מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקת הריון ביתיתציפי07/11/2012
היי
אני יומיים אחרי האיחור ועשיתי בדיקת הריון בשתן הראשון של הבוקר
הבדיקה היא של חברת לייפ
בצד של ה C היה פס חזק ובצד של ה T היה פס נוסף לא כהה במיוחד אבל ראו אותו טוב
האם אני יכולה להסיק מזה שאני בהריון?
האם מומלץ לעשות בדיקות נוספות של חברה אחרת?
חשוב לציין שהפנו אותי לבדיקות דם אבל אמרו לי שהתוצאות מגיעות רק אחרי שבוע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת הריון ביתית - ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור07/11/2012ערב טוב
בדיקת דם בקופה תשובה באותו היום
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכוי ללידה רגילה לאחר קיסריאמא לבת06/11/2012
שלום!
אני בת 32 בהריון שני עם בן, שבוע 31. בלידה הראשונה ילדתי בת במשקל 3200 עם היקף ראש קצת גדול מהממוצע. הלידה לא התקדמה גם לאחר שלוש שעות מחיקה ופתיחה מלאה. הוחלט לבצעה קיסרי חירום. הניתוח היה תקין והחלמה טובה.
בהריון הנוכחי צופים שגודל העובר יהיה בערך אותו דבר והקף הראש מקדים בגודלו בשבועיים.
שאלתי היא מה הם הסיכויים שלי ללידה רגילה, האם זה 70 אחוז כמו לאחר כל ניתוח קיסרי או פחותים לאור הנסיובת של הלידה הקודמת.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיכוי ללידה רגילה לאחר קיסרי - תגובה
ד``ר אריה לידור06/11/2012שלום לך
יש צורך בהערכת העובר במשקל ומדדי ראש סמוך ללידה . אם משקל העובר או היקפי הראש גדולים וגדולים מאלו שהיו בעובר שנולד בניתוח אזי הייתי מציע ניתוח חוזר. לעומתת זו אם המדדים קטנים יותר אפשר לנסות לידה וגינלית עם הסיכונים הכרוכים בלידה וגינלית לאחר ניתוח קיסרי
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום שבוע 14עדי06/11/2012
שלום,
אני בת 30 בהריון ראשון ספונטני שבוע 14.
אתמול היה לי דם על הנייר טואלט (לא מעט אך חד פעמי) אך לא הייתי לגמרי בטוחה אם היה וגינלי או רקטלי.
פניתי למוקד רפואה דחופה האולרסאונד יצא תקין ובבדיקה וגינלית נצפתה הפרשה רגילה.
בבדיקות הדם שביצעתי לפני כחודש וחצי נמצא שסוג דמי RH שלישי.
האם אני צריכה לקבל זריקת אנטי D למרות שיש ספק אם הדימום היה וגינלי או רקטלי?
מה הסיכון בקבלת הזריקה בשבוע כה מוקדם?
אודה לקבלת תשובה מהירה מאחר והזריקה צריכה להתבצע תוך 72 שעות.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום שבוע 14 - ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור06/11/2012ערב טוב
אין סכנה בזריקה
כדאי לקבל הזריקה
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עלייה בכדוריות דם לבנות בשבוע ה21אלמירה06/11/2012
שלום!
אני בת 32 נמצאת בשבוע ה21 להריון,
קיבלתי היום תשובות מבדיקות דם שעשיתי ויצאו ערכים שקצת מדאיגים אותי
אשמח אם מישהו שמבין בזה יוכל לעזור לי
להלך תוצאות
WBC = 12.1 (גבוהה הנורמה עד 10.8)
RBC=3.56 נמוך מהנורמה
HB=10.3 נמוך מהנורמה
HCT=31.1 נמוך מהנורמה
NEUT.abs = 8.7 (גהוהה מהנורמה שהיא 8)
על מה זה יכול להצביע הערכים האלו והאם יש צורך לקבוע תור בדחיפות לרופא? יש לי תור ביום שישי
תמי היה לי קצת אנמיה אבל כדוריות דם לבנות תמיד היו בנורמה
הברזל וויטמין B12 אצלי בטווח הנורמה
המון תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עלייה בכדוריות דם לבנות בשבוע ה21 - תגובה
הערך הגבוה של כדוריות הדם הלבנות תקין להריון
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כיצד משפיע מצג העוברים בלידת תאומיםלירון06/11/2012
שלום
אני בשבוע 30 בהריון עם תאומים. נכון לעכשיו העובר הנמוך יותר (קרוב יותר לתעלת הלידה) נמצא במצג ראש והעובר השני הגבוה יותר נמצא במצג עכוז.
מה זה אומר? האם עדיין יש סיכוי לשינוי מצג אצל העובר העליון ?
ואם לא - האם ניתן ללדת בלידה טבעית או שמצב כזה מצריך קיסרי ?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כיצד משפיע מצג העוברים בלידת תאומים - תגובה
בעקרון כל עוד העובר המוביל במצג ראש ניתן ללדת בלידה וגינלית אם שאר התנאים מאפשרים לידה זו .
