מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תרבית שתן חיובית ללא לויקוציטיםמיכל06/10/2015
שלום
אני בהריום בשבוע 10
לפני מספר ימים עשיתי בדיקת שתן כללית והיו 75 לויקוציטים, שאר הבדיקה תקינה.
היום עשיתי בדיקה חוזרת ותרבית.
בבדיקה היום אין לויקוציטים אבל התרבית חיובית יש Escherichia coli
איך זה יכול להיות שאין לויקוציטים אבל יש חיידק?
האם עליי לחזור שוב על הבדיקה לפני נטילת אנטיביוטיקה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרבית שתן חיובית ללא לויקוציטים - תגובה
ד``ר אריה לידור12/10/2015שלוםלך
עלייך להתחיל בנטילת אנטיביוטיקה על פי רגישות החיידק
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכה עזרה בבקשה מכםחן06/10/2015
אני משתעלת חזק שכמעט ניחנקת עם לחות וצינון ברופאת משפחה נתנה לי מוקסיפן פורטה 500 וסיצפוקל ולעשוץ אנהלציה עם מים כאלה האם זה בסדר להריון?!זה לא יכול חלילה בעובר?!או שלא אקח את הכדורים וחעשה רק אינהלציה?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התבלבלתי לא מוקסיפן אלה מוקסיויט
חן06/10/2015פוקטה 500
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריכה עזרה בבקשה מכם - תגובה
ד``ר אריה לידור12/10/2015שלום לך
אין כל סכנה בטיפולים אלו
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון תאומים העמסת סוכר 50 - 136.4אסנת06/10/2015
שלום רב,
אני בהריון עם תאומים בשבוע 25 עשיתי העמסת סוכר 50 ולאחר שעה התקבלה התוצאה של 136.4. האם זה תקין??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון תאומים העמסת סוכר 50 - 136.4 - תגובה
תוצאה תקינה
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חומצה פולית בהריוןהריונית06/10/2015
שלום רב,
הבנתי כי המינון הנדרש של חומצה פולית שיש ליטול בהריון הוא של 400 מק"ג. וכי מינון יתר עלול להיות מסוכן.
אני נוטלת כדור ברזל מסוג פריפול וראיתי שהוא מכיל גם חומצה פולית 0.4 מ"ג. האם זה אומר שאני לא צריכה לקחת כדור נוסף של חומצה פולית?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חומצה פולית בהריון - תגובה
אין צורך בחומצה פולית נוספת
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התקן מירנה - ואיחור במחזוראני06/10/2015
שלום,
אני בת 34 עם התקן מירנה כמעט 5 שנים (עוד 3 חודשים ימלאו לו 5 שנים), המחזור שלי סדיר.
לפני שבוע היה לי הפרשות אדומות וחשבתי שקיבלתי וזה הפסיק לאחר יום.
בד"כ הווסת שלי נמשכת כ- 5 ימים.
יש לי איחור במחזור של שבועיים,
היום עשיתי בדיקת הריון שיצאה שלילית.
יש לי מספר שאלות:
1. האם ייתכן שלקראת ה-5 שנים ההתקן מפסיק לעבוד?
2. האם ייתכן שיש לי הריון חוץ רחמי ושבדיקת הריון לא מזהה את זה?
3. האם ייתכן שנעלם לי המחזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התקן מירנה - ואיחור במחזור - תגובה
התקן מירנה על פי הגדרתו גורם לדילול הוסת הן במופעו והן בכמותו. ללא קשר רצוי להחליפו כעבור 5 שנים
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף בבקשהמיה05/10/2015
שלום,
אני מנסה להכנס להריון שני.
היה לי מחזור שהתחיל ב-23/8 , לאחר מכן ניסיתי להכנס להריון. ב 18/9 היה לי דימום שנמשך 3-4 ימים וחשבתי שקיבלתי מחזור וניסיתי שוב להכנס להריון.
היום עשיתי בדיקות הריון ביתיות ולפיהן אני בהריון שהינו בן מספר שבועות-ומכאן אני מסיקה שזה הריון מהמחזור של 23/8.
אני כמובן מאוד מודאגת בשל הדימום-שאלתי- במידה וזו הייתה הפלה האם עדיין הייתי רואה בבדיקות ההריון תוצאות חיוביות שכאלה?
כמובן שאלך לרופא, אבל אודה למענה עד אז.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף בבקשה - תגובה
ד``ר אריה לידור05/10/2015שלום לך
עלייך לבצע בדיקת דם כמותית להריון ולהתנהל על פי התוצאה
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות מהנרתיק בהריוןלילי05/10/2015
בהריון שבוע 12 סובלת מגירודים ובימים האחרונים ישנה הפרשה צהובה.
יש כאבים בצידי תחתית הבטן ובבוקר יש כאבים בעת מתן השתן.
מה זה יכול להיות ? האם זו פטרייה שאפשר פשוט לקחת אגיסטן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות מהנרתיק בהריון - תגובה
ד``ר איילון לחמן05/10/2015שלום.
