מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יכול להיות שמרגישה כבר תנועות?נ.ל20/01/2016
הי
אני בשבוע 10+5. הריון שלישי אבל התחלתי אותו במשקל הנמוך ביותר שהייתי 14 שנים אחרונות, משקל תקין לגובה אחרי דיאטה גדולה.
בקיצור מרגישה כל מיני דגדוגים בתוך הבטן. יכול להיות שכבר בשלב הזהמרגישה תנועות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יכול להיות שמרגישה כבר תנועות? - תגובה
ד``ר אריה לידור24/01/2016שלוםלך
אלו לא תנועות העובר אלא שינויים תוך בטניים המתרחשים עקב צמיחת הרחם וההריון
בברכה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיליה נמוכהמיקה20/01/2016
שלום
אני בשבוע 31.
לפני שבוע הובהלתי לחדר לידה עקב דימום מאסיבי (דובר על ליטר וחצי המוגלובין צנח מ 11 ל 9 ). נתנו לי תרופות להרגעת צירים וההשערה הכי שהשיליה נמוכה מאד וקרובה כ 9מ"מ מהפתח והצירים שהיו כמה ימים לפני וברגע הדימום הם אלו שגרמו לכך.
ההנחייה היא מנוחה אבל ההנחיות של כל רופא לכך היו שונות-
האם לעמוד במטבח לטגן חביתה גם יכול לגרום לחיכוך ודימום נוסף?
והשאלה שהכי חשובה לי כרגע היא האם אני לוקחת סיכון אם יושבת כמה שעות ברכב בזמן שהבעל יורד לסידורים או שהטלטלה הזו מסוכנת לחיכוך ודימם נוסף?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיליה נמוכה - תגובה
ד``ר אריה לידור24/01/2016שלום לך
רצויה מנוחה מירבית המנעות מפעילות גופנית ויחסי מין
בברכה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם מותר לקחת טבעפירין בהריון?ללא שם20/01/2016
אני חוקחת אותו נגד בחילות בנסיעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם מותר לקחת טבעפירין בהריון? - תגובה
ד``ר איילון לחמן20/01/2016הכתובת הרשמית לשאלות על נטילת תרופות בהריון , הינה במשרד הבריאות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות צ'יפ גנטי ומי שפירלי19/01/2016
שלום,
האם נכונה השמועה ששמעתי מנבדקות שטוענות שנאמר להן מפי מרופאים ואחיות,
שכאשר עברו שבועיים מביצוע הבדיקה, ככל שעובר הזמן וטרם קיבלתי תוצאות בטלפון, זה סימן שככל הנראה התוצאות תקינות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות צ'יפ גנטי ומי שפיר - תגובה
ד``ר איילון לחמן20/01/2016שלום.
בעקרון זוהי לא תשובה חד משמעית רפואית.נקוה לבשורות טובות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע 30 כאביםשירן19/01/2016
שלום. אני בשבוע 30+ להריוני. סובלת מהתכווצויות, התקשויות ולעיתים כמו כאבי מחזור.לא משהו סדיר. נבדקתי בשבוע שעבר בבדיקה שגרתית בה גם נבדק צוואר הרחם ואורכו היה 43 מ"מ. אציין שבכל ההריון אני סובלת מהתכווצויות שלא השפיעו על צוואר הרחם וטוב שכך. מדוע אם כך הכאבים האלו? האם אורך צוואר הרחם שמדדו לי תקין והאם אורכו אומר משהו לגבי לידה מוקדמת? אודה לחוות דעת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבוע 30 כאבים - תגובה
אורך הצואר הוא תקין לחלוטין.לגבי ההתכוציות ,השאלה מה התכיפות.בכל מקרה יש אפשרות לבצע בדיקת מוניטור ולראות בדיוק מה קורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץ במשך כמה ימיםטלי19/01/2016
שלום,
בכל חמישת הימים האחרונים יש לי 2 פסים ברורים בבדיקת הביוץ.
מה זה אומר?
בבדיקת הריון הופיע פס חלש מאוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ במשך כמה ימים - תגובה
התשובה הפשוטה שיש להמשיך ולעקוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- העמסת סוכר 50גלית19/01/2016
שלום
היום ביצעתי בדיקת העמסת סוכר 50.
הלכתי אחרי שעה לבדיקת הדם, אבל לקח לאחות עוד כ10 דקות עד שלקחה דם.
התוצאה 132.
האם העובדה שלקח לה עוד 10 דקות וזה לא היה בדיוק בתום השעה משנה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העמסת סוכר 50 - תגובה
קצת קשה לדעצ,אבל מנסיון,לא תמיד בדיקת הדם היא בדיוק לאחר שעה. התיעצי גם עם רופאך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוות דעת נוספתליאת גור ארי18/01/2016
שלום,
שמי ליאת,בת 39. עברתי בדיקה אתמול 17/1 אצל גניקולוגית שאיששה את בדיקת הבית הכן אני בהריון, שבוע 7+5 אבל לצערי לא נמצא דופק.
אני אקצר בסיפור לא אשתף בכל סערת הרוחות והמחשבות שאני עוברת.