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכוי לתסמונת דאוןלחוצהמאוד106/11/2012
אני בשבוע 26, ופתאום נלחצתי...
יש לציין-
סיכון לתסמונת דאון לפי:
שקיפות עורפית בלבד 1:3200
סקר ראשון- 1:2100
תבחין משולש+שקיפות - 1:2900
סקירת מערכות מוקדמת תקינה כך גם מאוחרת.
חזרתי להערכת עובר אחרי סקירה מאוחרת כי הראש היה קטן בשבוע- יש לציין שגדל לפי העקומה שלו והרופא היה מרוצה.
במהלך הבדיקה העוברית הוציאה לשון ונשארה כך כמה דקות- הרופא שאל אם עשיתי מי שפיר וכששאלתי למה אמר שבדאון הרבה פעמים רואים לשון בחוץ.
אני בלחץ!!!!!!!
מבקשת חוות דעת,
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיכוי לתסמונת דאון - תגובה
אינני יודע מה גילך . על פי נתוני השיקלולים אינך בסיכון מוגבר.
גם אם אמנם סימן הלשון הוא סימן מחשיד, לאור הנתונים עדיין הסיכון נמוך ובמיוחד בהעדרם של עוד סימנים מחשידים נוספים (גשר אף , גודלהשליה , כמות מי השפיר אקוגניות המעי מבנה הלב אורך עצמות גפיים ועוד )
מציע שתבצעי סקירה מכוונת נוספת וכן אקו לב עובר
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...
לחוצה06/11/2012היי,
תודה על התשובה.
כיום בת 28 ו-10 חודשים.
מה זה אומר סקירה מכוונת?
לגבי הלשון- האם בתסמונת דאון הלשון כל הזמן בחוץ? כי אצלנו היא הוציאה השאירה קצת והכניסה...
כל עובר שמוציא לשון זה מחשיד?
האם סקירה מכוונת ואקו לב- אני אמורה לבקש מהרופא נשים?
תודה על התשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריוןמיכל05/11/2012
מה הזמן המינמלי לאחר ביוץ שאפשר לראות בבדיקת דם האם נכנסתי להריון?
האם 8 ימים אחרי ביוץ ניתן לגלות הריון בבדיקת דם?
תודה רבה,
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממתינה לתשובה- דחוף....
מיכל06/11/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת הריון - תגובה
המינימום הוא 10 יום לאחר הביוץ
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנטי דיבר05/11/2012
שלום,
אושפזתי יום לפני הלידה בגלל דימום חזק -וקיבלתי חיסון אנטי די במחלקה.
ילדתי יום לאחר מכן, ולא קיבלתי שוב -האם לא היה צורך במנה נוספת?
תודה
בר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנטי די - תגובה
אם סוג דמו של היילוד (RH) שונה משלך יש צורך במתן אנטי D .
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב שלום -
בר08/11/2012תודה ד"ר על תשובתך,
בזמן שהמתנתי למענה ממך הספקתי כבר לצלצל לרופא הנשים שלי שטוען שאם קיבלתי יום קודם ללידה, אין כל צורך במנה נוספת כי זה מספיק ל6 שבועות.
נותרתי מבולבלת
אגב התינוק -RH פלוס
אשמח שוב לעצה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב שלום - - תגובה
ד``ר אריה לידור08/11/2012שלום לך
כל ארוע המלווה באפשרות של מעבר דם חייב בחיסון . כך למשל מאותו הגיון לאחר לידת תאומים ניתנת מנה כפולה
ולכן ממליץ על מתן 300 מיקוגרם נוספים
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון וצביטות מתחת לחזהתמר05/11/2012
שלום,
אני שבוע 24, הריון תקין.
מזה שבוע אני סובלת מהתכווצות שרירים כזאת לא נעימה (מעין צביטה) מתחת לחזה שמאלי. הדבר קורה בעיקר בשכיבה ובתנוחות ישיבה מסוימות, ולקראת אחר הצהריים ערב.
הייתי אצל רופאת משפחה, עשיתי א.ק.ג. ויצא תקין גם לחץ הדם תקין.
מה זה יכול להיות? האם שמעתם על תופעה כזאת בהריון?
תמר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון וצביטות מתחת לחזה - תגובה
ייתכן והדבר תגובתי לשינויים העוברים על רקמת השד . יחד עם זאת רצוי לבצע בדיקת שד .
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היפרדות שלייה קטנה בתחילת ההריוןי'05/11/2012
שלום רב,
אני נמצאת בהריון שני בשבוע 7+5. אתמול ביצעתי בדיקת US ראשונה,
בה נצפה שק הריון ובו עובר עם דופק, כאשר גודל העובר תואם את גיל ההריון.
כמו כן, נצפה אזור קטן של 1.3 ס"מ של היפרדות שלייה. לדברי הרופאה,המצב אמור
לעבור לבד ובועד כ-10 ימים עליי לחזור על הבדיקה על מנת לוודא שאין היפרדות.
האם זה מסוכן? האם יש לכך השלכות על שאר ההריון? וממה זה עשוי להיגרם?
