מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאב ראש עורפישלי22/10/2013
בת 38. מאתמול לאחר שיעור אירובי-הופיע כאב ראש אחורי שמתחיל מהעורף רק בצד שמאל של הראש . הכאב הופיע גם היום ואני לוקחת אדויל שעוזר לכאב אולם לאחר כמה שעות הכאב חוזר . מה זה יכול להיות? למי לפנות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב ראש עורפי - תגובה
ד``ר יעקב פוגלמן26/10/2013לשלי שלום רב
האם הכאב נעלם? השתנה?
קרוב לודאי שכך קרה. מיופאציאלי?
אגב , מה הדאיג אותך בכאב זה?
בברכה
ד"ר יעקב פוגלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סחרחורות פתאומיותליאור22/10/2013
התעוררתי היום עם סחרחורת "דרמטית"
ומאז בכל פעם שאני מתרוממת מהמיטה היא חוזרת
כשאני עושה משהו הדורש התכופפות - היא תוקפת יתר עוצמה, עד כדי התעלפויות
ממה זה יכול להיות?
מה עושים? מה נדרש לעשות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סחרחורות פתאומיות - תגובה
ד``ר יעקב פוגלמן29/10/2013שלום לליאור
מדובר כנראה ב BPPV . תופעה שפירה הנעלמת מעצמה.
בברכה
ד"ר פוגלמן יעקב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהאירה17/10/2013
שלום רב,
אני בת 30. ברקע סובלת מחרדות ממחלת הסרטן, מטופלת בויפאקס 150 מ"ג ליום.
כרגע נמצאת בהריון שבוע 14.
מתחילת הריון סובלת מבחילות והקאות, וחולשה.
חוץ מזה כל הבדיקות תקינות.
במשך שבוע סובלת מכאבי ראש לוחצים במצח, רכות וחלק אחורי של הראש.
כאב קבוע, לא מחמיר בעת פעילות פיזית.
לפני כחצי שנה מסיבה אחרת בוצע בירור שכלל MRI מוח - תקין לחלוטין.
לפני כ4 חודשים סיטי מוח ללא ניגוד- תקין לחלוטין.
קראתי באינטרנת שהריון גורם לגידולים מוחיים ומאז הפסקתי לישון ולאכול.
מכיוון שאני סובלת מחרדות ממחלת הסרטן, כל כאב משתייך לזה.
לפני יומיים עברתי בדיקה נוירולוגית- תקינה.
בדיקת עיניים- תקינה.
בבקשה, תגידו לי מה לעשות.
הרי לבצע MRI כל חצי שנה זה לא פיתרון.
מה זה יכול להיות?
האם כאבי ראש בהריון זה משהו שכיח?
המון תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה - תגובה
ד``ר יעקב פוגלמן17/10/2013טיפול CBT יכול להועיל במצבך.
בברכה
ד"ר יעקב פוגלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד דבר קטן
אירה17/10/2013תודה רבה על התשובה המהירה, אבל לא הבנתי האם כאב ראש זזב דבר שכיח בהריון?
האם יש צורך לבצע שוב MRI מוח למרות שבוצע כבר לפני חצי שנה?
בבקשה, תרגיעו אותי קצת.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לד"ר רחל הרינג חניתיולי06/10/2013
שלום רב,
ראיתי אותך בתכנית אצל פרופ' קרסו והוקסמתי.
יש לי שאלה:
בני בן 20 סובל מכאבי ראש כבר מילדות, לעיתים כאבי ראש נוראיים, אופטלגין נוזלי עוזר לו.
השאלה שלי היא לגבי תופעה שלעיתים מופיעה אצלו:
לפתע הוא רואה כאילו הכל רץ מול עיניו במהירות,כלומר כאילו המח מריץ את כל התמונות במהירות. תופעה זו נמשכת כעשר דקות. זה קרה לו אתמול וזה קרה גם לפני חודש.
ותופעה נוספת שמופיעה לפעמים: לפתע מרגיש לחץ בראש וכאילו שומע צעקות של קהל, גם למשך 10 דקות בערך.
האם נתקלת בתופעות אלו והאם זה יכול להיות קשור למיגרנה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לד"ר רחל הרינג חנית - תגובה
ד''ר רחל הרינג - חנית06/10/2013טרם נוכל לקשר תופעות אלה למיגרנה, אם בכלל, יש צורך בבדיקת נוירולוג וקרוב לודאי גם בתרשים EEG. ( חשוב לזכור ויש לקחת בחשבון שבאנשים הסובלים מכאבי ראש ובעקר בסובלים ממיגרנה יכולים להיות שינויים בתרשים).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי ראש בזמן צחוקג'ני06/10/2013
כל פעם שאני צוחקת מכל הלב (מופעי סטנדאפ וכאלה) אני מרגישה כאבים חזקים בחלק האחורי של הראש קצת אחרי האוזניים בשתי נקודות..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי ראש בזמן צחוק - תגובה
ד''ר רחל הרינג - חנית06/10/2013אם בדיקה נוירולוגית תקינה שיהיה לבריאות ושתצחקי הרבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי ראש בשבוע האחרוןרונית29/09/2013
ערב טוב,
בשבוע האחרון אני סובלת דיי הרבה מכאבי ראש, אני נמנעת מלקחת כדורים ובדרך כלל כשזה קורה לי אני שותה מים וזה עובר. הפעם זה לא כל כך עובד ואני לא יודעת מה לעשות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נסי לחשוב מה השתנה בתקופה האחרונה..
נוגה30/09/2013מבחינת אורח החיים שלך. יכול להיות ששינית משהו בתזונה? שהיית הרבה בשמש? שעייפת את עצמך במשהו?
הרבה פעמים (אצלי לפחות) הכאבי ראש מופיעים בגלל לחץ או שאני טרודה ממשהו..
בכל מקרה שווה לשתות הרבה מים ולקחת שעה- שעתיים כדי לנוח כמו שצריך, בלי טלויזיה או אורות מרצדים מול העיניים. אני גם לוקחת תוסף טבעי שנקרא חרצית ריחנית שעוזר לי מאוד, בעיני גם יעיל וגם עדיף בהרבה על לשתות משככי כאבים כימיים בתדירות גבוהה (אגב, אם בכל זאת את לוקחת כדורים כאלה הרוקח שלי לימד אותי שעדיף לקחת בכל פעם סוג אחר, זה פחות גרוע באופן הזה..).
נסי להוריד סטרס עד כמה שאפשר ולתת לעצמך לנוח.
תרגישי טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי ראש בשבוע האחרון - תגובה
ד``ר יעקב פוגלמן01/10/2013לרונית
דרושים פרטים נוספים: איכות הכאב , משכו , מה מקל ומה מחמיר , בעיה בשינויי תנוחה וכו.
יום טוב
ד"ר פוגלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה זה אסטזיה אבאזיה?רחל20/09/2013
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה זה אסטזיה אבאזיה? - תגובה
ד''ר רחל הרינג - חנית20/09/2013אי יכולת לעמוד או ללכת בצורה תקינה (נורמלית)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבועיים אחרי קיסרימיה29/08/2013
התחיל לי כאב ראש אימתני שלא עובר עם שינה.
אבל כן יש הקלה אחרי לקיחת משכך כאבים
האם יכול להיות תופעת לוואי של האפידורל שיתחיל שבועיים אחרי הלידה?
לא היו לי כאבי ראש לפני הלידה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבועיים אחרי קיסרי - תגובה
ד''ר רחל הרינג - חנית02/09/2013למרות שכאבי הראש החלו שבועיים לאחר הלידה יתכן מאוד והם נובעים מהאפידורל.
לרוב, כאבי ראש מאפידורל מתחילים 1-7 ימים לאחר הפרוצדורה אך ישנם מספר תאורי מקרה שהכאבים הופיעו לראשונה לאחר כשבועיים.
שתי הרבה מים (כשני ליטר ביום) וכן קפה או קולה. אם הכאבים ימשיכו ניתן לבצע הזרקה לסגירת החור הגורם לדלף.
מזל טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גליי חוםדוד21/08/2013
אהלן, אני בחור בן 26 , יש לי מיגרנות בתדירות דיי גבוהה בגלל מתח אז לפעמים אני לוקח איזה כדור שהניארולוג נתן לי נגד מיגרנות.
אבל יש משהו שלא הזכרתי אצל הניארולוג: מאז שאני זוכר את עצמי בחטיבת הביניים היו לי גליי חום , בעיקר בזמן שאני לחוץ או מתוח, הקטע הוא שכל לחץ הכי קטן מתבטא בגל חום שכזה, אפילו אני סתם הולך ברחוב או נוסע באוטו , פתאום איזה מחשבה קטנה וישר איזה גל חום.
זה ממש מטריד לבלות ככה את כל היום במיוחד שהתחלתי לשים יותר לב לזה דבר שמגביר את החרדה מהגליי חום עצמם- ויוצר עוד כאלו.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גליי חום - תגובה
ד``ר יעקב פוגלמן24/08/2013אכן תופעה מטרידה הנובעת מהפרשת הורמוני הדחק ותגובת הגוף אליהם.
אי לכך השיטה הטובה למניעה היא לימוד שיטתי כיצד להמנע מסטרס .
ויש כאלה שיטות במיוחד CBT . אם תיצור עימי קשר אשמחל לתת מטפל באזור הצפון .
ד"ר יעקב פוגלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב ראש בלילהרחל14/08/2013
פעם בכמה חודשים אני מתעוררת בלילה עם כאב ראש חזק, במדידת לחץ הדם אני רואה 150\90 (בדרך כלל הוא 95\65) , לוקחת טיפות אופטלגין וזה נרגע. האם זו סיבה לדאגה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב ראש בלילה - תגובה
ד``ר יעקב פוגלמן14/08/2013אכן יש סיבה לדאגה.
ללכת לרופא ולאבחן באם יש יתר לחץ דם.
בברכה
ד"ר יעקב פוגלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיגרנות קשותטליה10/08/2013
בת 45 סובלת ממיגרנות ותחושות נימול ושריפה בפנים 30 שנה.
8-15) התקפים בחודש-יש התקפים שנמשכים 6-7 ימים-נוטלת בנורופן בשילוב סומטרידקס-שלא תמיד עוזר. סובלת גם מריפלוקס קשה שמגיב חלקית לנקסיום, פיברומיאלגיה, חרדות ודיכדוך קל שנובע כפי הנראה ממצבי הבריאותי. הבריאותי
מה הטיפול המומלץ ביותר מבין הטיפולים הבאים להקלה-לא מעוניית כרגע לשלב בין תרופות מכיוון שמעולם לא לקחתי טיפול מונע רוצה להתחיל שלב שלב.
ליריקה, גבפנטין, אלטרולט 10 מ"ג מה יכול לתת מענה מידי ולהקל על המערבולת שאני נמצאת בה כרגע.
ברשותי מרשמים ל3 התרופות-אומץ להתחיל זה מה שחסר לי והסבל גדול מנשוא...
בנוסף שותה 50 טיפות אופטלגין מידי פעם.
בברכת תודה מעומק ליבי, טליה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיגרנות קשות - תגובה
ד``ר יעקב פוגלמן10/08/2013שלום רב לטליה
הייתי בוחן במקרה שלך את האבחנה של מיגרנה. אירועים של שבוע כאבי ראש אינם אופיניים למיגרנה.
בברכה
ד"ר יעקב פוגלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיגרנה בשינהטל09/08/2013
קורה לי לא פעם שאני מתעוררת משנת לילה עמוקה עם כאבי מיגרנה. נוירולוג שהייתי אצלו אמר שהוא לא מכיר תופעה כזו. האם זה נובע מחלימה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיגרנה בשינה - תגובה
ד``ר יעקב פוגלמן10/08/2013כאבים המעירים משינה עמוקה מהווים אחד מהדגלים האדומים ברפואה . כדאי לפנות לרופא.
בברכה
ד"ר יעקב פוגלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחץ וכאבי ראשgrom02/08/2013
שלום ד"ר,
אני בן 23 ולפני כחצי שנה ביצעתי פעילות גופנית מאומצת שהביאה אותי לסף היכולת שלי. הלב שלי פעם עד כדי כך שהחולצה שלי קפצה, הרגשתי דופק באוזניים, בעיניים ולחץ מסיבי בראש. מאז אותו יום אני לא מרגיש אותו בן אדם. אני מרגיש מעורפל ומרוחק, יש לי בעיות זיכרון,בחילות וסחרחורות, לחץ בראש ואפילו על הפנים ובאף(ביצעתי בדיקה אצל א.א.ג שיצאה תקינה) כאבי ראש בצד שמאל שאיתם מתלווה וריד בולט ברקה(עד היום הוא בולט). לאחרונה התחיל לי כאב ראש בצד ימין שגם איתו מתלווה וריד בולט ברקה בצד ימין ותחושה מוזרה של צריבה יחד עם תחושה של רטיבות בכל מיני נקודות בראש.
הייתי אצל נוירולוג והבדיקות הבסיסיות תקינות, ביצעתי CT שיצא תקין ואפילו MRI שהוא תקין. המצב רק מתדרדר עם הזמן ואני ממש חושש ומרגיש חסר אונים ואבוד. מה דעתך?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחץ וכאבי ראש - תגובה
ד``ר יעקב פוגלמן03/08/2013בעיות בלחץ דם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא בטוח אבל יתכן..
grom04/08/2013היה לי לחץ דם תקין עד כאב ראש חזק שהופיע לי ומאז שמתי לב שהלחץ הוא 90\50 רצוף כבר כמה שבועות. אני הבנתי שהלחץ דם הזה נחשב די נמוך, שאלתי את הנוירולוג שלי והוא אמר שזה תקין. פשוט נראה לי קצת מלחיץ ירידה פתאומית בלחץ דם אחרי הכאב ראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא בטוח אבל יתכן.. - תגובה
ד``ר יעקב פוגלמן05/08/2013כדאי לבדוק יותר לעומק.
בברכה
ד"ר יעקב פוגלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי אספיריןיוסי29/07/2013
שלום
רציתי לדעת מה המינון המומלץ של אספירין כנגד כאבי ראש כרוניים חריפים(נטילה קבועה יום יומית ), וכן האם ניתן ליטול יותר מ-100 מ"ג מיקרופירין ליום באופן קבוע?
בתודה
יוסי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי אספירין - תגובה
ד``ר יעקב פוגלמן30/07/2013שלום ליוסי
כמובן שכל תרופה הניטלת ממלץ להשתמש במינון הנמוך ביותר שמביא הקלה בכאב .
מכל מגוון התרופות לכאבי הראש מצאת דוקא את האספירין?
בברכה
ד"ר יעקב פוגלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר פוגלמן
יוסי31/07/2013לד"ר פוגלמן
בחירתי באספירין נעשתה בגלל שיש לי כשל כלייתי מסוים, והכדור שהומלץ לי ע"י רופא המשפחה ככזה שאינו פוגע בכליות היה האספירין.
אשמח לקבל המלצות לכדורים ולטיפולים נוספים כנגד כאבי הראש הכרוניים
בתודה
יוסי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר פוגלמן - תגובה
ד``ר יעקב פוגלמן31/07/2013קיים מגוון עצום של תרופות ולכן צריך להתאימן אישית.
יום נהדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב ראש כרוניטלי28/07/2013
בת 30 סובלת מכאב ראש כרוני מזה 4 שנים לאחר CT וMRI תקינים
שלום האם שיטת שלטון לניקוי רעלים קיימת עדיין?
האם שינוי תזונתי לפי תפריט יכול להקל על כאב ראש כרוני?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב ראש כרוני - תגובה
ד''ר רחל הרינג - חנית28/07/2013בהחלט ניתן לנסות דיאטה להקלה על כאב ראש כרוני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאב ראש כרוני
טלי28/07/2013דר הרינג תודה על ההתיחסות. הבעיה איתי שכל חיי אכלתי לא נכון ולא מסודר לעיתים אף ארוחה ביום. איני מדברת על דיאטה אלא על בניית תפריט מול תזונאית.
שאלתי על שיטת שלטון לניקוי רעלים ולא התייחסת לכך... והאם אפשרי לטפל בכאב ראש כרוני ללא תרופות. אם הם היו עוזרות הייתי רוצה להמשיך אבל הכאב רק מתעצם
אני על דפלפט כרונו 1000 מילגרם וציפרלקס 15 מילגרם.
לפני הלידה שקלתי 46 אני 1.60 עכשיו אני בערך 52 קילו לאחר 4 חודשים בערך.
הכמויות לא מוגזמות ?
איך לעזור לעצמי קבעתי תור לפגישת ייעוץ איתך בבי"ח אבל זה רק בפברואר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשינוי תזונה להקלת כאב ראש כרוני
טלי28/07/2013הכתובת לכך היא תזונאית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתזונאית או נטורופתית
מירית27/10/2013הן ידעו לכוון אותך יותר.. אני התחלתי טיפול אצל נטורופתית מוסמכת בגלל מיגרנות שהחמירו והתחלתי לקחת קוורצטין קומפלקס, זה תוסף שעוזר למנוע מיגרנות. בנוסף אני מקפידה לשתות המון, לישון כמו שצריך להימנע ממצבי לחץ. אלו דברים שמגבירים את הכאבי ראש במידה ולא שמים לב אליהם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מטופלת בניקוי רעלים שעוזר לי
אילנה בר22/10/2013אני סובלת ממיגרנות שלוש וחצי שנים.ללא למצא פתרון. חשבתי שאני אסבול מזה לכל החיים. לשמחתי אני מטופלת בשיטה הזאת. אם תרצי בשמחה אמליץ לך על המטפלת.
ביליתי שעות בפורומים כאן ובכל מיני עד שמצאתי ושמחה לחלוק את ההקלה.
חפשי אותי בפייס בוק תחת השם
Ilana bar didonne* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)