מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ירידת מיםסוזנה12/07/2011
שלום!
אני שבוע 40 הריון ראשון.
הבוקר היה לי טפטוף קטן(פצפון) של מים שקופים-ורדרדים.
אין לי צירים ואני מרגישה תנועות עובר מאז.
האם אני חייבת לגשת לבית חולים או שזה יכול לחכות?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ירידת מים - תגובה
ד``ר אריה לידור12/07/2011שלום לך
גשי לבית החולים לבדיקת רופא מוניטור ואלטרהסאונד.
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 3 שאלותהלחוצה12/07/2011
שלום,
ברצוני לשאול 3 שאלות:
1. אני בשבוע 30. אני מרגישה המון ואפילו מספר פעמים ביום מין דופק קבוע אצל העובר ללא תזוזות. הבנתי שמדובר בשיהוקים. האם זה נורמלי גם באמצע הלילה ובתדירות גבוהה? ממה זה נובע? מה עליי לעשות?
2. הריון זה מאוד יקר ולכן אני דחיתי את הדיקור מי שפיר לשבוע 32. האם יש צורך בזריקה להבשלת ריאות? האם אני יכולה לקחת את הזריקה לבד?
3. אני מבועתת מאוד מבדיקת המי שפיר. מה יקרה אם בטעות אני אזוז בזמן הדקירה? איך ניתן למנוע זאת?
תודה על התשובות המהירות וכל הכבוד על הפורום
הלחוצה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 3 שאלות - תגובה
בררי את כל התשובות אצ ל הרופא שעומד לעשות לך דיקור מי שפיר
לגבי התחושות שאת מרגישה כל עוד את חשה גם בתנועות העובר הרי הכל תקין
\ בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שחיה בים המלחמיכל12/07/2011
האם מותר לאישה בהריון לשחות בים המלח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחיה בים המלח - תגובה
ד``ר אריה לידור12/07/2011שלוםפ לך
רצוי מאד לא לרחוץ בים המלח בכל שלבי ההריון
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם אפשר - אשמח להסבר מדוע
מישהי12/07/2011תודע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פניה לרופאים- צביעת שיערענבר12/07/2011
בוקר טוב
אני נמצאת בשבוע 11 להריון ורציתי לדעת אם אפשר לצבוע את השיער או שזה מסוכן?
אשמח לתשובה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פניה לרופאים- צביעת שיער - תגובה
אין חשש מצביעת השער בכל שלבי ההריון
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חום נמוךגלית12/07/2011
שלום רב.
אני באמצע השבוע השמיני.
בשבועיים האחרונים בכל ערב עולה חום הגוף שלי ל37.6- 37.7
זה אמנם לא חום המאפיין מחלה אך זה קורה בכל ערב.
האם זו תופעה שכיחה?
האם זה המצב מסוכן לעובר?
מאיזו טמפרטורה רצוי לקחת אקמול?
בתודה מראש, גלית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חום נמוך - תגובה
זהו אכן חום נמוך. . פני לרופא המשפחה לברור חום זה.
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע 30מירב12/07/2011
שלום,
אני בשבוע 30 ויש לי פטרייה נוראית בכף הרגל.
האם מותר להשתמש בלמיסיל ?
תודה,
מירב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבוע 30 - תגובה
ד``ר אריה לידור12/07/2011שלום רב
אפשר ללא חשש
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע 26מילה12/07/2011
שלום רב,
אני בשבוע 26 להריון, מזה יומיים יש לי תחושה בבטן התחתונה כמו כאבי מחזור? ממה זה יכול להיות? האם הרחם נמתח או שזה משהו אחר?
מציינת שתנועות עובר מרגישה כרגיל.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבוע 26 - תגובה
רצוי שתפני לבדיקת רופא למוניטור ולאולטרהסאונד
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע 26מילה12/07/2011
שלום רב,
אני בשבוע 26 להריון, מזה יומיים יש לי תחושה בבטן התחתונה כמו כאבי מחזור? ממה זה יכול להיות? האם הרחם נמתח או שזה משהו אחר?
מציינת שתנועות עובר מרגישה כרגיל.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבוע 26 - תגובה
ד``ר איילון לחמן12/07/2011שלום.
הייתי ממליץ שתגשי להיבדק כדי לשלול בעיה כמו למשל צירים מוקדמים או דלקת בשלפוחית וכו.הסיכוי אמנם לא גדול שיש בעיה אבל בהחלט כדאי להיבדק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשבוע 26 - תגובה
ד``ר איילון לחמן12/07/2011שלום.
הייתי ממליץ שתגשי להיבדק כדי לשלול בעיה כמו למשל צירים מוקדמים או דלקת בשלפוחית וכו.הסיכוי אמנם לא גדול שיש בעיה אבל בהחלט כדאי להיבדק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התכווציות בבטןשני12/07/2011
היי,
שבוע 21, הריון ראשון.
