מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פינו בדיקת הריון של לייף כנסוגילי31/10/2015
ביצעתי בדיקת הריון לפני האיחור אני צריכה לקבל ביום שני וביצעתי את הבדיקה אתמול בשישי עם השתן הראשון של הבוקר ויצא לי פס חלש רק בערך של 2000 זה הזוי זה אמור להיות הפוך להתחיל מלמעלה לא ? השאלה אם זה קרה למישהי אשמח לדעת בנוסף בהוראות שלהם כתוב ״ אם כעבור 5 דקות הופיעו באחד החלונות או יותר שני קווים ורודים הבדיקה חיובית ואת יכולה להסיק שאת בהריון ״ פליז עזרה שיהיה בשורות טובות שבוע טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי כנסי
מירי31/10/2015מניסיון אישי של הבדיקה היא אמינה בכל מה שקשור לפסים, כלומר אם יש פס את בהריון אבל הערכים עצמם לא תמיד נכונים. אני עשיתי את הבדיקה שכבר היה לי בטא מעל 10,000 והפסים הגיעו רק עד הקו של ה500. בכל מקרה שיהיה בהצלחה ובשורות טובות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי מירי
גילי31/10/2015אמן בשורות טובות. מקווה שזה זה תודה רבה שבוע טוב :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Varicella Zoster IgG POSITIVE בהריוויקי29/10/2015
שלום!
אני בצחילת חודש שלישי וקיבלתי תוצאות הבדיקות:
Varicella Zoster IgG
POSITIVE
איך ניתן לטפל במחלה כדי למנוע תופאות לווי לעובר?
איזה תופאות לוואי יכולים להיות?
תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר Varicella Zoster IgG POSITIVE בהריו - תגובה
ד``ר איילון לחמן30/10/2015שלום.
תוצאת IGG מדברת על קיום נוגדנים אצלך למחלה זו.כלומר שבעבר,לא בהווה עברת מחלה זו.להיות רגועים ומרוצים.,תוצאת IGM מלמדת על הדבקות ומחלה בהווה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון לאחר ivfשלי29/10/2015
היי,
אני נמצאת בשבוע ה-5 אחרי תהליך ארוך וקשה,
עשיתי פעמיים בטא,היתה הכפלה,מאוד מוטרדת,
אולטרסאונד בעוד שבועיים וחצי,האם לא צריך לעשות עוד בדיקת בטא,האם כדאי לגשת לפני?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אודה לתגובה
שלי31/10/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקר ביוכימי שליש 1אני29/10/2015
שלום
בסיכום בדיקת סקר ביוכימי בשליש ראשון (לפניה עשיתי גם שקיפות עורפית) נרשם כי הסיכוי ללסמונת דאון היא בין 1:200 ל 1:3000
הסיכוי הנמוך הוא נורא מלחיץ איך יכול להיות הפרש כה גדול בין הסיכויים?
התשובה מחייבת גם המשך בירור בשליש השני, האם סיכון הנ"ל נחשב לגבוה להולדת תינוק עם תסמונת דאון??
תודה רבה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות הבדיקות
אני29/10/2015PAPPA 0.25 MOM
HCGB 1.25 MOM
NT 1.01 MOM* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסקר ביוכימי שליש 1 - תגובה
ד``ר איילון לחמן30/10/2015שלום . התשובה שאת מצטט מאד לא ברורה.לא מוכרת תשובה כמו שכתבת שהסיכון הוא בין 1:200 ל-1:3000.התשובה המוכרת ,הינה תמיד בתוצאה אחת ולא בין לבין. ממליץ שתגשי לרופאך עם התוצאות לבדיקתו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תסחיף מי שפירנועה29/10/2015
שלום
האם יש מחקרים לגבי תסחיף מי שפיר?
מי נמצאת בקבוצת סיכון לתסחיף שכזה? האם מי שבהריון בסיכון מלכתחילה?
האם זה משהו שקורה בעיקר בלידה טבעית או קיסרית?