פנייתי לאתר היא על מנת לקבל עזרה. אני רוצה לקבל חוות דעת נוספת!!
האם משהי מכירה רופא/רופאת נשים מומלצת במכבי???
גם שמות של רופאים פרטיים טובים יתקבלו בברכה.
צריכה כמובן פרטים במהרה. בימים הקרובים.
תודה רבה!!!
ובשורות טובות....:-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוות דעת נוספת - תגובה
ד``ר איילון לחמן18/01/2016שלום.
אם תרצי תוכלי לפנות למרפאתי באופן פרטי. בעקרון כדאי אבל צאת מהלחץ. הדברים שאת חובה עוברים על רוב הנשים.נקוה לבשורות טובות בהמשך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- HCGש18/01/2016
בבדיקת דם ביום חמישי HCG-B Quantitative B יצא 540. היום (4 ימים אחרי) ביצעתי בדיקה נוספת. מהו ערך תקין לבדיקה השנייה? בעבר חוויתי הריון לא תקין ו 3 הריונות תקינים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר HCG - תגובה
בהריון תקין הערך חייב להכפיל את עצמו כל 24-48 שעות.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תנועותנועה18/01/2016
הגיוני להרגיש תנועות ובעיטות משבוע 16 ועכשיו אני שבוע 18+4 ויכולה לפעמים חראות את הבטן התחתונה מתרוממת היכן שבועט. יש לי שיליה אחורית. שוקחת 57 עכשיו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תנועות - תגובה
מה בעצם השאלה? תהני מהרגשת וצפית התנועות אם אכן קימות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחושת דופק באוזן שמאלמאיה18/01/2016
שלום
אני בת 31 בהריון שבוע 17 ב"ה עם תאומים לאחר שנתיים ivf.
בימים האחרונים, אני מרגישה תחושת דופק לב באוזן שמאל כשאני עושה פעילות יחסית פשוטה
כמו לעלות כמה מדרגות או ללכת מהר לאחר ישיבה ממושכת.. וזה עובר רק אחרי שאני ממש יושבת ונחה.
אף פעם זה לא קרה לי בעבר ולא ידוע לי על בעיות לב שיש לי
האם זה קורה בהריון?
האם יש חשש לבעיה בלב? יש מה לעשות בנידון?
זה מסוכן?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחושת דופק באוזן שמאל - תגובה
ממליץ שתתיעצי עם רופא המשפחה.לא בעיה מילדותית נראה לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אינסוליןלי18/01/2016
שלום
בהריון שבוע 31. סוכרת הריונית. הומלץ לי להתחיל אינסולין מסוג HUMULIN NNPH
10 מ"ל 6 יחידות. פעם ביום.
האם האינסולין הזה בטוח לשימוש בהריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אינסולין - תגובה
בעקרון האינסולין בטוח בהריון. אבל אם את לא בטוחה התקשרי למחלקה המיוחדת במשרד הבריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זריקת אפידורלמלי17/01/2016
שלום רב,
מקווה שזה קשור לפורום הזה, לא מצאתי משהו אחר:
קיבלתי אפדירול בפתיחה ארבע בערך, וננו לי גם פיטוצין, בשלב מסויים באזור פתיחה 6.5-7 האפידורל הפסיק להשפיע, למרות שתי לחיצות נוספות על החומר ולמרות שהמרדים ניסה גם הוא להוסיף, מה יכולה להיות הסיבה להפסקת השפעתו של האפידורל והאם במצב כזה בלידה ניתן לעשות משהו כדי שישפיע?
בברכה ותודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זריקת אפידורל - תגובה
כדאי להתיעץ עם רופא מרדים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא לאחר הזרעהמיטל17/01/2016
היי
עשיתי הזרעה ראשונה ב27.12 מחזור אחרון ב17.12
התגלו לי ציסטות בשחלות לאחר הטיפול
היום עשיתי בדיקת בטא התוצאה 2812
האם זה לא גבוה מדי? האם יכול להיות שזה כתוצאה מהציסטות?
אני מאוד מודאגת והרופא שלי לא עונה לי
אשמח למענה
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא לאחר הזרעה - תגובה
ערכי הבטא מופרשים משהשיליה ואין קשר לכיסיות.אולי בע"ה מדובר בתאומים.?.לא זה סתם לא להתרגש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מנסה להבין דחוף שבוע 40 פלוסאסתי מידן16/01/2016
היי וסת אחרון ב8.4.15 משוער 13.1 .. האם אני בשבוע 41 פלוס או שבוע 40 פלוס.. במכבי אני 40 פלוס 3 ימים .. תמוה שכן ידוע לי שמשוער הינו סוף 40 האם אכן כך? קריטי כי הפנו אותי לבית חולים כי אמרתי שאני 41 פלוס.. אודה להבהרה האם שחולף המשוער בעצם נכנסים ל41? או שהמשוער הינו אמצע 40? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנסה להבין דחוף שבוע 40 פלוס - תגובה
תאריך משוער הינו סוף השבוע ה-40.כלומר כשהגעת ל-40 שב סימת 40.כמו מי שהגיע לגיל שנה,סיים שנה ומתחיל את שנתו השניה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)