ממליץ שתגשי להיבדק אצל רופאך כולל משטח נרתיק לתרבית,ועל פי כך הטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי תכיפות במתן שתןנטלי04/10/2015
שלום רב
אני כחודש לאחר לידה ראשונה (לידה רגילה מאומצת נורא) בשבוע פלוס האחרון אני סובלת מלחצים למטה באזור הפות ובתכיפות מתן שתן אבל לא יוצא שתן אלא טיפות או כלום . אין לי חום והשתן לא צורב. הלכתי לגניקולוגית לפני החג והיא שלחה אותי לדגימת שתן, התוצאה היתה שלילית אבל מכיון שחג והרופא שלי לא נמצאת הלכתי לגניקולוג אחר כי סבלתי שוב בלילה והוא מחמת הספק נתן לי אנטיביוטויקה (לבקשתי שיביא לי תרופה) שם האנטיביטיקה היא : מונורול (אבקת תמיסה) .
האם לקחת ? ( למרות שהתוצאות שליליות היום גיליתי לאחר כבר הרופא נתן את התרופה) למרות שהכאבים לא מפסיקים..?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי תכיפות במתן שתן - תגובה
ממליץ שתתיעצי שנית עם הרופ]א נותן הטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שקיפותמיה04/10/2015
שלום ד"ר כשיתי לפני יומיים שקיפות כתוב במסמך שאני שבוע 12+6 למרות שאני שבוע 12+1 הרופא שאל אם אני מעוניינת לדעת את מין העובר ועניתי כן אז הוא אמר לי 90% בן , אני זוכרת טוב מאוד שבשקיפות של הבת שלי אני יזמתי לשאול ונעניתי שלא ניתן לראות כרגע האם ניתן להסתמך פחות או יותר על מה שהוא אמר ??? האם הסיכוי לטעות עדיין גדול ??? בעלי כלכך התרגש שזה בן וסיפר לכולם וסירב לחכות ואני בלחץ שאולי זה לא וודאי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שקיפות - תגובה
אני מניח שניתן היה לראות בבירור את אברי המין לכן הרופא שאל. אישור על כך תקבלי בודאי בסקירת המערכות.לגבי הפרשי הימים בגיל, זה ללא משמעות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עישון פאסיבי בהריוןדנה04/10/2015
שלום,
אני בשבוע 12 להריון, לא מעשנת וגם נמנעמת כמה שניתן ממקומות שמעשנים בהם. אתמול הייתי בהופעה מאוד גדולה והמון אנשים סיביבי עישנו - סיגריות וגם גראס
זה נמשך כשעתיים - שלוש
כעת אני חוששת האם עלול להיות איזשהו נזק לעובר (בעיקר בגלל עישון פאסיבי של סמים)
ואם כן (חילילה) האם ניתן לגלות זאת בבדיקה כלשהי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עישון פאסיבי בהריון - תגובה
הסיכון הוא יחסית קטן. לא מכיר בדיקה מיוחדת לצורך זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמירת הריוןויקי03/10/2015
שלום!
האם רק רופא קופת חולים יכול להמציץ על שמירת הריון או שגם רופא פרטי מורשה בתחום?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמירת הריון - תגובה
שמירת ההריון מבוצעת לאחר מילוי טפסי הבקשה המיוחדים למטרה זו והמתקבלים מהביטוח הלאומי. כל רופא יכול למלאותם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמיכה אחרי החזרת מוקפאיםלבנת03/10/2015
שלום רב! כעשרה ימים אחרי החזרת עוברים מוקפאים. נוטלת תמיכה באמצעות 2 כדורי אסטרופם במינון 2 מג פעמיים ביום ו 2 כדורי אוטרגסטן לנרתיק פעמיים ביום. היום ( שבת) הסתבר לי שנגמר האסטרופם ונטלתי רק אוטרגסטן. מה מומלץ לעשות...?
תודה רבה לבנת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמיכה אחרי החזרת מוקפאים - תגובה
מקוה שכבר השגת הכדורים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עצירות קשהמיכל03/10/2015
שלום
אני בשבוע 9+.
הערב הייתי במיון עקב דימום, הכל בסדר תודה לאל.
מה שכן, מאז תחילת ההריון אני סובלת מעצירות ממש קשה, כל מה שאני עושה לא עוזר. היום בבדיקה הרופאה אמרה שרואים שאני מלאה, אמרה שאני חייבת להתרוקן והמליצה על נרות גליצרין.
שמתי אחד וזה לא ממש עזר.
האם מחר אני יכולה לשים שניים ביחד? או שזה אסור? כי בהוראות רשום לשים רק אחד.
יש עוד המלצה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצירות קשה - תגובה
ד``ר אריה לידור05/10/2015שלוםלך
נסי תכשיר כגון אבילק או אפילו שמן פראפין
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזעת יתר בקרקפתשופי02/10/2015
הזעת יתר , אני כשנה אחרי לידה בניתוח קיסרי
וסובלת מהזעת יתר חמורה בקרקפת האם יש קשר ללידה ומה הפתרון
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזעת יתר בקרקפת - תגובה
אין כל קשר
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוסף תזונה בתחילת הריוןאורטל02/10/2015
שלום רב
אני נוטלת 2 טבליות ביום של התוסף תזונה אשר מצורף.( הטבלה שם מעודכנת ל2 טבליות)
ייתכן שאני בתחילת הריון, האם מותר לקחת ? להשאר באותו מינון?
תודה
אורטל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוסף תזונה בתחילת הריון - תגובה
יכולה להמשיך בנטילתו ללא חשש
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)