המון תודה מראש,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היפרדות שלייה קטנה בתחילת ההריון - תגובה
ההפרדות כתוצאה של השרשה נקודתית לקויה באזור. אם ההמצא אינו גדל והעובר ממשיך בהתפתחותו אין בכך סכנה בד:כ. רצוי המשך מעקב אולטרהסאונד
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כדורי פרוגרד פוליקnog05/11/2012
שלום רב. אני בהריון חודש רביעי. הרופא רשם לי כדורים בשם פרוגרד פוליק (ברזל וחומצה פולית)
ראיתי שכתוב עליהם לטיפול ומניעה של חוסר ברזל ולמניעת חוסר חומצה פולית במבוגרים ובנשים לא הרות.
האם צותר או אסור לקחת אותם בהריון.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כדורי פרוגרד פוליק - תגובה
מותר ללא כל חשש
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שני ממצאים ברחםאני05/11/2012
ד"ר נכבדים שלום,
בבדיקת אולטרסאונד שעברתי היום התקבלה אבחנה זו:
ברחם שני ממצאים:
1.שק הריון 13*10 מ"מ(<5w) עם שק חלמון בעל מראה תקין וקוטר 36 מ"מ. לא הודגם הד עובר. שליה עם מראה תקין.
2. מאחרי ומימין לשק ההריון, אזור בעל אקוגניות מוגברת ובמרכזו אזור ציסטי רב מדורי. דופלר שלילי. שתי השחלות הודגמו בגודל ומראה תקינים .
בבדיקת בטא היום התוצאה= 19000. לפני שמונה ימים = 12530 .
מיותר לציין שאני מודאגת . הועלתה סברה שזהו הריון מתפתח צעיר או הפלה דחויה (אשמח להבין מה משמעות המונח).הממצא השני יכול להיות הריון מולארי / הפלה דחויה או אחר.
מוזמנת לבדיקה נוספת בשבוע הבא לקבוע תקינות הריון (דופק).
האם מוכר לכם מקרה כזה? מה ניתן לעשות אם קיימים שני הריונות שאחד תקין(בתקווה )והשני לא באותו זמן? אשמח לשמוע את חוות דעתכם - האם עדיין יכול להיות הריון תקין על אף הנ"ל???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתנצלת ..אבל לחוצה..אשמח למענה
אני06/11/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשני ממצאים ברחם - תגובה
קשה לומר מהי משמעות הממצא . סביר להניח שהמדובר בשק הריון נוסף שאינו מתפתח . סביר להניח כי זו האפשרות היותר ראלית היות וערכי הביטא יחסית גבוהים אך לא עולים דיים בתקופה של 8 הימים שבין בדיקה אחת לשניה לשבוע בו את נמצאת . אין ספק שיש צורך לחזור הן על בדיקת הביטא והן על בדיקת האולטרהסאונד
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום מוזרא-א05/11/2012
שלום
אני הפסקתי גלולות ב 4/10 וב- 3/11 החל לי כתם כזה של דם חשבתי לעצמי שבטח מחר כבר הוסת תגיע ועד היום 5/11 יש לי רק כתמים לא ממש מחזור אני עם תחתונית אפילו לא עם פד ... מוזר בהחלט האם זה תקין האם זה הגיוני שזה מחזור טבעי ראשון אחרי שנתיים גלולות יהיה כך? מה אפשר לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום מוזר - תגובה
ד``ר אריה לידור05/11/2012שלום לך
בחודשים הראשונים לאחר הפסקת הגלולות ייתכנו וסתות בלתי אופייניים
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים דמויי מחזור בתחילת הריוןשלי05/11/2012
אני בשבוע 4 + 5 של ההריון (בדיקה ביתית הראתה כי אני בהריון והרופא שלי אמר לי לקבוע תור לעוד 3 שבועות) ואני סובלת בשבוע וחצי האחרונים מכאבים בבטן התחתונה (כמו כאבי מחזור) האם זה נורמאלי? האם אני צריכה ללכת להיבדק?
בנוסף, בהריון קודם בשלב זה כבר סבלתי מבחילות ועייפות ובהריון זה עד כה אין הרגשה של בחילה או עייפות. האם זה בסדר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים דמויי מחזור בתחילת הריון - תגובה
ד``ר אריה לידור05/11/2012שלום לך
המצאות או העדר סימני הריון משניים אינם עדות לתקינות ההריון או לא .
הכאבים שאת מתארת אופיניים לתחילת הריון . מציע שתפני לבדיקה
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כניסה להריון תוך כדי הנקהמיכל04/11/2012
שלום,
אני מנסה להיכנס להריון ורציתי לדעת אם הנקה חלקית מאוד עלולה להקשות על הכניסה להריון - למרות שאני מקבלת מחזור?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח אם תענו לי..
מיכל04/11/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכניסה להריון תוך כדי הנקה - תגובה
ד''ר שרון מסלוביץ04/11/2012אם את מקבלת מחזור באופן סדיר - לא צריכה להיות בעיה. בהצלחה, שרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)