האם זו טעות אנוש שקורית בזמן הלידה או משהו חסר שליטה?
מפחיד מאד
תודה על המענה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תסחיף מי שפיר - תגובה
אין לנו ממש הסברים לגבי תופעה זו.מתרחשת בעיקר בלידה טבעית.אין המדובר כלל בטעות אנוש.לצערנו אין אפשרות למנוע תופעה זו,כי כאמור אין לנו עדין מספיק ידע לגביה.לשמחתנו זוהי עדין תופעה נדירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימומים כחודש אחרי הכנסת התקןאדריאנה28/10/2015
שלום רב. ילדתי לפני 3 חודשים ולפני חודש הכנסתי התקן נחושת ללא הורמונים. מיד לאחר הפרוצדורה הופיע דימום כמו מחזור עם כאבי בטן שנפסק לאחר שבוע (שאני מבינה שנפוץ לאחר הכנסת התקן). שבועיים לאחר מכן הופיע דימום קל מאוד עם הפרשות שקופות שנעלם לאחר כמה ימים. ולפני יומיים (חודש אחרי שהכנסתי את ההתקן) פתאום דימום חזק וטרי ואדום עז (בדרך כלל בזמן מחזור הדימום היה יותר כהה) עם כאבי בטן (אולי מחזור? אני מניקה ולכן לא יודעת מתי בדיוק אמורה לקבל מחזור).
האם כדאי ללכת להיבדק? תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימומים כחודש אחרי הכנסת התקן - תגובה
אכן כדאי לגשת ולהיבדק.אם כי רוב הסיכויים שמדובר במחזור מעט חזק יותר עקב נוכחות ההתקן בחלל הרחם.כאמור לגשת להיבדק למען הסר ספק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון 6 + האם צריכה חיזוק?אורית26/10/2015
הי אם אשה הרב בתאומים בשבוע 6 אחד יותר קטן מהשני אחד 6+1 והשני 6+2 שניהם עם דופק בלי שום טיפול ברוך השם זה הריון שני הראשון נפל בשבוע 7 לא היה דופק ויש לה רחם אחורי וכאבי גב כמעט כל היום האם עם כל הנתונים האלו היא לא צריכה תרופות לחיזוק ההריון? או נירות האם יש סיכוי להפלה ? האם צריכה שמירת הריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון 6 + האם צריכה חיזוק? - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ27/10/2015תבררי עם הרופא שלך אם כדאי להוסיף פרגסטרון בתחילת ההריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האטה בגדילה עוברתום26/10/2015
י. אני בשבוע 35 + 5. לםנילפני כשבועיים עשיתי הערכת משקל והערכה היתה נכון לשבוע 33 + 4 כ2130 גרם. אתמול עשיתי עוד הערכה ויצא 2290 גרם. כך שבשבועיים האחרונים עלתה רק 150 גרם בערך. פרט למשקל כל שאר הבדיקות (דופלר ומוניטור) היו תקינות. הרופא יעץ לי לחזור בעוד שבוע ואם ממשיך קצת עלייה איטי ליילד מייד. אשמח לשמוע דעתך או מדוע יכולה להיות האטה כזאת בגדילה בשבוע כזה. תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האטה בגדילה עובר - תגובה
ד``ר אריה לידור26/10/2015שלום לך
פרט למעקב הצמיחה יש לבדוק זרימות בחבל הטבור כמות מי השפיר היקפי הבטן ועוד
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
תום26/10/2015תודה על התגובה המהירה. כמות מי שפיר תקינה וזרימת דם שיליה גם תקינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יתכן הריוןמיכל26/10/2015
שלום
מחזור אחרון בתאריך 25.9
בדרך כלל מאד סדיר 28 יום. נמצאת באיחור של יום. מנסה להיכנס להריון. אתמול אחרי איחור של יום עשיתי בדיקה שיצאה שלילית אך טרם קיבלתי מחזור ויש לי ביומיים האחרונים צרבות (אף פעם לא היו לי גם בהריונות הקודמים) . האם. ייתכן בכל זאת הריון ? במידה והמחזור לא מגיע האם לעשות עוד בדיקה בבית או בדיקת דם?
תודה עצ תשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יתכן הריון - תגובה
בצעי בדיקת הריון בדם
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה עזרהאורטל25/10/2015
ערב טוב ד"ר, סיימתי בדיקת שקיפות והרופא אמר שהבדיקה תקינה הממצאים ע"פ גיל 1:252 ומשוקלל 1:1680 נוזל 0.6 הרופא טוען שעליי לבצע דיקור מי שפיר בת 36 תוכל בבקשה לתת לי יותר אור על הממצאים אני מעט מבולבלת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה עזרה - תגובה
לאור גילך עלייך לבצע דיקור מי השפיר
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כניסה להריוןסודית25/10/2015
הוצאת התקן נובה טי.
תוך כמה זמן אפשר להיכנס להריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כניסה להריון - תגובה
למחרת הסרת ההתקן
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות שקיפות עורפיתמיכל25/10/2015
שלום. אני בת 42. היום עשיתי שקיפות בשבוע 12+5.
עובי השקיפות 1.3 מ"מ.
דרגת הסיכון לפי הגיל היא 1:53
והסבירות לפי עובי השקיפות, אורך העובר והגיל 1:331
מה אומרות התוצאות?
האם זה תקין? האם זה סיכון גבוה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות שקיפות עורפית - תגובה
לאור גילך יש לבצע דיקור מי השפיר
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טסיות לקראת לידה והשלכות על אפידורליעל25/10/2015
שלום,
התחלתי את ההריון עם 218 טסיות.
מעולם לא היתה לי בעיית טסיות.
אך בהריון הזה, בכל ספירת דם של מעקב ההריון הכמות יורדת.
היום, שבוע 36+2 רמת הטסיות עומדת על 154.
האם תקין??
אני מאד בלחץ כי הבנתי שיש הגבלת אפידורל מכמות טסיות מסויימת. ואני ממש חייבת אפידורל (מתכוונת ללדת בבלינסון בע"ה).
האם הכמות הטסיות שלי תקינה? יש סיבה לדאגה?
אודה מאד להרגעתכם.
תודה,
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טסיות לקראת לידה והשלכות על אפידורל - תגובה
ספירת הטסיות שלך תקינה
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כניסה להריון לאחר מחלת הפה והגפייםענבל25/10/2015
בוקר טוב,
אנחנו מנסים להכנס להריון, ביתי הקטנה חלתה במחלת הפה והגפיים (היא עדיין בעיצומה של המחלה) האם רצוי להפסיק את הנסיונות ולחכות? אם כן, כמה זמן לחכות? האם יש בדיקת דם שיכולה לאשר שלא נדבקתי? או שהדבקות לא יכולה להזיק לעובר במידה ואקלט החודש?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כניסה להריון לאחר מחלת הפה והגפיים - תגובה
אין חשש. יכולה להמשיך בנסיונותייך להרות
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת תמיכהקטי25/10/2015
שלום ...
אודה לך על עזרתך
אני בת 27 בהריון ראשון בשבוע 12 אחרי טיפולי פוריות
הרופא שלי ביחידה אמר לי להפסיק את התמיכה בשבוע 12 יש לציין שלקחתי 4 פעמים ביום פרוגינובה , ו3 פעמים ביום אוטרגוסטן
אני מאוד מפחדת להפסיק לגמרי הוא אמר לי להוריד בכל יומיים כדור דוגמא יום שלישי ורביעי לרדת ל 3 פעמים חמישי ושישי פעמיים ושבת ראשון כדור אחד וכבר מחר להפסיק לגמרי הפסקה מלא האם יש סיכון כלשהו בהפסקת התמיכה בשבוע זה
האם הירידה במינון הייתה נכונה ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפסקת תמיכה - תגובה
ההנחיות שקבלת נכונות
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)