מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה בפענוח ערכי בטא לפי שבועותשירה06/06/2016
שלום,
המחזור האחרון שלי היה ב-5.5.16.
היום קיבלתי תוצאה של בדיקת בטא מעל 1000.
אם סיימתי את השבוע הרביעי ואני באמצע השבוע החמישי אני צריכה להתייחס בטבלה לשבוע 4 או 5?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה בפענוח ערכי בטא לפי שבועות - תגובה
ד``ר אריה לידור09/06/2016שלום לךף
היום את בשבוע 4+5 כלומר בעוד יומיים 5 שבועות
בברכה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם מותר לשתות קוקה קולה בהריון?אורית06/06/2016
שלום,
האם מותר לשתות קוקה קולה בהריון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם מותר לשתות קוקה קולה בהריון? - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ06/06/2016לא כדאי לשתות משקאות ולא לאכול מאכלים מתועשים בהריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היסטרוסקופיה בעקבות שארית שלייה לאחר ניתוח קיסרי-דחוףגל05/06/2016
יש לי תור ליום רביעי להיסטרוסקופיה מאחר ונשארה חתיכת שלייה. החתיכה הזו גרמה לי לדימומים ממושכים ומדי פעם יש לי כתמים חומים- אדמדמים. אני חודשיים לאחר ניתוח קיסרי בשל לידת תאומות מונו-בי. ביום שלישי אני טובלת במקווה, האם מותר לקיים יחסים יום לפני היסט'? אני דתייה וזו מצווה לקיים יחסים ביום המקווה.
חשוב לי לציין ששמונה חודשים לא קיינו יחסים בעלי ואני מאחר וההריון היה בסיכון גבוה.
אודה לתשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היסטרוסקופיה בעקבות שארית שלייה לאחר ניתוח קיסרי-דחוף - תגובה
ד``ר איילון לחמן06/06/2016שלום.
לא נראית לי בעיה קיום היחסים. החשוב לאחר קיום היחסים אם אפשר לרחוץ טוב המקום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך השאלה
נעמי06/06/2016אשמח לקבל הסבר מדוע חשוב לרחוץ היטב את המקום? מחשש שאקלט?
איני יכולה להיכנס להריון טבעי מאחר ואין לי חצוצרות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום, כמה תופעות המעלות בי תהיותהילה05/06/2016
שלום, קיבלתי וסת אחרונה ב1.5 והייתי אמורה לקבל מחזור ב2.6 אני עונדת שעון דופק וראיתי כי בשבועיים האחרונים הדופק שלי עלה ממוצע של 63 עד 74 ולאחרונה ירד קצת ל70... בנוסף התחיל לי עצירות מאוד קשה. עשיתי בדיקת הריון ביתית לפני יומיים והיא יצאה שלילית. האם יש קשר בין הדברים? האם יש מצב בו הריון לא נצפה בבדיקת שתן? האם מדובר במשהו אחר שמקשר בין איחור המחזור, עצירות ועליה בדופק? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום, כמה תופעות המעלות בי תהיות - תגובה
ממליץ שתבצעי בדיקת דם להריון,אם המחזור עדין מתעקב.במקביל תגשי לרופאך להיבדק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקירת מערכות לא תקינהרונית03/06/2016
שלום רב,
הריון II
בת 34.5
סוכרתית נעורים, מטופלת במרפאת הריון בסיכון בבלינסון.
בסקירת מערכות שבוצעה התגלו ממצאים הבאים:
מדדי עובר קטנים לגיל ההיריון (בשבוע)
הודגמה שליה מעובה 4.5 ס"מ
רושם למעי היפר אקוגני (היה ממש גבולי והרופא ממש התלבט אם לכתוב את זה , אבל בשילוב עם הגיל והממצאים האחרים החליט שכן)
הופניתי לייעוץ גנטי + מי שפיר.
ברור לי שזה איננו ייעוץ המהווה תחליף רפואי אך ברצוני להבין מה המשמעות של הדברים ובעיקר רק לשאול האם המצב ממש ממש גרוע או שיש סיכוי להמשך הריון תקין .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סקירת מערכות לא תקינה - תגובה
אכן כדאי לבצע ביעוץ גנטי ובדיקת מי השפיר ,כדי להבטיח את בריאות העובר ולהמשיך מעקב רגיל על פי התוצאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאה העמסת סוכר 50 גרם תקינה?חני01/06/2016
שלום, עשיתי העמסת סוכר ויצא לי 125. האם התוצאה תקינה או שאצטרך לעשות את ה100 גר'?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה את שאלתי שוב בבקשה תענו
חני03/06/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאה העמסת סוכר 50 גרם תקינה? - תגובה
התוצאה תקינה.הגבול העליון הוא בין 135 ל-140.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נטילת פוסטינור וביטוח חשד לכניסה להריוןאני01/06/2016
שלום רב לפני כחודש וחצי אני ובן זוגי קיימנו יחסי מין לא מוגנים אך הוא לא גמר בפנים ולאחר יום קניתי פוסטינור הרגשתי חלק מתופעות הלאווי, וכעת המחזור שלי מאחר בשבוע האם זה חלק מתופעות הלאווי של הכדור
או שיש חשש להריון
מחכה לתשובה
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביטול חשד להריון
אני02/06/2016מחכה לתשובה מאוד לחוצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנטילת פוסטינור וביטוח חשד לכניסה להריון - תגובה
אם לא הגיע המחזור גשי לרופאך ובצעי בדיקת דם להריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנטילת פוסטינור וביטוח חשד לכניסה להריון - תגובה
אם לא הגיע המחזור גשי לרופאך ובצעי בדיקת דם להריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנטילת פוסטינור וביטוח חשד לכניסה להריון - תגובה
אם לא הגיע המחזור גשי לרופאך ובצעי בדיקת דם להריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא ראשונית מדשדשת - האם להספיד את ההריון?מלי29/05/2016
12 יום לאחר החזרת עוברים מוקפאים (2 בלסטוציסטים), בטא של 340 אחרי יומיים בטא של 485. כלומר הכפלה של 1.4
אמרו לי לעשות בדיקה נוספת עוד 4 ימים. יש תקווה או להספיד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא ראשונית מדשדשת - האם להספיד את ההריון? - תגובה
ד``ר איילון לחמן30/05/2016שלום.