מזה כשבועיים אני חשה מידי יום( לעיתים מספר פעמים ביום, אך לא באופן סדיר)התכווצות בבטן התחתונה (ממש כמו תחושה של שריר שנתפס ומתקשה)למספר שניות ולאחר מכן זה משתחרר.
בשבוע 19 הייתי בביקורת שגרתית ועד כה הכל תקין.
האם התופעה המתוארת ידועה?
האם היא קשורה לתזוזה ולתנוחה של העובר?
אשמח להסבר..
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התכווציות בבטן - תגובה
מציע שתפני לבדיקת רופא ולאולטרהסאונד
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיננית שבוע 34יעל12/07/2011
שלום
האם ישנה בעייה כלשהי עם טיפול אצל השיננית בשבוע 34 ?
האם יש משהו מסויים שעלי להימנע ממנו במהלך הטיפול ?
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיננית שבוע 34 - תגובה
אין כל חשש מטיפול שיננית
\ בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבועותשני12/07/2011
היי
עקב בלבול קל....
האם שבוע 21+3 נחשב כשבוע 21 או כשבוע 22?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבועות - ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור12/07/2011בוקר טוב
אישה בת 29 שנים ושלושה חודשים( 3 חודשים אחרי יום הולדת 29 )
אומרת שהיא בת 29 ??? או שהיא בת 30 ???
הכי נכון להגיד 21+3
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- cmvליאת11/07/2011
שלום, אני בהריון בשבוע 26 ואחותי ילדה תינוק שנדבק בעודu ברחם בcmv ורציתי לדעת איך להתנהג כדי לא לסכן את התינוק שלי. עשיתי בעבר בדיקות דם ל cmv ורציתי לדעת אם נדבקתי העבר כי אני לא כל כך מבינה את התוצאות: בדעקות ל cmv igm: בבדיקה שעשו לי בתחילת ההריון בפברואר 2011 יצא 0.17 nonreactive, בבדיקה שנערכה ב דצמבר 2009 יצא 0.12 nonreactive ובבדיקה ב ינואר 2007 יצא negetive. בדיקות ל cmv ab igg: בפברואר 2011 יצא au/ml גדול מ 250 , ב דצמבר 2009 יצא 232.1 וב 2007 יצאגדול מ 35.0. רציתי לדעת גם בבקשה אם אכן נדבקתי כבר בעבר האם זה מסוכן שאני באותו בית אך לא ארים את התינוק כדי לא להידבק תודה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר cmv - ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור12/07/2011
בוקר טוב
לפי הבדיקות את מחוסנת
אבל ב CMV יש הדבקה חוזרת
לכן מרחק גדול מהילד , מהוריו , מהשירותים הוירוס עובר בשתן צואה הפרשות
יש לבדוק גם IG M של הוירוס
כדאי לפנות לרופא מומחה לוירוסים מומחה למחלות זיהומיות.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה על רופא נשים בחיפה עם מכבירומי11/07/2011
שלום לכם
אני מחפשת המלצה על רופא נשים טוב שעובד עם מכבי באיזור חיפה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ד"ר סטולרו
אור11/07/2011מקבל בקרית מוצקין- מדהים!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ירידת בטא אחרי הפלה טבעיתקרן11/07/2011
שלום רב.
, IVF החזירו שלושה עוברים , הבטא לאחר שבועיים מההחזרה היתה 1200.
לאחר שבועיים נוספים התחיל דימום ב 24/06
ב 29/07 עשו לי בדיקת בטא שהיתה 1700 וב US הרחם היה נקי., ואז בעוד שבוע בדיוק הבטא ירדה ל 770, בעוד שבועה נוספת (היום) 650.
הדימום עדיין לא פסק.
האם הבטא לא אמורה כבר להיתאפס?
יכול להיות שנישארו שאריות למרות ש US לא ראו כלום??
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ירידת בטא אחרי הפלה טבעית - תגובה
ד``ר אריה לידור12/07/2011שלום רב
לעתים יש עיכוב בירידת ערכי הביטא. המשיכי לעקוב עד להתאפסותו
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קצת לחוצה, אם אפשר תגובה מהירה תודהkeren11/07/2011
היי.
קיבלתי מחזור ב 18.06 מחזור ראשון אחרי הפלה שהתרחשה ב 13.05.
היום ראיתי על התחתונית (סליחה על התאור ) הפרשות חומות.. חלשות חלשות אבל רואים שזה צבע חום.
מזה אומר? האם אני צריכה ללכת לבדוק את זה?
אציין שקיימתי יחסי מין עם בעלי ללא אמצעי הגנה על מנת להכנס להריון.
האם החודש זה אבוד כבר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קצת לחוצה, אם אפשר תגובה מהירה תודה - תגובה
ד''ר עפר תדמור12/07/2011בוקר טוב
כל עוד אין איחור במחזור אין מה לבדוק
להפרשות אין שום משמעות.
לחכות לאיחור ואז בדיקת דם להריון.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)