובה

• כואב כואב כואב - תגובה

ד``ר יעקב פוגלמן
    14/08/2015

שלום רב לניר
    הפרטים שמסרת דלים מכדי לתת חוות דעת מושכלת. מציע לפנות לרופא לברור מעמיק. באם עברת ברור מעמיק שאלתך איננה ברורה .
    בברכה
    ד"ר יעקב פוגלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מגרנה עיקשת
    יולי
    10/08/2015

שלום דוקטור, אני פונה אליך מפני שהרופא שלי אינו זמין לתקופה זו ועד שיחזור יקח זמן.
    אני מאוד לחוצה, מפוחדת ודואגת.
    אני סובלת ממגרנות מגיל 12 אשר מתאפיינות באאורה ונימולים ביד שפה ולשון... המרווחים בעבר בין ההתקפים היו מרובים. בגיל ההתבגרות אומנם חוויתי התקפים דיי קרובים אך היתה 4 שנים הפסקה !
    עד שלאחרונה מזה שלושה חודשים כל שבועיים בממוצע אני מקבלת מגרנה עם אאורה. בנוסף לכך היה יום מסויים שבו קיבלתי פעמיים אאורה.
    הכאב ראש הוא סביר וכמעט לא מורגש (למזלי) אך הקטע הזה שב אני מתחילה לאבד את הראייה ועד לרגע שאני רואה שמשהו גדל בשדה ראייה ונעלם לאט לאט מלחיץ ביותר! הדופק והלחץ דם עולים, אני נכנסת להיסטריה ואולי זה יישמע מצחיק אך לפעמים אני חושבת שאולי אשאר עיוורת לעולם...
    לפני שנים נשלחתי לבדיקת EEG שיצאה תקינה ולפני חודש עברתי בדיקת MRI שגם היא יצאה תקינה.
    מה הלאה? מה המשך הבירור? אני מאוד סובלת מהאאורה, האם יש מה לדאוג? צריך בירור נוסף? אני מצטערת על השאלות אך באמת האאורה הורסת לי את היום ומונעת ממני דברים רבים גם מורלית כאשר היא מסתיימת...

תודה

לקביעת תור
    סגירה
    מגרנה עיקשת

הוספת תגובה

• מגרנה עיקשת - תגובה

ד``ר יעקב פוגלמן
    14/08/2015

שלום ליולי
    לפי הנתונים שאת מוסרת עברת בירור מקיף ואובחנת כסובלת ממיגרנה עם אאורה. הבעיה היא פעמים רבות ההתמודדות הרגשית עם תופעת המגרנה תופעות הלואי שלה ופחדים והחרדות שהיא מעוררת .
    ואכן , הטיפול בכאב איננו רק בהעלמת הכאב עצמו דבר שלא תמיד אפשרי , אלא גם בחרדות ובפחדים שכאב שכזה מעורר בנו .
    אחד הכלים שאני משתמש במרפאתי בטיפול בחלק הרגשי של הכאב הוא CBT עם הצלחות משמעותיות.
    מציע לפנות למטפלים המכירים שיטה זו או שיטות דומות לטיפול החרדות .
    ובמקביל שבוצע בירור מלא רפואי .
    בברכה ובהצלחה
    ד"ר פוגלמן יעקב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי יולי

גל
    17/10/2015

גם לי יש אורה בדיוק כנו שאת רשמת. פתאום יש לי נימולים בלשון אחרי זה בשפה ואחרי זה ביד, נהיה לי דאון כזה ואז אני מתחילה לבהות. אני ממש מפחדת מהדבר הזה. מה את עושה בזמן שיש לך התקף כזה?
    חשבתי אני היחידה בעולם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיווי משקל
    עדן
    26/07/2015

אני לא בטוחה שזה הפורום המתאים אבל לא מצאתי משהו אחר. לאחרונה יש לי רגעים כאלה במהלך היום שאני מרגישה מעין תחושת נפילה לממש שניה וזהו, אני לא יודעת לתאר בדיוק מזה אבל מעין רגעים כאלה שאפשר לקרוא לזה חוסר שיווי משקל או תחושת נפילה אבל אני לא מועדת או נופלת או משהו פיזית זה תחושה כזאת בגוף שאני לא יודעת לתאר שאני מפחדת שאני אפול או אאבד שיווי משקל אבל זה לא קורה אני אף פעם לא נופלת רק מרגישה כיאלו זה עומד לקרות .מה זה יכול להיות ?

לקביעת תור
    סגירה
    שיווי משקל

הוספת תגובה

• לא ענו לי

עדן
    27/07/2015

ראית שכבר ענו על שאלות לאחר התאריך שהשארתי שאלה ודלגו עלי ...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיגרנה עם אאורה וגלולות
    תמר
    22/07/2015

שלום,
    אובחנתי כסובלת ממיגרנה עם אאורה בגיל 14, עד גיל 20 הייתי סובלת ממיגרנות בתדירות משתנה (פעם בשנה עד פעם בחודשיים-שלוש). הייתי לוקחת כדור ריזלט, הולכת לישון וקמה כרגיל.
    כיום אני בת 26, כבר 6 שנים ללא התקף מיגרנה אחד (גם ללא אאורה..) זה פשוט חלף לבד לא ברורה הסיבה (לא היה קשר למזון מסוים)
    רציתי לשאול האם אני עדיין נחשבת כסובלת ממיגרנה? והאם אני יכולה ליטול גלולות למניעת הריון (המכילות גם אסטרוגן) במידה וכבר 6 שנים ללא התקף מיגרנה?

תודה מראש על התשובה,
    תמר

לקביעת תור
    סגירה
    מיגרנה עם אאורה וגלולות

הוספת תגובה

• מיגרנה עם אאורה וגלולות - תגובה

ד''ר רחל הרינג - חנית
    27/07/2015

את נחשבת כלוקה במיגרנה וחופשית מהתקפים בהווה.
    את יכולה ליטול גלולות עם אסטרוגנים, גלולות עם מינוני הורמונים נמוכים.
    מלאי יומן כאבי ראש/מיגרנה. אם יחזרו התקפים עם אאורה יהיה צורך לשקול מחדש נטילת הורמונים
    בריאות טובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי ראש במשך חודשיים.
    חמוץ
    15/07/2015

היי.
    אני סובל מכאבי ראש באיזור המצח כחודשיים (כאב "בא והולך" שנראה מאוד כאילו קשור בסינוסיטיס - כואב כשמתכופף וכו', אך ללא נזלת או אף סתום).

אתמול עשו לי צילום רנטגן ורציתי לדעת מה התוצאות הבאות אומרות (האם הכל תקין או שהכאב נובע מסינוסיטיס):

הסינוסים הפרונטליים אוורור תקין משני הצדדים.
    הסינוסים המקסילריים - התעבות רירית משני הצדדים.

לקביעת תור
    סגירה
    כאבי ראש במשך חודשיים.

הוספת תגובה

• כאבי ראש במשך חודשיים. - תגובה

ד``ר יעקב פוגלמן
    16/07/2015

שלום רב
    כדאי לחפש את מקור הכאב במקום אחר יש מספר אפשרויות..
    בברכה
    ד"ר פוגלמן יעקב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי ראש
    ברוך
    14/07/2015

הי,

יש לי כבר 10 חודשים כאבי ראש, הכאבים מופעים באזורים לא קבועים לכל שטחה של הראש. וזה קורה כאשר אני מדבר, מידי פעם אני חווה בחילות ושילשולים. עשיתי בדיקת דם,צואה,דם סמוי דרך הצואה, חיידק הליקובקטר, אולטרה סאונד וCT, ואין ממצאים הכל נראה תקין. מה עלי לעשות? הכאבים מתחזקים ככל שאני מדבר. השינה שלי טובה לא מושפעת מהכאבים שיש לי ביום. אני לא במיטבי בעבודה, קשה לי להיות מרוכז.
    אשמח אם תעזרו לי.