טרם הגיע תקופת ההספדים. שמרי על תקוה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון לאחר ניתוח קיסרי יצאה בלוטהאורית28/05/2016
שלום אני בשבוע 30 הריון תאומים עברתי בעבר ניתוח קיסרי שמתי לב השבוע שיצאה לי בלוטה רכה מעל הניתוח צד ימין מרכז ללא כאבים לפעמים יש כאב חד בצד ימין של תפיסת שריר אחרי כמה דקות עובר האם זה בקע שנוצר מהמשקל הכבד וצריך לטפל במידי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון לאחר ניתוח קיסרי יצאה בלוטה - תגובה
אכן נשמע כמו בקע. יש לגשת להיבדק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם בדיקת ההריון הזו חיובית ???אפרת28/05/2016
שלום רב מחזור אחרון היה ב18.4.16 הוא לא סדיר חודש כן וחודש לא . ואין לי מושג מתי יבוא שוב .ב22.5 היה לי דימום ורדרד חום חלש רק בניגוב יום וחצי , יש לציין שאם זה היה מחזור הייתי מבחינה .בדיקת הריון היה פס חזק ופס שני חלש. אם מתעמקים קצת רואים שיש פס.
יום חמישי האחרון הייתי אצל רופא נשים שלא ראה עדיין הריון .מה אתם חושבים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם בדיקת ההריון הזו חיובית ??? - תגובה
ההמלצה פשוטה. לבצע בדיקת דם ולדעת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אומפלוצלה שבוע 13 - מודאגת מאדאני26/05/2016
שלום, בת 43 בשבוע 13, בשקיפות נמצא אומפולוצלה (מעי) בגודל 7 מ"מ. מתוכננת לבצע בדיקת סיסי שיליה בעוד שלושה ימים, שאלותיי: 1. מה הסיכוי שהממצא יסתדר בעצמו בשבוע כזה. 2. האם יש סיכוי שאיברים נוספים על המעי יצאו פתאום? 3. אם הבדיקות הגנטיות תהינה תקינות - מה הסיכון לילד חולה? הוצע לי לבצע הפסקת הריון. אבל ההריון יקר לי מידי. אנמא תשובתכם המהירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדכון חשוב - למה לא עונים???
אני31/05/2016לאחר ביצוע סיסי שיליה. תשובת בדיקת QF תקינה. האם ניתן להמשיך בהריון כרגיל? מה הסיכונים?? אשמח לתשובה מהירה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת gbs והשפעה על התינוק בשבוע 37נטלי26/05/2016
שלום
ביצעתי את הבדיקה של הgbs ורציתי לשאול אם זה שהכנסתי את המטוש כך שבערך 70% ממנו היה בפנים זה יכול איכשהו לגעת בתינוק? או אם רוב המטוש היה בתוך הנרתיק זה יכול לגעת בראשו של התינוק או להשפיע על התינוק? כשהכנסתי עמוק הרגשתי טיפה תחושה קטנה של כאב עדין.
אני בשבוע 37.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת gbs. - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ26/05/2016את לא יכולה לפגוע או לגרום נזק
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בצקת בחודש תשיעי בכפות הרגליםםםשיר26/05/2016
שלום,
לצערי התחילה לי בצקת באזור כפות הרגלים..אני כרגע בתחילת חודש תשיעי..
רציתי לדעת האם זה עובר ישר אחרי הלידה או שלוקח לזה זמן?
תןדה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בצקת בחודש תשיעי בכפות הרגליםםם - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ26/05/2016בין שבועיים לחודש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בקשר להריון ונטילת תרופה באופן קבועטליה25/05/2016
שלום למומחים.
אני בהריון שבוע 25+6, הריון ראשון.
אני נוטלת מידי יום רבע כדור של זייפרקסה 5 מ"ג.
ידוע לכם אם כדור זה יכול להשפיע על העובר.
ברוך השם הבדיקות שעשיתי עד כה תקינות. (שקיפות, סקירה ראשונה ושנייה)
תודה לכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לתשובה בבקשה
דריה28/05/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה בקשר להריון ונטילת תרופה באופן קבוע - תגובה
הכתובת הרשמית למתן תשובות על נטילת תרופות בהריון,היא במשרד הבריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת דם למעקב ביוץ פענוח תוצאהרוני24/05/2016
שלום עשיתי הבוקר בדיקת דם לבדיקת ביוץ. התוצאה 3.2 nmol/L האם זה אומר שהיה ביוץ או לא? תודה. אם עוד לא היה אפשר לדעת אם הוא קרוב לפי התוצאה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לכתוב שבדקו את הפרוגסטרון.
רוני25/05/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)