יצירת קשר במקום עבודה חדש

מנהל הפורום

פרופ` דניאל לומברוזו
פרופ' דניאל לומברוזו
לקביעת תור אצל פרופ' דניאל לומברוזו ללא פרסום בפורום

• יצירת קשר במקום עבודה חדש
    משה
    10/10/2021

אני די חדש במקום עבודתי, יצא שיצרתי קשר ראשוני (לא רומנטי בשום צורה רק עמיתים לעבודה) עם מישהי, ואחר כך התרשמתי שהיא מאוד מרכזית בחברה, ואז תקופה ארוכה נמנעתי מליצור איתה קשר עין וכביכול התעלמתי ממנה כשהיא עברה ליד מקום הישיבה שלי גם כשכולם מסביבי היו איתה בשיחה אני המשכתי לעבוד , והיא מצידה לא פנתה אלי בכח . וכך נוצר מצב לא נעים

האם יש לכם פיתרון גנרי? :)
    אני חשבתי לשבת איתה לשתי דקות ולהסביר לה שכאשר גיליתי שהיא במרכז החברה כביכול השלכתי את החרדה החברתית שלי על יצירת קשר איתה, אבל אני לא בטוח כמה זה חכם

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוך זמן קצר היחסים יחזרו להיות ברמה החברית הנורמטיבית

ד''ר דניאל לומברוזו
    17/10/2021

אין צורך להסביר ולהתנצל, אין גם על מה. כל מה שצריך הוא לחזור ולהתנהג בצורה נורמלית. להיות חביב וידידותי, להשתתף בשיחה ולא להתעלם, וכמובן לא לחזר. אני מניח שתוך זמן קצר היחסים יחזרו להיות ברמה החברית הנורמטיבית והמתח המיותר שאתה מרגיש, יתפוגג מעצמו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו