מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עלייה במשקלאילנית13/11/2012
שלום, אני אילנית ואני בשבוע 23.זהו היריוני הראשון כך שאין לי למה להשוות.
אני בחורה די קטנה ורזה ואף פעם לא היו לי בעיות משקל מאז תחילת ההיריון עליתי במשקל רק 1.600 האם זה נורמלי? אני לא אכלנית ידועה ובהיריון יש לי עוד יותר חוסר תיאבון אבל אני מאוד משתדלת לאכול דברים מזינים בשביל העובר ,האם זה שבקושי עליתי במשקל יכול לסכן את עוברי? הנושא מאוד מטריד אותי.
אשמח אם תחזרו אליי מהר
אילנית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עלייה במשקל - ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור13/11/2012בוקר טוב
יש חשיבות גדולה לברזל, סידן, חומצה פולית
עלייה במשקל עצמה לא עקרונית
מה המשקל הבסיסי שלך ???
לא יכולה לגרום נזק לעובר
לא לדאוג
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעלייה במשקל
אילנית13/11/2012אני בד"כ שוקלת בסביבות ה-50,51 קילו. ב3 חודשיים הראשונים של ההיריון בקושי הצלחתי לאכול משהו היות וסבלתי מבחילות והקאות אז המשקל שלי לא השתנה...בחודש שעבר בבדיקה שיגרתית אצל אחות ליווי היריון שקלתי 51.1 היום שאני אוטוטו נכנסת לחודש השישי אני שוקלת 52.7 האם זה תקין?
בדיקות האולטרסאונד שעשיתי יצאו תקינות אבל מסביבי בנות עולות הרבה בהיריון
לכן נושא זה קצת מטריד אותי...
אילנית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעלייה במשקל - ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור13/11/2012ערב טוב
הכל יופי.
ברזל
סידן
ויטאמין D
לבדוק ויטאמין B12
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריוןליטל13/11/2012
שלום רב.
אני בהריון ראשון, בת 38. מחזור אחרון היה ב 15 לספטמבר.
הייתי אצל רופא לפני שבועיים ולא היה דופק.
אתמול ביקרתי אצל רופא אחר, ביצע אולטר' והיה דופק, אמר שאני בשבוע 6 פלוס 6.
שלח אותי לעשות אולטרא' נוסף ביחידת אולטר' במרפאה. שאלתי "למה"? אמר בשביל הפורמליות .... ?? האם כך מקובל? לעשות אצל הרופא אולטר' ואח"כ שוב, בחדר אחר, בתשלום של 30 ש"ח? לא מבינה.
תודה על תשובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון - ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור13/11/2012בוקר טוב
יש הגיון פנימי לבצע על קול ביחידת על קול פורמלית
לקבל תשובה מודפסת
כסף לא ברורה למה ??
איזה קופה ??
למה התשלום ??
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקופ"ח כללית. לא יודעת למה התשלום -
ליטל13/11/2012כך אמרה לי המזכירה. 30 ש"ח.
תודה לך :) !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור לא מבייץ?panda12/11/2012
אני מנסה להיכנס להריון מזה כחצי שנה.
הפסקתי במאי 2012 לקיחת גלולות אחרי כלקיחה של 10 שנים.
המחזור הראשון אחרי הגלולות הגיע אחרי 12 שבועות, לאחר מכן אחרי 6 שבועות ולאחר מכן אחרי 8 שבועות.
המחזור לפני הגלולות לא היה סדיר.
האם ייתכן שאלו מחזורים ללא ביוץ? איך אפשר לבדוק את זה?
האם זה נורמלי לאחר לקיחת גלולות? האם הביוץ חוזר מעצמו?
האם ייתכן שהיה ביוץ למרות הפער הגדול בין דימום לדימום?
עליי לציין, אם זה בכלל משנה, שהיו לי כל מיני תופעות שפירשתי אותן כביוץ - הפרשות וכאבים בבטן התחתונה בזמן פחות או יותר שהיה אמור להיות ביוץ.
האם תופעות אלו יכולות להופיע גם ללא ביוץ?
הכניסה להריון לא דחופה לי, אבל הייתי שמחה מאוד לדעת שקיימים ביוצים....
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה את ההודעה, טרם קיבלתי תשובה.
panda13/11/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחזור לא מבייץ? - תגובה
ד``ר אריה לידור13/11/2012שלום לך
בעקרון הוסת מופיע לאחר שהתחולל ביוץ . תדירות הוסת שלך אינה סדירה ולכן גם הביוציים שבנוסף לכך יכולים להיות גם לא איכותיים דיים לצורך הריון משום אי סדירותם. פני לרופא לתחילת טיפול בהתאם
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנהידרול פורטה בהיריוןנינה12/11/2012
האם מותר להשתמש באנהידרול פורטה נגד זיעה במהלך ההיריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנהידרול פורטה בהיריון - תגובה
ד``ר אריה לידור13/11/2012שלום לך
כן ללא כל חשש
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת מי שפיר . לעשות או לא לעשות ?ליז12/11/2012
אני בת 35 וחודשיים , אמא ל 3 ילדים בריאים .
כרגע בהריון רביעי .
בשבוע 14 עשיתי שקיפות עורפית .
Crl=54.40
Papp-a 1.34 0.47 mom
Free b hcg 27.43 0.62 mom
Nt 0.70 0.66 mom
בשבוע 14+3 עשיתי סקירת מערכות מוקדמת שיצאה תקינה ובשבוע 16+4 עשיתי בדיקת חלבון עוברי .
הסיכון לפי הגיל 1:381 afp 27.00
הסיכון לפי גיל ובדיקות : 1:1262 hcg 18.60
Ue3 0.82
הרופא נשים שלי ממליץ על בדיקת מי שפיר בגלל שאני על גיל 35. בלי קשר לתוצאות הבדיקות שעשיתי .
אני חוששת מאוד מהבדיקה והשלכותיה , מאוד חרדה ולא מצליחה להחליט מה לעשות .
כרגע אני בשבוע 17 + 4 ואני צריכה כבר להחליט אם לעשות את הבדיקה או לא .
זקוקה לתשובה דחופה .
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת מי שפיר .ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור12/11/2012ערב טוב
השאלה קשה
לפי הגיל כדאי לעשות
לפי החלבון עוברי תוצאה בינונית
מצד שני מי שפיר סיכון להפלה
לא כתבת הסיכון לפי השקיפות + בדיקת הדם ????
יתכן כדאי לשקול בדיקת DNA עוברי בדם האם
בדיקה ללא סיכון, שוללת DOWN
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיסון נגד שפעתמירב12/11/2012
אני בהריון ראשון ותקין בשבוע 19 + 5 ימים.
בת 24
התור שלי לרופאה המטפלת רק בעוד מספר שבועות והתחילו להגיד לי מסביבי שכדאי שאתחסן נגד שפעת.
האם אני יכולה להתחסן בלי שום ייעוץ עם הרופאה או שיש דברים שבגינם החיסון יכול להזיק וכדאי שאתייעץ איתה?
עד איזה שלב בהריון מותר להתחסן?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיסון נגד שפעת - תגובה
ד''ר שרון מסלוביץ12/11/2012שלום דקלה. רצוי להתחסן. אין צורך בייעוץ נוסף. את יכולה להתחסן בכל שלב בהריון אך ככל שנוקף הזמן את עלולה להיות חשופה לשפעת שהינה מחלה לא נעימה בהריון. בהצלחה, שרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היריון לאחר הפסקת גלולותקרן12/11/2012
היי ,
אני בת 29 ,בחודש אוגוסט 2012 הפסקתי גלולות ,
7/9 קיבלתי מחזור עדיין כאילו אני עם גלולות סדיר והכל היה בסדר,
מאז לא קיבלתי מחזור חודשיים ,ורק היום 12/11 קיבלתי .
יש לציין שניסיתי להיכנס להיריון בחודשיים האלו ,אך כנראה לא הצליח :(.
אם מחודש אוגוסט לא הצלחתי להיכנס להיריון האם זה מצביע על בעיה ,?
2 היריונותיי הקודמים נקלטתי מהר .
אשמח לתשובה מהירה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היריון לאחר הפסקת גלולות - תגובה
ד''ר שרון מסלוביץ12/11/2012שלום קרן. 3 חודשים של נסיונות לאחר הפסקת גלולות אינם מצביעים על בעיה כלשהי בהתעברות. המשיכי לנסות. בהצלחה רבה, שרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
קרן12/11/2012תודה ד"ר שרון על המענה המהיר ,
כמה חודשי ניסיון יכולות להצביע על בעיה ?
בנוסף כיצד אוכל לדעת מתי הביוץ שלי ?ב2 הירוניותי הקודמיםלא ידעתי ולא חישבתי לפי זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת - תגובה
ד''ר שרון מסלוביץ12/11/2012הי קרן. לפחות חצי שנה של נסניונות וגם אז ברוב המקרים הכל תקין. לגבי הביוץ - אין כל מטרה לדעת מתי הוא מתרחש. פשוט קיימו יחסים לסירוגין. אין הגיון להתעסק בתארוך הביוץ. שרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות הורמונליותחסוי11/11/2012
שלום רב ד"ר,
האם תוכל לעזור לי ולפרש לי את תוצאות הבדיקה המצ"ב:
ESTRADIOL (E-2) 459 pmol/L
TSH 1.98 mIU/L
LH 7.80 IU/L
PROGESTERONE <1.7
BETA-HCG <5
האם היה ביוץ?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות הורמונליות - תגובה
ד``ר אריה לידור12/11/2012/שלום לך
חשוב לדעת באיזה שלב של המחזור כלומר כמה ימים לפני וסת או אחריו בוצעה בדיקה זו . מכל מקום על פי רמת הפרוגסטרון בלבד לא נראה שהיה ביוץ
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת
חסוי12/11/2012בוקר טוב, לשאלתך,
רקע: בת 35 3 הריונות ספונטניים במועד, ב-4 חודשים אחרונים 2 הפלות נדחות בשבוע 8 גרידה אחרונה ב- 10.10 עד כה ללא ווסת. (הבדיקה בוצעה ללא ווסת).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רופא נשיםדנה11/11/2012
הייתי אצל רופא נשים והוא החדיר לי מכשיר כזה שהוא אולטרסאונד לתוך הנרתיק , האם דרכו הוא יכול לדעת אם אני בהריון או לא?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רופא נשים - תגובה
ד''ר שרון מסלוביץ11/11/2012שלום דנה, לא בהכרח. בשלבים הראשונים של ההריון (עד שבוע 5) לא ניתן לזהות הריון גם במתמר נרתיקי. לאחר מכן ניתן להדגים שק הריון על ידי המכשיר ובהמשך גם עובר עם דופק (שבוע 6.5). בהצלחה, שרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחילות נוראיות בתחילת הריוןיפצ'ו11/11/2012
היי,
אני בשבוע 6+3 וסובלת מבחילות נוראיות במשך כל היום. לא מצליחה לשתות כמעט כלום ולאכול ממש מעט.
בבקשה עזרו לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בחילות נוראיות בתחילת הריון - תגובה
ד``ר אריה לידור11/11/2012שלום לך
ישנם טיפולים תרופתיים כגון פראמין ואחרים. פני לרופא שלך לקבלת מרשם
בינתיים הרבי באכילה ושתיה
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנטילת תרופה פארמין בתחילת היריון
שירה17/04/2013היי,
האם יש סיכון בנטילת הרופה פראמין בתחילת היריון?
שירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון או ביוץ מאוחר?שקד11/11/2012
הי, וסת אחרונה בתאריך 9.10
ביום 30.10 עשיתי בדיקת דם והרופא שלי אמר שהן מעידות על כך שאני לפני ביוץ. בימים שאחרי עבדנו....המחזור שלי סדיר מאז שהפסקתי גלולות (כל 30 יום) רציתי לשאול אם המחזור מאחר בגלל ביוץ מאוחר או שכדאי כבר לבדוק הריון..?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון או ביוץ מאוחר? - תגובה
כדאי שתבצעי בדיקת הריון
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, שאלה נוספת בבקשה
שקד12/11/2012היום בבוקר עשיתי בדיקת הריון והיא יצאה שלילית, מאתמול יש לי הפרשות חומות עדינות שיוצא לי לראות אותן רק בניגוב....האם להספיד את החודש או שעדיין יש תקווה?
יכול להיות שהבדיקה עדיין לא מזהה בגלל הביוץ המאוחר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה... גסטרותותי11/11/2012
יש לי תור לגסטרו בעוד כשבועיים עקב בטן נפוחה מזה מס' חודשים וכאבים
בבטן תחתונה בצד שמאל.
האם ניתן לבצע בדיקת גסטרו (כולל חוקן) בשבועות ראשונים של הריון?
שלא יהיו בעיות עקב כך לאחר מכן...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר שיענו לי? תודה
תותי12/11/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה... גסטרו - תגובה
ד''ר שרון מסלוביץ12/11/2012שלום רב. ניתן לבצע בדיקת גסטרוסקופיה במהלך ההריון אם קיים הצורך בכך. בהצלחה, שרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקת הריוןמאיה11/11/2012
שלום עשיתי היום בדיקת הריון שתוצאתה BETA-HCG 168 IU/L תאריך מחזור אחרון הוא 8.10 לא מדובר בתוצאה נמוכה מדי? בהריון הקודם שלי בשבוע כמעט 5 ,כמו עכשיו כבר היה כ 500 בבדיקת הבטא .הדבר אומר שההריון לא תקין? תודה מאיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות בדיקת הריון - תגובה
החשוב הוא צמיחת הערכים ולא הערך האבסולוטי . התמידי במעקב ביטא . בערך של 1500 ומעלה ניתן כבר לבצע אולטרהסאונד
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקאותרונית11/11/2012
שלום
אני בשבוע 15 , מתחילת ההריון לא הקאתי אפילו פעם אחת.
היום הקאתי כמות גדולה. האם אמור להדאיג?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקאות - תגובה
אם התופעה חד פעמית לא אך אם חוזרת לעצמה יש לברר את הסיבה ולטפל בהתאם
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה - התפרקות שיליה לאחר לידהגלי11/11/2012
שלום,
בלידה הראשונה שעברתי, התפרקה השיליה והכניסו אותי מייד לאחר הלידה לחדר ניתוח לצורך ניקוי השאריות. נבדקתי לאחר מכן ולא נראו שאריות. רציתי לדעת באופן כללי אם הליך כזה של ניקוי עלול להשפיע לרעה על סיכויי כניסה להיריון נוסף. תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין-המחזור שלי סדיר מאוד
גלי11/11/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה - התפרקות שיליה לאחר לידה - תגובה
רצוי שתבצעי אולטרהסאונד לאחר וסת לעובי רירית הרחם וסדירותה
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)