חרדה חברתית, בעיקר פחד קהל

מנהל הפורום

פרופ` דניאל לומברוזו
פרופ' דניאל לומברוזו
לקביעת תור אצל פרופ' דניאל לומברוזו ללא פרסום בפורום
 
  • חרדה חברתית, בעיקר פחד קהל
    שפר
    16/01/2022

    שלום, לדעתי אין טעם בטיפול התנהגותי בגילי, מעל 70. אחרי שנים של נטילת ויפאקס נגד חרדות אני מעוניין בתרופה שניתן לקחת רק לקראת ארוע מלחיץ כמו דיבור לפני קהל. אשמח לשמוע המלצתך.


    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • יש טעם רב בטיפול התנהגותי בבעייתך

    פרופ` דניאל לומברוזו
    19/01/2022

    יש טעם רב בטיפול התנהגותי בבעייתך גם בגיל 70 הנחשב כיום
    כ 55-60 של פעם. נסה, אולי תופתע. במקביל תוכל להעזר במקרים מסויימים המחייבים התערבות נקודתית מהירה לטווח קצר, בקלונקס 1-2 מ"ג, או קסנקס, שתיהן יעילות בהשפעתן הזמנית.

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


