טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום אני סובל מהפרעת חרדה מוכללת ואני מרגיש רווחים משניים כלומר כשאני מרגיש שאולי בא לי שהחרדה כן תישאר אולי כי זה אזור הנוחותת שלי וכי אני מקבל אמפתיה מה לעשות נגד זה? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אמפטיה, היכולת להרגיש ולהבין את האחר, לא מהווה אישור או קבלה. כשמגיבים כלפיך באמפטיה, אין זה אומר שמקבלים את התנהגותך החרדתית. יש לראות את התגובה האמפטית כרגש של רחמים והגנה או ביטוי לרגשות אשם של הסובבים אותך. האמפטיה שאתה מקבל אינה רצויה, היא מחזקת ו"מעודדת" את החרדה. אין זה אזור נוחות, זוהי ביצה טובענית, שמאפשרת לחרדה להתפתח יותר ויותר. טוב היה אם היית מגייס כוחות, נחלץ ממנה ופועל לטובת עצמך, להשתחרר, להתפתח ולהתעצם. החרדה אינה חתול נחמד, זהו נמר דורסני שיש להלחם בו בכל מחיר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן ל... קרא עוד