לקביעת תור
    סגירה
    כאבי ראש

הוספת תגובה

• כאבי ראש - תגובה

ד``ר יעקב פוגלמן
    19/07/2015

שלום לברוך
    ללא בדיקה גופנית מדויקת אין זה ראוי ליעץ במקרה שלך.
    בברכה
    ד"ר יעקב פוגלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפסקת המיגרנות
    נורית
    08/07/2015

שלום,

רציתי לשאול מתוך סקרנות מה יכולה להיות הסיבה שפתאום נפסקו לי המיגרנות?

לפני 3 חודשים אני ובן זוגי נפרדנו, מה שגרר את זה ששיניתי את מקום מגורי, ואולי התוזנה שלי טיפה השתנתה (ארוחת ערב בעיקר, כי צהריים ובוקר זה בעבודה).

ורק בשבוע האחרון פתאום שמתי לב: "היי.. אין לי מיגרנות" וכשחשבתי על זה הבנתי שמאז הפרידה פשוט אין לי מיגרנות. כשהיינו גרים יחד היו לי מיגרנות על בסיס שבועי, מעין כאבים כאלה מעל העניים, לפעמים רק עין אחת.

העניין הוא שלפני שגרנו ביחד - אף פעם לא היו לי מיגרנות. ופתאום אחרי שנפרדנו גם אין.

מה יכולה להיות הסיבה? - תזונה? אולי היה איזה חומר שהוא השתמש בו (לבגדים, לניקיון..) שגרם לי לזה? אולי זה ממתח?

ראוי לציין שגם הוא סבל הרבה ממיגרנות. אז אם זה קשור לתזונה או איזה חומר, אולי כדאי שאגיד לו..

תודה מראש,
    נורית

לקביעת תור
    סגירה
    הפסקת המיגרנות

הוספת תגובה

• הפסקת המיגרנות - תגובה

ד``ר יעקב פוגלמן
    16/07/2015

שלום לנורית
    כמובן שבמקרה שלך קשה לדעת . עם זאת נזכרתי בזוג מטופלים אצלי לפני שנים שהאשה סבלה ממגרנות גם כן מהרגע שנכנסה לזוגיות עם בעלה . לאחר הנישואין ניסה הזוג להרות דבר שלא צלח בידם . עקב כך פנו לאחר כשנתיים של נסיונות לא מוצלחים להרות לגינקולוג . לאחר שנה נוספת של נסיונות עקרים להרות תוך כדי כך שהם נמצאים בבדיקות וטיפולים אצל הגיניקולוג ,בקש הבעל לעזוב מסיבותיו הוא את הזוגיות , התגרש ,עבר לעיר אחרת והתחתן שוב . לאחר שנפרדה ממנו אשתו המיגרנות עזבו אותה והיא שאלה אותי לדעתי. כמובן שלא היה לי מושג .
    במקרה התגלגל לידי בדיקת מעבדה שגילתה שלאשה יש נוגדנים נגד הזרע של בעלה. (קרוב לודאי סיבת האי פריון) .
    חשבתי שאולי זה קשור ושאלתי את נורית לדעתה.
    בהיותנו בקשר טיפולי ארוך סיפרה לי נורית על הקשיים בלחיות עם בן זוג אהוב אך שאיננו תומך ומפרגן .
    אז מה הסיבה האמיתית לדעתכם?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאב ראש מזה 3 ימים
    לימור
    04/07/2015

שלום, אני בחורה בריאה בת 32, 7 חודשים אחרי לידה. שומרת על אורח חיים בריא. מזה שלושה ימים, כאב ראש משתנה בעוצמתו, לעיתים חלש לעיתים חזק עד כדי קושי לתפקד. במהלך הימים האלה היתה גם אי נעימות במערכת העיכול - בחילה קלה, לא בהכרח כאשר כאב הראש מורגש. הכאב מוקל עם אדויל אך כשפגה ההשפעה חוזר. בנוסף, קושי להרדם עקב כאב הראש אם לא לקחתי משכך כאבים.
    הכאב לעיתים מקרין לעורף (או מוקרן מהעורף).
    האם יתכן וזו מגרנה? האם יש אפשרות שזה משהו ויראלי? או האם לפנות בדחיפות לרופא?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    כאב ראש מזה 3 ימים

הוספת תגובה

• כאב ראש מזה 3 ימים - תגובה

ד``ר יעקב פוגלמן
    16/07/2015

שלום ללימור
    מיגרנה היא תופעה שבאה בהתקפים וצריך לפי ההגדרה לפחות חמישה התקפים כדי
    לקבוע אבחנה.
    במקרה שלך צריך סבלנות כדי לראות כיצד הרוח נושבת ולאן מתפתח הכאב. רוב רובם של המקרים נעלמים כלעומת שבאו.
    ובהכרח אם מתפתח תסמין מדאיג לפנות לרופא המשפחה
    בברכה
    ד"ר יעקב פוגלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה תענו לי!!
    שיר
    29/06/2015

ערב טוב, אני חוששת מאד ואשמח לקבל תשובה בהקדם.
    אני בת 21, בערך 5 שנים אני סובלת מכאבים מאחורי אוזן ימין (בעצם), לפעמים זה מקרין לכל הצד הימני של הראש, לצוואר ואפילו לכתף. יש לי כמו גושים קטנטנים בעצם מאחורי האוזן ובצוואר בצד ימין. פניתי לכל רופא אפשרי. רופא אף אוזן גרון-אמרה שהכל תקין. רופא משפחה-הכל תקין. רופא שיניים-אמר שייתכן ומדובר בלחץ של השיני בינה על הגולגולת והכאב יעבור כשהן יסיימו לצמוח (שן אחת כבר יצאה כמעט לגמרי, השניה עוד לא). פניתי לרופא מומחה בבית רפואה שבדק ואמר שהכל נקי והכל בסדר ואין בעיה. הבעתי את חששותיי בפניו והוא אמר שאם זה היה משהו רציני זה לא היה נגרר תקופה כל כך ארוכה אלא היה ח״ו מתפרץ/מחמיר איכשהו. עבר מאש כבר הרבה זמן, פניתי שוב ושוב לרופאי משפחה שונים וכולם טוענים שהכל תקין. חשוב לציין שבדקתי גם לגבי הגושים והם טענו שכנראה מדובר בסחוסים. עברה מאז תקופה ארוכה והכאב לא חולף. התחיל להקרין גם לעין ולעצם מעל הגבה. לעיתים הכאבים מופיעים בעיקר לאחר צפיה ממושכת במסך/הרכנת ראש אך לרוב מופיעים ללא מעשה מסוים. המומחה מבית הרפואה אמר שאם אני רוצה להיות רגועה אני יכולה לעשות CT ראש אבל לדעתו זה הרבה קרינה וחבל ואין צורך.

אשמח לשמוע את דעתכם. מה לגבי MRI?

אני פוחדת מאד!

תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה
    בבקשה תענו לי!!

הוספת תגובה

• בבקשה תענו לי!! - תגובה

ד``ר יעקב פוגלמן
    16/07/2015

שלום רב לשיר
    לפי התיאור המדויק והמפורט שלך יש לי כיוון מבטיח למצוא את בעיתך .
    כדי לדעת זאת צריך לעשות בדיקה פיזיקלית מכוונת .
    אשמח לעזור
    בברכה
    ד"ר יעקב פוגלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיגרנה לקראת מחזור
    רעות
    24/06/2015

שלום כל כמה ימים לפני המחזור החודשיי תוקפים אותי כאבים קשים מעל עין שמאל בצד במצח כאבים שגורמים לשיתוק ואי יכולת לתפקד ואי יכולת להרים את הראש מבקשת למצוא לזה פתרון ולחיות את חיי תודה

לקביעת תור
    סגירה
    מיגרנה לקראת מחזור

הוספת תגובה

• מיגרנה לקראת מחזור - תגובה

ד``ר יעקב פוגלמן
    24/06/2015

שלום רב לרעות
    בבדיקה הגופנית שלך בזמן הכאבים כמה ימים לפני המחזור הייתי בודק מספר סיבות
    לכאב ראש ששינוי מחזור יכול לגרום .
    בברכה
    ד"ר יעקב פוגלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה